بابا بي خيال بذاريد براي پي سي بياد بعد ميشينيم با هم راجع به ضعف ها و قوت ها توي پي سي صحبت ميكنيم
چند روز تا عرضه مونده؟
بابا بي خيال بذاريد براي پي سي بياد بعد ميشينيم با هم راجع به ضعف ها و قوت ها توي پي سي صحبت ميكنيم
چند روز تا عرضه مونده؟
قبل از عرضه باید در مورد بازی یکم صحبت بشه تا هیجان انتظار بره بالا! یه 29 روز دیگه مونده ولی چند روز هم باید برای کرک و ... صبر کرد. ولی به نظر من روی PC کیفیت مناسبی نداشته باشه چون معلوم نیست که هرکس با چه سیستمی داره بازی می کنه.
در مورد بازی:
شخصیت پردازی بازی خیلی خفنه. دیگه شخصیت ها مثل سان اندریاس مرده به نظر نمی رسند. به نظر من که چهره ی نیکو خیلی حس داره. مثلا معلومه ناراحته یا خوشحال. از دوستش رومن هم خیلی خوشم میاد. یه دوست خالی بند و نا سالم. از تیپ و قیافش کاملا مشخصه با اون لباسش. توی یه تریلر از گیم پلی دیدم که نیکو با رومن شراب خورده بودند و توی خیابون می چرخیدند. خیلی خنده دار و جالب بود. به شدت حرکاتشون طبیعی بود تا جایی که با واقعیت نمی شه تشخیص داد. مثلا عقبکی عقبکی راه می رند و مثل خمارها می خورند زمین و به زور بلند می شن. قیافه ها رو تار می بینند. انگار تو عالم هپلوت داری بازی می کنی. می رن توی خیابون و می خورند به ماشینها و وقتی می خوان بلند بشن از ماشین به عنوان تکیه گاه استفاده می کنند. صحنه هم خیلی باحال تکون می خوره.
آدمای توی خیابون هم خییل واقعی هستند. مثلا دم غروب یکی خسته س و بی حال راه می ره یا یکی باکلاسه و با سرعت راه می ره. یکی بستنب می خوره و یکی آبمی وه ا یکی سیگار می کشه. شما هم که به احتمال خیلی زیاد با موبایلتون ور می رید!![]()
می گن دمویه قابل بازیش واسه پی سی اومده اگه اشتباه نکنم 2 تا دی وی دیه!!!
فیک بود بازیتقریبا یه ماه دیگه میاد
دیگه دمو بیخود بود
البته بازی که 5و6ماهه واسه پی سی بخواد بیاد هیچوقت دمو نمیزنن
27 ابان نزدیکه منتزریم لحظه شماری میکنیم البته بگم اذر بهتره![]()
آره چندتا شو که نگاه کردم دیدم همونا هستند.![]()
من حرف ایشون رو کاملا قبول دارم.ولی کیفیت بالای بازی خیلی چیزهای دیگه رو غیر از اونا هم که بازی کم داشته باشه پوشش میده.ولي چيزهاي جديدي كه به بازي اضافه شده و كيفيت بالاي بازي فكر كنم همه اينها رو مي پوشونه قبول داري؟
ما بالاخره نفهميديم اوني كه منتشر شد دمو بود يا فيك اگه فيك بود كار كدوم شركت بود بازي جديد بود يا ويرايش شده يه بازي ديگه
من که شنیدم دمویه قابل بازی هست وچند تا مویه بازی رو هم گذاشتن که می تونی ببینیشون
2 تا دی وی دی واسه دمو کم نیس که
معلوم نیس بازیه کاملش چند تا می شه از 3،4 تا آمیدوارم نزنه بالا![]()
من فكر كنم 100% اين بازي ممنوعه بشه.البته تا دست فروش ها و كلوپ هاي غير مجاز فروش هست نبايد زياد نگران بود.بازي3 تا دي وي دي هستش.
100% مطمئني 3 دي وي دي خواهد بود يا حدس ميزني. در ضمن مطمئن باش چيزي به نام ممنوع نداريم. گيم هاي موجود در ايران چنين چيزهايي نداره و گيم فروشي ها بازي ها رو دست هر سنيني ميدن. توي ايران بحث سن بازي بي معني هست و توجهي بهش نميشه. تازه چيز بدي نداره كه. از اون گذشته نا سلامتي همه جا دي وي دي هاش رو ميفروشن براي PS3 و Xbox360 اگه ممنوع بود اينارو پشت ويترين ها نميديديم. مثل اينكه اين بازي منتشر شده ها فقط واسه PC نيومده. يه جوري در مورد بازي نظر ميدي انگار هيچ كي نديده اين بازي رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)