تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 339 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

رويانيان دو سال پيش: من استقلالي هستم

رويانيان در اين گفت و گو که به مناسبت هفته نيروي انتظامي چند سال گذشته انجام شد اضافه کرده که البته علاقه و تعصب وي به تيم فوتبال استقلال مربوط به دوران جواني‌اش است.

جهان ورزش نوشت:وقتي که محمد رويانيان رييس پليس راهور ناجا بود طي مصاحبه‌اي با هفته نامه امين جامعه اذعان کرد که استقلالي است و از بچگي طرفدار اين تيم است.

شاید در آن دوران رویانیان حتی به فکرش هم خطور نمی کرد که یک رئیس پلیس روزی بتواند مدیر عامل باشگاه فوتبال آن هم پر طرفدار ترین تیم آسیا بشود.رئیس ستاد حمل نقل و سوخت را باید یک استقلالی دانست که اکنون مدیر عامل پرسپولیس شده است.
    انتخاب رویانیان که با حاشیه فراوانی همراه بود مسیر ناهمواری برای این استقلالی قدیمی نمایان کرد در این راه هواداران بی صبر پرسپولیس را هم نباید از یاد برد.رويانيان در اين گفت و گو که به مناسبت هفته نيروي انتظامي چند سال گذشته انجام شد اضافه کرده که البته علاقه و تعصب وي به تيم فوتبال استقلال مربوط به دوران جواني‌اش است و هم اکنون علقه‌اي به تيم آبي پوش پايتخت ندارد.
    در گفت و گوي وي با امين جامعه رويانيان همچنين از علاقه به قرمه سبزي و خورشت بادمجان به عنوان غذاي مورد علاقه‌اش صحبت کرده بود.

منبع:ورزش3

2. 8 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میداودی: من همان میلاد میداودی سابق هستم

چهارشنبه شب یکی از خبرگزاری ها در خبری با مضمون «درگیری لفظی مظلومی و میداودی» ادعا کرد که سرمربی و مهاجم استقلال در پایان تمرین با یکدیگر درگیری لفظی شدیدی پیدا کرده و این درگیری به رختکن کشیده است!
    خبری عجیب که متعاقب آن با تیتر و متن مشابه در یکی-دو خبرگزاری دیگر و برخی از روزنامه های ورزشی انعکاس پیدا کرد. میلاد میداودی ظهر جمعه قبل از حرکت به سمت محل تمرین استقلال و سفر به انزلی در گفت و گو با سایت شخصی اش ضمن تشریح جزئیات اتفاقات اخیر، توضیحات کاملی داد که می خوانیم.

مصاحبه را دو روز دیرتر منتشر کردند
    قبل از آن که در خصوص خبر کذب مربوط به درگیری لفظی ام با آقای مظلومی صحبت کنم، باید توضیح بدهم مصاحبه آقای مظلومی که امروز (جمعه) در برخی خبرگزاری ها منتشر شده مربوط به روز چهارشنبه است. در تمرین روز چهارشنبه و قبل از اینکه جلسه من و سرمربی تیم برگزار شود، این مصاحبه انجام شده و بعد از دو روز به فاصله یک دقیقه در دو خبرگزاری منتشر می شود! اینکه همان شب بلافاصله بعد از جلسه ام با مظلومی خبر نادرست درگیری لفظی ما را منتشر می کنند اما مصاحبه مظلومی را بعد از دو روز و به فاصله یک دقیقه روی دو خبرگزاری قرار می دهند، انشاالله که تصادفی است! بلافاصله بعد از اطلاع از این مصاحبه با پرویزخان صحبت کردم که گفت با سایت باشگاه استقلال مصاحبه کرده ام و گفته ام بنویسید که فالگوش ها شیطنت کرده اند!

تابع تصمیم باشگاه هستم
    ضمن احترام به حرف های آقای مظلومی که امروز منتشر شده باید بگویم در خصوص قول ندادن ایشان مبنی بر فیکس بودن بازیکن، من روز چهارشنبه در مصاحبه قبلی ام گفته بودم که تصمیم مظلومی در این زمینه کاملا درست است و باعث می شود بازیکنانی که آماده هستند و خوب تمرین می کنند، به حق خودشان برسند. نمی دانم چرا این قسمت از حرف هایم که دفاع از تصمیم مظلومی بود، مورد توجه قرار نگرفت! و در رابطه با اینکه میداودی می تواند هر تصمیمی بگیرد نیز من نظر خودم را روز گذشته به باشگاه اعلام کردم که آقای فتح الله زاده و مظلومی به من لطف داشتند؛ من هم ضمن تشکر از حسن نیت آن ها اعلام کردم که تابع نظرشان هستم.

آشتی کنان مثل دعوا خیالی بود
    ضمن احترام به آن خبرگزاری که امروز از آشتی کنان من و آقای مظلومی با وساطت شاهرخ بیانی در تمرین پنجشنبه خبر داده، باید بگویم این خبر کاملا خیالی است. من با مظلومی قهر نبودم که بخواهم آشتی کنم و روز پنجشنبه هم آقای بیانی را در محل تمرین ندیدم که بخواهد مرا نزد آقای مظلومی ببرد. ضمن اینکه تمرین پنجشنبه استقلال بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران پشت درهای بسته انجام شد و بهترین شاهدان این موضوع آقای فتح الله زاده، معاونین باشگاه، کادر فنی و بازیکنان هستند که تنها حاضران در ورزشگاه بودند. روز پنجشنبه تا پایم را درون زمین چمن گذاشتم با شوخی های سرمربی تیم مواجه شدم که با خنده می گفت: «در روزنامه ها خواندم که اخراجت کرده ام؛ پس چرا آمدی تمرین؟!»

تا شنیدم کدام خبرگزاری؛ فهمیدم داستان چیست
    اما در خصوص اخبار چهارشنبه شب باید توضیح بدهم که همان شب مسئولان سایت باشگاه استقلال با من تماس گرفتند و اطلاع دادند که یکی از خبرگزاری ها نوشته با آقای مظلومی درگیری لفظی شدیدی داشته ام! تا اسم خبرگزاری را شنیدم، فهمیدم داستان از چه قرار بوده است. به مسئولان سایت باشگاه توضیحاتی در خصوص صحبت هایم با مظلومی دادم و خداحافظی کردیم. پنجشنبه که روزنامه های ورزشی و خبرگزاری ها را نگاه کردم، متوجه شدم متن همه خبرهای مربوط به این داستان شبیه به هم بوده و در واقع همان چیزی که آن خبرگزاری نوشته در بقیه رسانه ها منتشر شده است.

