برای گسسته فقط گاج سفيد با کتاب درسی (متن + تمرين ها) کافی هست يا نه؟يعنی فقط اين دو رو کار کنم
سطح و درک رياضيم خيلی خوب هست
برای گسسته فقط گاج سفيد با کتاب درسی (متن + تمرين ها) کافی هست يا نه؟يعنی فقط اين دو رو کار کنم
سطح و درک رياضيم خيلی خوب هست
اینو واسه کسانی گفتم که پارسال کنکور دادند و کتاب 88 رو دارند! اگه کسی مثل من پیدا شد رفت بازار زیست 90 رو نگیره چون 89 و 90 هر دو سال نسیت به سال قبل تغییر کرده!
بعضی از دوستان نمی دونستند که سال 90 هم کتاب تغییر کرده و فکر می کردند تغییر فقط مربوط به 89 هست
بستگی داره به اینکه دنبال چه درصدهایی هستی. بنظر من که همین اندازه خیلی خوبه و میتونی با همینا، گسسته رو بالا بزنی. ولی خوب اگه وقت کردی، بهتره که یه کتاب دیگه رو هم کار کنی. (حداقل برای نظریه اعداد). چون نظریه اعداد یجوریه که هرچی تست بزنی، انگار بازم میخوای تست بزنی! یعنی تموم شدنی نیست و همیشه سوالای جدید ازش میاد.
خوبه برا هندسه پایه دریافت + ابی قلمچی مصرف کنم یا هندسه1و2 گاج سفید یا کار دیگه ای...!؟؟؟؟
سوال بعدی درسته که گاج سفید هندسه1و2-تحلیلی-گسسته سوالاشون تا کنکور سال87 است؟؟؟؟یعنی 88-89-90رو ندارن؟؟؟؟؟(البته فک کنم گسسته و هندسه2تا88 دارن)؟؟؟فوری دوتا سوالمو جواب بدید خواهشا..
![]()
Last edited by 12p; 03-11-2011 at 14:05.
خب برادر من چیکار کنم؟ زیست 2 چاپ 90 رو دارم ، فک نکنم 89 گیر بیاد...
چقد تعغیر کرده؟؟
بابا اینقد گیر ندین به این چیزا خوندنش مهم تره! یه سری تغییرات جزعی داشته ولی شما حتما چاپ 89 رو بگیر(اخه حذفیاتم داشته یه کوچولو ))
فقط کافی است چند ثانیه فکر کنیم ...............
زیست ......... مهم ترین و سرنوشت سازترین درس کنکوری های تجربی ....... ضریب 12 ........ هر یک تست آن طلاست .....
بیش از 91% مباحث ثابت ..... شاید حدود کمتر از 9% تغییر ....................... حال اگر زیست در کنکور سراسری بالای 82% بزنم ........ یعنی شایسته کسب بهترین رشته و بهترین دانشگاه ام .......... مهم ترین سرمایه یک داوطلب کنکور .......... زمان زمان زمان زمان زمان ............. پس عاقلانه است که از زمان خودم بهترین استفاده را برای تسلط بر 91% مباحث زیست داشته باشم ........ زمانی که به این تسلط برسم راحت و سریع خودم میتونم اون 9% تغییر را هم متوجه بشم و مسلط بشم .... دیگه پس میشینم حسابی زیست میخونم و تست میزنم ...............
بخش گراف رو از رو گاج خوندم عالی بود بر عکس جزوه ی دبيرمون
اگه کسی نظريه اعداد رو قشنگ بفهمه باز هم به مشکل برميخوره؟!
برای نظريه اعداد بعد از گاج چه کتابی خوبه؟ سمبا ميگفت خيلی سبز
دوستان این احتمالات چیکارش کنم ؟گاج سفید خوبه ؟ریاضیات گسسته و جبر و احتمال
من اصلا نمیتونم بفهممش
همش حفظی پاس کردمش
بیایید حواسمان بیشتر جمع کنیم !!!
یعنی میشه یه روزی به آنچنان سطح تسلط در زیست برسم که بتونم راحت و سریع برای هریک از بیماری های زیر که مورد اشاره در کتاب های درسی می باشند، توضیحی داشته باشم ؟؟؟؟؟؟
1) آبله مرغان (Chicken-Pox یا Varicella)
2) آب مروارید (CATARACT)
3) آستیگماتیسم (astigmatism)
4) آسم (asthma)
5) آلکاپتونوریا (Alkaptonuria)
6) آنفارکتوس قلبی (myocardial infarction)
7) Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS)
8) اسهال خونی آمیبی
9) ایدز (AIDS)
10) برفک دهان
11) بری بری (بیماری کمبود ویتامین B) (beriberi)
12) بوتولیسم (botulism)
13) پیرچشمی
14) پوکی استخوان
15) تالاسمی (thalassemia)
16) توکسوپلاسموز (toxoplasmosis)
17) دیابت (DIABETE)
18) دیفتری (diphtheria)
19) راشیتیسم یا بیماری نرمی استخوان (rhachitis)
20) فنیل کتونوریا (phenylketonuria)
21) فلج اطفال (Poliomyelitis)
22) قانقاریا (Gangrene)
23) کِرِتنیسم (عقب ماندگی توأم با کوتولگی) (cretinism)
24) یرقان
25) کم خونی داسی شکل (Sickle Cell Anemia)
26) کواشیرکور (بیماری کمبود پروتئین) (kwashiorkor)
27) گزروفتالمی (Xerophthalmia)
28) گواتر (goiter)
29) روماتیسم قلبی
30) زخم معده
31) سرخک (measles)
32) سرطان (CANCER)
33) سل (tuberculosis)
34) سیستیک فایبروزیز (Cystic Fibrosis)
35) شوک آنافیلاکسی (Anaphylaxis)
36) مالاریا (malaria)
37) مالتیپل اسکلروزیس (Multiple Sclerosis)
38) مخملک (scarlet fever)
39) میاستنی گراویس
40) وبا (cholera)
41) هانتینگتون (Huntington chorea)
42) هپاتیت B (hepatitis B)
43) هموفیلی A (Hemophilia A)
44) هیدروفوبیا (بیماری ترس از آب) (hydrophobia)
مثلا در مورد بیماری بوتولیسم باید حواسم به نکات زیر باشد :
- مسمومیت حاد غذایی است. ( باید به هر سه لغت مسمومیت + حاد + غذایی دقت داشته باشم چرا که ممکن است هریک از این لغات حالت دیگری داشته باشند )
- این مسمومیت می تواند کشنده باشد و در غذاهای کنسروشده ای دیده می شود که به خوبی کنسرو نشده اند ( باید به این کشنده بودن و غذاهای خوب کنسرونشده دقت داشته باشم )
- توسط باکتری کلسترودیوم بوتولینم ایجاد می شود به نحوی که باکتری با آزادسازی توکسین، با تاثیر بر سیستم عصبی، عملکردی بسیار مهلک خواهد داشت. ( به عامل باکتریایی و نام باکتری و نحوه مسمومیت از طریق آزادسازی توکسین، باید دقت داشته باشم و حتی به محل اثر که سیستم عصبی باشد و حالت عملکرد مهلک آن هم باید دقت داشته باشم چرا که مسمومیت غذایی هستش احتمال هست که در یک تست تصور کنم که محل اثر این مسمومیت در سیستم گوارشی است)
- از علائم این بیماری می توان به دید دوتایی (دوبینی) و فلج شدگی اشاره کرد. (دیگه این علائمش هم مهم و قابل توجه هستند. که البته این حضور ذهن زمانی بیشتر نیاز هستش که بتونم راحت و سریع نسبت به بیماری هایی مثل مالاریا که دارای علائم تب و لرز و عرق و عطش شدید می باشد، تشخیص بدهم و این ها به جای هم اشتباه نگیرم)
- مبتلایان به این بیماری ممکن است بر اثر ناتوانی در تنفس، بمیرند. (این که ناتوانی در تنفس عامل مرگ مبتلایان به این نوع بیماری می باشد هم قابل توجه هستش. چرا که بر سیستم عصبی اثر می کند و احتمال دارد که محل اثر را با سیستم گوارشی اشتباه بگیرم و حال می بینم که عامل مرگ مرتبط به سیستم تنفسی می باشد ............... !!!!!!!)
Last edited by esilovexp; 03-11-2011 at 23:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)