تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 280 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهتره در مورد این که کدوم تیم از همه پر طرفدار تره بحث نکنیم چون در این که پرسپولیس خیلی بیشتر از استقلال طرفدار داره شکی نیست.

به نظر من الان یکی دیگر از چیز هایی که مورد نیاز پرسپولیس است یه دروازه بان خوب است.
    از بازی ملوان مشخص بود که میثاق خیلی از امده بودن دور بود. گل اول که حداقل 90 درصد مقصر گل میثاق بود. امیدوارم تا بازی شاهین فکری به حال دروازه بان پرسپولیس بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یاد اون روزا بخیر...
    Last edited by satttanism; 08-01-2012 at 12:58. دليل: سایز عکس نامتعارف

2. 4 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض 5بازیکن به پرسپولیس پیوستند

جمشید زارع درباره وضعیت پرسپولیس اظهار داشت: «در تعطیلات نیم فصل 5 بازیکن جذب کردیم که این افراد را کمانی بازیکن زیر 23 سال فولاد، قدمی بازیکن تیم فوتبال نوجوانان ایران، هوشیار دروازه بان تیم شهرداری یاسوج، مهدوی کیا و ایمون زاید تشکیل می دهند. با حضور دنیزلی هم کار طبق برنامه جلو می رود. امیدواریم پس از گذشت همان مدتی که او پس از بازی مقابل ملوان گفت تیم به شرایط مطلوب برسد.»
    وی درباره وضعیت علیرضا حقیقی گفت: «حقیقی در چند روز آینده به اردوی رابین کازان در ترکیه می رود. مقدمات این کار هم فراهم شده است. روز سه شنبه به ترکیه می رود تا کارش انجام شود. ضمن اینکه من هم او را همراهی خواهم کرد.»
    زارع درباره وضعیت لیدرهای پرسپولیس اظهار داشت: «در سه ماه و اندی که در پرسپولیس هستیم جلسات متعددی با این ها داشته ایم. به آنها گفتیم که در جامعه بحث هایی درباره رفتار شما هست. باشگاه پرسپولیس 50 سال قدمت دارد. به آنها خاطرنشان کردیم که تا به امروز هر چه بوده تمام شده و از امروز دیگر به عنوان کمیته هواداران بحث را جلو خواهیم برد.»
    وی افزود: «اجازه خودسری را به این افراد نخواهیم داد. آنها باید تابع مقررات باشگاه باشند و تمکین کنند. برای ما شخصیت افرادی که با آنها می خواهیم کار کنیم مهم است.»

"جام نیوز"

4. 7 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض شعارهای هواداران علیه مازیار زارع

دیروز در حالی که پرسپولیسی ها تمرینات مورد نظر دنیزلی را انجام می دادند، تعدادی از هواداران این تیم از عملکرد مازیار زارع انتقاد کردند.

این تعداد از هواداران با انتقادهای تند خود باعث شدند تا زارع به سمتشان برود و چند دقیقه ای با آن ها جر و بحث کند. مازیار زارع که به شدت از این رفتار تماشاگران عصبانی شده بود به آن ها گفت: «3 ماه صبر کنید، از پرسپولیس می روم.» امروز در حالی هواداران پرسپولیس از زارع انتقاد کردند که نزدیکان دنیزلی هم می گویند سرمربی پرسپولیس از این بازیکن دلخور است. او در بازی با ملوان گفته بود که پنالتی تیم را مازیار زارع بزند اما زارع که خود را یک ملوانی اصیل می داند، ضربه پنالتی را نزد تا مهدوی کیا مجبور شود این ضربه را بزند؛ همان ضربه ای که تبدیل به گل نشد.

"خبرآنلاین"

6. 7 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رویانیان: زور و پارتی استقلالی‌ها بیشتر است

