سلام من تازه این گوشی رو خریدم. ولی با قسمت پیام رسانی مشکل دارم یعنی نمی دونم پیامی که برام اومده رو چطور برا کس دیگه بفرستم یا اینکه وقتی متنی رو نوشتم چطور اونو برای یه شماره (نه مخاطب) بفرستم .کسی میتونه منو راهنمایی کنه. ممنون
سلام من تازه این گوشی رو خریدم. ولی با قسمت پیام رسانی مشکل دارم یعنی نمی دونم پیامی که برام اومده رو چطور برا کس دیگه بفرستم یا اینکه وقتی متنی رو نوشتم چطور اونو برای یه شماره (نه مخاطب) بفرستم .کسی میتونه منو راهنمایی کنه. ممنون
ببخشید اگه من خیلی تعطیل میزنم. میتونم بپرسم منظور از روت کردن چیه؟ من تازه این گوشی رو گرفتم و از طریق اینترنت هم به 2.1 آپدیتش کردم.
دوست عزیز اون پیام رو روش چند ثانیه انگشتت رو نگه دار بعد گزینه فروارد forward رو بزن
من یه مشکل اساسی دارم
گوشی رو وقتی با شارژر به برق وصل میکنم نیم ساعته از 0 تا صد پرمیشه (صفر صدش نیم ساعته)
اما وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر دو ساعت بعد میام میبینم 5 درصد هم پر نشده؟
من سیلیکون پاور8 گیگ کلاس 4 با گاران مادام العمر( اکثر رم های کلاس دار گاران مادام العمر دارند) 15-16 تومن
برای بنده نیم ساعته نمیشه عجیبه
به نظرم لیپو شارژش بیش از لیتیوم هاست
برای خود بنده با برق شهر و شارژ خودش که خروجی جریان 850 میلی آمپر داره تقریبا 2 ساعت طول میکشه که 100 درصد بشه!!
به نظرتون جریان و به طبع اون توان خروجی از درگاه usb با برق شهر برابره!!!
بعد هم به توان پاور و تعداد درگاه های Usb که همزمان مورد استفادست هم بستگی داره
Last edited by AMIRHJ; 24-05-2011 at 23:23.
احتمالا شما گوشی رو رو حالت File transfer گذاشتی.
توی این حالت گوشی به عنوان یک رم ریدر عمل میکنه و هر چی شارژ میشه از اون طرف استفاده میشه
باید بزاری روی حالت شارژ (اسم گزینش یادم نیست)
اما در کل آداپتری که به برق وصل میشه زودتر شارژ میکنه گوشی رو
دلیلش رو هم باید از یه مهندس برق یا کامپیوتر بپرسیم
دوستان گوشی شماها تقریبا چقدر طول میکشه شارژ تموم کنه؟ چه استفاده ای میکنید؟
من که اگه یکم بازی کنم و یکمم کلیپ نگاه کنم 1 روزه تمومه.
البته 1 بار هم بهش اصلا دست نزدم 115 ساعت شارژ نگه داشت و به 3% رسید.
16 تومن عالیه با این مشخصاتی که دادی , از کجا بخرم ؟
این موبایل فروشی ها پیزوری که از این چیزا سر در نمیارن , به یارو گفتم مموری کلاس 4 می خوام , هنگ کرد![]()
من روزی 3 ساعت آهنگ گوش میکنم با هندزفری , 10 دیقه صحبت میکنم با گوشی , 20 تا مسیج میدم ,یک ساعت بازی می کنم , یه خورده هم الکی ور میرم
شب که میشه 10 درصد بیشتر ندارم.
مصرف عمده باتری واسه صفحه نمایشه , اگه نورش رو کم کنی خیلی تاثیر میزاره
و همچنین سعی کن برنامه الکی باز نباشه , یه برنامه تسک منیجر اگه نصب کنی , میتونی ببینی چقدر برنامه الکی بازه و هم رم رو اشغال کرده و هم سی پی یو رو که توی مصرف باطری هم تاثیر میزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)