اگه اینطور باشه فک نکنم چیز درسوحسابی دربیاد !(از نظر داستان)
اگه اینطور باشه فک نکنم چیز درسوحسابی دربیاد !(از نظر داستان)
گفتم یه خبرایی هست
فقط هر کاری می کنند این نقش آفرینی بازی رو بیشتر کنن
چرا وقتی من گفتم ادامه داره مخالف بودین؟
چون احتمال زیاد این اطلاعات مزخررفه.
فکر کن یار از نژاد ولوس،هانار،الکور، و یک ریپر!
شپرد از جو رد شده بدنش سالمه فقط سوخته!!!! بعد خودش مرده کاتالیست بدنشو کنترل میکنه. وقتی تو مغرش ایپلنت نیست چطور میشه. اینا با اینکه پخش شده مزخرفه![]()
منظورم داستانش و این حرفای یارو نبود ممد جون
منظور موجود نسخه بعد و دی ال سی برای شماره 3 بود.که حتما در کار هست.
در کل گفتم.و نمیشه نباشه. (به همون دلیلای پستای قبلم)
مطمئن هستید پایان خوب رو فقط با پاراگون کامل میشه دید؟ اگر اینطوری باشه که خیلی مسخرست. من خودم رنگید رو ترجیح میدم . در ضمن کسی میدونه قضیه این نوشته که توی اکثر سایتها هست چیه؟
Casey Hudson Responds to Mass Effect Ending Protests: "This is Not the Last You'll Hear of Commander Shepard"
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
مس افکت های دیگه ای میاد اما شپرد دیگه توی اونها نیست. آخرین اخبار هم کیسی هادسون گفته هر چقدر بخوایم داستان رو کامل کنیم با مس افکت 3 این کار رو می کنیم و اون رو یک سه گانه کامل می کنیم و به سوالات در بخش های بازی که بعداً به صورت دانلودی دست همه می رسه جواب کامل میدیم. پس منتظم شپرد در نسخه بعدی نباشید
we also recognize that some of our most passionate fans needed more closure, more answers, and more time to say goodbye to their stories—and these comments are equally valid. Player feedback such as this has always been an essential ingredient in the development of the series.
So where do we go from here? Throughout the next year, we will support Mass Effect 3 by working on new content. And we’ll keep listening, because your insights and constructive feedback will help determine what that content should be. This is not the last you’ll hear of Commander Shepard.
We look forward to your continued support and involvement as we work together to shape the remaining experiences in the story of the Mass Effect trilogy.
Last edited by alirezajah; 25-03-2012 at 21:16.
Casey Hudson Responds to Mass Effect Ending Protests: "This is Not the Last You'll Hear of Commander Shepard"
کیسی هادسون به معترضان پایان مس افکت پاسخ دادکه: "این آخرین چیزی نیست که در مورد کمندر شپرد خواهید شنید".
درسته که تنها راه افزایش ردینس آن لاین بازی کردنه؟ما که نسخه ارجینال نداریم چطور می تونیم ردینس رو به 100 برسونیم؟
اگه کامپیوتر داری فایل صفحات قبلی هست که 100 رد 100 میکنه.
اقا مسولان بایو گفتن که اطلاعات کاملا دروغه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)