سایت گل - سر الکس فرگوسن توانست رکورد سر مت بازبی را بشکند و بیشترین دوران حضور روی نیمکت منچستریونایتد را داشته باشد.
کاری که این دو نفر برای منچستریونایتد انجام دادهاند را دشوار بتوان ارزیابی کرد و به سختی بتوان آنها را از هم جدا کرد. این دو نفر فلسفه مشابهی درباره نحوه ساختن یک باشگاه و شیوه قهرمان کردن آن داشتند. آنها با سبکی بازی میکردند که دل هواداران در سرتاسر دنیا را ربود و یونایتد را بزرگترین باشگاه سیاره ساخت.
اما تصور نکنید این شغل برای آنها هرگز آسان بوده است.
سر الکس رکورد سر مت را شکست و طولانیترین حضور روی نیمکت یونایتد را رقم زد.
برخی تصور میکنند سر الکس پس از ساختن تیمهایش میتوانست آسودهخاطر بنشیند و به تماشای افتخارات تیمش بپردازد؛ اما هرگز چنین چیزی را باور نکنید.
به عنوان فردی که بخش زیادی از عمر خود را صرف بازی و تماشای دیدارهای یونایتد کردهام، میدانم که در باشگاه چه خبر است. هنوز هم پس از یک شکست میروم و قدم میزنم، هرچند که مدتهاست این اتفاق نیفتاده و مردم از من میپرسند چه خبر شده است؟
سر الکس هر روز با فشار زندگی میکند و این اتفاق 24 سال است که میافتد و او هنوز هم با یونایتد موفق است.
او را از نزدیک دیدهام که در جشنها و میهمانیهای بازیکنان، فرد اول مراسم است. اما فردا او به آنها میگوید در ترکیب یونایتد جایی ندارند، یا در انتهای فصل میگوید دوران بازی آنها در یونایتد سر آمده است.
بازیکنان او را مانند پدر خود میدانند. اما این برای سر الکس چقدر دشوار است؟ او هرگز اوضاع را شخصی بررسی نکرده و همیشه به دنبال بهترین کار برای منچستر بوده است.
وفاداری بازیکنان به او نشان میدهد آنها دربارهاش چه فکری میکنند.
به اندرسون بنگرید، که اخیرا قرارداد جدیدی امضا کرده است. او از برزیل به پرتغال و سپس به منچستریونایتد آمده و طوری صحبت میکند انگار هرگز قصد ترک اینجا را ندارد.
من جاک استین، بیل شنکلی، سر مت و سر الکس را میشناسم. روش نگرش آنها به فوتبال و مردم بسیار شبیه به هم است.
آنها همه پسزمینههای مشابهی دارند و زندگی بسیار سختکوشانه خانوادههایشان شخصیتشان را شکل داده است.
در جوانی سر الکس میدانستم که او تا حدی از جاک پیروی میکند که اگر جاک به رستورانی برود، سر الکس را پشت میز کناری خواهد دید.
او بسیار از جاک آموخت و سپس در اولدترافورد، سر مت بسیار از او حمایت کرد.
هر دو نفر انگارههای مشترکی درباره دادن فرصت بازی به جوانان دارند و سر الکس هنوز هم همین طور است.
آنها همچنین فوتبال تهاجمی را میپسندند.
آنها تیمی میساختند که هرگاه نیاز بود بازی را میبرد.
کافی است به رویکرد سر الکس به بازی اخیر با آرسنال در اولدترافورد بنگرید. او خط میانی فشردهای به میدان فرستاد و مانع بازی آرسنال شد.
سر الکس در آخرین روز سال جاری 69 ساله میشود، اما از شور و شوق او برای فوتبال ذرهای کاسته نشده.
مردم درباره بازنشستگی او صحبت میکنند و من همیشه به یاد سهگانه او در سال 1999 هستم، به ویژه آن پیروزی باورنکردنی در فینال لیگ قهرمانان که تدی شرینگهام و اوله سولشایر در دقایق تلفشده گل زدند تا بایرن مونیخ را دو بر یک ببرند.
او در سال 1968 زیر نظر سر مت فاتح جام باشگاههای اروپا شد و میتوانم بگویم این دو دستاورد به اندازهای برابر باعث شادی من شدند.
به نظرم آن زمان بهترین زمان برای بازنشستگی او بود.
اما حالا ما اینجاییم؛ 11 سال بعد و او هنوز هم دارد با قدرت به پیش میرود.
همیشه میخندم هنگامی که به زمانی میاندیشم که او گفت قصد بازنشستگی دارد و کتی، همسرش باعث شد نظرش را عوض کند.
کتی طرفدار سرسخت فوتبال نیست. او تنها نمیخواست همسرش مانند بازنشستهها صبح تا شب در خانه باشد!
اما روزی اندوهگین فرامیرسد که او با سری بالا و به عنوان قهرمان اولدترافورد را ترک خواهد کرد.
او همچنین اطمینان حاصل خواهد کرد که جانشینش، بینوایی که مجبور است سبک او را دنبال کند، تیمی عالی در اختیار داشته باشد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سمير نصري: منچستريونايتد نمي تواند در استمفورد بريج چلسي را شكست دهد
سايت گل- سمير نصري، ستاره فرانسوي آرسنال، تاكيد كرد كه اگر ديدار اين هفته چلسي و منچستريونايتد طبق برنامه در استمفورد بريج انجام مي شد، شياطين سرخ نمي توانستند تيم ميزبان را شكست دهند.
منچستري ها در حال حاضر با يك بازي كمتر و دو امتياز بيشتر در صدر قرار دارند اما نصري معتقد است كه مي توانند اين اختلاف را جبران كنند.
او در گفتگو با نشريه سان گفت:" فكر مي كنم قهرماني هنوز در دسترس ما قرار دارد. يونايتدها بايد مقابل چلسي بازي كنند و فكر نمي كنم آنها بتوانند در اين ديدار پيروز شوند.
فكر نمي كنم بتوان از همين حالا سه امتياز ديدار عقب افتاده را به حساب آنها واريز كرد زيرا بازي مقابل بلكپول اصلا آسان نيست.
فكر مي كنم ما از كيفيت لازم براي قهرماني برخورداريم و پختگي اي كه پيش از اين فاقد آن بوديم را به دست آورده ايم. بايد ببنيم چطور مي توانيم از پي بازي هايي كه در كريسمس برگزار مي شود، بربياييم و بعد از آن مي توانيم با قطعيت بيشتري صحبت كنيم اما من به خودم و تيمم اعتماد زيادي دارم.
در حال حاضر من از بودن در آرسنال راضي و خوشحال هستم اما ممكن است روزي به مارسي بازگردم زيرا اين باشگاه در قلب من جاي دارد. اين باشگاه، باشگاه شهر من است و من فوتبالم را از اين تيم آغاز كردم.
دوست دارم به مارسي برگردم و با اين تيم يك جام به دست بياورم زيرا اين بزرگترين حسرت من است."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید