تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 156 از 328 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

بحث سنخیت داشتن یه طرف قضیس بحث هایی از قبیل نوع پوشش و آرایش و مهریه و .. طرف دیگه ی قضیه ..
    طرف ممکنه از بیشتر لحاظ باهم جور باشن اما سر مهریه و چیزهای ازین قبیل به توافق نرسن ..

وقتی دو تا انسان بالغ به قول شما با هم جور باشند مطمین باشید سر موضوع مهریه و.. کلا این تیپ موضوعات

بین اون ها مشکلی به وجود نمیاد چون بر اساس شناخت و تحلیل هم در یک بازه مشخص به این نتیجه رسیدند که

شخص مقابل چه تیپ شخصیتی هست !

و موضوع مهریه بیشتر بر اساس عدم احساس امنیت زن به دلیل تحت حمایت نگرفتن زن توسط قانون هست هر چند که

بنده بحث زنان سواستفاده گر را قبول دارم اما خانومی که محترم باشه هرگز به خاطر پول ازدواج نمیکنه تا به خاطر پول جدا بشه و

مردی که محترم باشه هرگز رفتاری رو نمیکنه که برای خانومش حس عدم امنیت روانی به وجود بیاره.! یک مرد متاهل(ازنظر شخصیتی سالم) هرگز

به همسرش خیانت نمیکنه

یک مرد اگه مرد باشه هرگز حتی به کسی که باهاش اشنا شده هم خیانت نمیکنه

گفتم قبلا هم ادمی که برای خودش ارزش قایل باشه هرگز یک رفتار نامعقول نمیکنه و هرگز از اصولش تخطی نمیکنه و یک کسی که

کاراکتر سالمی داشته باشه هرگز در فکر ازار دیگران نیست چه برسه به همسر ! اگه شما با این دیدگاه میخواهید تشکیل خانواده بدید

فکر کنم به مشکل بخورید ظواهر اون قدر که شما روش مانور میدید مهم نیست اون تفکری که از یک شخص یک مرد(یا زن) میسازه مهمه !

نگرش ایشون مهم هست !

.

2. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

وقتی دو تا انسان بالغ به قول شما با هم جور باشند مطمین باشید سر موضوع مهریه و.. کلا این تیپ موضوعات

بین اون ها مشکلی به وجود نمیاد چون بر اساس شناخت و تحلیل هم در یک بازه مشخص به این نتیجه رسیدند که

شخص مقابل چه تیپ شخصیتی هست !

و موضوع مهریه بیشتر بر اساس عدم احساس امنیت زن به دلیل تحت حمایت نگرفتن زن توسط قانون هست هر چند که

بنده بحث زنان سواستفاده گر را قبول دارم اما خانومی که محترم باشه هرگز به خاطر پول ازدواج نمیکنه تا به خاطر پول جدا بشه و

مردی که محترم باشه هرگز رفتاری رو نمیکنه که برای خانومش حس عدم امنیت روانی به وجود بیاره.! یک مرد متاهل(ازنظر شخصیتی سالم) هرگز

به همسرش خیانت نمیکنه

یک مرد اگه مرد باشه هرگز حتی به کسی که باهاش اشنا شده هم خیانت نمیکنه

گفتم قبلا هم ادمی که برای خودش ارزش قایل باشه هرگز یک رفتار نامعقول نمیکنه و هرگز از اصولش تخطی نمیکنه و یک کسی که

کاراکتر سالمی داشته باشه هرگز در فکر ازار دیگران نیست چه برسه به همسر ! اگه شما با این دیدگاه میخواهید تشکیل خانواده بدید

فکر کنم به مشکل بخورید ظواهر اون قدر که شما روش مانور میدید مهم نیست اون تفکری که از یک شخص یک مرد(یا زن) میسازه مهمه !

نگرش ایشون مهم هست !

.
    این صحبت ها در صورتی صادق که بشه اون دختری رو که شما توصیف کردی رو از بقیه دخترا تشخیص داد ... ( مسئله ای کاملا پیچیده و تقریبا غیر ممکن )

بحث همه ی ما پیدا کردن همچین شخصیتی که شما گفتی ... اما چطور میشه همچین فردی رو در باطن پیدا کرد؟

درحال حاضر ، همه استاد بازیگری هستند .. طوری قبل از ازدواج برات فیلم بازی میکنند که محو تماشای اون فیلم ساختگی میشی ..

