تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 156 از 287 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمکدان

تاریخ انجام : جمعه ، 12م سپتامبر سال 2008

محل انجام : بریجپورت ، کنکتیکت

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن .

تریپل ایچ داخل رینگ هست و بعد از چند لحظه جف هاردی از پشت به او حمله میکنه . این دو با هم درگیر میشن و ویکی گررو به همراه چاوو گررو میان نزدیک رینگ . ویکی از چاوو میخواد که این دو رو جدا کنه . چاوو میره طرف جف و دگیم اما تریپل ایچ چاوو رو میزنه . جف و تریپل ایچ بشدت همدیگه رو میزنن . داور ها به همراه دین مالنکو میان و تریپل ایچ و جف رو جدا میکنن . جف و تریپل ایچ سعی دارن باز هم با هم درگیر شن که موفق نیستن و فقط به هم (با عصبانیت) نگاه میکنن . ویکی گررو به اون ها نگاه میکنه و میگه : " من شوء من هست و من از شما خواستم تا دعوا رو قطع کنید اما به جنگیدن ادامه دادید . "

جیم راس و تز درباره ی درگیری های تریپل ایچ و جف هاردی که چند لحظه پیش رخ داد صحبت میکنن و هایلایت هایی از این درگیری پخش میشه .

مسابقه اول :: آر تروث در برابر ام وی پی

آر تروث وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او مثل همیشه از بین تماشاگرا میاد و شعرش رو میخونه ، تماشاگرا هم با او همصدا میشن . تروث میره داخل رینگ و میرقصه . ام وی پی وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . مسابقه آغاز میشه . ام وی پی به تروث حمله میکنه و چند کیک قوی به او میزنه . چندین حمله ی دیگه از ام وی پی . کاور میکنه ، یک..دو.. . ام وی پی قفل کمل کلاچ رو روی تروث اجراء میکنه . بعد از چند ثانیه ، تروث به بازی برمیگرده و بعد از یه جاخالی ، رول آپ میکنه . یک..دو..سه . (3:47)

بعد از مسابقه ، ام وی پی میکروفون میگیره و میگه : " این که من همش میبازم و از این حیث رکورد دارم ، کجاش خنده داره ؟ من از گرون ترین سوپراستار اسمکدان کارم رو شروع کردم و حالا شدم هیچی ! البته ، با همه ی این ها باز هم من از شما بهتر خواهم شد . " ام وی پی میخواد به صحبتش ادامه بده که آهنگ میستر کندی صحبت های او رو قطع میکنه و کندی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و در قسمت رمپ ورزشگاه میمونه . کندی بعد از صحبت کردن درباره ی فیلمی که بازی کرده میگه : " ام وی پی مایه ی یأس و نا امیدی هست . " سپس اسم خودش رو (به سبک خودش) میگه و آهنگ کندی پخش میشه .

جیم راس میگه که برنامه ی کاتینگ اج برگشته و مهمون این هفته ، مت هاردی خواهد بود .

چهره ی یه فرد ناشناخته رو در مانیتور ورزشگاه میبینیم که میگه : " من تمام زندگی ام رو در تاریکی ها و قدم زدن در اون گذروندم . " او در ادامه میگه : " همه ی قدرتی که شما دارید بخاطر منه . "

در بک استیج ، براین کندریک در کنار خواهران دو قلوی بلا هست و قصد داره با اون ها قاتی بشه که در همین لحظه کارلیتو و پریمو کولون میان و کارلیتو میگه : " مشکلی دارید ؟ " ازکیل جکسن با تندی با کارلیتو و کندریک صحبت میکنه و سپس او (ازکیل) به همراه کندریک میره . کارلیتو برمیگرده و به بری بلا میگه : " من میخواستم ازکیل رو بزنم و فقط چون دیدم شما دو تا خواهرای قابل احترام اینجا هستید این کار رو نکردم! "

مسابقه دوم :: دی براین کندریک به همراه ازکیل جکسن در برابر پریمو کولون به همراه کارلیتو

کندریک و ازکیل وارد میشن . سپس شاهد ورود کارلیتو و پریمو کولون هستیم که مورد تشویق قرار میگیرن . کارلیتو و ازکیل میرن بیرون رینگ تا به عنوان منجر ، همتیمی هاشون رو همراهی کنن . مسابقه آغاز میشه و پریمو کولون کنترل بازی رو در دست میگیره . او بعد از کیک و رایت هند ، چندین حرکت پرشی انجام میده . پریمو داره به کارش ادامه میده که در بیرون رینگ ، ازکیل جکسن به کارلیتو حمله میکنه و سر او رو به پله ها میکوبه . همین امر باعث میشه حواس پریمو پرت بشه . کندریک به پریمو حمله میکنه و در گوشه ی رینگ به او یه کیک میزنه . سپس دی کندریک (فینیشرش) رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (7:28)

جیم راس و تز درباره ی درگیری های تریپل ایچ و جف هاردی در ابتدای شوء و جنگیدن اون ها در مین ایونت این هفته صحبت میکنن.

پرمویی از گروه دی اکس مربوط به هدیه های کریسمس دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

مسابقه سوم :: قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین در برابر هاریکین هلمز

شلتن بنجامین وارد میشه . سپس هاریکین هلمز میاد و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و شلتن کار رو بهتر شروع میکنه اما هلمز با یه بلاک باستر به بازی برمیگرده . هلمز میره بالای طناب ها تا بپره اما موفق نیست و شلتن روی او بیس بال اسلاید رو اجراء میکنه و باعث میشه هلمز بیفته بیرون رینگ . کراس آرم بریکر از شلتن . شلتن روی بازوی هلمز کار میکنه . هلمز میره برای اجرای فینیشرش اما شلتن کونر میکنه و بک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هلمز بلند میشه و به بازی برمیگرده . او میره بالای طناب ها و کراس بادی میزنه ، کاور میکنه ، یک..دو..سه . (4:44)

بعد از مسابقه ، تز میره داخل رینگ و با هاریکین هلمز مصاحبه ای رو ترتیب میده . هلمز میگه : " دیگه وقتشه تا یه قهرمان ایالات متحده ی جدید داشته باشیم . "

اعلام میشه برنامه ی بعدی ، کاتینگ اج با حضور مت هاردی خواهد بود .

