سلام
دوستان چطور میتونم لب تاب را به تلویزیون به صورت وایرلس متصل کنم ، یعنی مثلا یه فیلم رو تو لب تاب پخش کنم و توی تلویزیون هم همونو ببینم ، مدل تلویریون هم 42lm66100 هست
سلام
دوستان چطور میتونم لب تاب را به تلویزیون به صورت وایرلس متصل کنم ، یعنی مثلا یه فیلم رو تو لب تاب پخش کنم و توی تلویزیون هم همونو ببینم ، مدل تلویریون هم 42lm66100 هست
دوست عزیز
تلویزیون مدل شما دارای WIDI است و اگر لپ تاپ شما هسته اینتل دارد و از WIDI پشتیبانی می کند می توانید از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
لپ تاپم acer v3 هستش
تو مشخصات cpu اینطور امده : intel core i5 3230m 2.6 ghz with turbo boost up to 3.2 ghz
چیزی از widi نگفته
راه دیگه ای نیست ؟
بعد این نوع مودم وایرلس چی باید باشه؟ این access point چی هست!؟
Last edited by rezabargh; 10-11-2013 at 11:38.
دوست عزیز
وقتی که تلویزیون شما widi دارد دیگر مودم نیاز نیست و اگر لپ تاپ شما دو هسته ای اینتل باشد. و روی لپ تاپ شما کنار جای موس تان مارک اینتل و widi داشته باشد می توانید راحت این کار را انجام دهید. وگر نه تست کنید ببینید عمل می کند یا نه.
نه دوست عزیز چیزی به اسم WIDI رو لپ تاپ ننوشته
شما با نرم افزار PLEX آشنایی داری ؟ اخه تو توضیحات خود تلویزیون توشته که با این نرم افزار میتونید فایل های روی لپ تاپ رو با تی وی SHARE کنیدمن نصبش کردم ولی ارتباطی شکل نمیگیره !
Last edited by rezabargh; 12-11-2013 at 19:30.
سلام دوستان تلوزیون led lg مدل 620دارم چطور میتونم از ماشین تایم ( ماشین زمان )از ضبط برنامه ها در یواس پی استفاده کنم متشکر میشم
دوست عزیز
فکر می کنم شکل عملکرد این نرم افزار مانند allshear سامسونگ باشد به این تایپیک بروید و نحویه اجرا آن را ببینید شلید بکارتان بیاید.
فکر میکنم فقط روی هار ضبط میکنه اول باید هارد با نرم افزار خود تی وی فرمت کنید بعد ضبط میکنه
دوست عزیز
به این تایپیک بروید
سلام دوستان عزیزچطور زیرنویس تی وی ال جی پلاسما مدلpn4500 42اینچ رو فعال کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)