به قول شما اگه ۲طرف سالم باشن و عاقل و بالغ سر موضوع مهریه مشکلی پیش نمیاد ، منم اضافه کنم : اگه مهریه بخاطر عدم امنیت زن و تحت حمایت قرار نگرفتنه .. چون ۲طرف عاقلن و بحث خیانت هم وجود نداره پس چرا بازم مهریه ها چند رقمیه؟

من میگم اگه دختر به مردش اعتماد داره چرا مهریه رو پایین ترین عدد ممکن نمیگیره؟ ( طبق گفته شما مهریه بخاطر عدم امنیت زن هست )

ولی عملا میبینی این مسئله اینطوری نیست و مهریه تنها بخاطر عدم امنیت زن نیست ، شاید به جرات بشه گفت این مضوع عدم امنیت کوچکترین دلیل برای توجیه مهریه های سنگین... من معتقدم چشم و هم چشمی ، پز دادن و علاقه خانوما به پول ، جز دلایل اصلی مهریه های بالاس.

کما اینکه در حال حاضر با همین مهریه های زیاد چه پولهایی که از پسر تیغ نزدن .. نمونه های زیادی دیدم ... طرف گفته اگه دوستم داری مهریمو بده چون عندالمطالبه اس پسر هیچ راهی جز پرداخت نداره ...

در آخر بگم : من نظرم اینه ، اگه دختر پسرو دوست داره و بهش اعتماد داره که بهش خیانت نمیکنه و این حرفا ، مهریه رو ۵ سکه تعیین کنه ، اونوقت مشخص میشه که مهریه بالا تنها بخاطر عدم امنیت یا چیزهای دیگه...

4. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

در آخر بگم : من نظرم اینه ، اگه دختر پسرو دوست داره و بهش اعتماد داره که بهش خیانت نمیکنه و این حرفا ، مهریه رو ۵ سکه تعیین کنه ، اونوقت مشخص میشه که مهریه بالا تنها بخاطر عدم امنیت یا چیزهای دیگه...
    موافقم
    ولی تنها در زمانی که طرفین همدیگرو کامل بشناسند
    به نظر من دخترها به جای تمرکز کردن رو میزان مهریه بهتره تمرکزشون را رو فردی بکنند که قصد دارند باهاش ازدواج کنند
    کامل بشناسند
    کمی دوران نامزدی را بیشتر کنند بهتره

6. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آنچه انسان را کند روبه مزاج ازدواج است ازدواج است ازدواج

موافقم
    ولی تنها در زمانی که طرفین همدیگرو کامل بشناسند
    به نظر من دخترها به جای تمرکز کردن رو میزان مهریه بهتره تمرکزشون را رو فردی بکنند که قصد دارند باهاش ازدواج کنند
    کامل بشناسند

طبق چیزایی که شنیدم و دیدم شناخت دوران نامزدی هیچ کمکی نمیتونه بکنه . چون اون زمان آدم انقدر سرش گرمه به تفریح و... و سر و کله زدن با خانواده ها که نمیتونه شناخت خوبی از طرف مقابلش داشته باشه .
    و تازه تا وارد زندگی نشی و زیر بار مسئولیت قرار نگیری نمیتونی چهره ی واقعیت رو نشون بدی . و دائم در دوران نامزدی نقش انسان خوب و کامل رو بازی میکنی و آرمانی هستی .
    زمانشم فرقی نمیکنه . چه 6 ماه چه 3 سال . ازدواج هندونه ی دربستست .

8. 2 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تاپیک خیلی خوبیه...
    مسئله سن و سال درسته که مهمه ولی اینم خودش خیلی بستگی به یه سری توانایی هایی داره که تو فرد به وجود اومده یا نه..مثلا من خودم از کجا بدونم که به این حدی رسیدم که بتونم نیازهای یک نفر دیگه رو هم برطرف کنم؟ هیچ ملاک خاصی وجود نداره که اینو بفهمم!!!
    حالا پول و مسکن و... هم خیلی مهمه ولی اونی که بالا گفتم از همه چیز مهم تره..
    مسئله خیلی مهم دیگه هم انتخاب زوج مناسب هست که خیلی تو این چند ساله اخیر خیلی مشکل شده..سطح توقعات چون رفته بالا هیچ کسی به کس دیگه ای راضی نمیشه...یه مثال بگم مثلا تو چند سال گذشته آیا برای ازدواج قیافه و ظاهر و پول پسر خیلی مهم بود؟؟ نمیگم مهم نبود ولی نه به اندازه حالا که همه چیز یک دختر شده پول پول پول و اخیرا هم تو شبکه های اجتماعی بیان میکنن نمیدونم قد بلند و شکم صاف و ..
    من از این دختر ها یه سوال دارم آیا شما ازدواج میکنین با شکم و ریش و سبیل طرف؟!!!!!!!
    متاسفانه قانع شدن بین افراد خیلی کم شده اینم دلیل اصلیش امکانات فراوان خونه پدری بوده..مثلا طرف همه چیز براش مهیا بوده همه چیز در دسترس بوده فقط مونده براش یک نیاز جنسی حالا یه ذره هم عاطفی..خب یه چنین فردی چرا ازدواج کنه؟؟؟ اگه هم ازدواج کنه نهایت به 2-3 سال نمیرسه زود دفتر طلاااااااااااااق
    من خودم دانشجو ام (21 سالمه) ولی هنوز خیلی سوالات جواب داده نشده تو ذهنم هست..
    1.در آینده من چی میشم؟
    2.آیا توان اینو دارم یه نفر دیگه رو هم خوشبخت کنم؟
    3.آیا دختر مناسب پیدا میشه؟؟ پایبند باشه و سایر ملاک های دیگه..
    4.آیا خودم به اون بلوغ اصلیه رسیدم؟؟( بلوغ جنسی رو نمیگم اون که همه میشن)
    5.آیا به اون استقلال اقتصادی رسیدم؟؟ میتونم دستمو از جیب بابام بکشم بیرون؟؟؟
    و....

10. 4 کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

این صحبت ها در صورتی صادق که بشه اون دختری رو که شما توصیف کردی رو از بقیه دخترا تشخیص داد ... ( مسئله ای کاملا پیچیده و تقریبا غیر ممکن )

بحث همه ی ما پیدا کردن همچین شخصیتی که شما گفتی ... اما چطور میشه همچین فردی رو در باطن پیدا کرد؟

درحال حاضر ، همه استاد بازیگری هستند .. طوری قبل از ازدواج برات فیلم بازی میکنند که محو تماشای اون فیلم ساختگی میشی ..

طرز صحبت کردن یک شخص و رفتار شخص با دیگران گفتار شخص نسبت به دیگران دوستان و کسانی که اون شخص با اون ها در ارتباط نزدیک

هست همه و همه باطن اون شخص رو برای شما معرفی میکنه !

ببخشید خیلی عذر میخوام یک شخصی که جذاب هست اداب معاشرت بلده تحصیلات داره و... چه احتیاجی داره که برای شخص شما نقش بازی

کنه ؟! شما یک شخص از نظر مالی بسیار بسیار سطح بالا هستید ؟ شما یک مانکن هستید ؟ شما دانشمند هستید ؟ به فرض تمام فاکتورهایی که

ذکر کردم رو هم داشته باشید یعنی یک شخص اینقدر خودش رو بی ارزش و حقیر و ناتوان میدونه که برای بدست اوردن شما نقش بازی کنه ؟!

نقش بازی کردن یک نشانه مهم عدم خودباوری شخص و در حقیقت شخص خودش رو هم سطح شخص مقابل نمیبینه و خودش رو پایین تر ازطرف

مقابل میبینه که شروع به این رفتارها میکنه!

به قول شما اگه ۲طرف سالم باشن و عاقل و بالغ سر موضوع مهریه مشکلی پیش نمیاد ، منم اضافه کنم : اگه مهریه بخاطر عدم امنیت زن و تحت حمایت قرار نگرفتنه .. چون ۲طرف عاقلن و بحث خیانت هم وجود نداره پس چرا بازم مهریه ها چند رقمیه؟

من میگم اگه دختر به مردش اعتماد داره چرا مهریه رو پایین ترین عدد ممکن نمیگیره؟ ( طبق گفته شما مهریه بخاطر عدم امنیت زن هست )

ولی عملا میبینی این مسئله اینطوری نیست و مهریه تنها بخاطر عدم امنیت زن نیست ، شاید به جرات بشه گفت این مضوع عدم امنیت کوچکترین دلیل برای توجیه مهریه های سنگین... من معتقدم چشم و هم چشمی ، پز دادن و علاقه خانوما به پول ، جز دلایل اصلی مهریه های بالاس.

