بازی ها بصورت لایو هست وهفته ای یه بازی هر کس داره احتمالا به زمان 15 مین
با دوستان مشورت میکنیم و بعد احتمالا یه زمانی جهت ثبت نام تعیین می کنیم.
بازی ها بصورت لایو هست وهفته ای یه بازی هر کس داره احتمالا به زمان 15 مین
با دوستان مشورت میکنیم و بعد احتمالا یه زمانی جهت ثبت نام تعیین می کنیم.
دور پنجم=فینال
این نتایج تا اینجای کار:
.
.
اینم فینال مسابقات :
.
.
1-سمت چپ سفیده.
2-زمان بازی 10 دقیقه و 5 ثانیه برای هر حرکت میباشد.
3-سه روز وقت دارید که بازیتونو انجام بدین.لطفا بازی هاتونو برای ساعات آخر نذارید.
4-برنده بازی بیاد و همینجا نتیجه رو اعلام کنه.و لینک بازیشو بذاره.مساوی هم شدید خبر کنید.
5-اگه حریفتون نیومد بگید براش باخت بزنم.
6-اگر کسی دیسکانکت شد بازیشون مورد بررسی قرار میگیره اما اینو بدونه که در اصل بازنده است.
نتایج نهایی روز جمعه اعلام میشود...
پیروز باشید
خیلی خوب حالا که برگذاری تصویب شد پیشنهادات من:
1- بازیها رفت و برگشت باشه نه فقط اینکه هر نفر با کس دیگه فقط یه بار بازی کنه
2- شرکت کننده ها همین 15-16 نفری که الان هستیم باشن ( اگه 15 نفر باشیم 6ماهی طول میکشه)
3- بازیها هر هفته ساعت 00:00 یکشنبه قرعه کشی بشه به خاطر اینکه احتمالش زیاده بازیا جمعه شب برگذار بشه و تا نتیج ها معلوم بشه و... ممکنه یکم طول بکشه برای همین به جای 00:00 شنبه میذاریم یکشنبه ساعت 00:00
4- به هر نفر اجازه داده بشه در طول بازیا یک فرصت استراحت داشته باشه که برای مواقع ضروری باشه که واقعا نمی تونه بازی کنه به هر دلیلی. بازی عقب افتاده هم در نزدیک ترین زمان ممکن ( با توافق طرفین) انجام بگیره و البته ممکنه به پایان بازیا هم بیفته در این صورت هم حتی اگه تمام افراد بازی عقب افتاده داشته باشن بازیا یکی دو هفته طولانی تر میشه که در مقابل6-7 ماه زیاد مهم نیست
5- در زمان برگذاری امتحانات بازیا موقتا تعطیل بشه ( در این مورد می تونیم همون موقع امتحانات بحث و رای گیری کنیم)
6- زمان بازی: تو دو تورنمونت اخیر قرار بود تو یکی دو هفته سر و ته بازیا بهم بیاد و جمع و جور بشه و ضمنا بعضی افراد تازه کار بودن و لازم بود زمان بازیا زیاد طولانی نباشه ولی حالا به یه گروه با تجربه می خوایم یه تورنمنت طولانی بذاریم که توش مسلما یادگیری هم هست بنابراین چون در هر هفته هم فقط یه بازی قراره برگزار بشه پیش نهاد من اینه که بازیا استاندارد باشه اما بدون زمان جایزه
بذارین بحث زمان و در واقع همون تایم اوت هم که قانون مهمی در شطرنجه خودشو نشون بده با این تفاسیر پیشنهاد من برای زمان بازی 20/0 هست
7- هماهنگی جهت برگزاری بازی تو همین تاپیک انجام بشه و در مورد بند 4 هم که گفتم هر نفر باید مثلا تا روز چهارشنبه بگه که من نمی تونم بازی کنم تا تکلیف مشخص بشه
چرا من رو بازنده اعلام کردید؟من کل دیروز رو وقت داشتم که ایشون نیومد. یکشنبه شب هم دوباره از ساعت 9.30 آن شدم بازم ایشون نبود. اون قرار رو هم نیومدم چون کار بسیار ضروری داشتم.
حداقل ای کاش یه توضیحی میدادید که چرا حریفم برنده اعلام شد.
Last edited by molaali; 22-02-2011 at 08:35.
bushido دوست عزیز شما کی وقت دارید برای بازی کردن؟
من امشب از ساعت 8 تا 10 سعی میکنم بیام.
سلام
من تا12
و از دو تا6 آماده مسابقه هستم
هر وقت مایلید تو این ساعتها ببازیم
باشه منم سعیمو میکنم بیام
با سلام به همه .من تازه واردم و به پیشنهاد یکی ار اعضای گروهتان عضو شده ام و شطرنجم بد نیست. آیا مرا در گروهتان می پذیرید؟
اینو تو پروفایلت نوشتم.اونم نه دیروز:
بعد شما چرا جواب پست حریفتو ندادی؟ اصلا ما بعد از اون شمارو ندیدیم اینجا...<--- پیغام در انتظار تایید ( عدم نمایش به عموم ) --->
الان برد با حریفته ها...
بیا برای امشب هماهنگ کن شاید اومد...
20-02-2011 07:35 PM
لااقل جواب پیام منو میدادی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)