اج داخل رینگ هست و قصد داره برنامه رو شروع کنه . گروهی از تماشاگرا او رو هو (بو) و گروهی هم او رو تشویق میکنن . اج در ابتدا میگه : " این تریپل ایچ بود که در صبح روز سروایور سریس ، به جف هاردی در اتاقش حمله کرد . " اج موضوع رو عوض میکنه و درباره ی مهمون برنامه ی این هفته ای صحبت میکنه . اج میگه : " من و مت هاردی درگیری های زیادی با هم داشتیم . اما از اون ها که بگذریم ، مت هاردی در آرماگدون باید برابر کازلاو قرار بگیره . " اج ، مت هاردی رو معرفی میکنه و مت هاردی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مت میره داخل رینگ و میگه : " من تو رو مقصر میدونم (خطاب به اج) . چون این تو بودی که چند هفته پیش به جف هاردی حمله کردی . همچنین میدونم که تو حقه باز ترین آدم حال حاضر در زمین هستی . " اج در جواب مت میگه : " افراد زیادی بودن که دوست داشتن که جف هاردی رو از کمربند قهرمانی دور کنن . کسایی مثل رندی اورتن ، جان موریسن ، میز و حتی آندرتیکر ! همه ی این ها ممکنن اما جواب اصلی تریپل ایچ میتونه باشه . " مت هاردی عصبانی میشه و از اینکه او رو در بیزینس داداشش اصلا به حساب نمیارن و الکی دخالتش میدن ناراحته . اج میگه : " کسی اصلا به مت اهمیت نمیده چون ... " مت هاردی به اج حمله میکنه و با او درگیر میشه . مت اج رو میزنه تا جایی که کازلا میاد و دخالت میکنه و مت رو میزنه . سپس اج و کازلاو دو نفری مت رو میزنن .

مسابقه چهارم :: کرت هاکینز و زک رایدر در برابر گریت کالی به همراه رانجین سینگ

هاکینز و رایدر داخل رینگ هستن . گریت کالی به همراه رانجین سینگ وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . کالی میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . هاکینز و رایدر شهامت حمله رو ندارن . گریت کالی میره و هردوی اون ها رو میزنه . سپس یکی رو ناک اوت میکنه و روی دیگری فینیشرش رو اجراء میکنه . کالی کاور میکنه ، یک..دو..سه . (1:23)

در بک استیج ، ایو با تریپل ایچ مصاحبه ای ترتیب میده . تریپل ایچ میگه : " جف هاردی نباید به خودش بباله . چون این رو باید بدونه که بار دیگه من بهش حمله میکنم و این رو به طور حتم میگم که من پی پی وی آرماگدن رو با قهرمانی دابلیو دابلیو ای ترک خواهم کرد . "

مسابقه پنجم :: بری بلا و نیکی بلا در برابر ناتالیا و ماریس

هر چهار دیوا وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و ماریس و بری مسابقه رو آغاز میکنن . ماریس موفق تر هست و بعد از یه تیک داون ، کمل کلاچ رو اجراء میکنه . سپس اینورترراشن لگ سوییپ میزنه . ماریس کاملا بر بازی مسلط هست . ماریس جای خودش رو به ناتالیا میده و ناتالیا هم بسیار خوب کار میکنه . چند قفل و کیک از ناتالیا اجراء میشه اما بالاخره بری از دست او در میره و با خواهرش ، نیکی تگ میشه . نیکی میاد و چند حمله ی پشت سر هم و سریع رو انجام میده . ماریس قصد دخالت داره که بری میاد و او رو میزنه . بری به ناتالیا هم یه دراپ کیک قوی میزنه . نیکی کاور میکنه ، یک..دو..سه . (4:48)

در بک استیج ، ایو با ولادیمیر کازلاو مصاحبه ای ترتیب داده . کازلاو میگه : " مت هاردی اصلا برای مت رقیب به حساب نمیاد و این هم مهم نیست که کی در تریپل تریت مچ برنده میشه . من دیگه تحمل ندارم . "

جیم راس و تز مسابقات مشخص شده ی آرماگدن رو معرفی میکنن .

