یه چیزی به ذهنم اومد شاید همه بدونید ولی گفتم بگم شاید بعضی ها ندونن.همه ی ما یه نقشی رو بازی میکنیم یکی یه کاره ناجوری میکنه پشت سرش اثر مخرب اون به چندین نسل میرسه.همه ی ما به هم مرتبطیم هرچند که از هم دوریم یا همیدگرو نمیشناسیم.همیشه داستان از ماست که برماست رو اویزه ی گوشتون کنید.هر خوشی و بدبختی رو خودمون و دیگران میسازن.من همیشه سعی میکنم خوب باشم ولی به خودم میگم بازم خوب نیستم تا خودم رو کامل کنم هرچند کامل نمیشم.همه ی ما نمیتونیوم بی عیب باشیم حتی من هم عیب دارم و میدونم عیب هامو.همه ی ما شاید نتونیم همه ی این تجریه هارو همیشه عمل کنیم ولی همیشه به فکر بهتر شدن.به فکر اینکه ما نسل اینده هستیم.اگه نسلمون سوخته باشه ما خودمون رو از ریشه درست کنیم.چرا که سعادت دنیا دست خود ماست.پس اگه تا امروز بد بودید هنوز دیر نشده چون خورشید دوباره طلوع میکنه.من توقع تشکر رو ازتون ندارم ولی ازتون میخام اون چیزایی رو که اینجا چه از من چه از عزیزان می اموزید رو به دیگری هم بگویید و او هم به دیگری بگوید. جا داره از همه عزیزان که تو این تاپیک میان از تجربه های مفیدشون میگن نهایت تشکر رو دارم و صورت تک تک شما رو از دور میبوسم.و ارزوی بهترین خوشبختی هارو برای شما ارزو میکنم حتی اگه خودم بی بهره شم.خیلی عذر میخام طولانی شد به بزرگی خودتون ببخشید.بدرود