کما اینکه در حال حاضر با همین مهریه های زیاد چه پولهایی که از پسر تیغ نزدن .. نمونه های زیادی دیدم ... طرف گفته اگه دوستم داری مهریمو بده چون عندالمطالبه اس پسر هیچ راهی جز پرداخت نداره ...

خوب همین مهریه 5 سکه .دیدگاه شما عقیده شما و فلسفه شما رو مشخص کرد !

متاسفانه حاضر به ادامه بحث در این مورد با شما نیستم .

.

12. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آنچه انسان را کند روبه مزاج ازدواج است ازدواج است ازدواج

طبق چیزایی که شنیدم و دیدم شناخت دوران نامزدی هیچ کمکی نمیتونه بکنه . چون اون زمان آدم انقدر سرش گرمه به تفریح و... و سر و کله زدن با خانواده ها که نمیتونه شناخت خوبی از طرف مقابلش داشته باشه .
    و تازه تا وارد زندگی نشی و زیر بار مسئولیت قرار نگیری نمیتونی چهره ی واقعیت رو نشون بدی . و دائم در دوران نامزدی نقش انسان خوب و کامل رو بازی میکنی و آرمانی هستی .
    زمانشم فرقی نمیکنه . چه 6 ماه چه 3 سال . ازدواج هندونه ی دربستست .
    بله اینا هم درست هستند
    خیلیها خودشونو عوض میکنند موقع نامزدی
    و یا حتی غیر نامزدی و خلاصه هر زمانی که حس کنند میتونند مخ طرفو برای ازدواج بزنند
    البته قبلا یه کتابی در این ورد خونده بودم ولی اجرای اونها هم سخته
    مثلا نوشته بود موقع نامزدی زود زود به به خانه نامزدتان برید
    انقدر که بگند دوماد چه پررو هست هر روز میاد
    تو خوانواده شاید یه مشکلی باشه که پنهون میکنند ولی وقتی زود زود بری اون مشلو میتونی پیدا کنی
    و ....
    یه ضرب المثل تورکی هست میگه :
    ترجمشو میگم
    از یکی پرسیدند برادرت چطور آدمیه ؟
    جواب داد والا باهاش بیرون نرفتم ( یعنی دقیق نمیشناسمش)

14. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

موافقم

منظورتون از نامزدی صیغه محرمیت خوندن هست ؟!

متاسفانه این کار جز در کلان شهرها در شهر های معمولی و یا کوچک قابل اجرا نیست

.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

مسئله سن و سال درسته که مهمه ولی اینم خودش خیلی بستگی به یه سری توانایی هایی داره که تو فرد به وجود اومده یا نه..مثلا من خودم از کجا بدونم که به این حدی رسیدم که بتونم نیازهای یک نفر دیگه رو هم برطرف کنم؟ هیچ ملاک خاصی وجود نداره که اینو بفهمم!!!

چرا یک ملاک خیلی مهم و اساسی وجود داره

ایا به این سطج رسیدید که من رو خط بزنید و از ما استفاده کنید ؟

ما دوست داریم این کار رو انجام بدیم

ما میخواهیم . .

نه من میخواهم !

.

17. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من همون سرویس طلا که مرد به خانمش میده مهریه (هدیه) است!

من سفته از ایشان برای اطمینان از خوب و درست بودن همسرم نمیخواهم او هم نباید از من مهریه ایی که در توانم نیست را بخواهد!

اگر هم قبول نداره خب میتونه منتظر باشه تا یک مرد پولدار گیرش بیاد که بعد از طلاق هم بتونه ساپورتش کنه!

اگر هم قضیه چشم و هم چشمیه من 10,000 تا سکه مهرش میکنم به شرطی که همون لحظه ایی که به عقد هم درمیاییم در عقدنامه بنویسد که به شوهرم بخشیدم! که بتونه پزش را به دخترهای فامیل و دوستایش بده!
    Last edited by ehsan_iace; 01-11-2013 at 17:29.

19. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •