دوستان این کرک که جدید اومده رو نسخه ای که چند روز پیش تو سایتا گذاشته بودن کار میکنه به خوبی؟ایا از اول باید 6 گیگ دیگه دانلود کنیم؟
دوستان این کرک که جدید اومده رو نسخه ای که چند روز پیش تو سایتا گذاشته بودن کار میکنه به خوبی؟ایا از اول باید 6 گیگ دیگه دانلود کنیم؟
اقا کمک کنید
نرم افزار کارت گرافیک رو اپدیت کنید و سپس توی تنظیمات بازی vsynce رو غیر فعال کنید.
داداش نمیشه گفت کار میکنه
خود سایتای کرکر هنوز اعلام قطعی نکردن
vsyn رو خاموش کنیم که تصویر پرش دار میشه !
vsynce کجاست من تازه واردم
سلام دوستان کرکی که منتشر شده و کار گروه رلودد هست یه نوع شبیه ساز ( امولیتر ) هست که سیستم شناسایی ارتباط و لیسانس EA یعنی DRM رو دور میزنه
رلودد اعلام کرده که این روش اصلی برای کرک بازی هایی مثل فیفا نیست و مطمئن یه راه بهتر هم وجود داره اما بخاطر اینکه ممکنه زمان بیشتری طول بکشه ما برای سیل عظیمی از طرفداران بازی این کرک رو اماده کردیم تا از لذت بازی کردن فیفا عقب نمونن
زنده باد رلودد
vsynce کجاست من دقیقا کدوم قسمت بازی است
داداش یکی از بچه ها توی فروم بازی سنتر این نسخه 9 گیگ و از سایت میهن دانلود گرفته با کرک relouded نتونسته اجرا کنه براش ارور داده. برای شما مشکلی نداشته راحت اجرا میشه؟؟ خواهشا زود جواب بدین میخوام امشب بذارم رو دانلود.TNX
Last edited by mohsengolshan; 08-10-2012 at 17:36.
اون مشکل pes ه که با غیر فعال کردن vsync تصویر پرش دار میشه. من در فیفا یا بازی های دیگه چنین مشکلی رو ندیدم.
vsync در تنظیمات config قبل از ورود به بازی قابل دسترسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)