همه اطلاعات را برعکس نوشتند
    به غیر از گفت و گوی 25 دقیقه ای من و مظلومی در اتاق مربیان که آن خبرگزاری به اسم جزئیات درگیری در دو جمله سرهم کرده و تحویل مردم داده، تمام اطلاعات دیگر آن مطلب نیز دروغ است. نوشته اند مظلومی در پایان تمرین به میداودی اعتراض کرد که چرا مصاحبه کرده ای؛ سپس میداودی به اتاق مربیان رفت و تقاضای صحبت با سرمربی را کرد و بعد از آن درگیری لفظی پیدا کردند و خبرنگارانی که در زمین تمرین بودند صدای آن ها از درون رختکن را می شنیدند! اول اینکه آقای مظلومی وقتی سوت پایان تمرین را زد، به من گفت همراه با جواد شیرزاد 15 دقیقه زیر نظر بهتاش فریبا تمرین ضربات ایستگاهی را انجام بدهید. ما سه نفر از بقیه جدا شدیم و در زمین چمن ماندیم؛ مظلومی هم در جمع ما نبود که به من حرفی بزند. بعد از خاتمه تمرین نیز دلیلی نداشت که به اتاق مربیان بروم؛ رفتم دوش گرفتم و لباس هایم را عوض کردم که شاهرخ بیانی مرا دید و گفت: آقای مظلومی با شما کار دارد و سپس به اتاق مربیان رفتم.

25 دقیقه با مظلومی صحبت کردیم
    در حضور بهتاش فریبا و طالبی مترجم هنکه با مظلومی صحبت کردم. سئوالاتی پرسید که جواب دادم و من هم مسائلی که در ذهنم بود مطرح کردم و جواب گرفتم. صحبت های من و آقای مظلومی نزدیک به 25 دقیقه طول کشید که فقط سه یا چهار دقیقه اش به مصاحبه ام مربوط می شد. در خصوص چند موضوع صحبت کردیم و اتفاقا مظلومی از من خواست خیلی راحت ابهاماتی که برایم وجود دارد را بگویم؛ من هم صریح صحبت کردم و در نهایت آقای مظلومی گفت: خودت بهتر از همه می دانی چه دیدگاهی نسبت به توانایی فنی ات دارم و تحت هیچ شرایطی تو را از دست نمی دهم؛ پس برو و مثل همیشه خوب تمرین کن تا برای تیمت موثر باشی. آن همه حرف زدیم اما رفتند دو جمله نوشتند که هیچ ارتباطی به هم نداشت. اینکه مظلومی بگوید هشت ماه مصدوم بودی و چرا مصاحبه می کنی و من جواب بدهم بعد از بازی با ملوان تکلیفم را روشن می کنم، چه ارتباطی به هم دارد؟! اگر خبرنگار آن خبرگزاری در اتاق با ما بوده که نبوده؛ چرا نرفت تمام حرف هایی که بین من و آقای مظلومی رد و بدل شده را تمام و کمال و بدون دروغ بنویسد؟! آن شب حداقل 10 دقیقه خودم حرف زدم؛ پس چرا فقط یک جمله نامربوط نوشتند؟!

پنجشنبه با استقبال مظلومی روبرو شدم
    فکر می کنم فهمیدن راست یا دروغ بودن داستان خیلی ساده است. جدا از جزئیات ضد و نقیضی که در آن خبر سرهم شده، همه فوتبالی ها می دانند خصوصیات اخلاقی مظلومی در قبال بازیکنان چیست. مظلومی آدمی است که در عین احترام به بازیکن وقتی بازیکنی مصاحبه ای بکند یا حرفی بزند که کوچکترین بی احترامی در آن وجود داشته باشد، جلوی بازیکن را می گیرد و اجازه نمی دهد در تمرین شرکت کند. آدمی با این خصوصیات چطور در حضور همکارانش اجازه می دهد که من خدای ناکرده بی احترامی یا تهدید کنم و حرفی نزند؟! گفتم که روز پنجشنبه با وجودی که اکثر روزنامه ها داستان آن خبرگزاری را روی جلد برده بودند، مظلومی قبل از تمرین تا مرا دید، با خنده و شوخی گفت: «در روزنامه ها خواندم که اخراجت کرده ام؛ پس چرا آمدی تمرین؟!» اگر من کوچک ترین بی احترامی به آقای مظلومی کرده بودم، مطمئن باشید نه تنها با خنده و شوخی از من استقبال نمی کرد که برخورد جدی هم انجام می داد.

داستانی نوشتند و حرف دلشان را فاش کردند
    برخی ها دوست داشتند و دارند که بین من و استقلال فاصله بیفتد. یک داستان درست کردند و آخرش هم حرف دلشان را نوشتند که میداودی احتمالا با استقلال به انزلی نمی رود اما من چمدانم را بسته ام و الان که صدای اذان ظهر بلند است، منتظرم دخترم آمیتیس رضایت بدهد و از بغلم جدا شود تا به سمت محل تمرین حرکت کنم. قرار است قبل از پرواز به رشت یک ساعت تمرین کنیم و بعد راهی فرودگاه شویم. امیدوارم در انزلی اگر فرصت بازی پیدا کردم، خاطره تلخ بازی سال گذشته را پاک کنم. سال گذشته در اوج مسابقات مصدوم شدم و حالا که با دعای خیر هواداران بهبود یافته و به میادین بازگشته ام، باید کم کم به روزهای خوبم برگردم. اگر عطش بازی کردن دارم به این خاطر است که تنها راه رسیدنم به آمادگی کامل و کمک به تیم استقلال، حضور در مسابقات رسمی و قرار گرفتن در شرایط بازی است.

من همان میداودی هستم
    من همان میلاد میداودی هستم که به خاطر استقلال به من تهمت زدند و از تیم ملی دور شدم. گفتند عمدا با تیم ملی به سفر نرفت تا برای استقلال مقابل استیل آذین بازی کند. من همان میداودی هستم که روز قبل از بازی سال قبل با سپاهان، در تمرین استقلال رباط داخلی زانویم کش آمد و دکترها گفتند اگر بازی کنی، احتمال پاره شدن رباط صلیبی ات وجود دارد. مسابقه ای که برای میلیون ها استقلالی در آن زمان از دربی هم حساس تر بود و 80 هزار استقلالی را به آزادی آورد. همان بازیکنی که خبرنگاران بارها نوشتند ای کاش چند سال زودتر به تهران می آمد. بازیکنی که مچ پایش را به عمد شکستند و 10 ماه سختی کشید تا برگردد. روزانه هفت الی هشت ساعت درفیزیوتراپی و استخر و سالن بدنسازی حضور داشتم؛ با شایعات و اخبار نادرست که روحیه خانواده ام را خراب می کرد، مواجه بودم. از تیم ملی و جام ملت ها بازماندم. نتوانستم به استقلال در لیگ و باشگاه های آسیا کمک کنم، شانس آقای گل شدن در لیگ برتر از دستم رفت و خیلی مشکلات دیگر را تحمل کردم تا برگردم و حالا که برگشته ام به جای آن که انصاف داشته باشند؛ دست به حاشیه سازی می زنند.

