20 فروردین,مازاد کسی هست؟!؟
با توجه به اینکه مازاد هستم همون روز اعزام میشیم یا اول میفرستن خونه, یکی دو روز بعد میبرنمون؟!؟
تهران آموزشی کجاها داره؟!؟کدومش بهتره؟!؟
20 فروردین,مازاد کسی هست؟!؟
با توجه به اینکه مازاد هستم همون روز اعزام میشیم یا اول میفرستن خونه, یکی دو روز بعد میبرنمون؟!؟
تهران آموزشی کجاها داره؟!؟کدومش بهتره؟!؟
دوستان من الان خارج از کشور هستم!قبل از 18 سالگی رفتم!یعنی قبل از مشمولیت!قصد برگشت به ایران دارم واسه همیشه!من به تقریبا شهریور امسال بر میگردم!میخوام بدونم من به محض اینکه وارد ایران بشم مشمول محسوب میشم؟؟و باید واسه سربازی اقدام کنم؟؟متاسفانه با دیپلم باید سربازی برم!میخوام بدونم میتونم ایران که اومدم یه جوری ادامه تحصیل بدم؟اصلا چنین اجازه ای رو بهم میدن؟شنیدم میتونم در حین خدمت در کنکور شرکت کنم و وقتی داشنگاه قبول بشم بهم معافیت میدن واسه تحصیل !!ایا این حرف درسته؟و اینکه اگر چنین معافیتی صادر بشه ایا بعد از اتمام درس و اخذ مدرک اون موقع مدرک جدید رو برای ارتقا درجه در سربازی محسوب میکنند یا باید ادامه ی سربازیمو باز هم با دیپلم برم؟؟!!
و سوال اخر اینکه کلا سربازی با دیپلم چه شرایطی داره؟!شنیدم نابود میکنه ادم رو!:((
فك كنم شما با چند ميليون ميتونيد كلاً سربازي رو بخريد.
نه دوست عزیز اون برای خروجی سال 82 هستش تازه با شرایط خاصی!هر کی به هر کی نیست!![]()
سلام
من اگه برای ارتش بتونم پذیرش بگیرم باید 2 ماه آموزشی امم رو حتما تو ارتش بگذرونم؟؟؟؟؟
اگه جواب مثبته باید چی کار کنم تا بتونم اون دو ماه رو هم تو ارتش ردیف کنم؟؟؟
ممنون
بله، شما آموزشی هر ارگانی باشی بعد آموزشی هم همون ارگان هستی
باید یا از یه اداره که زیر نظر ارتش هست امریه بگیری (مثل آتش نشانی)
و یا تو سازمان نظام وظیفه یه آشنا پیدا کنی که بندازتت ارتش
من می خوام یه جایی بی افتم نگهبانی نداشته باشه ! اداره بهداشتم. فوق دیپلم.
سلام دوستان من می خوام اگه بشه واسه کم شنوایی یه گوشم معافیت پزشکی بگیرم کار خوبی می کنم ؟ من مهندسی عمران خوندم !
اصلا به آینده من چه تاثیری داره این معافیت پزشکی !؟
روزبه جان ممنون حالا اگه کسی روبرای ردیف کردن اون 2 ماه گیر نیارم چی میشه؟؟بله، شما آموزشی هر ارگانی باشی بعد آموزشی هم همون ارگان هستی
باید یا از یه اداره که زیر نظر ارتش هست امریه بگیری (مثل آتش نشانی)
و یا تو سازمان نظام وظیفه یه آشنا پیدا کنی که بندازتت ارتش
سلام .
نیرو زمینی ارتش ، مرکز آموزشی پاسداران کجا میشه ؟
کدش چنده ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)