این نسخه اصلیش پس کی میاد؟؟؟؟؟ انشالله این همه مشکلش درست بشه من فیفا 2012 هم بازی کردم چنگی به دل نمیزنه![]()
این نسخه اصلیش پس کی میاد؟؟؟؟؟ انشالله این همه مشکلش درست بشه من فیفا 2012 هم بازی کردم چنگی به دل نمیزنه![]()
دوستان وایسم نسخه ی اصلی بیاد یا همین رو بگیرم به همراه dlc ,....
خب این همون نسخه ی اصلیه دیگه مگرنه کونامی dlc رو که قبل از عرضه نمیده![]()
اصلی که هست نهایی نیست... نسخه نهایی 2 روز دیگه ریلیز دیتشه... نمی دونم چرا 2 روز مونده لیک نشده تا الان لعنتی یحتمل دانلود کنم اگه بیرون واسه فروش نباشه نسخه نهایی البته واسه ایکس باکس
همین نسخه اصلی هست دوست من! بگیر dlc و پچ ها را هم نصب کن حالشو ببر
این دو نسخه هیچ فرقی با هم ندارن صبر کردن هم واقعا کار الکیه الان شرکتای پخش کننده ی ایرانی مثل hrb همه بازی هاشون رو دادن بیرون...اصلی که هست نهایی نیست... نسخه نهایی 2 روز دیگه ریلیز دیتشه... نمی دونم چرا 2 روز مونده لیک نشده تا الان لعنتی یحتمل دانلود کنم اگه بیرون واسه فروش نباشه نسخه نهایی البته واسه ایکس باکس
دوستان من يه نسخه دانلود كردم،اما زبانش فرانسه و آلماني داره.
ميشه كاريش كرد كه انگليسي دار بشه؟
برو سايت pesbaz.com هر بلايي دلت ميخواد سر بازي بيار!
rete . قدرت کلی بازیکنان رو می گن . واقعاً یلخی و رو حساب اسم تیم قدرت می دن . چسنی 2 فصله دروازه بان اول آرسنال شده قدرتش 78ه کوژاک که همیشه توی منچستر نیمکته قدرتش 81ه !!
مهرداد جان این پچ های pesedit رو دانلود کنی تاری صفحه رو هم درست می کنه . وایسا یکیش قراره بیاد بعد اونو دانلود کن .
این نسخه همون نسخه اصلی هست وگرنه کونامی براش پچ نمیداد بیرون . اونی که 14 اکتبر میاد احتمالاً زبانش فرق می کنه که اونم من احتمال می دم همین 400 مگابایته باشه و چیز جدیدی نباشه .
تنها راهش اینه که فایل های مربوط به گزارشگر و منوی انگلیسی رو دانلود و به بازی اضافه کنی .
این گزارشگرش :
http://downloads.moddingway.com/file/15109.html
فایل مربوط به منوی انگلیسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dlc دوستان هم توضیح دادند از اینکارها نمیکنه
سلام
انا چیه نوشتی عزیز؟
نظرات خیلی عجیبیه
ولی من راضی هستم
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو img بازی بریزین حل میشه
منم ریختم درست شد
شما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریز تو فولدر img
C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img
بعد از منوی اصلی و تنظیمات برو گزارش انگلیسی را فعال کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)