0
این سیستم برای کسپر مناسب هست
موفق باشید
0
این سیستم برای کسپر مناسب هست
موفق باشید
اینها روتکیت هستن و از بد قلق ترین مخربها توی پاکسازی هستن.باید از محیط بوت پاکسازی بشن.با دیسک نجات کسپرسکی یا بیت دیفندر یا کومودو پاکسازی کنید....مگه کسپرتون بعد از شناسایی روتکیت پیغام ریبوت ویندوز برای پاکسازی کامل نمیده؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by aylar6888; 30-12-2012 at 02:22.
نه پیغام ریبوت نمیده
همنجور که aylar6888 گفتن تنها راه استفاده از دیسک نجاته.
بچه ها یه سوال دیگه داشتم یه نرم افزار هست که کسپر اون رو Detect می کنه میخوام اون رو Allow کنم که دیگه به عنوان ویروس نشناسه همچنین میخواستم ببینیم چطور میتونم یه پورت رو تو کسپر باز کنم
ممنون
آقا ما با مشکل عجیبی دست و پنجه نرم میکنیم بدین شرح که من قبلا از قندشکن "یور - فریدوم" استفاده میکردم ولی از وقتی که به حول و قوه قلمی از طرف مخابرات مورد مهرورزی قرار گرفت و از دور خارج شد ناچاراً به قندشکن "فری گیت" کوچ کردیم
حالا اتفاقی که افتاده اینه که وقتی داشتم ریز مصرفم رو از طریق صفحه ISP چک میکردم متوجه شدم مقدار آپلودم به شدت افزایش پیدا کرده یعنی قبل از کوچ به فری گیت نسبت دانلود به آپلود تقریبا 5 به 1 یا 7 به 1 بوده اما از زمان کوچ به بعد این نسبت 1 به 1 یا 1 به 2 بوده تقریبا
حالا میخواستم بپرسم فارغ از اینکه کسپرسکی این نرم افزار رو با توجه digital signature در فهرست trusted میگذاره کلا دوستانی که آشنایی کافی با فری گیت دارند بفرمایند که این نرم افزار تا چه حد قابل اطمینانه (نکنه داره کل محتویات hdd مفلوک ما رو ترنسفر میکنه برای سرورهاش)![]()
Last edited by ICAROOS; 31-12-2012 at 18:27.
به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست عزیز
به نظر من ازش استفاده نکن از روش های دیگر قند شکن استفاده کن
سلام دوستان من برای این که لایسنس کسپر اسکایم رو اکتیو کنم باید چی کار کنم ؟
internet security 2013
ضمنا فک کنم کمتر از 3 4 روز مونده
لطفا سریع ج بدید
با تشکر
آخه دوست عزیز
دلیلی، سندی، مدرکی، رفرنسی ؟![]()
سلام دوستان
من دیروز نرم افزار کرک شده du meter به روی سیستم نصب کردم اما بعد از اتصال یک صفحه به روی دسکتاپ باز شد که میگفت شما با استفاده از نسخه کرک شده قوانین بین المللی رو زیرپا گذاشتید و ip به انضمام سایر detais شما به روی سرور ما لاگ شد
حالا میخواستم از استید فن بپرسم اولا با اینکه این نرم افزار در گروه low restrik بود به چه علت موقع برقراری ارتباط سر خود با سرورهاش کسپرسکی نه جلوش رو گرفت و نه هشداری داد (همون طور که میدونید Du meter صرفا در نقش یک برنام مانیتورینگ هست)
و سوال بعدیم هم اینه که با توجه به اینکه پس از اتصال به شبکه و اجرای du meter من هیچ اقدام دیگه ای انجام ندادم (حتی مرورگر هم باز نکردم) اما در حدود 800 kB دانلود و حدودا 100 kB آپلود داشتم می خواستم بپرسم محتویات این detail هایی که ایشون لطف کردند ذخیره کردند دقیقا بر چه مبنا بوده و آیا احتمال کف زدن فایل دیگه ای هم از روی سیستم میره یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)