تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 376 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن حاضر نشد تبس را به يونايتد برگرداند

سايت گل – منچسترسيتي کارلوس تبس را به منچستريونايتد پيشنهاد داد،‌ اما اين تيم همشهري او را نپذيرفت.

يکي از افراد نزديک به تبس از يونايتد پرسيده که آيا آنها به دنبال اين مهاجم هستند يا نه، اما سر الکس فرگوسن گفته هيچ احتمالي وجود ندارد که او به اولدترافورد برگردد.

تبس که در سال 2009 از يونايتد جدا شد خواستار جدايي از سيتي شده است. اکثر باشگاه‌هاي بزرگ دنيا هم اوضاع او را زير نظر دارند.
    اين مهاجم مقابل اورتون به ميادين برمي‌گردد،‌ديداري که مي‌تواند سيتي را به صدر جدول برساند. روبرتو مانچيني هم گفته مشکلي با انتخاب تبس ندارد.

مقامات سيتي در عين حال گفته‌اند در مرکز ماجراي تمايل تبس به رفتن،‌کيا جورابچيان، مشاور او قرار دارد و خود تبس مشکلي با باشگاه، مربي و بازيکنان ندارد.

سيتي همچنين درخواست اين مهاجم براي انتقال را رد کرده و تاکيد کرده انتظار دارد او را تا پايان فصل نگاه دارد،‌هرچند که تبس ممکن است از کاپيتاني تيم خلع شود.

ديلي ميل از قول يکي از نزديکان تبس نوشته:‌«کارلوس با شور و شوق هميشگي تمرين مي‌کند. او نه تنها دوشنبه مقابل اورتون به ميادين برمي‌گردد، که قصد دارد تيم را تا جاي ممکن به پيش براند تا آنها رتبه خوبي کسب کنند.

باشگاه موضع خود را اعلام کرده و کارلوس جايي نمي‌رود.»

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

منظورت 1 بازی کمتره دیگه
    1بازی هم 3امتیازه....هم با چلسی بازی نکردیم...هم با اون تیم اسمش چی بود...یادم رفت...جفتشو بزنیم 6امتیاز میگیریم 40 امتیازه میشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

1بازی هم 3امتیازه....هم با چلسی بازی نکردیم...هم با اون تیم اسمش چی بود...یادم رفت...جفتشو بزنیم 6امتیاز میگیریم 40 امتیازه میشیم
    تائید میشه

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

یادداشت: دو مردی که منچستریونایتد را ساختند

سایت گل - سر الکس فرگوسن توانست رکورد سر مت بازبی را بشکند و بیشترین دوران حضور روی نیمکت منچستریونایتد را داشته باشد.

کاری که این دو نفر برای منچستریونایتد انجام داده‌اند را دشوار بتوان ارزیابی کرد و به سختی بتوان آنها را از هم جدا کرد. این دو نفر فلسفه مشابهی درباره نحوه ساختن یک باشگاه و شیوه قهرمان کردن آن داشتند. آنها با سبکی بازی می‌کردند که دل هواداران در سرتاسر دنیا را ربود و یونایتد را بزرگ‌ترین باشگاه سیاره ساخت.
    اما تصور نکنید این شغل برای آنها هرگز آسان بوده است.

سر الکس رکورد سر مت را شکست و طولانی‌ترین حضور روی نیمکت یونایتد را رقم زد.

برخی تصور می‌کنند سر الکس پس از ساختن تیم‌هایش می‌توانست آسوده‌خاطر بنشیند و به تماشای افتخارات تیمش بپردازد؛ اما هرگز چنین چیزی را باور نکنید.

به عنوان فردی که بخش زیادی از عمر خود را صرف بازی و تماشای دیدارهای یونایتد کرده‌ام، می‌دانم که در باشگاه چه خبر است. هنوز هم پس از یک شکست می‌روم و قدم می‌زنم، هرچند که مدت‌هاست این اتفاق نیفتاده و مردم از من می‌پرسند چه خبر شده است؟

سر الکس هر روز با فشار زندگی می‌کند و این اتفاق 24 سال است که می‌افتد و او هنوز هم با یونایتد موفق است.

او را از نزدیک دیده‌ام که در جشن‌ها و میهمانی‌های بازیکنان، فرد اول مراسم است. اما فردا او به آنها می‌گوید در ترکیب یونایتد جایی ندارند، یا در انتهای فصل می‌گوید دوران بازی آنها در یونایتد سر آمده است.
    بازیکنان او را مانند پدر خود می‌دانند. اما این برای سر الکس چقدر دشوار است؟ او هرگز اوضاع را شخصی بررسی نکرده و همیشه به دنبال بهترین کار برای منچستر بوده است.

وفاداری بازیکنان به او نشان می‌دهد آنها درباره‌اش چه فکری می‌کنند.
    به اندرسون بنگرید، که اخیرا قرارداد جدیدی امضا کرده است. او از برزیل به پرتغال و سپس به منچستریونایتد آمده و طوری صحبت می‌کند انگار هرگز قصد ترک این‌جا را ندارد.

من جاک استین، بیل شنکلی، سر مت و سر الکس را می‌شناسم. روش نگرش آنها به فوتبال و مردم بسیار شبیه به هم است.

آنها همه پس‌زمینه‌های مشابهی دارند و زندگی بسیار سخت‌کوشانه خانواده‌هایشان شخصیتشان را شکل داده است.
    در جوانی سر الکس می‌دانستم که او تا حدی از جاک پیروی می‌کند که اگر جاک به رستورانی برود، سر الکس را پشت میز کناری خواهد دید.

او بسیار از جاک آموخت و سپس در اولدترافورد، سر مت بسیار از او حمایت کرد.
    هر دو نفر انگاره‌های مشترکی درباره دادن فرصت بازی به جوانان دارند و سر الکس هنوز هم همین طور است.

آنها همچنین فوتبال تهاجمی را می‌پسندند.
    آنها تیمی می‌ساختند که هرگاه نیاز بود بازی را می‌برد.

کافی است به رویکرد سر الکس به بازی اخیر با آرسنال در اولدترافورد بنگرید. او خط میانی فشرده‌ای به میدان فرستاد و مانع بازی آرسنال شد.

سر الکس در آخرین روز سال جاری 69 ساله می‌شود، اما از شور و شوق او برای فوتبال ذره‌ای کاسته نشده.
    مردم درباره بازنشستگی او صحبت می‌کنند و من همیشه به یاد سه‌گانه او در سال 1999 هستم، به ویژه آن پیروزی باورنکردنی در فینال لیگ قهرمانان که تدی شرینگهام و اوله سولشایر در دقایق تلف‌شده گل زدند تا بایرن مونیخ را دو بر یک ببرند.

او در سال 1968 زیر نظر سر مت فاتح جام باشگاه‌های اروپا شد و می‌توانم بگویم این دو دستاورد به اندازه‌ای برابر باعث شادی من شدند.
    به نظرم آن زمان بهترین زمان برای بازنشستگی او بود.

اما حالا ما این‌جاییم؛ 11 سال بعد و او هنوز هم دارد با قدرت به پیش می‌رود.
    همیشه می‌خندم هنگامی که به زمانی می‌اندیشم که او گفت قصد بازنشستگی دارد و کتی، همسرش باعث شد نظرش را عوض کند.

کتی طرفدار سرسخت فوتبال نیست. او تنها نمی‌خواست همسرش مانند بازنشسته‌ها صبح تا شب در خانه باشد!
    اما روزی اندوهگین فرامی‌رسد که او با سری بالا و به عنوان قهرمان اولدترافورد را ترک خواهد کرد.

او همچنین اطمینان حاصل خواهد کرد که جانشینش، بینوایی که مجبور است سبک او را دنبال کند، تیمی عالی در اختیار داشته باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سمير نصري: منچستريونايتد نمي تواند در استمفورد بريج چلسي را شكست دهد

سايت گل- سمير نصري، ستاره فرانسوي آرسنال، تاكيد كرد كه اگر ديدار اين هفته چلسي و منچستريونايتد طبق برنامه در استمفورد بريج انجام مي شد، شياطين سرخ نمي توانستند تيم ميزبان را شكست دهند.

منچستري ها در حال حاضر با يك بازي كمتر و دو امتياز بيشتر در صدر قرار دارند اما نصري معتقد است كه مي توانند اين اختلاف را جبران كنند.

او در گفتگو با نشريه سان گفت:" فكر مي كنم قهرماني هنوز در دسترس ما قرار دارد. يونايتدها بايد مقابل چلسي بازي كنند و فكر نمي كنم آنها بتوانند در اين ديدار پيروز شوند.
    فكر نمي كنم بتوان از همين حالا سه امتياز ديدار عقب افتاده را به حساب آنها واريز كرد زيرا بازي مقابل بلكپول اصلا آسان نيست.
    فكر مي كنم ما از كيفيت لازم براي قهرماني برخورداريم و پختگي اي كه پيش از اين فاقد آن بوديم را به دست آورده ايم. بايد ببنيم چطور مي توانيم از پي بازي هايي كه در كريسمس برگزار مي شود، بربياييم و بعد از آن مي توانيم با قطعيت بيشتري صحبت كنيم اما من به خودم و تيمم اعتماد زيادي دارم.
    در حال حاضر من از بودن در آرسنال راضي و خوشحال هستم اما ممكن است روزي به مارسي بازگردم زيرا اين باشگاه در قلب من جاي دارد. اين باشگاه، باشگاه شهر من است و من فوتبالم را از اين تيم آغاز كردم.
    دوست دارم به مارسي برگردم و با اين تيم يك جام به دست بياورم زيرا اين بزرگترين حسرت من است."

کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

داشی مثل اینکه کلیپی که گذاشتم رو ندیدی
    هان
    خدایش راستشو بگین
    تو به کدوم امام زاه دخیل بسته بودین تا بازی لغو بشه
    ایول امامزاده رو قشنگ اومدی ، کلی خندیدم .
    -----------------------------------------------------------
    بازی هنوز معلوم نیست کی برگزار میشه ، سایت هوادارای منچستر هم که چیزی ننوشته .

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

دوستان تیم سیتی هم باخت! 2 بر 1 به اورتون. اگه میبرد میتونست بره صدر جدول. جالبت اینجاست که هر 3 گل بازی رو بازیکنای اورتون زدن. بازی هم فکر کنم 3 تا اخراجی داده!

این باخت سیتی رو به هوادارای منچستر و چلسی تبریم میگم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونی: با تماشای ال کلاسیکو، بارسا را سراپا تشویق کردم

وین رونی، بازیکن منچستریونایتد، در صحبتهایی اعلام کرد که از تماشای دیدار ال کلاسیکو و نمایش فوق العاده بارسا واقعا لذت برده است.

سایت گل- برد قاطعانه بارسلونا مقابل رئال مادرید در دیدار ال کلاسیکو که با نتیجه 0-5 رقم خورد، تعریف و تمجیدهای زیادی را از تیم گواردیولا به همراه داشت و آخرین نفری که در این رابطه صحبت کرده ، وین رونی بود.

وین رونی در گفت و گو باروزنامه تلگراف اعلام کرد که دیدار ال کلاسیکو را از خانه تماشا می کرده. در زمان برگزاری مسابقه به تنهایی در سالن پذیرایی خانه اش نشسته بود. رونی صحنه را این طور تشریح کرد:« از تماشای نحوه بازی بارسا، از جایم بلند شدم و به تشویق این تیم پرداختم. کولین (همسرم) وارد سالن شد و از من پرسید که چه کار دارم می کنم؟! ولی این بهترین نمایشی بود که هرگز ندیده بودم. واقعا فوق العاده بود.»