با استقلال هدف بزرگی دارم
    از هواداران استقلال انتظار دارم در مقابل خبرهایی که منتشر می شود، هوشیار باشند و تحت تأثیر هر حرفی قرار نگیرند. تشویق های آنان که روز بازی با داماش هنگام بازگشتم به میادین فوتبال ورزشگاه آزادی را لرزاند، شاید برای برخی ها قابل تحمل نباشد و نتوانند چنین وضعیتی را ببینند و هواداران باید مواظب شیطنت ها و شایعات باشند. باز هم آرزو می کنم که با دعای خیر مردم بتوانم سالم باشم و به آمادگی کامل برسم تا انشاالله هدفی که در ذهنم هست را به همراه استقلال و برای این تیم کسب کنم. این هدف را امروز که این مسائل پیش آمده برای خودم ترسیم نکرده ام، بلکه در همان اواسط فصل گذشته که مصدوم بودم و خبر کناره گیری اجباری ام از فوتبال نقل محافل بود، یک روز در محل تمرین استقلال به پرویز مظلومی گفتم و تأکید کردم اگر خدا کمکم کند و قسمت شود، برمی گردم و به این هدف با تیم استقلال دست پیدا می کنم. دیروز هم بعد از شنیدن دیدگاه آقایان فتح الله زاده و مظلومی برای کسب این هدف مصمم تر شدم.

گزارش تصویری مربوط به مطالب ضد و نقیض اخیر تا ساعتی دیگر روی خروجی همین سایت قرار می گیرد.

شوخی مظلومی با میداودی: مگر اخراج نشده بودی؟!

تمرین پنجشنبه تیم فوتبال استقلال تهران تحت تأثیر شوخی های پرویز مظلومی با میلاد میداودی آغاز شد و دقایق شادی را برای آبی پوشان رقم زد.

چهارشنبه شب در خاتمه تمرین استقلال خبری با مضمون «درگیری لفظی مظلومی و میداودی» در یکی از خبرگزاری ها منتشر شد که بعد از آن در برخی از سایت های خبری و روزنامه های ورزشی انعکاس پیدا کرد و طبیعی بود که یکی از سوژه های تمرین پنجشنبه استقلالی ها در همین خصوص باشد.

وقتی حلقه بازیکنان و کادر فنی استقلال برای شنیدن صحبت های سرمربی تیم تشکیل شد، پرویز مظلومی قبل از آن که بحث مسائل فنی را آغاز کند با خنده خطاب به میلاد میداودی گفت: «مگر اخراج نشدی؟! امروز در روزنامه ها خواندم که اخراجت کرده ام پس چرا آمدی تمرین؟!» این شوخی سرمربی استقلال با خنده آبی پوشان همراه شد و شوخی های بعدی آن ها با میداودی را به دنبال داشت تا دقایق شادی قبل از شروع تمرین بخورد.

بازیکنان استقلال بعد از صحبت های مظلومی در خصوص مسائل فنی بازی با ملوان؛ مدت 90 دقیقه تمرین کردند و این در حالی بود که دقایقی بعد از شروع تمرین فتح الله زاده مدیرعامل و معاونین باشگاه نیز در ورزشگاه دستگردی حضور یافتند و از نزدیک شاهد کار استقلالی ها بودند.

آخرین جلسه تمرین استقلال قبل از سفر به شهرستان رشت از ساعت 14 امروز به مدت یک ساعت با حضور تمام بازیکنان برگزار شد و دقایقی پیش به اتمام رسید. اتوبوس استقلالی ها تا دقایقی دیگر به سمت فرودگاه مهرآباد حرکت خواهد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 30-09-2011 at 17:24.

4. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شوخی مظلومی با میداودی: مگر اخراج نشده بودی؟!

تمرین پنجشنبه تیم فوتبال استقلال تهران تحت تاثیر شوخی های پرویز مظلومی با میلاد میداودی آغاز شد و دقایق شادی را برای آبی پوشان رقم زد.
    به گزارش سایت گل و به نقل از سایت شخصی میلاد میداودی، چهارشنبه شب در خاتمه تمرین استقلال خبری با مضمون «درگیری لفظی مظلومی و میداودی» در یکی از خبرگزاری ها منتشر شد که بعد از آن در برخی از سایت های خبری و روزنامه های ورزشی انعکاس پیدا کرد و طبیعی بود که یکی از سوژه های تمرین پنجشنبه استقلالی ها در همین خصوص باشد.
    وقتی حلقه بازیکنان و کادر فنی استقلال برای شنیدن صحبت های سرمربی تیم تشکیل شد، پرویز مظلومی قبل از آن که بحث مسائل فنی را آغاز کند با خنده خطاب به میلاد میداودی گفت: «مگر اخراج نشدی؟! امروز در روزنامه ها خواندم که اخراجت کرده ام پس چرا آمدی تمرین؟!» این شوخی سرمربی استقلال با خنده آبی پوشان همراه شد و شوخی های بعدی آن ها با میداودی را به دنبال داشت تا دقایق شادی قبل از شروع تمرین بخورد.
    بازیکنان استقلال بعد از صحبت های مظلومی در خصوص مسائل فنی بازی با ملوان؛ مدت ۹۰ دقیقه تمرین کردند و این در حالی بود که دقایقی بعد از شروع تمرین فتح الله زاده مدیرعامل و معاونین باشگاه نیز در ورزشگاه دستگردی حضور یافتند و از نزدیک شاهد کار استقلالی ها بودند.
    آخرین جلسه تمرین استقلال قبل از سفر به شهرستان رشت از ساعت ۱۴ امروز به مدت یک ساعت با حضور تمام بازیکنان برگزار شد و دقایقی پیش به اتمام رسید. اتوبوس استقلالی ها تا دقایقی دیگر به سمت فرودگاه مهرآباد حرکت خواهد کرد.

فرهاد مجیدی را چه می‌شود؟!

