سلام
دوستان، بالاخره Philips AT890 بدستم رسیدو استفاده کردم.
باوجود اینکه خشک استفاده کردم، خیلی عالی زد و واقعا راضی هستم.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
سلام
دوستان، بالاخره Philips AT890 بدستم رسیدو استفاده کردم.
باوجود اینکه خشک استفاده کردم، خیلی عالی زد و واقعا راضی هستم.
مبارک باشه داداش.
عالی تر میشه وقتی با کف استفاده کنی.
داداش یه امتحان کن ببین وقتی تو شارژ هست روشن میشه.
مر30.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام
نه دوست عزیز، وقتی تو شارژه روشن نمیشه.
تو دفترچهس هم اینو نوشته.
دوستان یه چند تا مورد هست که تو این تاپیک ندیدم کسی بحثشو پیش بیاره تفاوت فیزیکی پاناسونیک بابرندهای دیگس.
چیزایی که من تحقیق کردم نتیجش این بود
1-جنس تیغه ها: تو مدلای فیلیپس جنس تیغه ها به دو کیفیت
(البته این نوع خوبشه)GYRO FLEX 3Dکه برای من ناشناختس و واقعا نمیدونم چقدر تیزه یاعمرش چقدره.ونوع دیگش استیله که پایین ترین سطح کیفی تیغه هاست.البته این ضعف بزرگیه که اکثر مدلای فیلیپس با تیغه استیل هستند(تیغه استیل زودتر از بقیه تیغه ها کند میشه)
پاناسونیک تیغهGYRO FLEX 3Dرو نداره ولی در مقایسه بااین تیغه مانورش بروی تیغه هایی با الیاز نقره هستش(البته این دو نوع تیغه تو رنج بالاها هستش) و دیگه اینکه پاناسونیک تو اکثر ریش تراش هاش از فناوری نانو استفاده کرده که من تو بقیه برندها ندیدم مهمترین فناوری نانو خاصیت انتی باکتریالش هست که به نظر من تو اصلاح صورت خیلی مهمه(قابل توجه کسایی که پوست شون بعد از اصلاح جوش میزنه البته به شرطی که ریش تراش زیاد رو پوست بازی داده نشه)
تو مابقی ریش تراش ها کیفیت تیغه ها تقریبا یکی هستش
و اما رمینگتون با 4نوع تیغه ریش تراش ها شو میسازه که به ترتیب کیفیت(از بالا به پایین) عبارتند از
1.پوشش الماسه
2.پوشش تیتانیوم
3.پوشش تفلون
4.تیغه های استیل
البته رمینگتون به این دو برند نمیرسه(البته از نظر بنده)
حتما قبل از خرید به جنس تیغه ها توجه کنید)بابت عمر و برندگی)
2-دومین مساله مهمی که من تو ریش تراشهای پاناسونیک دیدم مانور بروی دور موتور ریش تراش هاش هست که برام جالب بود که تو توضیحات برندهای دیگه ندیدم(مطمئنا توسرعت اصلاح نقش بسزایی داره
مابقی خواص بین فیلیپس و پاناسونیک که باعث رقابت هستش
پاناسونیک1.
- فاصله ۴۱ میکرو متری بین شبکه های روی سطح فلزی جهت اصلاحی کامل و تمام عیار
2.
قابلیت تمیز شدن به کمک لرزش با امواج صوتی Sonic Vibration
3.
دارای دستگاه پیشرفته مجهز برای شارژ ، شستشو و خشک نمودن
4.- دارای پایه خشک کن و شارژ
فیلیپس- 1.سیستم Jet clean+ علاوه بر شارژ باتری ریش تراش ، تیغه های ریش تراش را روغن کاری و تمیز نیز می کند .
- 2.تیغه قابل انعطاف مستقل با قابلیت چرخش در انواع جهت ها برای بهترین نتیجه اصلاح
- البته این مزایا برای بهترین های این دو برند هستش
Last edited by rasul.dusti; 04-09-2013 at 02:13.
