تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 645 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اگر تاچ پد یا Track point از کار افتاده مرجله اول برید توی کنترل پنل بخش mouse رو چک کنید ... صفحه آخر اغلب جای تیک زدن گزینه فعال سازی enable touchpad هست ... ببینید تیکش هست یا نه

اگر همه چیز درست بود مرحله بعد درایور Touchpad رو نصب کنید ... اگر درایورش رو نداشتید باید از سایت ایسر بگیرید

اگر باز هم درست نشد ریکاوری باید کنید

و اگر باز هم درست نشد مشکل سخت افزاری و باید تعمیر/تعویض بشه

داره خودمونی میشه SEASUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من dell inspiron 6400 دارم، از دوستانی که این لب تاب را دارند در صورت امکان این دو سوال من و جواب بدن:
    1:برنامه media direct را از کجا می تونم پیدا کنم، تا بتونم از این دکمه استفاده کنم؟
    2:من حقیقتا شک کردم که زیر دکمه power لبتاب dell 6400 inspiron به محض روشن شدن یک چراغ آبی روشن می شه یا نه؟
    چون احساس می کنم قبلا به محض روشن کردن زیر این دکمه power یک چراغ آبی روشن و سپس خاموش می شد. اگر دوستان راهنمایی بفرمایند که آیا لامپ آبی اصلا وجود داره یا بنده حقیر در خیال و توهمم؟
    با تشکر از زحمات شما

داره خودمونی میشه ajax_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

14

سلام
    من دیروز یه لپ تاپ خریدم.os اوریجینال هم نداشت.خود فروشنده روش ویندوز xp و ویستا نصب کردن،الان متوجه شدم کل ظرفیت پارتیشن ها 7-8 گیگ کمتر از ظرفیتی هست که باید باشه،
    این قسمت هم نگاه کردم :computer management\Storage\ disk managment
    اما پارتیشن مخفی ای هم وجود نداشت.
    ممکنه کسی که پارتیشن بندی کرده اشتباه کرده باشه و این فضا رو درست تخصیص نداده باشه؟
    چطور می تونم مطمئن بشم دقیقا ظرفیت کل هاردم چقدره و چرا الان 8 گیگ از اون مقدار که باید باشه کمتره؟

داره خودمونی میشه SEASUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من دیروز یه لپ تاپ خریدم.os اوریجینال هم نداشت.خود فروشنده روش ویندوز xp و ویستا نصب کردن،الان متوجه شدم کل ظرفیت پارتیشن ها 7-8 گیگ کمتر از ظرفیتی هست که باید باشه،
    این قسمت هم نگاه کردم :computer management\Storage\ disk managment
    ممکنه کسی که پارتیشن بندی کرده اشتباه کرده باشه و این فضا رو درست تخصیص نداده باشه؟
    چطور می تونم مطمئن بشم دقیقا ظرفیت کل هاردم چقدره و چرا الان 8 گیگ از اون مقدار که باید باشه کمتره؟

سلام دوست عزیز
    control pane>-administrative tools>computer managment-
    در محیط computer managment در سمت چپ قسمت storage را انتخاب کن سپس از گزینه های باز شده تو قسمت
    disk managment می تونی تمام قسمت های مربوط به درایو ها و ظرفیت هارد را مشاهده کنی.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

8

سلام دوست عزیز
    control pane>-administrative tools>computer managment-
    در محیط computer managment در سمت چپ قسمت storage را انتخاب کن سپس از گزینه های باز شده تو قسمت
    disk managment می تونی تمام قسمت های مربوط به درایو ها و ظرفیت هارد را مشاهده کنی.
    بله منظورم این بود که این قسمت رو دیدم ولی چیزی که مشخص کنه اون 8 گیگ پارتیشن مخفی هست یا نه ندیدم.
    4 تا پارتیشن هست c-d-e-f که این پارتیشنها هیچ تقسیم بندی دیگری ندارن، هر 4 تا یه ظرفیتی دارن ،که مجموع ظرفیت این 4 تا پارتیشن با اون چیزی که به عنوان ظرفیت کل هارد نوشته برابره ،اما در هر صورت 8 گیگ از اون چیزی که روی جعبه لپ تاپ و فاکتور خرید و این چیزا هست کمتره.
    حالا من می خواستم ببینم چطوری بفهمم ظرفیت واقعی هارد چقدره ،یعنی از چه روشی استفاده کنم؟
    خودم حدس می زنم اگر اون 8 گیگ پارتیشن مخفی نباشه،شاید کسی که پارتیشن بندی کرده اون فضا رو تخصیص نداده.
    حالا من چی کار کنم ؟چطوری بفهمم ظرفیت واقعی چقدره؟در ضمن اگر مشکل همین باشه که گفتم فعلا تصمیم ندارم بخاطر این 8 گیگ از اول پارتیشن بندی کنم که بفهمم واقعا چقدره ،پس اگه میشه یه راهی بگید که نیاز نباشه فقط می خوام مطمئن بشم که ظرفیت واقعی چقدره.
    که نیاز نباشه پارتیشن ها رو به هم بزنم.
    اگه واقعا 8 گیگ کم باشه ببرم عوضش کنم

با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    این قسمت هم نگاه کردم :computer management\storage\ disk managment
    ببینید هارد ها یک ظرفیت واقعی دارند یک ظرفیت اسمی ... دقیقا مثل فلش ها

ظرفیت واقعی کمتر از ظرفیت اسمی هست ... و دلیلش اینه

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببینید هارد ها یک ظرفیت واقعی دارند یک ظرفیت اسمی ... دقیقا مثل فلش ها

ظرفیت واقعی کمتر از ظرفیت اسمی هست ... و دلیلش اینه
    خوب درسته ظرفیت واقعی کمتر از ظرفیت اسمی هست ،اما آیا واسه هارد 160 گیگ،حدود 10 گیگ(قبلا به اشتباه حساب کرده بودم حدود 8 گیگ) کمتر باشه طبیعیه یا نه؟
    اگه طبیعی نیست،از طریق نرم افزارهای پارتیشن بندی مثل paragon یا پارتیشن مجیک یا نرم افزار دیگری می تونم بفهمم دقیقا ظرفیت هارد چقدره؟(البته بدون پارتیشن بندی مجدد)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ببین ویندوز این طور نشون میده ، بله حدود 10 و خورده ای گیگابایت اختلاف ظرفیت هاست ... یعنی :

160GB decimal = 149GB binary

و

149GB binary = 160GB decimal

امیدوارم متوجه شده باشی
    پس پارتیشن بندی مشکلی نداره

ظرفیت دقیق هارد هم با پاراگون و حتی خود ویندوز میشه تشخیص داد

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    اگه یکی راجب پورت سریال اطلاعات بهم بده ممنونش میشم.میخوام بدونم با خرید لب تاپی که این پورتو نداشته باشه از انجام په کارهایی محروم میشم و آیا تبدیلش نیست؟مثلا usb to serial?

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با تبدیل ها مشکل میارید ... چون بصورت مجازی پورت می سازند و نمی تونید توی بعضی برنامه ها که مستقیم پورت com1 و com2 فقط انتخاب می شوند ، استفاده کنید مثل برنامه آپگرید رسیورها

بهتره دنبال یک لپ تاپ پورت دار بگردید اگر واقعا نیاز دارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •