آقا خواهش میکنم روشی کار آمد برای افزایش صدای w810 به من بگید یکم گشتم ولی چیز خیلی بدرد بخوری پیدا نکردم روشی باشه که امتحان و جواب داده باشه
آقا خواهش میکنم روشی کار آمد برای افزایش صدای w810 به من بگید یکم گشتم ولی چیز خیلی بدرد بخوری پیدا نکردم روشی باشه که امتحان و جواب داده باشه
عزیزم شما موقع فیلمبرداری و یا عکس برداری دکمه ستاره رو میزنی و فلاش گوشیت روشن میشه ..
و تا موقعی که توی این محیط هتی فلاشت روشنه و به محض اینکه وارد منوی غیر از عکس برداری و فیلمبرداری بشی فلاشت اتوماتیک خاموش میشه...
دوستان عزیزم سلام
منم با توجه به کل تاپیک ها و اطلاعات دیگر میخام w810 بگیرم.فقط میخواستم بدونم از کجا بخرم بهتره شما آشنایی دارید میخام بدون خیاباونای بر جمهوری بهتره یا پاساژ علالدین .ضمنا تو علاالدین بهتره آدم تو کدوم طبقه خرید کنم چون یک دفعه امار گرفتم دیدم طبقه های بالایی قیمتاش مناسبتره.خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.فکر کنید میخاهید به داداش خودتون تو خرید کمک کنید.
پیشاپیش از همه شما سپاسگذاری می کنم.
موفق باشید
راستی بخشید اگه زودتر بتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم تا روز یکشنبه.چون باید دوشنبه بیام تهران برای خرید
به نظر من هیچ فرقی نداره بین مالزی و چین و ... پسر عموم گوشی مالزی cheng داره و روی گوشی من هیچی ننوشته که مطمعنا" چینیه با رجیستر اصلی و باتری کره و رم ژاپن . گوشیمو با پسر عموم مقایسه کردم هیچ فرقی نداشت شما فقط بگردید ارزونترینو پیدا کنیدو بخرید . اصل و cheng هم فرقی نداره اگر کار کرد مطمئن باشید که مخابرات قطع نمی کنه . والسلام ...
یکی از دوستان ما از این گوشی داره
میگه که ویبره روی دوربین گوشی اثر منفی میزاره
درسته ؟
ببين عزيزم مشكل ما ايروني ها اينه كه حاضر نيستيم كه باور كنيم كه مشكل داريم اين و براي شما نميگم كه ناراحت بشيد منم همينطورم
مثلاً وقتي كه طرفتار يه چيزي هستم دوست ندارم و نميخوام كه باور كنم كه اون چيز مشكل داره
منم نگفتم كه همه گوشي ها انطوري هستند وقتي بعضي گوشي ها رو فارسي ميكنيم چون زبان فارسي زبان بين المللي نيست و به IC Flash گوشي و CPU زبان فارسي تعريف نشده و به زور گوشي فارسي ميشه يكي از اين دو تا آسيب ميبينن و واسه بعضي ها هم مشكلي پيش نمياد و باعث هنگ كردن و يا ......... ميشن اين مشكل بزرگي نيست پس خودت و نگران نكن
اميد وارم كسي ناراحت نشده باشه منظوري نداشتم و نكته اينه كه باعث ميشه غرور بعضيا از بين بره و اين خوبه
ببين الان همه نوع گوشي و همه نوعش اومده
ببين گفتم بعضي از مغازه يا شركت ها ميان به خاطر تبليغ اجزا گوشي مثل رم صفحه كليد يا ...... رو عوض ميكنن و نوعي ديگه ميزارن
من گوشيم مالزي سري اول
رم ابي
باطري كره تمام شده مالزي
پد(صفحه كليد) فقط انگيسي
زبان هاي گوشي اسپانيا انگليس ايتاليا
دو كابل (usb و كابل براي ضبط)
دفترچه اينگليس اسپانيا ايتاليا
Cd Pc Suite و برنامه هاي جانبي ديگه
دكمه ي * رو فشار بده فلاش روشن ميشه مگه دوربين عكاسي كه همزمان فلاش بده
بايد فلاش روشن باشه كه بتوني اطراف و تو صفحه نمايش (lcd) ببيني وگر نه كه هيچ چيز معلوم نيست
اين حرفت از اون حرفا بود ها
دكمه ي *
چه ربطي داره دوست تو هم از اون حرفا زد من تا حالا نه ديدم نه شنيدم كه ويبره روي دوربين اثر منفي داشته باشه اگه مضر بود نمي ساختنش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)