مرکز خدمات شرکت الزان که اطلاعات بیشتر رو تو این وبلاگ میتونید مطالعه کنید
[حذف شد]
مرکز خدمات شرکت الزان که اطلاعات بیشتر رو تو این وبلاگ میتونید مطالعه کنید
[حذف شد]
Last edited by Atghia; 09-12-2013 at 22:01. دليل: حذف لینک-لطفا از طریق پیام لینک اینترنتی را تبادل کنید
سلام دوستان
خونه ما موتور خونه داره .همه واحدها رادیاتوراشون گرمه جز واحد ما(ما طبقه اول هم هستیم واز همه نزدیکتر به موتورخونه)خونه ما اولین شوفاز خیلی خوب گرمه اما بقیه یخچال.
یکی بگه من چکار کنم.
هزار بارم هوا گیری کردم.موقعی که هواگیری میکنم اولا اصلا هوا نداره دوما بعد چند لحظه اب گرم میاد بیرون ااما اصلا مطلوب نیست.
یکی بگ چکار کنم![]()
سلام
واحد شما با موتور خونه هم سطح یا پاینتر یا بالاتر از موتورخانه قرار داره؟
قبلاً هم این مشکل را داشتید یا تازگی ها اینطوری شده؟
یک سری به موتورخونه بزنید ببینید آیا پمپ های خطی شوفاژ کارمیکنن یا نه؟
سلام
من قصد خرید پکیج ویستا دارم، کسی اطلاعاتی از این پکیج داره؟![]()
اگر منظورتون از پکیج ویستا ، پکیج های ترکیه ای بایکان باشه باید بگم کیفیت خوبی داره. فقط وقت خرید دقت کنید گارانتیش ماله شرکت ری بایکان باشه.
ممنون داداش!
رادیاتوراشم پنلیه مال همون شرکته، میخواستم بدونم فرق پنلی با پره ای ها چجوریه؟
Last edited by rasool63; 13-12-2013 at 23:42.
رادیاتورهای پنلی بایکان هم خیلی کیفیت بالای داره و قیمتش هم واقعاً مناسبه.و بهتره که از همین رادیاتورهای پنلی شرکت بایکان استفاده کنید.
رادیاتورهای آلومنیمی به صورت پره پره است و خیلی راحت میشه کم یا زیادش کرد ولی رادیاتورهای پنلی به صورت یک پارچه است و کم یا زیاد نمیشه.
عزیز جان این فیلتر که میگی همونیه که زیر پکیج به شیلنگ برگشت وصل شده دیگه?
اون رو باید کامل باز کنم یا اینکه پیچ روش رو باز کنم میشه تمیزش کرد اگه آموزشی در این زمینه هست میشه لینکش رو بزارین ممنون میشم
سلام ما در منزل پکیج اخگر داریم مال تقریبا 10 سال پیش هست که زیرش منبع هم داره ، 2 سال قبل مشکلی پیش اومد و اون این بود که فشار هوا کم میشد و به صفر میرسید کارشناس بعد از بررسی اعلام کرد که منبع انبساط شما مشکلی نداره و احتمال زیاد جایی نشتی دارید چون نزدیک عید بود ما سیستم رو بصورت تابستانه در آوردیم و با شومینه سر کردیم ، پارسال دوباره سیستم رو زمستانه کردیم و در کمال تعجب دیدیم که مشکل حل شده و تغییر فشار نداریم خوشحال از اینکه در گیر نشتی نشدیم. ولی متاسفانه الان حدود یک ماهی هست که باز مشکل برگشته و تقریبا هر سه ساعت فشار از 1.5 به صفر می رسه من از پشت دستگاه شیر رفت و برگشت آب شوفاژ ها رو بستم و سیستم رو تابستانه کردم هیچ تغییر فشاری در سه ساعت ایجاد نشد و بعد از سه ساعت ، وقتی شیر رفت آب رو باز میکنم تغییری ایجاد نمیشه ولی بعد از بازکردن شیر برگشت دوباره فشار کم میشه !!!!! آیا باز نشتی داره؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید. ( 4 ماه پیش من شوفاژ یکه از اتاق ها رو به دلیل کوچک بودن با یک شوفاژ بزرگتر تعویض کردم)
ممنونم که جواب دادید
موتور خونه زیر زمینه،بعد همکف وطبقه اول که خونه ماس.یعنی دوطبقه ما پارکینگ داریم
از امسال شروع شده .سالای قبل همشون خوب بود وفقط اخری یه مقدار کم نسبت به بقیه کمتر بود اما الان اولی خیلی خوب بقیه سرد.
موتور خونه درش قفله ومصیبت های خونه های اپارتمانی رو داره.اما خود مدیر طبقه 6 ام هستش ومیگه واسه من همشون خوبن
حالا والا موندم چی بگم!
تعمیرکارم اومده میگه بیاید واسه واحد شما جدا یه پمپ بزارم 400تومان.میگه پمپ موتورخونه هم ضعیفه.
حالا نمیدونم چیکار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)