اینو یه بار پرسیدم، کسی جواب نداد، فکر کنم به خاطر این بود که کلی چیز دیگه هم پرسیده بودم! الان فقط دارم در مورد یه چیز می پرسم (امیدوارم این بار یکی جواب بده)
چه وسایل/کرم ها ی جانبی ای وجود داره؟؟ کاربردشون چیه؟ از کدوم هاش باید استفاده کنم؟
سلام !
من یه ماشین اصلاح میخوام ! میخوام ارزون باشه نهایتا 150.000 ! برای سر وصورت هم باشه ! یه چیزی باشه مثل MOSER خودمون !
ممنون !
سلام
میگم برای زدن ریش و سبیل ژیلت با سرفه تر و خوبه یا تیغ؟قیمت ژیلت چنده؟
بهترين وسيله براي زدن ريش ژيلت هست.
اتفاقا ژيلت از تيغ به صرفه تر هم هست.
من مي گيرم 5400 تومن 5 تا توشه دو تيغ هست.
از هر كدوم هم حد احق دو بار و اگر يك روز در ميون بزني بيشتر هم استفاده كرد.
كه اگر ميانگين 3 بار حساب كنيم ميشه
5x3=15
5400تقسيم بر 15 ميشه 360 تومن براي هر اصلاص كه به نسبت عذابي كه تيغ داره بهتره.
بهترين تجربه اصلاح من با ژيلت هست.
البته به شرطي كه تيغ رو به سمت بالا نكشي.و فقط به سمت پايين بكشي حتي براي گردن ..با اين كار از سوزش هم خبري نيست.
يك متخصص پوست يكبار گفت به من:
كلا هميشه تيغ يا هر وسيله ديگه رو روي پوست فقط به سمت پايين يا موافق جهت رشد اون موها بكشيد.و نه عكس جهت رشد مو
يكي از دلايل سوزش بيشتر اصلاح با ماشين هم همينه ديگه.
ماشين رو اونقدر بايد روي پوست در جهات مختلف بگردوني كه پدر پوست و مو در مياد.![]()
Last edited by babakgol70; 11-09-2013 at 01:16.
اوو چه داستانی شد.
تیغ فک کنم یه بسته 1000-1500 هست. اون گرون نیست؟![]()
با سلام. دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید. من پوستم حساسه مخصوصا زیر گلوم ، بیشتر اوقات از موزر استفاده میکنم. گاهی اوقات از فیوژن 5 لبه. وقتی از ژیلت استفاده میکنم بعد از 3-2 روز که میخواد موها بیرون بیاد زیر گلوم دستش میکشم کمی درد میگیره.... دنبال یه ریش تراش هستم که زیر گلو رو خوب بزنه. کاملا تمیز کنه ، قرمز نکنه ، لازم نباشه بعد از اصلاح برای زیر گلو از ژیلت استفاده کرد. با قیلیپس امتحان کردم برای من خوب نبود زیر گلوم رو قرمز کرد، جوش زد ، و مقداری جا گذاشت. چند ماه پیش رفتم و براون S4خریدم از فیلیپس بهتره ، زیر گلوم جوش نمیزنه، ولی چون مجبورم چندین بار بکشم زیر گلوم قرمز میشه و متاسفانه تک و توک موهای زیر گلو جا میمونه و مجبورم بعدش ژیلت بکشم. توی این سایت بچه ها خیلی از پاناسونیک تعریف کردن. کسی هست که داشته باشه و بتونه مقایسه کنه؟ من برام این مهمه که زیر گلو رو با یک بار یا دوبار کشیدن کاملا تمیز کنه و زیر گلو قرمز نشه. آیا واقعا پاناسونیک زیر گلو رو مثل ژیلت میزنه؟ فروشنده ای که براون خریدم مچون خودش تعمیر کار هم بود میگفت : قطعات پاناسونیک اصلا نیست و فقط یکبار مصرفه . توی بازار فقط قطعات فیلیپس و براون هست. دوستان من میخوام پاناسونیک Es-LF51 بگیرم. به نظر شما این مدلش خوبه یا مدلی دیگه بخرم؟ اصلا پاناسونیک خوبه و میتونه نیاز منو برطرف کنه ؟ یا واقعا دارم پولم رو هدر میدم؟
Last edited by haghighat243; 14-09-2013 at 08:33.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)