داداش کرکو بده بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش کرکو بده بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما عزیزم مثل اینکه تا به امروز در جریان نبودی که ما 100 سال که هیچی,150 سال عقبتریم...مثلآ 50 سال دیگه که همه دنیا دارن بازیهای 5-6 بعدی رو انجام میدن ما تازه میایم یک بازی مثل gta in from iran رو میسازیم تازه اگر بخوام راجب موتور گرافیکی 50 سال آینده در ایران توضیح بدم حسابی دپ میشین!!!پس به آینده امیدوار باشین
![]()
لطفا یک ترینر یا رمز از بازی برای افزایش پول و جون یا ... برای ورژن 1.0.0.1
Last edited by popowoody; 02-09-2010 at 23:12.
دستت درد نکنه ولی من دقیقا همینو ریختم که تو چپتر 7 هر چقدر میرم جلو ،بعد از اینکه میمیرم و یا اتفاقی پیش میاد باید از چک پوینت بری ، ولی از اول اول چپتر 7 شروع میشه
چیکار کنم؟عادیه؟یا کرکم مورد داره؟
کرک سالم بدید لطفا
بالاخره ما هم بازی رو تموم کردیم...ارزش بازی کردن رو داشت...در کل خوشم اومد...آخه من یکش رو هم بازی نکرده بودم![]()
بابا جون هرکی دوست دارین کرک بازی رو سرچ کنید تو ی همین تاپیک چرا دوستدارید کاره خودتون رو سخت کنید ؟ به خدا کرک های سالم پره تو این تایپک
، به نظر من هیچ پست دیگه ای در مورد کرک بازی وارد نیست ! چون 100 ها بار لینک سالم کرک ها گذاشته شده !
سلا م بیا تو این سایت یک فایل کذشته برای دانلود گفته مشکلتون حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه دنیا ازت ممنونم خیلی لطف کردی
حالا تنهای مشکلی که دارم اینه که به نظر میاد بازی من سانسور شده - نمی دونم چطور سانسوری هست که مجله ها هستند ولی یکی از دمو های بازی (همون دموی چپتر 7 مشکل داره)
کرکی که من باهاش بازی رو بی مشکل تموم کردم اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب داستان جذابی داره نمی تونم بخوابم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)