فرهاد مجیدی را چه می‌شود؟!
    می توان انتظار داشت که امروز نوعی حس بی اعتمادی در وجود کارلوس کی روش شکل گرفته باشد. حالا بعد از آن همه اصرار و تلاش که هم در رسانه ها آغاز شده بود و هم در باشگاه استقلال و حتی در دل فدراسیون فوتبال، تا سرمربی نظم گرای پرتغالی را مجاب کنند که فرهاد مجیدی بار دیگر به تیم ملی برگردد، این بار تصمیم برآن شده که فرهاد مجیدی دیگر پیراهن تیم ملی را بر تن نکند.
    اگر هر یک از ما، جای کارلوس کی روش بودیم، امروز با شنیدن چنین خبری چه حسی پیدا می کردیم؟ شاید کی روش امروز نسبت به هرآن چه از سوی اطرافیانش به او پیشنهاد شود با نوعی بدبینی که با تردید آمیخته شده بنگرد!
    داستان بازگشت فرهاد مجیدی به تیم ملی، داستان خودخواسته ای از سوی فرهاد نبود. مجیدی در حقیقت سال ها قبل فکر تیم ملی را از ذهن خود دور کرده بود، اما وسوسه حضور کارلوس کی روش روی نیمکت تیم ملی و همین طور پافشاری فتح ... زاده برای بازگشت او به تیم ملی، این فرصت را به وجود آورد که بار دیگر بحث حضور این بازیکن در تیم ملی مطرح شود. کی روش در حقیقت بازگشت مجیدی را این گونه می دید که می توان با فرهاد، هوادار استقلال را هم به ورزشگاه کشید. اما حالا، بعد از یک و نیم حضور مجیدی در ترکیب تیم ملی، شاهد وداع او از تیم ملی هستیم و این شاید بدین معنی است که مجیدی از ابتدا هم عزم و میل وافری برای بازگشت به تیم ملی نداشته است.
    شاید امروز بهتر از قبل متوجه شویم آن کنفرانس خبری که فتح ا... زاده و مجیدی کنار هم نشستند تا به صورت ناگهانی در مورد بازگشت مجیدی صحبت شود، نمایشی بود که مدیرعامل استقلال از قبل طراحی کرده بود. مجیدی حتی بعد از بازی با سایپا هم به این مساله اعتراف کرد که همان روزها زیر فشار باشگاه به این خواسته تن داده است.
    اما امروز می توان به گذشته ای نه چندان دور بازگشت. کی روش یک بار گفت که از بازیکنانی که از تیم ملی خداحافظی کرده اند در تیمش استفاده نمی کند. هرچند او از تصمیم تازه مجیدی برای بازگشت به تیم ملی استقبال کرد و هواداران را با آزادی آشتی داد، اما در حقیقت یکی از اصول همیشگی اش که که پایبندی به عرق و تعصب ملی بود را زیر پا گذاشت.
    امروز اما او تیمش را مانند مهد کودکی می بیند که یک روز کودکان به آن وارد می شوند و فردا حوصله بازی در آن را ندارند و جایی دیگر را برای بازی و سرگرمی انتخاب می کنند. وداع زودهنگام مجیدی، بیش از آن که خود کاپیتان استقلال را زیر سئوال ببرد، گویای حقیقت دخالت های مکرر مدیرعاملی است که سعی می کند با هر اقدام خود، بیشتر از قبل در رسانه ها باشد و از هیچ کوششی برای نمایش خود فروگذاری نمی کند. ولو این که به بازیکنی ۳۵ ساله آن قدر فشار بیاورد که به تیم ملی برگردد و او را در یک سیکل فرسایشی قرار دهد.
    اما فردا را می توان دید. شاید دور نیست آن روزی که مجیدی دوباره برای بازگشت به تیم ملی عزمش را جزم کند. شاید روزی که ایران باید مقابل کره و ژاپن و عربستان بجنگد یا در روزهایی که قرار است راهی برزیل شویم. آن روزها، دوباره مجیدی دچار وسوسه بازگشت به تیم ملی خواهد شد و شاید در مصاحبه ای ادعا کند که با تمام وجود در خدمت تیم ملی خواهد بود.
    آن روز را می توان دید که رسانه های ورزشی بار دیگر برای بازگشت فرهاد غوغایی برپا کنند و البته مدیرعامل رسانه دوست استقلال، از فرصت پیش آمده برای بازگرداندن خود به کورس خبری استفاده کند. آیا آن روز باز هم باید کی روش را زیر فشار گذاشت و از او خواست که پیراهن ملی را به مجیدی ببخشد؟
    امروز بهتر از قبل می توان فهمید که چرا کارلوس کی روش روزهای اول می گفت بازیکنی که تیم ملی را کنار گذاشته دیگر به تیم ملی برنمی گرداند. قداست این پیراهن را باید حفظ کرد. چه با مجیدی، چه با علی کریمی و چه با هر ستاره دیگری!

مجتبی جباری خودش را ممنوع‌المصاحبه کرد

مجتبی جباری هافبک بازی‌ساز استقلال که در بازی‌های اخیر ستاره تیمش بوده است،‌ ترجیح داده که مصاحبه نکند.
    در آستانه بازی با ملوان با هافبک آبی‌ها تماس گرفتیم ولی جباری اعلام کرد که فعلا نمی‌خواهد مصاحبه کند. او در چند هفته اخیر یکی از چهره‌های تاثیرگذار استقلال بوده که چند مصاحبه پرسروصدا هم انجام داد.
    جباری اما فعلا تصمیم به سکوت گرفته و شاید تصمیم او به این خاطر باشد که حاشیه‌ای درست نشود.

مظلومی: این خبر سازی کار فالگوش هاست!

سرمربی استقلال از اینکه دو سایت خبری بصورت هماهنگ مصاحبه ۳ روز پیش وی را امروز همزمان روی خروجی های خود می فرستند، ابراز ناخرسندی کرد.
    پرویز مظلومی که تا ساعتی دیگر آخرین تمرین تیمش پیش از سفر به انزلی را هدایت خواهد کرد، در گفت و گویی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: مصاحبه ای که امروز بطور هماهنگ شده روی خروجی فارس و مهرقرار گرفته، مربوط به قبل از تمرین استقلال در روز چهارشنبه و گفت و گوی من بامیداوودی است و با برنامه ریزی و هدف انجام شده است.
    سرمربی استقلال گفت: در مورد آنچه میان من و میلاد میداوودی رد و بدل شد نیز قبلا صحبت کرده ام اما بعضی ها حرمت نگه نمیدارند. حریم رختکن متعلق به مربی است و من در حوزه کاری ام اگر لازم باشد با صدای بلند هم با بازیکن صحبت می کنم. اما بعضی ها فالگوش ایستاده اند و آنچه از پشت دیوار شنیده اند را با آب و تاب و اغراق منتشر می کنند.
    مظلومی تاکید کرد: می دانم این کارها از کجا آب می خورد و هدف عده ای تخریب استقلال در این روزها است. آنها که نمی توانند این موفقیت ها را ببینند به دنبال راهی برای تخریب استقلال می گردند.

پورغلامی: پیروزی برابر استقلال برای ما حیاتی است/ دوران بدشانسی ملوان تمام شد

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی پیروزی برابر استقلال را برای این تیم حیاتی خواند و گفت: گرچه استقلال هم به فکر تداوم صدرنشینی است اما خواست ما برای رسیدن به پیروزی بیش از این تیم است.
    فرهاد پورغلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد وضعیت تیمش پیش از دیدار با استقلال ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: خوشبختانه با بازگشت بازیکنان مصدوم نظیر سعید سالارزاده، مهران جعفری و ... شرایط تیم بسیار خوب است و کاملا آماده دیدار با استقلال هستیم.
    وی با ابراز تاسف از اینکه در چند هفته اخیر خصوصا در دیدار با نفت تهران، در عین شایستگی نتوانسته‌اند امتیازی را کسب کنند، تاکید کرد: با توجه به شرایط تیم در هفته‌های اخیرمسابقه با استقلال برای ما حیاتی و مهم است و با تلاش مضاعف در این بازی به میدان می‌رویم و با سختکوشی برای رسیدن به پیروزی تلاش می‌کنیم.
    سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در مورد اینکه استقلالی‌ها در این دیدار برای جبران شکست فصل گذشته در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی مقابل این تیم به میدان می‌آیند، خاطرنشان کرد: من به این مسائل فکر نمی‌کنم و تنها می‌گویم بازی کردن در انزلی برای همه تیم‌‎ها سخت است زیرا در این شهر رنگی به جز رنگ پیراهن ملوان برای هواداران و تماشاگران معنایی ندارد.
    وی با ابراز اطمینان از اینکه دوران بدشانسی‌های ملوان به پایان رسیده و از این به بعد روزهای خوب ملوان در لیگ شروع می‌شود، افزود: استقلال تیمی قابل احترام است که نسبت به سال گذشته پرمهر‌ه‌تر شده است، قطعا در بازی فردا شنبه کار سختی برابر آنها پیش رو داریم ولی به فکر ارائه بازی هجومی و رسیدن به سه امتیاز این دیدار با حمایت هواداران هستیم.
    پورغلامی در پایان گفت: پیروزی در بازی با استقلال برای تیم ملوان از نظر جدولی و روحی روانی بسیار مهم است. سه امتیاز این بازی ملوان را به جدول مسابقات باز می‌گرداند و شرایط روحی تیم را برای حضور قدرتمندتر در ادامه مسابقات بهتر می‌کند. گرچه استقلال هم به فکر تداوم صدرنشینی است اما خواست ما برای رسیدن به پیروزی بیش از این تیم است.
    دیدار تیم‌های فوتبال ملوان بندرانزلی و استقلال تهران در هفته نهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت ۱۸:۳۰ فردا یکشنبه با قضاوت سعید مظفری زاده در ورزشگاه تختی بندرانزلی برگزار می‌شود.

نا گفته ها در باره ناصر حجازی !

ناصر حجازی در یکی بازیهای باشگاهی که مصادف بود با هفته وحدت در ایران ،قبل از شروع مسابقه ماموران حراست سازمان تربیت بدنی قاب عکس بزرگی ازامام خمینی را آماده کرده بودند و از حجازی خواستند که به عنوان کاپیتان تیم با خود به زمین بیاورد و ناصر حجازی از این کار خود داری کرد و گفت: من در زمان قبل از انقلاب هم این کار را نکردم و الان هم این کار را نمی کنم و این باعث درگیری ماموران با حجازی شد که بلافاصله رضا رجبی بازیکن آن زمان این تیم وارد دعوا شد ودر دفاع از حجازی، گفت: امروز کاپیتان من هستم و اجازه بدهید که قاب عکس را من بیاورم و آنها هم موافقت کردند و قضیه خاتمه پیدا کرد ولی همچنان کینه آنها با ناصر حجازی باقی مانده بود!

رحمتی: نیمکت نشینی در استقلال افتخار بزرگی است

مهدی رحمتی دروازه بان تیم استقلال شرایط ایده آلی در این تیم دارد و مربیان بیشتر از دیگر بازیکنان نگران حضور وی در ترکیب تیم هستند وی معتقد است که حاشیه ها نباید به استقلال ضربه بزند و نتایج تیم را تحت الشعاع و تاثیر قرار بدهد.
    رحمتی: نیمکت نشینی در استقلال افتخار بزرگی است
    به گزارش فوتیال آنلاین رحمتی گفت: استقلال وضعیت ایده آلی دارد با اینکه همواره با مسائل حاشیه ای روبرو هستیم و این مسائل اجازه نمی دهد با آرامش به کارمان ادامه دهیم اما استقلال در صدر جدول حضور دارد و این مسئله با اهمیت است.
    وی افزود: حاشیه ها نباید به تیم ضربه وارد کند زیرا نتایج تحت تاثیر این مسائل حاشیه ای قرار می گیرد و تیم دچار افت می شود اما ما اجازه نمی دهیم این اتفاق رخ دهد.
    دروازه بان آبی ها اظهار داشت: بازیکنانی که نیمکت نشین هستند معترض می شود و علاقه دارند که در ترکیب تیم به میدان بروند باید به آن ها قول داد اما نیمکت نشینی در استقلال با دیگر تیم ها متفاوت است زیرا حضور در این تیم افتخار است و نیمکت نشینی دراین تیم نیز موضوع بزرگی نیست و عار محسوب نمی شود.

مظلومی پیراهن قرمز را اتو نکرد!

فوتبال ایران/در حاشیه مصاحبه پرویز مظلومی با یکی از روزنامه ها اتفاق جالبی افتاد.
    به گزارش اوج نیوز،مظلومی که چهارشنبه گذشته به دفتر یکی از روزنامه های ورزشی رفته بود،در پایان مصاحبه با درخواست جالب توجه عکاس روزنامه مواجه شد.
    این عکاس از مظلومی خواست تا به خشکشویی نزدیک روزنامه برود و پیراهن قرمزی را که از قبل برای وی تدارک دیده شده بود زیر اتو قرار دهد.
    چهره مظلومی اما با شنیدن این پیشنهاد جالب بود. او خنده ای کرد و گفت که نمی تواند چنین کاری انجام دهد:"با این کار پرسپولیسی ها ناراحت می شوند و برایم حرف در می آورند."
    البته سرمربی استقلالی ها تا جایی که می توانست با انگشتانش عدد ۳ را نشان داد؛به نشانه سه پیروزی پیاپی مقابل پرسپولیس.

محمد نزهتی: فقط یکبار به استقلال گل زدم/ هم قسم شدیم تا از این وضعیت بیرون بیاییم

محمد نزهتی مهاجم سرعتی ملوان امیدوار است که تیمش در بازی با استقلال نتیجه خوبی بگیرد.
    او در گفت‌وگو با خبرنگار سایت گل در مورد بازی می‌گوید:« واقعا بازی سختی در پیش خواهیم داشت. چرا که شرایط ملوان خوب نیست ولی استقلال برعکس ما وضعیت خوبی دارد. البته ما در انزلی بازی می‌کنیم و این یک امتیاز ویژه است.»
    نزهتی در پاسخ به این سوال که چرا ملوان دچار بحران شده است می‌گوید:«‌ این نظر شماست ولی من معتقدم که بحران نداریم. ما در بازی با صبا مستحق برد بودیم ولی در بازی با نفت تهران و نفت آبادان به دلیل کم تجربگی و بدشانسی شکست خوردیم. در غیر این‌صورت شرایطمان اینطور نبود. ما در آستانه بازی با استقلال هم قسم شدیم تا تیم را از این وضعیت خارج کنیم. هر چند که با این وضعیتی که ملوان دارد نمی‌توانم بازی را پیش‌بینی کنم.»
    نزهتی در پاسخ به این سوال که تا حالا چندبار به استقلال گل زدی می‌گوید:« ۴بار مقابل این تیم بازی کردم که فقط یک بار گل زدم ولی یک پنالتی گرفتم و یک پاس گل هم دادم. امیدوارم در این بازی هم گلزنی کنم.»

عبدی: نظر فرهاد محترم است/باید بازیکنان خلاق را حفظ کنیم/درپرسپولیس کسب موفقیت از افراد بیشتر اهمیت دارد

کارشناس فوتبال ایران گفت:خداحافظی "فرهاد مجیدی" از تیم ملی یک نظر شخصی است و بایستی به تصمیمات شخصی هر کسی احترام بگذاریم،اما فرهاد هنوز هم یکی از بهترین های فوتبال ماست.
    به گزارش فوتبال آنلاین حسین عبدی،کارشناس فوتبال ایران اظهار داشت:درهر صورت فرهاد مجیدی یکی از بازیکنان بزرگ فوتبال ماست و نمی دانم چرا این تصمیم را اتخاذ کرده است؛اما باید به نظر هر شخص احترام گذاشته شود.معتقدم که مشاوران وی می‌توانند تاثیر شگرفی در تصمیم گیری او داشته باشند و فرهاد می توانست باحضور در تیم ملی مفید واقع شود.
    وی تصریح کرد:علی کریمی و فرهاد مجیدی از بازیکنان خلاق و باتجربه در تیم ملی ما هستند و ضمن اینکه بازیکنان یک تیم از دید مربی مفید هستند و باید بر روی آنها حساب خاصی باز کرد؛اما برخی از آنها تاثیرگذارتر هستند و به طورحتم باید این بازیکنان موثر را در تیم ملی حفظ کرد؛زیرا برای گرفتن به جام جهانی ما باید یک تیم خوب داشته باشیم و در متن آن از بازیکنان با تجربه و خلاق بهره ببریم.
    عبدی،درباره تغییر و تحولات پرسپولیس افزود:به هرحال این تغییر و تحولات صورت گرفته و تنها به عنوان یک پرسپولیسی متعصب،امیدوارم که این تیم موفق باشد.ضمن اینکه افراد برای من قابل احترام و محترم هستند.البته اینکه چه کسانی جزو هیئت مدیره پرسپولیس باشند؛مهم است ولی در نهایت آن چیزی که حتی از افراد و نام های آنان مهمتر است؛این است که آیا این افراد به فکر موفقیت های پرسپولیس هستند و می‌توانند نتیجه های لازم را برای این تیم کسب کنند یا خیر ؟مهم این است که چه کسانی برای پرسپولیس گامهای مفیدتری را برمی‌دارند و انتخاب و تصمیم گیری مهمترین اصول فوتبال است.
    وی درمورد پیروزی پرسپولیس در مقابل فجر بیان کرد:امیدوارم به عنوان یک پرسپولیس این تیم نتایج خوبی را در ادامه کسب کند؛اما اگر این کادر فنی و بازیکنان تفکرات و بازی مقابل فجر را بخواهند داشته باشند؛به طورحتم این تیم نتیجه لازم را نخواهد گرفت و درادامه با مشکل روبرو خواهد شد،اما چیزی که در بازی مقابل فجر مهم بود؛کسب سه امتیاز بود،ولی آن چیزی که در آینده این تیم تاثیرگذار است انجام بازی زیباتر توسط بازیکنان این تیم است.
    عبدی درباره وحید هاشمیان و کریمی عنوان کرد:علی کریمی و وحید هاشمیان از تاثیرگذارترین بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس هستند و در بازی پایاپای که با فجر داشتند؛نشان دادند که بازیکن باتجربه در یک تیم چه تاثیری در کسب پیروزی خواهد داشت و عقیده دارم که مهمترین چیزی که برای یک فوتبالیست مهم است؛میزان آمادگی او در طول عمر فوتبالی خویش است و به نظر من سن و سال نمی تواند برای یک بازیکن ایجاد محدودیت کند،تنها چیزی که ایجاد محدودیت برای بازیکنان فوتبال می کند،میزان آمادگی وی است.حتی اگر در سنین بالا هم بازیکن آماده باشد،می‌تواند تاثیرات شگرفی در تیم داشته باشد./

bordobakht

6. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

استقلال با یک بازی کمتر همچنان صدرنشین/مس با بلاژ هم می بازد

تیم فوتبال تراکتورسازی، مس کرمان را شکست داد و موقتا به صدر جدول صعود کرد.
    دیدار تیم های تراکتورسازی و مس کرمان از ساعت ۱۷:۴۵ در ورزشگاه یادگار امام تبریز و با حضور بیش از ۳۰ هزار نفر آغاز شد و با برتری ۳ بر یک شاگردان قلعه نویی پایان یافت..
    تراکتورسازی در دقایق ۱۷ توسط علی علیزاده و "توزی" ۲۱ به گل رسید. در ادامه مسابقه خطای اسدی روی بازیکن مس برای این تیم پنالتی همراه داشت اما این پنالتی را در دقیقه ۲۷ فرزاد حسین خوانی به گل تبدیل نکرد. همین توپ برگشتی باعث شد بازیکنان تراکتورسازی روی بازیکنان مس خطای پنالتی انجام دهند که پنالتی دوم مس را مهرداد پولادی در دقیقه ۲۹ به گل تبدیل کرد.
    تراکتورسازی در دقیقه ۴۴ گل سوم خود را توسط لوپز به ثمر رساند.
    نیمه دوم با وجود تلاش دو تیم گلی در بر نداشت و تراکتورسازی توانست با همان نتیجه ۳ بر یک به پیروزی برسد.
    قضاوت این مسابقه بر عهده علیرضا فغانی بود. وی از مس به آراگیلیان، شجاع خلیل زاده و فرزاد حسین خوانی و از تراکتورسازی به محمد ابراهیمی کارت زرد نشان داد و امیرحسین صادقی مدافع تراکتورسازی نیز در دقیقه ۲۸ از بازی اخراج شد. ستار همدانی مربی تراکتورسازی نیز به دلیل اعتراض به داور در همین دقیقه اخراج شد.
    تراکتورسازی با این پیروزی ۱۹ امتیازی شد و موقتا تا مشخص شدن نتیجه بازی پرسپولیس و صبای قم به دلیل تفاضل گل بهتر در صدر جدول قرار گرفت.
    تیم مس کرمان نیز با وجود حضور بلاژویچ با همان دو امتیاز در قعر جدول باقی ماند.

استقلال را ببرید و یک میلیون بگیرید

بازیکنان ملوان در صورت شکست استقلال نفری یک میلیون تومان پاداش می گیرند.

علیرضا بهمنی رئیس هیئت مدیره باشگاه ملوان و مهدی سعادتی استاندار گیلان اعلام کرده‌اند در صورت برتری ملوان برابر استقلال نفری ۵۰۰ هزار تومان به بازیکنان این تیم پاداش اهدا خواهند کرد.
    به این ترتیب در صورتی که ملوان بتواند استقلال را در دیدار فردا شکست بدهد به هر بازیکن این تیم یک میلیون تومان پاداش اهدا می‌شود.
    این بازی ساعت ۱۷:۱۵ روز آینده در ورزشگاه تختی انزلی برگزار می‌شود.
    استقلال اکنون با ۱۹ امتیاز صدرنشین لیگ برتر است و ملوان با ۷ امتیاز در رده شانزدهم قرار دارد.

bordobakht
    Last edited by Nasser_ZRE; 30-09-2011 at 23:37.

8. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

10. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ميداوودي:آشتي کنان مثل دعوا خيالي بود

ميلاد ميداوودي ظهر جمعه قبل از حرکت به سمت محل تمرين استقلال و سفر به انزلي در گفت و گو با سايت شخصي اش ضمن تشريح جزئيات اتفاقات اخير، توضيحات کاملي داد که بخش هايي از آن در پي مي آيد

میلاد میداوودی ظهر جمعه قبل از حرکت به سمت محل تمرین استقلال و سفر به انزلی در گفت و گو با سایت شخصی اش ضمن تشریح جزئیات اتفاقات اخیر، توضیحات کاملی داد که بخش هایی از آن در پی می آید. ( متن کامل این گفت و گو را در سایت شخصی میداوودی بخوانید):

تابع تصمیم باشگاه هستم
    من روز چهارشنبه در مصاحبه قبلی ام گفته بودم که تصمیم مظلومی در این زمینه کاملا درست است و باعث می شود بازیکنانی که آماده هستند و خوب تمرین می کنند، به حق خودشان برسند. نمی دانم چرا این قسمت ازحرف هایم که دفاع از تصمیم مظلومی بود، مورد توجه قرار نگرفت!... در رابطه با اینکه میداوودی می تواند هر تصمیمی بگیرد نیز من نظر خودم را روز گذشته به باشگاه اعلام کردم که آقای فتح الله زاده و مظلومی به من لطف داشتند؛ من هم ضمن تشکر از حسن نیت آنها اعلام کردم که تابع نظرشان هستم.

آشتی کنان مثل دعوا خیالی بود

امروز از آشتی کنان من و آقای مظلومی با وساطت شاهرخ بیانی در تمرین پنجشنبه خبر داده، باید بگویم این خبرکاملا خیالی است. من با مظلومی قهر نبودم که بخواهم آشتی کنم...

همه اطلاعات را برعکس نوشتند

به غیر از گفت و گوی 25 دقیقه ای من و مظلومی در اتاق مربیان که آن خبرگزاری به اسم جزئیات درگیری در دو جمله سرهم کرده و تحویل مردم داده، تمام اطلاعات دیگر آن مطلب دروغ است. ... اینکه مظلومی بگوید هشت ماه مصدوم بودی و چرا مصاحبه می کنی و من جواب بدهم بعد از بازی با ملوان تکلیفم را روشن می کنم، چه ارتباطی به هم دارد؟! ....آن شب حداقل 10 دقیقه خودم حرف زدم؛ پس چرا فقط یک جمله نامربوط نوشتند؟!
    ... همه فوتبالی ها می دانندخصوصیات اخلاقی مظلومی در قبال بازیکنان چیست. مظلومی آدمی است که در عین احترام وقتی بازیکنی مصاحبه ای بکند یا حرفی بزند که کوچکترین بی احترامی در آن وجودداشته باشد، جلوی بازیکن را می گیرد و اجازه نمی دهد در تمرین شرکت کند... اگر من کوچک ترین بی احترامی به آقای مظلومی کرده بودم، مطمئن باشید نه تنها با خنده و شوخی از من استقبال نمی کرد که برخورد جدی هم انجام می داد.

داستانی نوشتند و حرف دلشان را فاش کردند

برخی ها دوست داشتند و دارند که بین من و استقلال فاصله بیفتد. یک داستان درست کردند و آخرش هم حرف دلشان را نوشتند که میداودی احتمالا با استقلال به انزلی نمی رود اما من چمدانم را بسته ام و الان که صدای اذان ظهر بلند است، منتظرم دخترم آمیتیس رضایت بدهد تا به سمت محل تمرین حرکت کنم.... امیدوارم در انزلی اگر فرصت بازی پیدا کردم، خاطره تلخ بازی سال گذشته را پاک کنم. ...

من همان میداوودی ام
    من همان میلاد میداودی هستم که به خاطر استقلال به من تهمت زدند و از تیم ملی دور شدم. گفتند عمدا با تیم ملی به سفر نرفت تا برای استقلال مقابل استیل آذین بازی کند.
    من همان میداودی هستم که روزقبل از بازی سال قبل با سپاهان، در تمرین استقلال رباط داخلی زانویم کش آمد و دکترهاگفتند اگر بازی کنی، احتمال پاره شدن رباط صلیبی ات وجود دارد. مسابقه ای که برای میلیونها استقلالی در آن زمان از دربی هم حساس تر بود و 80 هزار استقلالی را به آزادی آورد.همان بازیکنی که خبرنگاران بارها نوشتند ای کاش چند سال زودتر به تهران می آمد. بازیکنی که مچ پایش را به عمد شکستند و 10 ماه سختی کشید تا برگردد. روزانه هفت الی هشت ساعت در فیزیوتراپی و استخر و سالن بدنسازی حضور داشتم؛ با شایعات و اخبار نادرست که روحیه خانواده ام را خراب می کرد، مواجه بودم. از تیم ملی و جام ملت ها باز ماندم. نتوانستم به استقلال در لیگ و باشگاه های آسیا کمک کنم، شانس آقای گل شدن در لیگ برتر از دستم رفت و خیلی مشکلات دیگر را تحمل کردم تا برگردم و حالا که برگشته ام به جای آن که انصاف داشته باشند؛ دست به حاشیه سازی می زنند.

با استقلال هدف بزرگی دارم
    از هواداران استقلال انتظار دارم در مقابل خبرهایی که منتشر می شود، هوشیار باشند و تحت تأثیر هر حرفی قرار نگیرند.تشویق های آنان که روز بازی با داماش هنگام بازگشتم به میادین فوتبال ورزشگاه آزادی را لرزاند، شاید برای برخی ها قابل تحمل نباشد و نتوانند چنین وضعیتی را ببینند و هواداران باید مواظب شیطنت ها و شایعات باشند. باز هم آرزو می کنم که با دعای خیر مردم بتوانم سالم باشم و به آمادگی کامل برسم تا انشاالله هدفی که در ذهنم هست را به همراه استقلال و برای این تیم کسب کنم. ... همان اواسط فصل گذشته که مصدوم بودم و خبر کناره گیری اجباری ام از فوتبال نقل محافل بود، یک روز در محل تمرین استقلال به پرویز مظلومی گفتم و تأکید کردم اگر خدا کمکم کند و قسمت شود، برمی گردم و به این هدف با تیم استقلال دست پیدا می کنم. دیروز هم بعد از شنیدن دیدگاه آقایان فتح الله زاده و مظلومی برای کسب این هدف مصمم تر شدم.

12. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب رسيديم به ملوان گرچه دلم نميخواد ملوان با گلهايه زياد ببازه ولي چه كنيم ديگه چاره اي نيست استقلال به هيچ تيمي رحم نميكنه
    به قول يكي از روزنامه ها بدونه شير فرهاد به شكار قو ميرويم
    من تو اين بازي براي دفاع چپ شيرزادو به حسيني ترجيح ميدم
    و هم چنين فيكس بازي كردنه كيا رحمتيو.كيانوش بازيش به چشم نمياد اما خيلي تاثير داره.كلا نشون داديم با يه هافبك دفاعي نميتونيم درست بازي كنيم
    ميلاد هم كه فيكسه
    اگه ميخوايم موفق بشيم امروز بايد با اين تركيب وارد زمين بشيم

------------------------------رحمتی------------------------------

شيرزاد-----------منتظری-----------عمران زاده----------حمودي

------------------کیانوش-------------تیموریان---------------------

------------کرار-----------------جباری---------------------حيدري

-----------------------------ميداوودي-------------------------------

ما دو تا بازي افتضاح بوديم كه جفتش با يه هافبك دفاعي بوده پس اميدوارم درس عبرت شده باشه......
    من اميدوارم مظلومي چند تا كاري كه در زير اشاره ميكنمو نكنه
    1-استفاده نكردن از شيرزاد
    2-بازي دادن به يوسفي
    3-استفاده نكردن از كيا رحمتي
    4-استفاده كردن از ارش به عنوان گوشه راست

اگه اون كارارو نكنه %100 برنده بازي ما هستيم

بارش شدید باران در انزلی
    بارش شدید باران احتمال لغو بازی استقلال – ملوان را قوت بخشید.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در حالی که کمتر از سه ساعت به آغاز دیدار دو تیم فوتبال استقلال و ملوان فرصت باقیست، طبق اخبار واصله در شهر انزلی وزش باد شدید و بارش باران شدت یافته است. با توجه به شدت باران و در صورت استمرار آن تا هنگام مسابقه، احتمال آن می رود با نظر داور مسابقه بازی دو تیم فوتبال استقلال و ملوان لغو و به تاریخی دیگر موکول شود.
    قرار است این بازی ساعت17و 15 دقيقه به قضاوت سعيد مظفري زاده در ورزشگاه تختی انزلی برگزار شود.

کد:
    شانسو ببين
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-10-2011 at 15:00.

14. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کارای مظلومی معلوم نیست شاید یه ترکیب بچینه که اصلا فکرشو نمیکنی.

شاید برهانی فیکس باشه.احتمال زیاد کیا رحمتی فیکس باشه.

امیدوارم یه بازیه زیبا بینیم همراه با برد که به دلمون بچسبه.

سید مهدی که دروازه بانه.

حنیف و منتظری هم که فیکسن..

در مورد حسینی بگم هنوز اونقدر مطمئن نیستولی فیکس میزارتش.بعضی موقع ها سوتی میده که ممکنه یکیش به ضرر تیم تموم شه.

حمودی بدیش نیست .قبلا تو چه پستی بازی میکرده تو تیم قلبیش؟به نظر من حمودی تو این پست اصلا خوب بازی نمیکنه.

کیا رحمتی و اندو و جباری و حیدری و کرار هم تعریف کردن نداره.

میمونه نوک حمله.... یه میداوودی یا برهانی ؟؟؟؟

16. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

بازی سختی میتونه باشه چون اولا ملوان تیم خوبیه تو 3 تا بازیه قبلشم بد بازی نکرد بیشتر بد اورد!بعدشم تا دیروز بارون میومده اساسی امروز شدت ریزش کم شده و فقط نم نم میاد پس واسه بازیه زمینی نمیتونیم زیاد موفق باشیم!

پس با توجه به شرایط زمین و نوع بازی ملوان:
    به نظرم به جای کرار یه بازیکن انرژیک تو زمین باشه بهتره مثل شریفات
    به جای حسینیم بهتره شیرزاد باشه تو زمین

فیکس بودنه میلاد خیلی میتونه کمک کنه به تیم چون بازیکن قوی و سر ضرب زنیه ببینیم تو انزلی چه میکنه!

البته بگم شرایط مثل بازی ملوان ذوب نیست ولی بازم زمین خیسه!ببینیم چی میشه نتیجه!

18. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارای مظلومی معلوم نیست شاید یه ترکیب بچینه که اصلا فکرشو نمیکنی.

شاید برهانی فیکس باشه.احتمال زیاد کیا رحمتی فیکس باشه.

امیدوارم یه بازیه زیبا بینیم همراه با برد که به دلمون بچسبه.

سید مهدی که دروازه بانه.

حنیف و منتظری هم که فیکسن..

در مورد حسینی بگم هنوز اونقدر مطمئن نیستولی فیکس میزارتش.بعضی موقع ها سوتی میده که ممکنه یکیش به ضرر تیم تموم شه.

حمودی بدیش نیست .قبلا تو چه پستی بازی میکرده تو تیم قلبیش؟به نظر من حمودی تو این پست اصلا خوب بازی نمیکنه.

کیا رحمتی و اندو و جباری و حیدری و کرار هم تعریف کردن نداره.

میمونه نوک حمله.... یه میداوودی یا برهانی ؟؟؟؟
    حمودي مثله اينكه همين دفاع راست بوده تو فولاد
    ......
    فريبا با شيرزاد اختصاصي تمرين ميكرد احتمالا فيكس باشه.....
    ......
    اگه بخواد به ارش بازي بده تركيب اين ميشه

------------------------------رحمتی------------------------------

شيرزاد-----------منتظری-----------عمران زاده----------حيدري

------------------کیانوش-------------تیموریان---------------------

------------کرار-----------------جباری---------------------ميداوودي

-----------------------------برهاني-------------------------------

اين تركيب فكر نكنم جلو ملوان جواب بده چون اينطوري بيشتر بايد رو زمين كار كنيم كه اگه همونطور كه هومن جان گفت زمين خيس باشه رو زمين نميشه خوب بازي كرد

بازی ملوان و استقلال ساعت 17:15 برگزار می شود
    خبرگزاری فارس: ناظر دیدار تیم‌های فوتبال ملوان و استقلال گفت: این مسابقه بدون مشکل برگزار می شود.

حکمت شعار در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: با کم شدن بارش باران دیدار تیم‌های ملوان و استقلال امروز برگزار می شود.

وی افزود: زمین بازی مشکلی ندارد و این بازی همان ساعت 17:15 در ورزشگاه تختی انزلی برگزار می شود.
    پیش از این سایت باشگاه استقلال اعلام کرده بود به دلیل بارش باران شاید این دیدار لغو شود.

کد:

پ.ن

بازي انجام بشه به نفع ما نيست.......اگه بارون هم بباره ديگه با زمين خيس كارمون خيلي خيلي سخت ميشه.تو اين شرايط ملوان عالي كار ميكنه
    ديگه بازي دادن به شيرزاد واجب شد
    اميدوارم شاهد بازيه افتضاحه كرارو ميلادو حموديو پژمان تو اين شرايط ابو هوايي نباشيم.ملوان گلر خوبي نداره به احتمال زياد حسني صفته پر اشتباه جاشو به گلر جوونه اين تيم ميده.در هر صورت فرقي نداره هيچكدومشون مطمئن نيستن شوت از راهه دورو سانتر از جناحينو ضربه سرهايه ميلاد ميتونه كارساز باشه
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-10-2011 at 16:49.

20. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •