خب از لوگش معلومه
فایل main اشکال داره
خب از لوگش معلومه
فایل main اشکال داره
اقا سیاوش
میشه چندتا منوی مشدی از sek750i بذاری
ثبتنامش سخته
روش ثبتنامش هم بگی ممنون میشم
سلام بلاخره با هزار بدبختي و كمك ايمان جان تونستم موبايلمو به فار منيجر وصل كنم حالا گوشي من Red Cid49 هستش همينجا يك نفر نحوه ي ورود به گوشي هاي Red با Cid49 را نوشته بود ولي يك فايل كوچيك ميخواد كه اونم خرابه من Ss++ را دانلود كردم فقط همون فايل كوچيك مونده كسي نداره كمك كنه
سلام
روش ثبت نام اینه که اول به این آدرس برو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دیگه مشخصه:
گزینه اول Użytkownik: یعنی یوزر نیم
گزینه دوم Adres email آدرس ایمیل
گزینه سوم Hasło یعنی پسوورد (که 2 بار باید وارد کنی)
بعدش کد داخل عکس رو وارد کن
بعد از اینکه این کارا رو انجامن دادی enter رو بزن تا ثبت نام تکمیل بشه...
بعدش یه ایمیل حاوی لینک فعال سازی به ایمیلت میاد و الباقی ماجرا..........
احتمالا لینکش عوض شده باشه.ولی اگه عضو شدی نگران نباش. در قسمت سونی اریکسون/آرشیو دانلود برو.یک TopSony کوچیک داره راه اندازی میشه.هر فایل و راهنمایی که بخوای اونجا هست.نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چه جوری بفهمم cid گوشیم چیه من کا 750 دارم.
گوشی من سریال اصلی بود که بعد از اپدیت خراب شد و مجبور شدم بدم فلشش کنن و به من گفتن با اینکه گوشیت سریال اصلی بود ولی چون فلش شده دیگه چنج شده به حساب میاد با این حسلاب اگر من با نرم افزار های مربوط به هک گوشی گوشی خودم رو دستکاری کنم مثلا منوی اونو عوض کنم ایا باز هم گوشیم نیاز به فلش کردن پیدا میکنه
ممنون
دوست عزیز بایدگوشیت رو به برنامه داوینچی وصل کنی و توی Log اون تمامی مشخصات گوشیت هست از Cid گرفته تا Imea گوشی و.. تو همین تاپیک هست بگردی گیر میاری
اگه از من بشنوي با همون نرم افزار كه دوستان تو تاپيك بالا گفت cid گوشي تو پيدا كن اگه 49 red باشه دستكاري نكن چون من دست كاري كردم موبايل روشن نشد كه هيچ فايل هاي داخل fs flash را هم شناسايي نكرد ولي من بگم ها پلاگين هايي كه تو همون سايت گفته بود لينكش خراب بود مجبور شدم از اونايي كه اينجا گفته شده بود استفاده كنم شايد دلييل همون بود راستي 10000 تومان هم پريد
راستي قيمت دستگاه باكس ميگن يك و نيم مليون راست ميگن![]()
راستي كسي عكسي چيزي از اين باكس داره برام بزاره من ببينم ممنون
قیمت باکس از 120000 تومن به بالاست و هر باکسی روی یک سری از گوشیها عملیات انجام میده.
یه سر هم به این لینک بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by iman_s; 18-05-2007 at 04:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)