[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-2.5
(فاصله رو بردارید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-2.5
(فاصله رو بردارید)
Last edited by Mehran14233; 11-12-2012 at 03:16.
دوستان یه آدرس دیگه بدید این کار نمیکنه!
با درود
یه سوالی داشتم.
اگه من PES13 رو نصب کنم و بعدشمPatch 2.5 رو روش بنصبم همه چی حله ؟
یا که باید همه پچ هارو از اول روش بریزم؟
ممنون میشم فوری راهنماییم کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم که کسی در کرج جایی سراغ نداره که پچ های جدید را هم بفروشه؟ چون با این وضع اینترنت دانلودش خیلی زجر آوره!
با تشکر
آره تو اگه فقط آخرین پچو بریزی کافیه!
مگر این که بخوای تمام کفشایه جدید و دیگر امکانات پچایه قبلی رو داشته باشی!
ولی از نظر نقل و انتقالات و مشخصه ی بازیکنا فقط آخری کافیه!
دوستان کسی جواب به ما نمیده؟
یه پچ خواستیما!![]()
بچه ها بیان سیو ها ی مشتر لیگ و ترکیب های خودمون رو بزاریم تا ببینم هر کی با چه روشی بازی میکنه !
فقط ای کاش میشد تو مستر لیگ تیم ها رو مثل چند نسخه قبل دستی توی لیگ انتخاب کرد و همه تیم های بزرگ رو تو یه لیگ جمع کردش ! نبود این مورد خیلی اذیت میکنه . نمی دونم 2یا 3 نسخه قبلی بود که این قابلیت رو داشت که مثلا رئال و بارسا از اسپانیا و بایرن رو از المان و میلان رو از ایتالیا تو یه جا جمع کرد و مستر لیگ زد باهاشون![]()
اقا یه مشکلی پیدا کردم من
پچ 2.5 رو دانلود کردم و نصبش کردم همه چی درست شد ولی وسط بازی کرش میکنه!!
قبل از نصب پچ این مشکلو نداشتم
کرکم ریلود هست
لطفا راهنمایی کنید
راستی دوستان این پچ کرک هم داره یا نه؟
Last edited by stealer; 12-12-2012 at 15:59.
دوست عزیز شما توی همین نسخه هم میتونی اینکارو انجام بدی
شما برو قسمت EDIT بعد گزینه League Structure .... از اینجا میتونی تیم های لیگ های متفاوت را در یک لیگ جمع کنی و مسترلیگ بری
تنها مشکلی که هست اینه که از لیگ اسپانیا و فرانسه هیچ تیمی را نمیتونی منتقل کنی
خوب این جوری ترکیب تیم ها تو لیگ ها به هم نمی خوره ؟ یا بعد اینکار و شروع مستر میشه رفت و دوباره برگردوند سر جاشون تیم ها رو ؟
خوب اگه لیگ اسپانیا رو بر دارین و تیم ها رو بیاریم تو این لیگ دیگه حله دیگه !!
بعد از اینکه مسترلیگ را شروع کردید میتونید به همونجا برید و Default کنید تا برگرده به صورت قبلی یعنی هر تیمی میره تو لیگ خودش
ترکیب ها هم فکر نکنم تغییر کنه چون من یه بار انجام دادم تغییر نکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)