مسابقه ششم :: تریپل ایچ در برابر جف هاردی

تریپل ایچ وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بعد از او ، جف هاردی میاد و تماشاگرا او رو هم مورد تشویق قرار میدن . مسابقه آغاز میشه و دو استار بطور وحشیانه ای به هم حمله میکنن . این دو بعد از درگیری داخل رینگ ، به بیرون رینگ میرن و اون جا هم همدیگه رو میزنن . اسپرینگ بورد از جف هردی به تریپل ایچ از روی پله . جیم راس و تز میگن که این حرکت فوق العاده بود و جف هاردی هر مسابقه ای که انجام میده ، مثل مسابقه ی قبلش هست . تریپل ایچ قصد داره با چند مشت به بازی برگرده اما موفق نیست . بعد از کامرشال برمیگردیم . تریپل ایچ کنترل بازی رو در دست گرفته و هر دو استار به رینگ برگشتن . تریپل ایچ در گوشه ی رینگ هاردی رو میزنه . هاردی قصد داره کونر کنه اما موفق نیست . تریپل ایچ به جف هاردی ، بطور ناگهانی اسپاین باستر میزنه . دگیم رو به تماشاگرا دو دستش رو بالا میبره و فریاد میزنه . تماشاگرا او رو تشویق میکنن . تریپل ایچ منتظر میمونه تا جف بلند شه . تریپل ایچ یه کیک به شکم هاردی میزنه و میره برای پدیگری اما جف بلاک میکنه و میره بالای طناب ها و به تریپل ایچ ویسپر اینده ویند میزنه . حالا تماشاگرا (گروه دیگه) جف رو تشویق میکنن . جف هاردی سر تریپل ایچ رو میذاره دور بازوش و بنظر میرسه میخواد سوپلکس بزنه اما اون رو به فیس باستر تبدیل میکنه . جف میره بالای طناب ها تا سوانتان بامب بزنه اما تریپل ایچ نمیذاره و او رو میزنه . جف بار دیگه تلاش میکنه و میپره اما تریپل ایچ جاخالی میده . هر دو استار افتادن . حالا اج وارد میشه و میره داخل رینگ ، او منتظر میمونه و به تریپل ایچ و جف اسپیر میزنه . داور در همین لحظه مسابقه رو بدون نتیجه اعلام میکنه . (17:00)

بعد از مسابقه ، تماشاگرا اج رو بشدت هو (بو) میکنن و اج کمربند قهرمانی دابلیو دابلیو ای رو بالا میبره و به تریپل ایچ و جف نگاه میکنه.

------------------------------------------

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام به همگی
    به به میبینم که جمعتون جمه و محفل گرمی به پا کردید
    منم مشتاقم که در این بحث هاتون شرکت کنم

توی این تایپیک یه مطلب خونده بودم که نوشته بودین که tna مسابقاتش واقعی هست.اگه واقعی بود که با مشت و لگد میتونستن همدیگه رو پین فال کنن
    شما میتونین یه لیگی رو معرفی کنید که مسابقاتش واقعی و بدون برنامه ریزی باشه؟
    لیگ هایی که من دیدم : Czw-wwe-tna-wcw-ufc-k1-ovw-njpw-iwa
    که از این میون k1 -ufc واقعی هستند که مسابقاتش خیلی خشک و کم هیجانه
    Last edited by bomberman; 14-12-2008 at 13:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه tna که خیلی مصنوعی هستش و هر کی میبینه خندش میگیره
    همون طور که خودت گفتی k1 و ufc زیاد جذاب نیست چون همیشه قوی میزنه و بازی یک طرفست و مسئله دیگه عکس العمل ها هست مثلا k1 دفاع وجود داره و نصف ضربه ها دفع میشه ولی کشتی کج این جوری نیست و همین باعث جذابیتش شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

چند سال پیش مسابقات wwe قشنگ تر و خشن تر بود ولی حالا همه مسابقات مسخره بازی شده و توی هر سال دو سه تا مسابقه ی خونین بیشتر انجام نمیدن
    میدونین که گلدبرگ الآن کجا بازی میکنه؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب عزیزان من امشب ساعت 3:30 شب به صورت زنده بازی زو نگاه میکنم و از خونه ی پسر خاله ام که کارت دارن از کانال sky calcio 14 این armaggedon رو به طور مستقیم نگاه می کنم که فکر کنم مسابقه های جالبش فقط 3 مسابقه ی : باتیستا و رندی.
    جان سینا و کریس.
    تریپل تریت مچ.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد‌ : WWE House Show

تاریخ برگزاری : سیزدهم دسامبر سال 2008

محل برگزاری : شهر آنتوریو , ایالات همیلتون (در كشور كانادا)

امروز صبح در شهر آنتوریو یك هوس شو برگزار شد . در این هوس شو اتفاقی افتاد كه مجبور به ارسال این پست شدم. نتایج هوس شو رو به طور خلاصه در پایین خدمتتون عرض میكنم.

جان مورسن و میز تونستند در اولین مسابقه از سد حریفان خودشون كه قهرمانان تگ تیم جهان هم بودند , یعنی سی ام پانك و كوفی كینگستن بگذرند. این مسابقه بر سر قهرمانی تگ تیم جهان بود و به این ترتیب میز و مورسن تونستند با این پیروزی قهرمانان جدید تگ تیم جهان بشن.
    در دومین مسابقه كین تونست حریف خودش چارلی هاس (در نقش چارلی د هیتمت هاس) رو شكست بده.
    در سومین مسابقه كلی كلی و ایو تورس تونستند از سد قهرمان زنان بث فینكس و مریس بگذرند.
    در مسابقه ای كه بر سر قهرمانی ایالات متحده بود قهرمان ایالات متحده یعنی شلتون بنجامین تونست از سد حریف خودش هاریكین هلمز بگذره و از قهرمانی خودش برابر او دفاع كنه. قبل از این شلتون بنجامین در اسمكدان دو روز پیش از هاریكین هلمز شكست خورده بود.
    در پنجمین مسابقه ری میستریو تونست مایك ناكس رو شكست بده.
    در مسابقه ای كه بر سر قهرمانی ای سی دبلیو بود قهرمان ای سی دبلیو مت هاردی تونست از قهرمانی خودش برابر جك سوئگر دفاع كنه و اونو شكست بده.
    همچنین یك مسابقه بسیار مهم هم برگزار شد كه طی اون قهرمان دبلیو دبلیو ای ادج تونست با شكست جف هاردی از قهرمانی خودش برابر جف هاردی دفاع كنه. این مسابقه بر سر قهرمانی دبلیو دبلیو ای بود و بدین ترتیب ادج تونست با این پیروزی به عنوان قهرمان دبلیو دبلیو ای به استقبال آرماگدون بره.
    و در مین ایونت هم كه میشه گفت مین ایونت راو در آرماگدون خواهد بود , قهرمان سنگین وزن جهان جان سینا تونست حریف خودش كریس جریكو رو شكست بده. این دو 12 ساعت دیگه هم در آرماگدون بر سر همین قهرمانی به مصاف هم خواهند رفت. ضمنا این مسابقه (كه برندش سینا بود) بر سر قهرمانی سنگین وزن جهان نیز بود كه سینا تونست با شكست كریس جریكو همانند ادج و مت هاردی از قهرمانی خودش برابر چلنجر قدرش دفاع كنه.

این دومین قهرمانی تگ تیم میز و جان مورسن هست كه اونها طی دو سال كسب كردند. در اواسط سال 2007 هم اونها تونستند با شكست مت هاردی و ام وی پی قهرمان تگ تیم دبلیو دبلیو ای رو در حالی كه در اسمكدان حضور نداشتند (و جزء سوپراستار های این برند) محسوب نمیشدند كسب كنند. حالا هم اونها تونستند قهرمانی تگ تیم جهان رو كسب كنند در حالی كه در برند راء نیستند و جزء سوپراستار های برند ای سی دبلیو محسوب میشن. این میتونه یك افتخار برای این تگ تیم باشه. بدین ترتیب سی ام پانك و كوفی كینگستن قهرمانی خودشون رو كه با شكست پرایسلس كسب كرده بودند از دست میدن و حالا سی ام پانك میتونه برای جبران این شكست , قهرمانی بین قاره ای رو از آن خودش كنه. ضمنا در مسابقه ی اول این كوفی كینگستن بود كه پین فال شد و باعث باخت تیمش شد.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

واییییییییییییییییییییییی ییییی

جف هاردی برد تایل رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    با یک سوانتن بمب!!
    بورم نمیشه اگه اینطوری شه کلا اصلا دیگه همه چیز تغییر میکنه کل اون تخمین ها و پیشبینی هایی که زدیم میره به باد!!!!!!!

باتیستا هم که معلوم بود میبره !
    اونم بازیش خیلی قشنگ بود.

جان سینا هم که مشخص بود تایل خودشو نگر میداره!

cm punk هم رفت برای بازی با ویلیام ریگال.
    بقیه ی بازیها هم که دیگه به درد نمی خوردند.
    جالبه من گفتم این جف رو می خوان یک کاریش کنن چون که از تابستان همش با تریپل اچ درگیر بود!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دیگه wwe شورش در آورده آخه جف چه به تایل گرفتن واقعا مسخرست
    البته فکر کنم جف کمربند زود از دست بده

قهرمان بعدی ecw هم که کوزلاو هست

سینا هم که تابلو بود جریکو میبره و دیگه جریکو از whc دور شد و چلنجر سینا باتیستا و رندی میشن

راستی تیکر با جف تا حالا تو رستل منیا مسابقه نداده و تایل هم که دست جف و اگه استوری بین تیکر و جف بنویسن خیلی باحال میشه هر چند که جف در حد تیکر نیست
    اینم تو یکی از سایت ها خوندم که جریکو از دور whc میاد کنار و استوریش با استون کلد شروع میشه و تا رستل منیا هم ادامه پیدا می کنه
    راستی عکس العمل تماشاگران در قبال سینا چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : آرماگدن

تاریخ انجام : یکشنبه ، 14م دسامبر سال 2008

محل انجام : بوفالو ، نیویورک

قبل از شروع ارماگدن یك مسابقه ی دارك مچ به صورت تگ تیم انجام شد كه در ان جان موریسن و میز ( قهرمانان جدید تگ تیم توانستند كه تیم فستیس و جسی را شكست دهند .

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

پرومویی کلی از مسابقات مهم آرماگدن پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و شاهد مراسم آغازین شوء هستیم .

جیم راس به همه خوش آمد میگه و اعلام میکنه این پی پی وی ، آخرین پی پی وی سال 2008 خواهد بود .

مسابقه اول :: ای سی دابلیو چمپین مت هاردی در برابر ولادیمیر کازلاو

( زمان مسابقه : 9:05 ثانیه )

مت هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او در حالی که کمربند ای سی دابلیو رو دور کمرش بسته ، برای تماشاگرا دست تکون میده . در حین ورود مت ، صحنه هایی از درگیری های او و کازلاو در اسمکدان نشون داده میشه . ولادیمیر کازلاو میاد و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . مت استرایکر و تاد گریشام میگن که کازلاو هنوز شکست نخورده ، چون در سروایور سریس پین نشده . کازلاو میره داخل رینگ و وایمیسه . زنگ شروع مسابقه بدستور داور بصدا در میاد و این مسابقه (که سر کمربند نیست) آغاز میشه . مت سعی داره در ابتدای کار با چند البوء حریفش رو کنترل کنه اما کازلاو مت رو پرت میکنه گوشه ی رینگ . مت جلوتر میاد . جو ورزشگاه کاملا طرف مت هاردی هست . مت میره یه کیک بزنه اما موفق نیست . بار دیگه امتحات میکنه اما کازلاو باز هم بلاک میکنه و مت رو میندازه گوشه ی رینگ . کازلاو میره تا چند هدبات به سینه ی مت بزنه اما مت کونر و رول آپ میکنه ، یک.. . چندین کونر دیگه از مت و کاور از او ، یک..دو.. . کازلاو عصبانی میشه و مت رو میفرسته بیرون رینگ . کازلاو خودش هم میره بیرون و سر مت رو به پله ها میکوبه . به رینگ برمیگردن و کازلاو یه هولد رو اجراء میکنه اما مت به بازی برمیگرده . کازلاو یه هولد دیگه رو در وسط رینگ اجراء میکنه . مت میخواد با چند کیک از دست کازلاو در بره اما کازلاو به مت اسلم میزنه و او رو با کمر به رینگ میکوبونه . کازلاو یه هولد دیگه رو هم اجراء میکنه که مت اینبار سریع تر کونر میکنه . چند مشت از مت که بی تاثیر هست . کازلاو دو دست مت رو قفل میکنه و چند هدبات به سینه ی مت میزنه . مت میفته . کازلاو کاور میکنه ، یک..دو.. . کازلاو روی بازوی مت کار میکنه . یه قفل رو روی دو بازوی مت اجراء میکنه . مت میره برای کونر اما کازلاو او رو به رینگ میکوبه و کاور میکنه ، یک..دو.. . مت بالاخره موفق میشه از دست کازلاو در بره و یه ضربه به سینه ی کازلاو بزنه . مت میره بالای طناب ها و دابل اکس کیک میزنه . مت موفق میشه کازلاو رو بندازه بیرون . او سعی داره به کازلاو اسلم بزنه که این کار رو در بیرون رینگ و روی پله ها انجام میده . هر دو به رینگ برمیگردن. مت به کازلاو ساید افکت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بازوی چپ مت پاره شده و ازش داره خون میریزه . مت میره برای توییست آو فیت اما موفق نیست و کازلاو کونر میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اسمال پکیج از مت ، یک..دو.. . مت بلند میشه و کازلاو رو میندازه گوشه ی رینگ . او چند ضربه به سر کازلاو میزنه اما کازلاو مت رو از بالای طناب ها در گوشه ی رینگ پرت میکنه پایین . کازلاو مت رو بلند میکنه و بهش اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، ولادیمیر کازلاو

در بك استیج ، بعد از اتمام مسابقه اج و ویكی مت هاردی را مسخره میكنند كه چاوو هم در بیرون اتاق نظاره گر اونها بود . بعد اج انجا را ترك كرد و چاوو داخل شد و از ویكی سوال كرد كه در رابطه با چه چیزی صحبت میكردند ؟ اونها شب سروایوور سیریس بودند كه باعث مصدومیت جف هاردی در بوستون شدند ؟ ویكی هم نگاهی به چاوو میكنه و میگها من همه حرفهای تورو انكار میكنم . و به چاوو میگه : "برو قهوه بیار! "
    جیم راس و تز اعلام میكنند به نظر شما چه كسی در شب سروایوور سیریس به جف هاردی حمله كرده ؟ و گزینه ها : ادج ، تریپل اچ، ویلادمیر كازلاو و یا كسان دیگر.

مسابقه دوم :: اینترکانتیننتال تورنمنت فاینال مچ :: ری میستریو در برابر سی ام پانک

به ورزشگاه برمیگردیم و اینترکانتیننتال چمپین ویلیام ریگل به همراه منجرش لیلا در گوشه ی رینگ حضور دارن و لیلیان این دو رو معرفی میکنه . ریگل و لیلا از نزدیک شاهد مسابقه خواهند بود .

میستریو به ترتیب با پشت سر گزاشتن میز و كوفی كینگزتن به فینال این تورنمنت راه پیدا كرده است .

سی ام پانك هم به ترتیب با پشت سر گزاشتن اسنیتسكی و جان موریسن به مرحله فینال رسیده .

ری میستریو وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . ری اینبار با تیپی مشکی و صورتی رنگ وارد شده . او بعد از دست دادن و در آغوش گرفتن طرفدارای کم سن و سالش ، میره داخل رینگ و منتظر میمونه . سی ام پانک وارد میشه و تماشاگرا او رو هم مورد تشویق قرار میدن . پانک میره داخل رینگ وایمیسه . چند عکس از هاس شوء ای که درش پانک و کوفی کمربند تگ تیمشون رو به میز و مورسن باختن نشون داده میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . پانک دستش رو طرف ری دراز میکنه و از ری میخواد با او دست بده . ری هم این کار رو انجام میده . تماشاگرا برای این دو دست میزنن . پانک و ری لاک آپ میشن و ری سریعا پانک رو رول آپ میکنه ، یک.. . پانک یه سابمیشن رو روی ری اجراء میکنه . ری بلند میشه و قفل رو میشکونه . پانک به طرف ری میره اما ری دراپ توء هولد میکنه . پانک میره برای ریس لاک اما موفق نیست . مسابقه ادامه پیدا میکنه . چند رول آپ و کاور بی نتیجه ی دیگه داریم . ری بار دیگه دراپ توء هولد میکنه که باعث میشه پانک بیفته رو طناب دوم . ری میخواد سیکس وان ناین بزنه اما پانک آرم درگ میکنه . پانک میره برای جی تی اس که اینبار ری آرم درگ میکنه . پانک رو رو میفرسته بیرون رینگ . پانک به ریگل نگاه میکنه . سپس او ری رو میزنه و به رینگ برمیگردونه . پانک کاور میکنه ، یک..دو.. . ری قصد داره به بازی برگرده اما موفق نیست . پانک میره برای یه حمله ی دیگه اما ری نی میزنه . پانک میفته و ری میره بالای طناب ها . مونسالت از ری . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری بار دیگه میره بالای طناب ها اما پانک کونر میکنه و اسکوپ اسلم میزنه . یه سابمیشن هولد از پانک . ری باز هم میخواد یه پرش انجام بده که موفق نیست . ورژنی از اس تی اف یو از پانک اجراء میشه که ری به بازی برمیگرده . ری یه کونر بسیار زیبا انجام میده و آرم بار رو روی پانک اجراء میکنه . پانک طناب رو میگیره و ری قفل رو میشکونه . میسل دراپ کیک از پانک . پانک میفته بیرون رینگ بعد از سوییساید درایوی که ری زد . ری میره بیرون و پانک رو برمیگردونه . ری میره بالای طناب ها و کراس بادی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند حرکت و کاور بی فایده دیگه از ری و پانک . پانک ری رو میفرسته گوشه ی رینگ و به طرف او میدوئه و با زانو ضربه ای به چونه ی ری میزنه . بولداگ از پانک . پانک کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نمیشه . چهره ی ریگل دیده میشه که او فکر میکرد مسابقه تموم شده . ری بطور ناگهانی رول آپ میکنه ، یک..دو.. . کیک از پانک . ری کونر میکنه و آماده میشه برای سیکس وان ناین اما پانک اجازه نمیده . پانک میره برای جی تی اس اما ری نمیذاره . ری حالا یه بار دیگه کونر میکنه و پانک رو میفرسته رو طناب دوم . ری میره برای سیکس وان ناین و این بار موفق میشه . ری میره بالای طناب ها و اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما پانک کیک اوت میکنه . پانک و ری بلند میشن . ری یه حرکت انجام میده که موفق نیست و حالا پانک او رو بالای شونه اش میبره . جی تی اس از پانک . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده و نامبر وان کانتندر : سی ام پانک

در بك استیج ، اتاق تاریكی هست كه جف هاردی درش حضور داره . صورت خودش رو آرایش كرده . جف هاردی در اوجا مشغول گرم كردن هست و میگه : در دوران حرفه ای فعالیت جف هاردی امشب فصل جدیدی رقم خواهد خورد و من به تمام سوالات مردم پاسخ خواهم داد . اول، انچه لازم است را ایا من دارا هستم ؟ و دیگری اینكه ایا دوست دارید كه جف هاردی تغییر كند ؟ " . بعد گفت : " بله من امشب قهرمان جدید دبلیو دبلیو ای خواهم شد. "

ویدئویی از درگیری ها و اتفاقات بین شان و جی بی ال نشون داده میشه .
    آهنگ جی بی ال پخش میشه و او با ورودی همیشگیش (با لیموزینش) وارد میشه . راننده در رو برای او وا میکنه و جی بی ال میره داخل رینگ . در حالی که تماشاگرا دارن او رو هو (بو) میکنن ، جی بی ال میگه : " میخوام كارمند جدیدم رو معرفی کنم ، شان مایکلز ! " آهنگ شان مایکلز پخش میشه و او در حالی که لباس شخصی پوشیده وارد میشه . شان میگه : " من میخوام کاری که درسته رو انجام بدم . بعد از این همه مدت که گذشته من واقعا خسته شدم . در حالی که من سوپراستار دابلیو دابلیو ای و تلویزیون هستم ، اما اصلا آدم پولداری نیستم . در این بیست سالی که در این بیزینس بودم ، پول زیادی خرج کردم ؛ برای ماشین ، خانواده ام و ... . نمیدونم چقدر فرصت از دست دادم . میدونم خیلی ها هستن که همه چیزشون به من بستگی داره . و من بخاطر همین درخواست جی بی ال رو قبول کردم . من واقعا مثل آدمای دیگه از جی بی ال بدم نمیاد . او آدم خوب و درست کاری هست و کمک زیادی هم میکنه . دقیقا همون کسی هست که من در این زمان نیازش دارم . من میتونم با این پول هایی که بدست میارم بچه هام رو به کالج بفرستم ، خونه ی برادر و خواهرم رو امن کنم و ... . " شان با داد و فریاد میگه که از این اتفاقاتی که در این مدت براش (در بیرون از بیزینس) میفتاده ناراحته . شان در ادامه میگه : " اما این کاریه که نیاز دارم انجامش بدم ، کاریه که باید قبلا انجامش میدادم. " جی بی ال قصد داره با شان دست بده . شان هم این کار رو انجام میده . تماشاگرا بشدت این دو رو هو (بو) میکنن ! تماشاگرا سرود ' یو سولد اوت ' رو بر علیه شان مایکلز سر میدن . جی بی ال رینگ رو ترک میکنه و شان داخل رینگ هست .

مسابقه سوم : بلفست براول مچ - فینلی و مارك هنری/ به همراه تونی اطلس

( زمان مسابقه : 9:40 ثانیه )

مارک هنری به همراه منجرش تونی اطلس وارد میشن و تماشاگرا این دو رو هو (بو) میکنن . مارک هنری و اطلس میرن داخل رینگ . آهنگ هورنسواگل و فینلی پخش میشه اما فینلی به تنهایی (بدون هورنی) وارد میشه ، در حالی که شلیلی رو هم در دست داره . فینلی میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . چند بلوء از فینلی . درگیری به بیرون رینگ میکشه . فینلی چند مشت به هنری میزنه و سپس سر او رو به میز گزارشگرا میکوبه . هنری برمیگرده و فینلی رو به طرف تماشاگرا پرت میکنه . هنری خودش به رینگ برمیگرده . فینلی هم سعی داره برگرده اما هنری نمیذاره . فینلی ضربه ای به سر هنری میزنه و به رینگ برمیگرده . مارک هنری فینلی رو میندازه وسط رینگ و میره برای اسپلش اما موفق نیست . کیک از فینلی به هنری. فینلی دو تا کندو استیک از سطل بیرون رینگ برمیداره و به داخل میاره . فینلی میخواد بره داخل اما تونی اطلس سطل آهنی رو بر میداره و ضربه ای به فینلی میزنه . هنری در داخل رینگ فینلی رو بشدت میزنه . تماشاگرا هنری رو بشدت هو (بو) میکنن . او یه اسپلش به فینلی میزنه . فینلی میره بیرون رینگ . هنری هم میره بیرون و فینلی رو میزنه و به رینگ برمیگردونه . هنری میگه : " تو میخواستی بجنگی ، حالا بجنگ . " هنری کاور میکنه ، یک..دو.. . هنری میره برای یه فن دیگه اما فینلی کونر میکنه و یه ضربه با سطل به سر هنری میزنه . دی دی تی از فینلی . فینلی سطل رو میذاره روی سر هنری و روی اون کیک میزنه . یه ضربه ی دیگه از فینلی با سطل . کاور میکنه ، یک..دو.. . فینلی میره برای یه منوور اما هنری اجازه نمیده و هدبات میزنه . یه اسپلش به سبک ریکیشی از هنری . فینلی پامیشه و میره و شلیلی (چوپ مخصوصش) رو برمیداره . میخواد به هنری یه ضربه بزنه که هنری به فینلی بیگ بوت میزنه. هنری شلیلی رو از وسط میشکونه . فینلی بلند میشه و با کندو استیک چند ضربه به هنری میزنه اما این هیچ تاثیری نداره و فقط هنری رو عصبانی میکنه . هورنسواگل در بیرون رینگ دیده میشه . هنری فینلی رو پرت میکنه طرف هورنی اما هورنی میره زیر رینگ و ناپدید میشه . اطلس میگرده دنبالش . هنری سطل رو برمیداره و روی سر فینلی میذاره . هنری ضربه ای سنگین با سطل به فینلی میزنه . سپس مشتی قوی از هنری به فینلی که باعث میشه او گیج بشه و بیفته بیرون رینگ . هنری بعد از یه کیک میره تا یه بار دیگه ضربه ای با سطل به فینلی بزنه اما فینلی با دراپ کیک کونر میکنه . هورنسواگل یه شلیلی دیگه برای فینلی میفرسته . فینلی برمیگرده و اون رو برمیداره و با شلیلی ضربه ای محکم به صورت هنری میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی بلفست برال مچ : فینلی

در بك استیج : سانتا هاس در هدایایی كه در دستش داره داره انها را بین دیواها تقسیم میكنه كه در این هنگام سانتینو مارلا و بت فنیكس هم به جمع آنها اضافه میشوند . سانتینو به بت میگه كه امشب قصد دارم به تو هدیه ای بزرگ تقدیم كنم و میره هدیه خود را میاره و وقتی بازش میكنند كله ی بوگیمن از داخل آن بیرون میاد و همگی فرار میكنند كه گلداست سر راه سانتینو رو میگیره اما سانتینو باز هم فرار میكنه و گلداست به بوگیمن سال نو رو تبریك میگه كه جسی و فستیس هم وارد میشوند انها هم كریسمس را به هم تبریك میگند .

مسابقه چهارم : باتیستا در برابر رندی اورتن / به همراه كدی رودس و مانو

( زمان مسابقه : 16:45 ثانیه )

باتیستا وارد میشه و گروهی از تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . بایتستا بعد از انجام حرکات همیشگیش در حین ورود ، میره داخل رینگ و منتظر میمونه . آهنگ رندی اورتن پخش میشه و گروه دیگه ای هم او رو تشویق میکنن . رندی به همراه مانو و کودی رودس وارد میشه . رندی وارد میشه و داور زنگ شروع مسابقه رو بصدا در میاره . رندی و باتیستا لاک آپ میشن . باتیستا رندی رو میرفسته گوشه ی رینگ اما رندی در میره . بار دیگه لاک آپ میشن و رندی ساید هدلاک میکنه . باتیستا از قدرتش استفاده میکنه و قفل رو میشکونه . رندی و باتیستا یه بار دیگه با هم درگیر میشن و رندی باز هم ساید هدلاک میکنه . دراپ توء هولد از رندی . تماشاگرا هیجان زیادی دارن . رندی به بار دیگه ساید هدلاک میکنه . باتیستا رندی رو پرت میکنه بیرون رینگ . داور باتیستا رو عقب میکشه تا از رینگ خارج نشه . اما رندی پای باتیستا رو میکشه و او رو به بیرون پرت میکنه . رندی میره داخل رینگ و حواس داور رو پرت میکنه و اون طرف در بیرون رینگ مانو و کودی باتیستا رو میزنن . کودی رودس و مانو به بک استیج میرن . رندی اورتن و باتیستا در گوشه ی رینگ درگیر هستن . رندی کنترل بازی رو در اختیار داره . ریست لاک از رندی . باتیستا قفل رو میشکونه و رندی رو میفرسته گوشه ی رینگ . چند حمله از باتیستا . باتیستا میخواد به رندی باتیستا بامب بزنه که موفق نیست و رندی بهش نک بریکر میزنه . رندی با زانو ضربه ای به صورت باتیستا وارد میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . رندی روی گردن باتیستا کار میکنه و چند کیک و قفل رو روی گردنش امتحان میکنه . رندی میره برای ویس گریپ اما باتیستا کونر میکنه و اسکوپ اسلم میزنه . باتیستا در گوشه ی رینگ رندی رو میزنه و سپس خودش میره بیرون و رندی رو هم به بیرون پرت میکنه . رندی شونه اش رو گرفته . رندی برمیگرده و به باتیستا دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . رندی روی زانوی باتیستا کار میکنه . سپس بار دیگه با زانوش ضربه ای به سر باتیستا وارد میکنه . رندی میره بیرون و سر باتیستا رو یکم از رینگ بیرون میاره . کلابینگ بلوء از رندی . رندی در بیرون رینگ باتیستا رو میزنه . هر دو به رینگ برمیگردن و رندی کاور میکنه ، یک..دو.. . چین لاک از رندی اما باتیستا قفل رو میشکونه . رندی ورژن دیگه ای از چین لاک رو اجراء میکنه و اینبار باتیستا به سختی در میره . باتیستا به رندی ساید اسلم میزنه . هر دو میفتن وسط رینگ . چند مشت از هر دو استار . باتیستا در گوشه ی رینگ رندی رو میزنه . باتیستا میره برای یه حمله ی دیگه اما رندی کلوزلاینی قوی میزنه . باتیستا بلند میشه و رندی رو با یه کلوزلاین میفرسته بیرون رینگ . باتیستا میره بیرون و سر رندی رو به پله میکوبه و او رو برمیگردونه . باتیستا رندی رو میفرسته گوشه ی رینگ و میره بالای طناب ها و چند مشت میزنه . رندی بلاک میکنه و در برگشت از بالی طناب ها سوپرپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا رندی رو میفرسته طرف طناب ها و در برگشت به رندی اسپاین باستر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا میره برای باتیستا بامب اما موفق نیست . رندی میره برای آر کی او اما او هم موفق نمیشه . یه کیک از باتیستا . رندی رو میندازه . کاور میکنه ، یک..دو.. . رندی بلند میشه و کامبینیشن بک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . رندی فیگور آر کی او گرفته . باتیستا بلند میشه و رندی میره برای آر کی او اما موفق نیست . باتیستا در کونر اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . رندی پا میشه و بعد از یه جاخالی دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا رندی رو میزنه و به گوشه ی رینگ میفرسته . او چند مشت به رندی میزنه . رندی میره طرف باتیستا برای یه حرکت اما باتیستا کونر میکنه و سر رندی رو بین دو پاش میذاره . رندی رو بالای شونه اش میبره و باتیستا بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.

برنده ی مسابقه : باتیستا

مسابقه پنجم : ایت دیوا تگ تیم مچ ( زمان مسابقه : 4:30 ثانیه )

تیم { میكی جیمز . ماریا . كلی كلی و میشل مك كول } در برابر تیم { ماریس . ویكتوریا . ناتالیا و جیلیان هال }

تیم میکی جیمز ، میشل مک کول ، ماریا و کلی کلی در حالی که همه یه لباس (تیمی) پوشیدن وارد میشن . تماشاگرا اون ها رو مورد تشویق قرار میدن . حالا نوبت تیم هیل هاست تا وارد بشه . ناتالیا ، ویکتوریا ، ماریس و جیلیان میان و میرن داخل رینگ . اون ها هم لباس سبز پوشیدن . میکی جیمز و ماریس مسابقه رو آغاز میکنن . بعد از كمی گلاویز شدن میكی قصد داره با ضرباتی كه به ماریس وارد میكنه تعادل او را به هم بزنه داشت موفق میشد كه ماریس خود را به یاران خود رساند و جای خود را به ناتالیا داد . اما ناتالیا هم توان مقابله با میكی را نداشت و میكی ناتالیا را همانطور كه میزد به سمت یاران خودش برد و جای خود را به كلی كلی داد . اما ناتالیا روند را یكباره تفغییر داد و یك رایت لاك و یك كلوز لاین به كلی میزنه و جای خود را به جیلیان میده . جیلیان سریع برای پین روی كلی میخوابه اماكلی تسلیم نمیشه و كشان كشان خودشو به یارانش میرسون و ماریا را جایگزین خودش در رینگ میكنه . ماریا كمی رو جیلیان كار میكنه و قصد پین كردن رو داره كه ویكتوریا وارد رینگ میشه و مانع باخت تیمش میشه . ماریا میره و میشل مك كول را جایگزین خودش میكنه . میشل مك كول هم فینیشر خود را به جیلیان میزنه و خود و تیمش را برنده ی مسابقه میكنه . اعضای تیم جیلیان هم او را بلند میكنند و به بیرون میبرند .

برنده : تیم میكی جیمز . ماریا . كلی كلی و میشل مك كول

بعد از مسابقه گریت كالی به همراه رانجین با موزیك جدید كالی وارد میشوند . رانجین از بین دیواهای حاضر در رینگ از میشل مك كول میخواهد كه كالی را ببوسه . اما مك كول عصبانی میشه و رینگ را ترك میكنه . اما رانجین میگه كه یك سورپرایز داره كه اون قراره بیاد لبهای كالی را ببوسه در این لحظه می یانگ وارد میشود و اوست كه میاید و لب های كالی را میبوسد .

مسابقه ششم : كریس جریكو در برابر قهرمان سنگین وزن جهان جان سینا
    ( زمان مسابقه : 12:45 ثانیه )

كریس جریكو وارد رینگ میشه و امیدواره كه دوباره كمربندی كه از دست داده رو پس بگیره . اما موزیك جان سینا پخش میشه و وارد رینگ میشه . هر دو در رینگ در حالی كه به هم خیره شدند منتظر اغاز مسابقه هستند .

برنده : جان سینا

-

مسابقه هفتم : مسابقه ی سه نفره بر سر كمربند دبلیو دبلیو ای

قهرمان دبلیو دبلیو ای ادج در برابر جف هاردی و تریپل اچ ( زمان مسابقه : 17:20 ثانیه )

شرح مسابقه به زودی ...

برنده : قهرمان جدید دبلیو دبلیو ای جف هاردی

خلاصه ای از نتایج آرماگدون 2008:

Vladimir Kozlov def. ECW Champion Matt Hardy

CM Punk def. Rey Mysterio | Intercontinental Tournoment Final

Finlay def. Mark Henry | Belfast Brawl Match

Batista def. Randy Orton

Michelle McCool, Mickie James, Kelly Kelly & Maria def. Maryse, Jillian, Victoria, Natalya | 8 Diva Tag Match

World Heavyweight Champion John Cena def. Chris Jericho | World Heavyweight Championship Match

Jeff Hardy def. WWE Champion Edge & Triple H | WWE Championship Match [New WWE Champion]
    Last edited by reza boy; 15-12-2008 at 22:57.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جف امسال فوق العاده آماده بود ولی قبول کن wwe champion براش خیلی زیاده

آندرتیکر با استانر و پدگیری و ... پین نشده بعدش تو اون استوری مسخره اون جوری به جف باخت که همه صداشون دراومد
    اصلا جف در حد تیکر نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •