برای این سوال که چرا دو نسخه از درایور انویدیا توی سایت لنوو قرار داره باید بگم یکیش نسخش جدید تره کنارش تاریخ زده تفاوتش هم اگر یادم باشه بخاطر تنوع چیپست هایی هست که این مدل داشته و یکسریشون مشکلی داشتند .....
شما همون جدیده رو بگیرید
برای این سوال که چرا دو نسخه از درایور انویدیا توی سایت لنوو قرار داره باید بگم یکیش نسخش جدید تره کنارش تاریخ زده تفاوتش هم اگر یادم باشه بخاطر تنوع چیپست هایی هست که این مدل داشته و یکسریشون مشکلی داشتند .....
شما همون جدیده رو بگیرید
Last edited by hellbrain666; 14-07-2013 at 15:34.
Crysis3....
Farcry3,Tombrider
از دیروز دارم دنبال یک i7 میگردم فقط با گارانتی هماهنگ پیدا میشود سازگارا تمام شده است جایی تهران سراغ ندارید؟
دوستان یه سوال
بین z500 با cpu i7 و Y500 با i7 دقیقا چه فرقی هست که انقد تفاوت قیمت دارن؟(y500 نزدیک به 800 هزار تومن گرونتره)
فکر کنم فقط یکم تو کارت گرافیک و باتری تفتوت دارن؟آره؟ پس چرا این همه تفاوت قیمت?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من اگه بخوای کارت گرافیک Y500 رو با لپ تاپ های موجود در بازار مقایسه باید حتما با سری گیم مقایسه کنی
درسته نسبت به z500 قیمتش خیلی بالاست ولی نسبت به سری گیم قیمتش خیلی پایینه.گرافیکش از Y580 بالاتره.فول اچ دی هست.سیستم صدای قویتری داره تازه کت و کلفت هم نیست
البته خریدش با وجود z500 منطقی نیست![]()
دوست عزیز ایا شما این درایور رو از سایت لنوو برای ویندوز 8 دانلود کردید Touchpad Driver (Elan, Synaptics, Intel).exe
دوستان من امروزغروب لپتاپو گرفتم چطور باید بفهمم گرافیکش 740 هست یا 635؟ ویندوز هم 8 interprise 64bit چندتا مشکل دیگه هم دارم ک بعدا مینویسم مث کم زیاد کردن نور و راست کلیک با دو انگشت..
مبارک باشه از طریق gpu z میشه فهمید گرافیک چیه
شما لطفا تمام درایور ها رو نصب کنید (تمام و کمال) بعد اگر مشکلی پیش اومد اینجا مطرح کنید
بهتره صفحات ابتدایی رو هم مطالعه کنید
سلام به همگی...
رفقا الان z500 بالاترین کانفیگش رو میشه بنویسید برام؟و اینکه حدود قیمتش رو هم بگید...ممنون از همگی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)