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به اتفاقات رخ داده در جام حذفی گفت: سازمان لیگ باید جواب هواداران‌ ما را بدهد. محمد رویانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص جلسه امروز در تمرین پرسپولیس عنوان کرد: خوشبختانه کادر پزشکی پرسپولیس نسبت به قبل خیلی بهتر شده است. یکی از دغدغه‌های ما مسائل پزشکی در پرسپولیس بود و با پزشکان قوی و امکاناتی خوب به دنبال این بودیم این مشکلات را حل کنیم که حل شد. وی افزود: امروز در جلسه‌ای بسیار خوب با دنیزلی شرکت کردیم و در خصوص مسائل مهم اعم از پزشکی، تغذیه بازیکنان، استراحت، بدنسازی و به کارگیری خوب از بازیکنان بحث و تبادل‌نظرهایی داشتیم. ما کمیته پزشکی بسیار قوی ساخته‌ایم و امروز معارفه کمیته پزشکی با دنیزلی که دو ساعت به طول انجامید. رویانیان تاکید کرد: برای ما سلامتی پزشکی از همه چیز مهم‌تر است. خودتان می‌دانید در ماه‌های گذشته چقدر از لحاظ پزشکی در تیم به خاطر مصدومیت‌ها دچار مشکل شدیم به همین دلیل پیگیر این بودیم که آسیب‌دیدگی‌ها کمتر شود. اکنون با داشتن یک کمیته پزشکی خوب خیلی بهتر کارها را به جلو خواهیم برد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در ادامه گفت: من آمده‌ام تا به پرسپولیس کمک کنم و بهتر است پیشکسوتان و همه به یکدیگر کمک کنیم تا پرسپولیس موفق شود. ما نیاز به فرصت داریم. من دنیزلی را به خاطر هواداران آوردم و با او شرط کردم که باید در نیم فصل دوم و حداکثر فصل بعد یک تیم تمام عیار بسازیم و بازی‌های و نتایج خوبی بگیریم. رویانیان در ادامه گفت‌وگو با فارس با انتقاد از سازمان لیگ اظهار داشت: برای من جای سؤال دارد که چرا باید بازی‌های استقلال به تعویق بیفتد اما با آن شرایطی که ما داشتیم و این همه درخواست کردیم به درخواست ما توجهی نشد. این سؤالی است که هواداران هم از من می‌پرسند. پرسپولیس این همه مصدوم و حتی محروم داشت و در آن شرایط چه سختی‌‌هایی را تحمل کردیم. وی افزود: با تمام مشکلاتی که داشتیم در جام حذفی برابر استقلال به میدان رفتیم. بازی ما در جام حذفی بود و پرسپولیس هم در بدترین شرایط قرار داشت. قبل از بازی از سازمان لیگ خواستیم تغییری انجام دهد که اعلام کردند امکان این کار وجود ندارد. ما با ۸ مصدوم و محروم به مصاف استقلال رفتیم اما بازی استقلال با وجودی که تاریخش اعلام شده به تعویق می‌افتد. رویانیان تصریح کرد: هواداران از ما سؤال می‌کنند که چرا این اتفاق می‌افتد و امیدوارم سازمان لیگ جواب هواداران پرسپولیس را بدهد. ما به سازمان لیگ اعتقاد داریم ولی انتظار داریم این دو تیم شاخص کشور را برابر نگاه کنند. آنها اصلاً به ما کمک نکردند ولی با خواسته‌ استقلالی‌ها و شرایطی که پیش آمده بود موافقت کردند. شاید زور استقلالی‌ها و پارتی آنها بیشتر است که این طور به نفع‌شان کار می‌شود. وی در پایان با اشاره به دیدار هفته نوزدهم لیگ برتر به فارس گفت: امیدوارم در بازی روز چهارشنبه برابر شاهین بوشهر و در ورزشگاه آزادی بتوانیم به نتیجه دلخواه برسیم. هواداران باید کمک کنند. من هم تا وقتی که هستم با قدرت کارم را دنبال می‌کنم چون هدفم خدمت به پرسپولیس است. البته تیم واقعی پرسپولیس را فصل آینده خواهید دید.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:27.

8. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض استقلال - پرسپولیس ۱۳بهمن ساعت۱۸

خبرگزاری فارس: دربی ۷۴ پایتخت ساعت 18 روز ۱۳ بهمن ماه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. به گزارش خبرگزاری فارس، طبق اعلام سازمان لیگ دو تیم استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و چهارم ساعت 18 پنجشنبه ۱۳ بهمن ماه در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می‌روند. پیش از این قرار بود دربی 74 در روز 14 بهمن برگزار شود ولی به دلیل اینکه دیدار استقلال و ذوب آهن در چارچوب مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به جای 22 بهمن 21 بهمن برگزار می‌شود، تاریخ دربی نیز تغییر کرد.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 03:00.

10. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من به اندازه سن خودم در این فوتبال چیزهای زیادی دیدم چه بد و چه خوب
    جاهایی بوده که واقعا لذت بردم و فوتبال رو دریچه ای برای پرورش غرور ملیم دیدم و گاهی اوقات هم بینی احساساتم رو گرفتم تا بوی تعفن این فوتبال روحم رو آزار نده

اما این اتفاق اخیر و عقب انداختن فینال جام حذفی خیلی اذیتم کرد هم رفتار آگاهانه فردوسی پور که با ظرافت ژورنایستی از کنار اصل مطلب گذشت هم نیت درونی عزیزمحمدی و هم اعتراض بسیار نرم رویانیان واقعا باعث شد تا حدود زیادی به مصنوعی بودن این فصل ایمان بیارم از اتفاقاتی که برای سپاهان و ذوب آهن افتاد تا مدیریت واقعا مشکوک کاشانی که مطمئن بودم رفتنیه در ابتدای فصل و نهایتا چکهای شخصیِ هیچ وقت کاوش نشده

اصل مطلب که در برنامه نود آگاهانه فراموش شد یا کمرنگ در موردش بحث شد این بود که عزیزمحمدی قبل از دربی گفت به این دلیل ضعیفترین و دست بسته ترین تیم تاریخ پرسپولیس باید با استقلال بازی کنه که فینال قطعا 14 بهمن انجام میشه اما حالا خیلی راحت و با توجیهات کاملا مسخره بازی فینال عقب میفته

بزرگترین جامعه ورزشی کشور شاهد پایکوبی استقلالیها روی جنازه تیمشون بودن و بیش از پیش افسرده تر شدن فقط به این دلیل که عزیزمحمدی به خاطر فشرده بودن برنامه ها خود رو ناچار و گرفتار نشون میداد

علیرغم حرفهایی که قبلا بین من و محمد جان رد و بدل شد فکر میکنم باید عطای این فصل رو به لقاش ببخشم و منتظر فصل بعد و وعده رویانیان بمونم و تا اون موقع کاری به فوتبال داخلی نداشته باشم چون هر روز آزاردهنده تر از قبل میشه

12. 14 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من به اندازه سن خودم در این فوتبال چیزهای زیادی دیدم چه بد و چه خوب
    جاهایی بوده که واقعا لذت بردم و فوتبال رو دریچه ای برای پرورش غرور ملیم دیدم و گاهی اوقات هم بینی احساساتم رو گرفتم تا بوی تعفن این فوتبال روحم رو آزار نده

اما این اتفاق اخیر و عقب انداختن فینال جام حذفی خیلی اذیتم کرد هم رفتار آگاهانه فردوسی پور که با ظرافت ژورنایستی از کنار اصل مطلب گذشت هم نیت درونی عزیزمحمدی و هم اعتراض بسیار نرم رویانیان واقعا باعث شد تا حدود زیادی به مصنوعی بودن این فصل ایمان بیارم از اتفاقاتی که برای سپاهان و ذوب آهن افتاد تا مدیریت واقعا مشکوک کاشانی که مطمئن بودم رفتنیه در ابتدای فصل و نهایتا چکهای شخصیِ هیچ وقت کاوش نشده

اصل مطلب که در برنامه نود آگاهانه فراموش شد یا کمرنگ در موردش بحث شد این بود که عزیزمحمدی قبل از دربی گفت به این دلیل ضعیفترین و دست بسته ترین تیم تاریخ پرسپولیس باید با استقلال بازی کنه که فینال قطعا 14 بهمن انجام میشه اما حالا خیلی راحت و با توجیهات کاملا مسخره بازی فینال عقب میفته

بزرگترین جامعه ورزشی کشور شاهد پایکوبی استقلالیها روی جنازه تیمشون بودن و بیش از پیش افسرده تر شدن فقط به این دلیل که عزیزمحمدی به خاطر فشرده بودن برنامه ها خود رو ناچار و گرفتار نشون میداد

علیرغم حرفهایی که قبلا بین من و محمد جان رد و بدل شد فکر میکنم باید عطای این فصل رو به لقاش ببخشم و منتظر فصل بعد و وعده رویانیان بمونم و تا اون موقع کاری به فوتبال داخلی نداشته باشم چون هر روز آزاردهنده تر از قبل میشه
    آدم نمیدونه چی بگه.
    این تغییر زمانی همونجوری که عزیز محمدی گفت به نفع پرسپولیسه.و عزیز محمدی برای پوشش گذاشتن روی داستان و دور کردن افکار از موضوع اصلی روش تاکید میکرد.
    ولی واقعیت اینه که چرا این آقا سر حرفش نموند؟چرا دلیلهایی که قبل از بازی دربی حذفی میاورد رو فراموش کرده؟ یکی از دلایلش چمن ورزشگاه آزادی و اینکه نمیشه در دو روز پیاپی توی این ورزشگاه بازی کرد؟!! ولی الان که برنامه بازی های هفته های اینده رو که نگاه میکینم میبینم این هم راه داشته که این آقا نخواشته از اون استفاده کنه و اون بازی یکی از تیم ها در ورزشگاه تختی بوده؟!!!
    و چرا برنامه در یک نگاه جام حذفی رو جوری تنظیم کرده که راه در رو داشته باشه.و با پیچوندن داستان بخواد ببیننده رو گمراه کنه؟؟؟
    همونجوری که خیلی از آدمهایی که از رانت استفاده میکردن روزی رسوا شدن این ادم هم اگر واقعا به عمد این کارها را انجام داده باشه رسوا بشه.و با خفت و خاری از پستش کنار بره

14. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

18‌امتياز؛بيشترين‌فاصله‌ اريخ استقلال‌و‌پرسپوليس
    ورزش 3 :
    هفته نوزدهم لیگ فردا با انجام 4 بازی به پایان می رسد و در نیمه بالای جدول برنده بازی سپاهان و صبا می تواند جایگاه بهتری در جدول پیدا کند. اگرچه هنوز جدول لیگ تا پایان هفته نوزدهم کامل نیست، ولی چیزی که به شدت جلب توجه می کند، اختلاف عجیب امتیازهای استقلال و پرسپولیس در این مقطع از لیگ است.

آبی ها با 3 امتیازی که از ورزشگاه عضدی دشت کردند، مجموع امتیازهای خود را به 40 رساندند در حالی که پرسپولیس از 18 بازی گذشته فقط 22 امتیاز گرفته و این یعنی کمی بیشتر از نصف امتیاز استقلال!

پرسپولیس در حال حاضر در نزدیکی منطقه سقوط قرار دارد و فاصله این تیم با مس رده هفدهمی فقط 3 امتیاز است. بازی عصر چهارشنبه این تیم مقابل شاهین بوشهر، برای سرخ ها بسیار تعیین کننده است و باید در هفته های آینده منتظر ماند و دید نسخه های مصطفی دنیزلی چقدر شفابخش خواهد بود.
    Last edited by Manager_66; 10-01-2012 at 23:35.

16. این کاربر از Manager_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای پرسپولیس دوباره طلوع کن. . .

18. 5 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ن به اندازه سن خودم در این فوتبال چیزهای زیادی دیدم چه بد و چه خوب

آدم نمیدونه چی بگه.
    این تغییر زمانی همونجوری که عزیز محمدی گفت به نفع پرسپولیسه.و عزیز محمدی برای پوشش گذاشتن روی داستان و دور کردن افکار از موضوع اصلی روش تاکید میکرد.
    ولی واقعیت اینه که چرا این آقا سر حرفش نموند؟چرا دلیلهایی که قبل از بازی دربی حذفی میاورد رو فراموش کرده؟ یکی از دلایلش چمن ورزشگاه آزادی و اینکه نمیشه در دو روز پیاپی توی این ورزشگاه بازی کرد؟!! ولی الان که برنامه بازی های هفته های اینده رو که نگاه میکینم میبینم این هم راه داشته که این آقا نخواشته از اون استفاده کنه و اون بازی یکی از تیم ها در ورزشگاه تختی بوده؟!!!
    و چرا برنامه در یک نگاه جام حذفی رو جوری تنظیم کرده که راه در رو داشته باشه.و با پیچوندن داستان بخواد ببیننده رو گمراه کنه؟؟؟
    همونجوری که خیلی از آدمهایی که از رانت استفاده میکردن روزی رسوا شدن این ادم هم اگر واقعا به عمد این کارها را انجام داده باشه رسوا بشه.و با خفت و خاری از پستش کنار بره
    ببخشید این جا جواب میدم...
    درخواست پرسپولیس کاملاَ غیر منطقی بود. کجای دنیا یه تیم درخواست میده به خاطر که ما ضعیفیم بازیمونو به تعویق بندازین؟ اگه این طوره مس سرچشمه هم درخواست میداد بازی های نیم فصل اول ما رو بندازین نیم فصل دوم. تیمی که بد بسته شده باید تا نیم فصل با همون وضعیت کنار بیاد. تمام بازی های یک چهارم تو 2 هفته برگزار شد در حالی که اگه میخواستن به درخواست شما عمل کنن از اونور فینالیست مشخص شده بود ولی اینور هنوز تیمای نیمه نهایی نامشخص بود. درخواست استقلال به خاطر فشردگی بازی هاست نه این که بخواد بازیکن بگیره و مربی عوض کنه. پرسپولیس باید این کارار رو اول فصل میکرد اگه قهرمانی میخواست.

20. 7 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •