تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 973 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

ولي چيزهاي جديدي كه به بازي اضافه شده و كيفيت بالاي بازي فكر كنم همه اينها رو مي پوشونه قبول داري؟
    بابا بي خيال بذاريد براي پي سي بياد بعد ميشينيم با هم راجع به ضعف ها و قوت ها توي پي سي صحبت ميكنيم
    چند روز تا عرضه مونده؟

داره خودمونی میشه AliyerEdon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بابا بي خيال بذاريد براي پي سي بياد بعد ميشينيم با هم راجع به ضعف ها و قوت ها توي پي سي صحبت ميكنيم
    چند روز تا عرضه مونده؟
    قبل از عرضه باید در مورد بازی یکم صحبت بشه تا هیجان انتظار بره بالا! یه 29 روز دیگه مونده ولی چند روز هم باید برای کرک و ... صبر کرد. ولی به نظر من روی PC کیفیت مناسبی نداشته باشه چون معلوم نیست که هرکس با چه سیستمی داره بازی می کنه.

در مورد بازی:
    شخصیت پردازی بازی خیلی خفنه. دیگه شخصیت ها مثل سان اندریاس مرده به نظر نمی رسند. به نظر من که چهره ی نیکو خیلی حس داره. مثلا معلومه ناراحته یا خوشحال. از دوستش رومن هم خیلی خوشم میاد. یه دوست خالی بند و نا سالم. از تیپ و قیافش کاملا مشخصه با اون لباسش. توی یه تریلر از گیم پلی دیدم که نیکو با رومن شراب خورده بودند و توی خیابون می چرخیدند. خیلی خنده دار و جالب بود. به شدت حرکاتشون طبیعی بود تا جایی که با واقعیت نمی شه تشخیص داد. مثلا عقبکی عقبکی راه می رند و مثل خمارها می خورند زمین و به زور بلند می شن. قیافه ها رو تار می بینند. انگار تو عالم هپلوت داری بازی می کنی. می رن توی خیابون و می خورند به ماشینها و وقتی می خوان بلند بشن از ماشین به عنوان تکیه گاه استفاده می کنند. صحنه هم خیلی باحال تکون می خوره.
    آدمای توی خیابون هم خییل واقعی هستند. مثلا دم غروب یکی خسته س و بی حال راه می ره یا یکی باکلاسه و با سرعت راه می ره. یکی بستنب می خوره و یکی آبمی وه ا یکی سیگار می کشه. شما هم که به احتمال خیلی زیاد با موبایلتون ور می رید!

3. این کاربر از AliyerEdon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

می گن دمویه قابل بازیش واسه پی سی اومده اگه اشتباه نکنم 2 تا دی وی دیه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

می گن دمویه قابل بازیش واسه پی سی اومده اگه اشتباه نکنم 2 تا دی وی دیه!!!
    فیک بود بازی تقریبا یه ماه دیگه میاد دیگه دمو بیخود بودالبته بازی که 5و6ماهه واسه پی سی بخواد بیاد هیچوقت دمو نمیزنن
    27 ابان نزدیکه منتزریم لحظه شماری میکنیم البته بگم اذر بهتره

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

ويروس خان اينا همون تريلرهاي رسمي هستند ديگه نه؟ قبل اينكه منتشر بشه اين 4 تريلر توي پورتال دانلود سايت راك استار بود البته من هنوز دانلود نكردم اينارو اگه جديد هستند اطلاع بده ولي اگه همونايي هستند كه تو سايت هست ديگه دانلود نكنم بيخودي ممنون از بابت لينكهات
    آره چندتا شو که نگاه کردم دیدم همونا هستند.

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

ولي چيزهاي جديدي كه به بازي اضافه شده و كيفيت بالاي بازي فكر كنم همه اينها رو مي پوشونه قبول داري؟
    من حرف ایشون رو کاملا قبول دارم.ولی کیفیت بالای بازی خیلی چیزهای دیگه رو غیر از اونا هم که بازی کم داشته باشه پوشش میده.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فیک بود بازی تقریبا یه ماه دیگه میاد دیگه دمو بیخود بودالبته بازی که 5و6ماهه واسه پی سی بخواد بیاد هیچوقت دمو نمیزنن
    27 ابان نزدیکه منتزریم لحظه شماری میکنیم البته بگم اذر بهتره
    ما بالاخره نفهميديم اوني كه منتشر شد دمو بود يا فيك اگه فيك بود كار كدوم شركت بود بازي جديد بود يا ويرايش شده يه بازي ديگه

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ما بالاخره نفهميديم اوني كه منتشر شد دمو بود يا فيك اگه فيك بود كار كدوم شركت بود بازي جديد بود يا ويرايش شده يه بازي ديگه
    من که شنیدم دمویه قابل بازی هست وچند تا مویه بازی رو هم گذاشتن که می تونی ببینیشون
    2 تا دی وی دی واسه دمو کم نیس که
    معلوم نیس بازیه کاملش چند تا می شه از 3،4 تا آمیدوارم نزنه بالا

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من فكر كنم 100% اين بازي ممنوعه بشه.البته تا دست فروش ها و كلوپ هاي غير مجاز فروش هست نبايد زياد نگران بود.بازي3 تا دي وي دي هستش.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من فكر كنم 100% اين بازي ممنوعه بشه.البته تا دست فروش ها و كلوپ هاي غير مجاز فروش هست نبايد زياد نگران بود.بازي3 تا دي وي دي هستش.
    100% مطمئني 3 دي وي دي خواهد بود يا حدس ميزني. در ضمن مطمئن باش چيزي به نام ممنوع نداريم. گيم هاي موجود در ايران چنين چيزهايي نداره و گيم فروشي ها بازي ها رو دست هر سنيني ميدن. توي ايران بحث سن بازي بي معني هست و توجهي بهش نميشه. تازه چيز بدي نداره كه. از اون گذشته نا سلامتي همه جا دي وي دي هاش رو ميفروشن براي PS3 و Xbox360 اگه ممنوع بود اينارو پشت ويترين ها نميديديم. مثل اينكه اين بازي منتشر شده ها فقط واسه PC نيومده. يه جوري در مورد بازي نظر ميدي انگار هيچ كي نديده اين بازي رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •