فعلا" هیچ ثبت نامی نیست. پارس خودرو فروش فوری بنزینی داره. که می تونید به نمایندگی ها سر بزنید.
ایران خودرو قراره که زمستان ثبت نام بکنه، به احتمال خیلی زیاد، دوگانه اون موقع ثبت نام بکنند.
فعلا" هیچ ثبت نامی نیست. پارس خودرو فروش فوری بنزینی داره. که می تونید به نمایندگی ها سر بزنید.
ایران خودرو قراره که زمستان ثبت نام بکنه، به احتمال خیلی زیاد، دوگانه اون موقع ثبت نام بکنند.
Last edited by fishdilo; 14-10-2010 at 03:17.
پیش فروش تندر 90 ایران خودرو از ابتدای زمستان
عصر خودرو : معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو از پیش فروش مجدد تندر 90 ایران خودرو از ابتدای زمستان خبر داد و گفت: اولین سری سمند ELX هفته آینده عرضه می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از پانا علی اصغر سرایی نیا در رابطه با عرضه تندر 90 اظهار داشت: طبق دستور مدیریت ارشد ایران خودرو و در راستای بهبود خدمات پس از فروش، تا صفر شدن تعهدات قبلی تندر 90 از عرضه خودروی جدید خودداری می کنیم.
وی با بیان اینکه خودروی 207 نیز همانند تندر 90 تا صفر شدن تعهدات قبلی پیش فروش نمی شود، اضافه کرد: پیش بینی می شود، با اتمام تعهدات شرکت در قبال مشتریان تندر 90 از ابتدای زمستان شاهد عرضه مجدد این خودرو به مشتریان جدید باشیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مبارکه!![]()
طی خبر اعلام شده قیمت کار خانه ای تندر E2lp پارس خودرو ازطرف شرکت پارس خودرو ارزان شده آیا دوستان کسی از علت این موضوع خبر دارد؟
منبع و لینک خبر؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداراشکر انگار پارسخودرو افتاده رو دور و داره ماشین ها را به موقع تحویل میده اون تاخیر شهریوری هام فکر کنم به خاطر تعطیلاتشون بوده......تيتر خبر: دعوتنامه تکمیل وجه خودرو تندر 90 مدل E2+LP با موعد تحویل مهر ماه صادر شد
تاريخ ارسال خبر:چهار شنبه , 28 مهر 1389
بدینوسیله به اطلاع می رساند نمایندگان محترم می توانند از تاریخ 27 /7/89 به منظور دریافت دعوتنامه تکمیل وجه خودرو تندر 90 مدل E2+LP با موعد تحویلمهر ماه 89( پیش کدBU3 صرفا" رنگ سفید ) به سايت پارس خودرو مراجعه نموده و حداکثر تا تاریخ 01/8/89 تمام دعوتنامه ها را صادر و به مشتریان ابلاغ نمایند .
ضمنا" حداکثر مهلت تکمیل وجه توسط مشتری تا تاریخ 10 /8/89 می باشد
بالاخره ماشینم رو گرفتم..... بعد از 7 ماه انتظار .... ماشین خیلی خوبیه.... شتاب خوبی داره ولی من با ترمزش خیلی حال میکنم....
خیلی ترمزش عالیه!!!
باهاش 170 رفتم. نمایندگی گفت سرویس اولیه نداره هر 10000 کیلومتر باید بیاری !!!
برای شما هم اینجوری بودش؟
توی وسایلشم جعبه ابزار نداشت ؟!!! به جاش جا نماز و مهر داشت....
در ضمن چراغ داشبورد هم موقعی که خاموشه ماشینه و سوییچ بازه خاموشه اما روشن که میکنی و راه میفتی داشبورد رو باز میکنی درست میشه!!!
الان دارم میبرم براش دزدگیر و سنسور دنده عقب وصل کنم! جنس تلماتیکس ... دزدگیر gc2 با چشمی 219000 و سنسور دنده عقب 4 تاییش 68 تومان....
دوستان نظری ندارید؟
مبارکه! ان شاالله چرخاش برات بچرخه! با سلامتی!
lمبارك باشهبالاخره ماشینم رو گرفتم..... بعد از 7 ماه انتظار .... ماشین خیلی خوبیه.... شتاب خوبی داره ولی من با ترمزش خیلی حال میکنم....
شيريني هم يادت نره
اره ترمزش خيلي قوي و عالي هست در هر شرايطيخیلی ترمزش عالیه!!!
سعي كن 1000 تا 1500 كيلومتر اول باهاش بيشتر از 120 تا نريباهاش 170 رفتم. نمایندگی گفت سرویس اولیه نداره هر 10000 کیلومتر باید بیاری !!!
دور موتور هم از 3000 تا 3200 دور در دقيقه بيشتر نشه
بله بدين صورت هستبرای شما هم اینجوری بودش؟
چرا جعبه ابزار دارهتوی وسایلشم جعبه ابزار نداشت ؟!!! به جاش جا نماز و مهر داشت....
يك آچار فرانسه كوچيك + دو تا پيچ گوشتي + يك انبردست + يك دهن باريك و يكي دو مورد ديگه
البته كيف كمك هاي اوليه و چند قلم هله هوله ديگه هم داره
فقط اضافه مي كنم كه 1500 كيلومتر اول مصرفش حدود 12 هستدوستان نظری ندارید؟
ولي بعد از 1500 كيلومتر مصرفش در شهر مياد حدود 8
شتابش خيلي جالي نيست
و ماشين اصلا جون نداره مخصوصا موقع براه افتادن
ولي بعد از 1500 كيلومتر كلا موتور ماشين يك تكون اساسي مي خوره و ECU بعد از 3000 كيلومتر تازه تمام قابليت هاي موتور را باز مي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)