نیاری است که بایوس 4540 را آپدیت کنیم.
چون بعضی جاها خوندم که میگن باید بایوس را آپدیت کنیم بعضی جا ها هم میگفتن نباید بایوس رو آپدیت کنیم
نیاری است که بایوس 4540 را آپدیت کنیم.
چون بعضی جاها خوندم که میگن باید بایوس را آپدیت کنیم بعضی جا ها هم میگفتن نباید بایوس رو آپدیت کنیم
راستش من همون اول Bios رو آپدیت کردم
الان اگه نسخه جدید بیاد بازم آپدیت میکنم
HP is the worst company making laptop ...
![]()
Last edited by alireza_p30; 01-12-2013 at 17:41.
برای آپدیت کردن bios فقط باید فایلشو از سایت hp بگیرم و اجراش کنم.چیز خاص دیگه ای یا نکته ای نداره؟
چون شنیدم بعضی وقت ها باعث میشه لپ تاپ بهم بریزه.
سلام دوست عزیز با توجه به این تصاویری که شما گذاشتین ؛ هر دو درایورتون قدیمی هستند و نیاز به آپدیت دارن !!! با توجه به این عکسایی هم خودم از رنک ویندوز میزارم فک میکنم که آپدیت این درایورها در کارآیی لب تاپ تاثیر میذاره ( یه دونه از عکسهای واسه برج 10 هستش و یه دونه هم واسه امروز ) ...
با این اوصاف و با توجه به اینکه من هر دو درایور مربوط به گرافیک هام از شما آپدیت تره اما مشکل اسلیپ دارم.. نمیدونم شما هم مشکل اسلیپ دارین یا نه ؟!!؟؟؟
2013/10/25
2013/12/2
__________________________________________________ ________________________________________
دوست عزیز اگر مقدوره شما یه عکس از قسمت Total availabe graphic memory بزارین .. ممنونم !
![]()
بفرمایین
![]()
من بعد از نصب ویندوز bios را آپدیت کردم بعدش که خواستم درایور گرافیک اینتل را نصب کنم ارور میداد حتی رفتم تو دیوایس منیجر گرافیک هارو آنیستال کردم ولی بازم موقع نصب گرافیک اینتل و حتی اول درایور های chipset اوناهم ارور میدن. برای همین فقط درایور ati رونصب کردم.مشکلش چیه؟
سلام مهندسابچه ها من درایور گرافیک اینتلمو آپدیت کردم بعد که ریسیت شد ویندوز بالا اومد صفحه نمایش تند تند پشت سر هم خاموش روشن میشد.خاموش که نه ،صفحه سیاه میشد باز میومد اصلا هم وای نمیساد.ریسیت کردم باز ویندوز که بالا اومد اینجور بود.تا قبل از اینتکه ویندوز بالا بیاد اینجوری نمیشد فقط ویندوز بالا اومد اینجوری میشد.مجبور شدم حذف کنم ورژن قبل رو بنصبم.چرا اینجور شد؟میدونین عایا؟
![]()
Last edited by hojat.n; 02-12-2013 at 19:28.
یه سوال دیگه.بچه ها بنظرتون گرافیک این لپ تاپ تو ویندوز 8 کاراییش بهتره یا 7؟یا فرقی نمیکنه؟
گرافیک؟ شیب؟ بام؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)