عزیز من شما عجله نکن اول باید تجربه وعلمش روبدست بیاری بعد عجله نکنی که گوشی به فنا بره![]()
عزیز من شما عجله نکن اول باید تجربه وعلمش روبدست بیاری بعد عجله نکنی که گوشی به فنا بره![]()
سعي كن تا نياز پيدا نكردي رام رو تغيير ندي....من كه فعلا اين كار رو نكردم تا 2.3 رسمي بياد كه كاملا مطمئن باشه....اول ميتونيد در صورت نياز فارسي سازي رو رو گوشيتون انجام بديد و نرم افزارهاي مختلف رو نصب كنيد....
فرق موتورولا دیفای با ME525 چینی چیه؟ چرا ME525 میتونه 10 ساعت باتری واسه صحبت کردن داشته باشه ولی دیفای 6 ساعت؟
دوستان سلام
دیروز تو راه خونه تو اتوبوس این رام رو فلش زدم![]()
miu i . android 2.3.4
خیلی رام جالبیه به نظرم و کلی باهاش حال کردم و کلا" اینترفیس رو عوض میکنه و تا حد زیادی آیکونها شبیه به آیفون میشه .
فقط 2 تا مشکل داشت که فعلا" مجبور شدم به سیانوژن 7 برگردم :
1- زبان همه جاش چینی هستو با اینکه پک زبان انگلیسی رو هم نصب کردم هموم چینی موند .
2- آنتن نمیده . گوشی روشن هست ولی زنگ نمیخوره و میگه خاموشه .
حالا میخوام ببینم مشکل چیه . شما هم چیزی فهمیدین بگین .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 29-05-2011 at 09:33.
مشکل انتن دهیش با برنامه دفی بیس باند defy base band که توی سیانوژن هم هست حل میشه ولی زبانش رو نمیدونم چکار باید بکنی ولی اگر فارسی رو توی وب و اس ام اس پشتیبانی نمیکنه که اصلا بدرد نمیخوره همون سیانوژن بهتره که پیش فرض فارسی داره
مرسی مسعود
میتونی برنامه دفی بیس باند رو لینکش رو بدی . حال گشتن ندارم .![]()
جالب اینه که اسامی فارسی رو تو دفترچه تلفن چک کردم نشون میدهاما حروف جدا جدا هستن که اونم برای من زیاد مهم نیست .. تو اس ام اس یادم نیست اما فکر کنم اونجا هم فارسی رو داشت جدا جدا . هرچند با فارسی سازی قابل حله .
اما اگر یک بار تستش کنی پشیمون نمیش .خیلی باحاله . برگشت به cm7 هم که راحته .
اینم برنامه برنامه بیس باند برای رفع مشکل انتن دهی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خواستم ببینم این گوشی خوبه؟
کیفیت صفحه نمایش چطوره؟
بازی های سنگین رو اجرا میکنه؟
نه من از اینکه هنوز 2.1 هستم حسِ خوبی ندارم.به من بگین 2.2 بهتره یا cm7؟
و بگید تو کدوم صفحه برم تا آموزشش رو کامل یاد بگیرم
من وقتی با گوشی آپدیت رو میزنم میگه لطفا بعدا امتحان کنین
راستش دوست عزیز من که خودم تو کار نصب رام واسه موتورولا هستم ترجیح دادم منتظر بمونم تا رام اصلی واسه گوشیم بیاد تا به مشکل نخورم در ثانی فکر نکنم با آپگرید 2.1 به 2.2 تغییر چندانی قابل حس باشه
من یادمه زمانی که 2.1 واسه موتو کلیک اومد و از 1.5 به 2.1 آپدیت کردم گفتم حتما خیلی تغییر کرده ولی در عمل هیچ چیز تغییر نکرد تازه موتورولا کلیک خیلی از نظر سخت افزار قابل اعتماد بود
این رام cm7 هم به نظرم زیاد کامل نیس اگه نصب کنی بعدا یک سری مشکلاتی پیش میاد که اذیت میشی
الان اگه فارسی گوشیت درسته برو حالشو ببر و واسه خودت دردسر درس نکن
مشکل فلش رو با skyfire حل کن 2گیگ فضا واسه نصب برنامه هم کافیه
این نظر من بود بازم خود دانی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)