لینک پچ جدید گیم پلی رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم !
لینک پچ جدید گیم پلی رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم !
آقایون من هر کاری میکنم گیم پدم تنطیم نمیشه
خواهشا اون پچی که برای حل مشکل گیم پد هست رو اینجا واسه دانلود بذارین
دوستان من نمیدونم چرا با این گیمپد مشکل دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه خیلی راحته....ابتدا وقتی میرین بازی هر دکمه رو برای گیمپدتون تعریف کنید و جای خودش قرار بدین،بعد اگه تو بازی هم این دکمه ها اشتباه بود از تو ستینگ بازی درستش کنین....در ضمن وقتی برای اولین بار میرین بازی و پروفایل میسازین میگه دوست دارین گیمپدتون تو کدوم حالت باشه که شما اونی رو انتخاب کنید که شوت با x و... هستش....متاسفانه عکس ندارم ولی اگه بگردین مخصوصآ تو اوایل این تاپیک خیلی راحت عکسش رو هم پیدا میکنید......
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
در ضمن اون پچ جدید رو بزارین الکس بیاد و ببینه در مورد چیه و اموزش نصبش رو بزاره بعد لینکلشو تو سایت میزارم...
سلام
ممنون
فقط همینو نصب کنم؟
دوستان پچ گیم پلی نسخه 3 اومد برای نصب حتما باید پچ رسمی بازی رو نصب کرده باشین.. دقت کنید که شما باید پچ رسمی ea رو زمانی بریزد که پچ گیم پلی رو از قبل نریختین. یعنی اگر شما الان پچ گمی پلی رو نصب دارین بعد بعد پچ رسمی رو نصب کردین و حالا میخواین نسخه 3 رو نصب کنید نمیشه.
فایل هایی که بک آپ گرفتین رو در فولدر بازی جای ( فایل های فعلی که پچ گیم پلی روش نصبه ) بزرید تا بازی برگرده به نسخه بدون تغییر و اولیش. حالا پچ رسمی رو نصب کنید. بعد از اون چهار فایل data0 و data 7 یک بکاپ بگیرین.بعد چار فایل رو در فولدر برنامه پچ گیم پلی میریزیم میزاریم نصب شه و بعد به داخل فولدر بازی کپی میکنیم. توجه داشته باشین برای نصب پچ های بعدی چه گیم پلی و چه پچ رسمی باید از این 4 فایل یک بکاپ (که درشون تغییری ایجاد نشده جز پچ رسمی) داشته باشین.
تو پچ جدید پرسونالیتی تا 80 درصد بهتر شده و پرو پاسینگ تا 90 درصد.
طریقه نصب هم مثل قبله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دوستان . من چند وقته به تاپیک سر نزدم . اون اولین پچ رسمی رو نصب کردم . حالا میبینم انگار سه تا پچ دیگه هم اومده برا گیم پلی! من باید همه پچ های گیم پلی رو نصب کنم؟ یا اگه آخریو فقط نصب کنم حل میشه؟
توی be a pro چمپیونز لیگ نداره که با تیمت توش شرکت بکنی؟
من الان دومین فصلم هست که تو ولفسبورگم
5-6تا بازی هم تو بوندسلیگا کردم ولی هنوز ندیدم که چمپیونزلیگ شروع بشه
توی منوی خودشم که برنامه ای نیست که دید مسابقات اروپایی توش هست یا نه
آقا من این کر کشا نمیتونم دانلود کنم
اول پچ اصلی رو نصب کن بعد فقط پچ گیم پلی اخری رو
دوست عزیز با این پچ گیم پلی مشکلی تو آنلاین پیش نمیاد که؟
ضمنا من الان که دانلود کردم درقسمت read me فقط اسم دو تا فایله data0.big و data7.big رو آورده نه چار فایل
Last edited by undercover; 17-11-2010 at 23:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)