مهاجم انگلیسی در تشریح اوضاع بازیکنان رئال در ال کلاسیکو گفت:« بازیکنان رئال در شوک بودند، آنها واقعا نمی دانستند که با توپ چه کار کنند. بازیکنان بارسا در جریان بازی، دائما رئالی ها را تحت فشار می گذاشتند و کار را برای رئالی ها برای دستیابی به توپ سخت می کردند.»

کد:
    2010/12/21

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دروگبا، خواهان تمدید قراردادش با چلسی برای دو سال دیگر

سایت گل – از قرارداد دیدیه دروگبا با چلسی 18 ماه مانده، و او در هنگام پایان قراردادش 34 ساله خواهد بود، اما او می‌خواهد این قرارداد دو سال دیگر تمدید شود.

روزنامه نیوز آو د ورلد نوشته که مقامات باشگاه تمایلی به این تمدید ندارند، به ویژه که او در هفته‌های اخیر اصلا خوب نبوده. البته این افت شدید فرم می‌تواند به دلیل مالاریا باشد.

برخی اعتقاد دارند ملی‌پوش ساحل عاجی از اوج خود گذشته و برخی به این اشاره می‌کنند که او هفته قبل مقابل تاتنهام نیمکت‌نشین بود. البته این مهاجم سابق المپیک مارسی گل تساوی‌بخش آن دیدار را زد و می‌توانست از روی نقطه پنالتی چلسی را پیروز کند که نشد.

دروگبا 32 ساله در حال حاضر در رده‌بندی کاسترول شانزدهم است. او ماه پیش نهم بود

کد:
    چلسی آماده پرداخت 70 میلیون پوند برای تبس و ژکو

سایت گل – روزنامه نیوز آو د ورلد نوشته که کارلوس تبس دوست دارد به غرب لندن و به چلسی برود. او اخیرا در درخواستی کتبی از مقامات باشگاه منچسترسیتی خواسته با جدایی او موافقت کنند.

درخواست او البته رد شده، و گفته می‌شود تبس هم به روبرتو مانچینی، مربی تیم قول داده حرفه‌ای بماند و نهایت تلاش خود را برای باشگاه انجام دهد.

با این حال پرسش‌هایی در این زمینه وجود دارد که آیا تبس تا پایان قراردادش در سیتی می‌ماند یا نه و به همین دلیل چلسی قصد دارد برای خرید این بازیکن 26 ساله پیشنهاد بدهد.

باشگاه رومن آبراموویچ همچنین ادین ژکو را هم زیر نظر گرفته است. این بازیکن بوسنیایی ولفسبورگ به دنبال درخشش در بوندس‌لیگا توجه باشگاه‌های بزرگ دنیا را به شدت به خود جلب کرده است. با گل‌های او بود که ولفسبورگ توانست در فصل 09-2008 فاتح بوندس‌لیگا شود. گفته می‌شود در قرارداد این مهاجم بلندقامت، مبلغ بازخرید او 34 میلیون پوند ذکر شده است. با توجه به افت دیدیه دروگبا و نیکولاس آنلکا، به نظر می‌رسد چلسی به دنبال خرید این دو مهاجم باشد. می گویند چلسی 70 میلیون پوند برای آنها کنار گذاشته است.

چلسی حتی حاضر است در همین ژانویه دست به خرید این دو نفر بزند.

کد:
    پلات، مربی منچسترسیتی: به دنبال اینیستا نیستیم، اما ...

سایت گل – دیوید پلات، مربی منچسترسیتی گفته تیمش آندرس اینیستا را نمی‌خواهد، اما هر گاه بازیکنی را بخواهد به راحتی او را خواهد خرید.

باشگاه ایست‌لندی در پنجره‌های نقل و انتقالات اخیر به شدت خرج کرده و می‌خواهد تیمی داشته باشد که بتواند در رقابت‌های داخلی و اروپایی پیروز شود.

گفته می‌شود اینیستا، نامزد توپ طلای امسال مورد توجه نیمه آبی شهر منچستر قرار دارد، اما پلات می‌گوید این شایعات بی‌پایه است: «هیچ بازیکنی نیست که باشگاه قدرت خرید او را نداشت هباشد، اما حقیقتا فکر نمی‌کنم اینیستا در لیست خرید ما باشد.»

همچنین بارها خبر درگیری در رختکن سیتی گزارش شده، و می‌گویند دستمزدهای بالا و شخصیت‌های مغرور باعث این مشکلات هستند.

پلات می‌گوید مشکلاتی بوده، اما این مسائل در هر باشگاهی طبیعی است: «رختکنی داریم که پر از بازیکنانی است که می‌خواهند پیروز شوند و این به تمرینات تیم هم سرایت می‌کند. هیچ تردیدی نیست که اتفاقاتی در باشگاه افتاده است. اما این چیزی نیست که قبلا ندیده باشم. باور کنید اوضاع به مراتب بدتری را هم دیده‌ام.
    اما دوره‌ای بود که همه چیز از تناسب خارج شده بود و این باعث شده بود اوضاع کمی آزارنده باشد.
    به دعوای کارلوس تبس و روبرتو مانچینی در بین دو نیمه بازی با نیوکاسل بنگرید. این دعوا آن قدری که همه می‌گویند جدی نبود. اما اتفاق افتاد و باید با آن کنار آمد.

یحیی توره و جیمز میلنر هم یک بار در یک دیدار با هم درگیری داشتند، اما موضوع بر سر مخالفت تاکتیکی بود و همان جا تمام شد.»

کد:

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوباره اومدم...............
    حیف لیگ انگلیس که تیمها اینقدر ضعیف شدن و منچستر داره همینجوری با گل به خودی بازیکنان حریف و پنالتی و گل دقایق پایانی میبره بازیها رو....
    کاش بارسا یا رئال تو این لیگ بودن و میدیدیم ایا منچستر تیم حساب میشه!؟ولی حیف که نیستن
    ولی از همینجا با همه ی منچستریها شرط میبندم تو جام اروپا منچستر به هر کدوم از این تیما بخوره به راحتی میبازه،اگه مردین بیاین جلو...
    بازی با لیورپول رو هم از همین الان شرط بندی میکنم....
    راستی اگه اوانس هم خواستین در خدمتتون هستم.

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

فقط توهین نکنید،چون...میشه بازم.

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------

منم اصلآ توهین نکردم...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوباره اومدم...............
    حیف لیگ انگلیس که تیمها اینقدر ضعیف شدن و منچستر داره همینجوری با گل به خودی بازیکنان حریف و پنالتی و گل دقایق پایانی میبره بازیها رو....
    کاش بارسا یا رئال تو این لیگ بودن و میدیدیم ایا منچستر تیم حساب میشه!؟ولی حیف که نیستن
    ولی از همینجا با همه ی منچستریها شرط میبندم تو جام اروپا منچستر به هر کدوم از این تیما بخوره به راحتی میبازه،اگه مردین بیاین جلو...
    بازی با لیورپول رو هم از همین الان شرط بندی میکنم....
    راستی اگه اوانس هم خواستین در خدمتتون هستم.

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

فقط توهین نکنید،چون...میشه بازم.

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------

منم اصلآ توهین نکردم...
    خوشحالم كه دوباره اومدي دوست من
    اگر از پست آخرم در مورد بحثي كه پيش اومد دلگير شدي معذرت ميخوام
    اميدوارم كنار همديگه كري بخونيم ولي مواظب باشيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •