آقا دوباره بحث مانيتور راه نندازيدا!!!
سلام دوستان . قیمت آرک (کرمانشاه)29 مرداد با گارنتی کامتل 510 تومن.راستی دیشب یه آرک دست دوم دیدم که 470 میداد از فروشنده خواستم که روشنش کنه اون آقای مهربون این کارو کرد و باهاش کار کردم، خوب بود حساسیت تاچش فوق العاده بود کیفیت صدا بالا بود ، بلندیشم در حد 70-80 درصد صدای N82 بود که آپدیت بهترم میشه و تصاویر رو 100% طبیعی نشون میداد که واسه کسایی که از پررنگ بودن صفحه خوششون میاد آرک و اصلاً پیشنهاد نمیکنم اما نکته جالب اینجا بود که کیفیت عکسهایی که باهاش گرفتم خیلی بهتر از اون عکسی بود که josef-pour عزیز گذاشته . من با N82 از صفحه نمایش گوشی در حال عکس گرفتن عکس گرفتم که براتون میذارم
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
راستی دوستان یه نظر سنجی میخوام راه بندازم .ممنون میشم توش شرکت کنید
به نظر شما رتبهای اول تا چهارم صفحات نمایش مربوط به کدوم گوشیها میشه و لطفاً بگید که رتبه آرک به نظرتون چندمه
توجه کنید فقط صفحه نمایش و لطفاً با دلیل
با تشکر
Last edited by Nice Devil; 21-08-2011 at 18:07.
به نظر منراستی دوستان یه نظر سنجی میخوام راه بندازم .ممنون میشم توش شرکت کنید
به نظر شما رتبهای اول تا چهارم صفحات نمایش مربوط به کدوم گوشیها میشه و لطفاً بگید که رتبه آرک به نظرتون چندمه
توجه کنید فقط صفحه نمایش
با تشکر
Galaxy S II
Optimus Black
iPhone 4
Wave
حالا شاید بشه Arc رو توی 4ـــمی گذاشت !
Last edited by 4870x2; 21-08-2011 at 18:08.
به نظر من :
Optimus Black
GS II
iPhone 4
Arc
البته باید قبول کرد که آرک خیلی صفحه عالی نداره... از اونجایی که سوپر امولد رو گفته بودیم و بقیه گوشی ها هم تقریبا تو یه سطحن آرکو 4ــم گذاشتم...
nice devil به جاي اين نظر سنجي بازي ها برو ببين اونايي كه گارانتي كامتل ميدادن اصل بوده يا نه!
با همون روشي كه گفتم بهت!
بد قولي هم نكن!
بله نقطه نقطه شدن يا همون پيكسليت شدن تو سوپر امولد بود و در گوشي گالكسي اس چون سايز صفحه نمايش بزرگ بود و رزلشن هم بالا و تعداد سابپيكسل ها هم 4 بود اما تو سوپر امولد پلاس با افزايش ساب پيكسل ها به 12 اين موضوع كاملا حل شده علاوه بر اينكه عمق تصوير و كيفيت رنگ هم عالي شده
در مورد پر رنگ بودن تصاوير هم شما ميتونين توي تنظيمات صفحه نمايش كنتراست رو از دايناميك به استاندارد و يا مويي تغيير بدين خدايي يه گالكسي اس 2 رو تست كنين و هم كنتراستش رو اگه دوس دارين تغيير بدين هم اينكه كيفييتشو مقايسه كنين متوجه اين موضوع ميشين مطمئن باشين تو كنتراست استاندارد مسئله ي پر رنگي كاملا حل ميشه ولي شما هم باشين كنتراست رو روي دايناميك قرار ميدين و هرگز نمي تونين با هيچ lcd ديگه اي كار كنين...
جالبه تو این دو تا نظر سنجی صفحه گالکسی S که از نظر خیلی سایتا تا قبل از گالکسی s2 بهترین صفحه رو داشته نیست !
و جالبت تر از همه تو نظر سنجی دوم صفحه Optimus Black به نظرشون از گالکسی s2 بهتر بوده !!!
از چپ به راست : گالکسی اس - بلک - گالکسی اس 2
این موضوعی که جی اس ام ارنا چرت زیاد میگه چیز جدیدی نیست...
درخشش رنگ های Nova بیشتر از SAmoledــه دیگه... بار ها هم ثابت شده (توی تاپیک O3D خود Apoosh گفته این موضوع رو) ، البته نمایش رنگ سیاه سوپر امولد بازم بی رقیبه... اما من نووا رو ترجیح دادم و به هیچ کسی هم هیچ ربطی نداره... البته خود من هم قبول دارم که اختلاف محسوس نیست... شاید به خاطر تنفرم از سامی بلک رو بالا گذاشتم...
ضمنا ، من گفتم که چون یه سوپر امولدو (پلاس) رو گذاشتم تو لیست ، دیگه نیازی به تکرارش نیست...
نظر منم اینه که این عامل نقش اساسی داشتهشاید به خاطر تنفرم از سامی بلک رو بالا گذاشتم...
ای خدا... این GsmArena رو از ما دور بفرما : دی
.
عکس های Phone Arena !
.
.
LG Optimus Black, Samsung Galaxy S II, Apple iPhone 4, LG Optimus 2X
.
.
.
.
Apple iPhone 4, LG Optimus Black, Nokia E7, Samsung Galaxy S
.
آخه تا کی باید از دست فن های سامی حرص بخوریم ؟: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)