تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 186 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مورينيو بهترين گزينه براي جانشيني فرگوسن

مهاجم سابق منچستريونايتد تصور مي‌کند سرمربي پرتغالي رئال مادريد بهترين گزينه جانشيني سرآلکس فرگوسن در اولدترافورد است.

به نقل از ساندی‌میرر، در اوضاع و احوالی که رسانه‌های بریتانیایی از برقراری تماس باشگاه تاتنهام با خوزه مورینیو گزارش می‌دهند، تدی شرینگهام می‌گوید این مربی پرتغالی برای جایگزینی مربی ۲۵ سال گذشته یونایتدی‌ها فردی مناسب است.

مهاجم سال های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۱ من‌یونایتد اظهار داشت: به نظرم مورینیو برای حضور در اولدترافورد و جانشینی فرگی بهترین گزینه ممکن است. باید در نظر داشت کسی که زمام امور را در منچستر پس از فرگوسن برعهده می‌گیرد، شغلی بسیار حساس و دشوار را خواهد داشت. مورینیو یکی از چند گزینه برتر است که می‌تواند این کار را به خوبی به پیش ببرد.

این پیشکسوت ۴۵ ساله افزود: برای انتخاب جانشین فرگوسن، اکنون هر چه به ذهنم فشار وارد می‌کنم، مربی بهتر از مورینیو را نمی‌یابم. مطمئنم با حضور در اولدترافورد، مورینیو به خوبی با جو و فشار سنگین کار می‌تواند فعالیت کند و اهداف باشگاه و خودش را تحقق ببخشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

روني بايد از بزرگان اسطوره‌اي من‌يونايتد الگو بگيرد

تقابل تيم‌هاي تاتنهام و منچستريونايتد در هفته بيست و هفتم ليگ برتر سبب شد تا اعضاي اين دو تيم قبل از بازي جنگ لفظي با يکديگر راه بياندازند.

به نقل از دیلی میرر، جرمین دفو از جمله چهره‌های تاتنهام است که پیش از مصاف بزرگ با یونایتدها در روز یکشنبه (عصر امروز) با حرف‌هایش علیه یونایتدها، باعث تحریک حریف شده است. البته وی نسبت به وین رونی، گلزن ملی‌پوش منچستر، توصیه‌‌هایی هم کرده است.

دفو با لحنی خاص گفت: وین رونی اگر بخواهد چهر‌‌ه‌ای ماندگار در منچستر شود، تنها از راه گلزنی نمی‌تواند به خواسته‌اش برسد. در واقع لازم است از بزرگان اسطوره‌ای من‌یونایتد الگو بگیرد.

مهاجم ۲۹ ساله سه فصل گذشته تیم شهر لندن ادامه داد: وین باید یاد بگیرد چگونه بازیکنانی مثل رایان گیگز و پل اسکولز در اولدترافورد اسطوره شدند. در غیر این صورت او بازیکنی ماندگار در آنجا نخواهد بود.

4. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

تبریک برد بسیار شیرینی بود.نیمه اول خیلی بد بودیم یعنی تاکتیک تیم این بود که توپ رو بده دست حریف!اون ها اصلا ایجاد موقعیت نمیکردند.گل یانگ هم خیلی زیبا بود و حقمون برد بود!
    یک گل مشکوک هم ادبایور زد که به درستی خطای هند اعلام شد!

6. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پيروزي 3 بر يک شياطين سرخ برابر تاتنهام

منچستريونايتد توانست تاتنهام را سه بر يک ببرد و فاصله خود با منچسترسيتي را دوباره به دو امتياز برساند.

یونایتد هرچند در اوج نبود اما توانست برد مهمی به دست بیاورد.

تاتنهام گرت‌بیل و رافائل فان‌درفارت را به دلیل بیماری و مصدومیت در اختیار نداشت. اسکات پارکر هم محروم بود.

وین رونی در یونایتد جای خاویر ارناندس را در ترکیب گرفته بود و اشلی یانگ هم جانشین رایان گیگز شده بود.

تاتنهام در نیمه اول خوب بازی کرد و در دقیقه 37 هم به گلی رسید که داور آن را مردود اعلام کرد. فرار عالی آرون لنون به داخل محوطه جریمه موقعیتی برای امانوئل آدبایور ساخت و او توپ را وارد دروازه کرد، اما مارتین اتکینسون اعلام کرد مهاجم توگویی پیش از این ضربه توپ را با دست زده است.

یونایتد در آخرین لحظات نیمه اول به گل رسید. اشلی یانگ کرنری عالی روی دروازه فرستاد و وین رونی که حرکت بدون توپ بسیار خوبی داشت با قدرت بدنی خود به هوا خاست و گل اول را زد.

تاتنهام نیمه دوم را بهتر از حریف آغاز کرد اما باز هم یونایتد بود که گل زد. این بار اشتباه لوکا مودریچ در یارگیری باعث شد نانی توپ را در سمت راست بگیرد و او هم توپ را به محوطه جریمه فرستاد. یانگ در تیر دورتر توپ را گرفت و هرچند در زاویه‌ای بسته قرار داشت اما ضربه زمینی او از میان بازیکنان وارد دروازه شد. این گل تماشایی در دقیقه 60 زده شد.

در دقیقه 69 بود که یانگ گل دیگری زد. این بار او توپ را بیرون محوطه جریمه گرفت، به داخل محوطه رفت و با دقت توپ را به گوشه بالای دروازه حریف زد.

طرفداران تاتنهام به شدت از عملکرد تیم خود ناراضی بودند و شعارهایی در این باره می‌دادند که جرمین دفو تازه‌وارد در دقیقه 86 یک گل برای آنها زد. روی اشتباه رایان گیگز بود که او توپ را گرفت و به آسانی دروازه داوید دخئا را گشود.

یونایتد 64 امتیاز دارد و دوم است، و تاتنهام با 53 امتیاز همچنان در رده سوم است.

8. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

گل ادبایور صحیح بود ولی اینبار اشتباه داور به نفع ما بود
    برد خوبی بود و نباید از کار دخه ا غافل بشیم...انصافا چند بازی هست که سنگ تموم گذاشته....
    من گل اول اشلی یانگ رو بیشتر میپسندم چون اگه هر طور دیگه ای غیر از اون ضربه ضربه میزد توپ گل نمیشد....

10. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان گرامی عکس های بازی رو میتونین از اینجا بگیرین:زیبا هستند!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من هند بود،گزارشگر شبکه Premier league که میگفت هند بوده.خورد به دست ادبایور....واضح بود!

12. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ناراحتي مربي يونايتد از اخراج همکارش در چلسي

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: پيروزي مقابل تاتنهام در شرايطي براي من‌يونايتد حاصل شد که در نيمه اول تاکتيک اشتباهي را براي منچستر برگزيده بودم.

به نقل از رویترز، سرآلکس فرگوسن پس از پیروزی ۳ بر یک شب گذشته تیمش در خانه تاتنهام در هفته بیست و هفتم لیگ برتر اظهار داشت: با وجود کسب برتری در این بازی باید اذعان کنم تاتنهام نمایش باشکوهی داشت و تاکتیک اشتباهی را برای بازی تیم در نیمه اول انتخاب کرده بودم. البته در نیمه دوم بازی ما بهتر شد و پیشرفت کردیم. در فاصله بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم عقب زمین را خوب حفظ کنند و اجازه ندهند از میانه زمین بازی تاتنهام شکل گیرد.

او ادامه داد: پس از گل دوم ما کاملا بر بازی مسلط شدیم و بازی خیلی خوبی ارائه کردیم. البته کمی هم شانس آوردیم که توپ‌هایمان گل شدند. زیرا در مقاطعی مناسب از بازی به گل رسیدیم.

در این جدال میزبان بازی را خوب شروع کرد و حتی در دقیقه ۳۷ هم توسط آده‌بایور به گل رسید که داور آن را به علت خطای هند مردود اعلام کرد. پس از این اتفاق میهمان بر بازی مسلط شد و توسط وین رونی در دقیقه ۴۵ به گل رسید و با کسب برتری نیمه اول را به پایان رساند.

در نیمه دوم نیز منچستری‌ها نبض بازی را همچنان در دست داشتند و توانستند توسط اشلی یانگ در دقایق ۶۰ و ۶۹ دو گل دیگر به ثمر برسانند. در این میان تاتنهام تنها توانست توسط جرمین دفو در دقیقه ۸۷ یکی از سه گل دریافتی را جبران کند.

مربی ۲۵ سال گذشته شیاطین سرخ اضافه کرد: این نتیجه‌ای بسیار خوب برای ما در مسیر قهرمانی بود. ضمن آن که بازیکنان منچستر ‌به خصوص مدافعین عملکرد خارق‌العاده‌ای داشتند.

با این برد من‌یونایتد صاحب ۶۴ امتیاز شد و بار دیگر فاصله خود را با منچسترسیتی، صدرنشین مسابقات به دو امتیاز کاهش داد. تاتنهام نیز اکنون با ۵۳ امتیاز در رده سوم حاضر است.

*ناراحتی مربی یونایتد از اخراج همکارش در چلسی

مربی منچستریونایتد که از پیروزی مقابل تاتنهام، یکی از مدعیان قهرمانی خرسند شد، از خبر اخراج ویاس بواس، سرمربی چلسی ابراز تعجب کرد.

این مربی که ساعاتی قبل از جدال روز یکشنبه در وایت هارت لین، در جریان عزل مربی ۳۴ ساله پرتغالی از چلسی قرار گرفته بود، عنوان کرد که از این تصمیم متعجب نشده اما از شنیدن این خبر ناراحت است.

وی گفت: این خبر مرا متعجب نکرد. رسانه‌‌‌ها از قبل زمینه‌سازی ‌کردند و نتایج چلسی هم چندان به سود او رقم نخورد. اما این اتفاقی ناامید کننده بود چرا که او مربی جوانی است.

مربی مجرب اسکاتلندی که در طول دوران پرافتخار مربیگری‌اش بارها شاهد عزل همکاران خویش بوده، افزود: وقتی جوان هستید، به زمان نیاز دارید و متاسفانه در فوتبال زمان زیادی به شما داده نمی‌شود. به همین دلیل بسیار ناراحت کننده است. امیدوارم او در ادامه کارش موفق باشد زیرا پتانسیل لازم را دارد. نباید موفقیت‌های او در پورتو را نادیده گرفت و امیدوارم ویاس هرچه زودتر هدایت یک تیم دیگر را برعهده بگیرد.

*توصیه به سران اتحادیه برای انتخاب هری ردنپ برای تیم ملی

فرگوسن در روز یکشنبه که نقطه نظرش را در مورد برد مقابل تاتنهام و اخراج ویاس بواس از مربیگری چلسی بیان کرد، در مورد موضوع سرمربیگری تیم ملی انگلیس نیز نظرش را بیان کرد.

وی در مصاحبه‌ای از مسئولان اتحادیه انگلیس به همین منظور خواست «هری ردنپ» مربی تاتنهام را به عنوان جانشین فابیو کاپلو، مربی ایتالیایی کناره‌گرفته «سه شیر» انتخاب کنند.

14. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من بازی و دیدم. خیلی حرفه ای بازی و بردیم . نیمه اول خیلی بد بازی کردیم و روی درخشش دخیا و البته شانسی که داشتیم گل نخوردیم و دقیقه آخر نیمه اول رونی برخلاف جریان بازی گل و زد و یجورایی تاتنهام سکته زد!! نیمه دوم خیلی بهتر بازی کردیم و در ضد حمله ها عالی کار کردیم و با دو گل زیبای یانگ کار تاتنهام و تموم کردیم. برد با ارزشی بود. هر بازی حکم فینال و داره فقط ای کاش این 2 امتیاز لعنتی و از سیتی عقب نبودیم!! الان سرنوشتمون افتاده دست سیتی و این اصلا خوب نیست.
    پنجشنبه هم بازی فوق العاده حساسی با اتلتیکو بیلبائو تو اولد ترافورد دریم که ظاهرا شبکه 3 پخش می کنه

16. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بدون شرح !

18. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

الان سرنوشتمون افتاده دست سیتی و این اصلا خوب نیست.
    اینکه سرنوشت سیتی دست خودشه درست تره به نظرم... چون سرنوشت ما کماکان دست خودمونه و اگه همه بازی هامون رو ببریم، قهرمانیم...و فراموش نکنیم ما این فصل اولین و یکی از دو تیمی بودیم که سیتی رو تو خونش بردیم! + الان بازی های سخته جز بازی 6 امتیازی با سیتی، تموم شده! ما سخت ترین بازی هامون جلو اورتون و استون ویلاست که اونا هم تو خونس! اما ارسنال و چلسی هنوز رو به روی سیتی هستند و من شدیدا به باخت سیتی مقابل آرسنال امیدوارم. چون انگیزه های آرسنال خیلی خیلی بیشتر از سیتی هست. از ترانسفرینگ اول فصل و جریان نصری و کلیچی تا باخت های مویی 1-0 تو خونه و خارج از خونه به سیتی و همچنین گرفتن رقیب سنتی شون تاتنهام و صعود بی دقدقه به CL! در کنارش بازی هم خونگیه برای آرسنال. شرایط چلسی هم تو دو هفته جاری مشخص بشه و یه جورایی بهشون شوک بیاد، میتونیم امیدوار باشیم من سیتی حداقل دو امتیاز از دست بده.
    در کل من که هنوز خیلی امیدوارم به قهرمانی و بعد برد تاتنهام این امیدواریم چند برابر شد. + واقعا دست سر الکس درد نکنه... این فصل به جز اون باخت بد جلو سیتی فوق العاده کار کردیم و با این همه مصدوم جلو بیگ فور و تاتنهام کم نیاوردیم. مجموعا برد رفت و برگشت آرسنال و تاتنهام، و یه برد و یه مساوی جلو چلسی و لیورپول./
    +
    راستی یادم رفت برد رو تبریک بگم!

20. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •