تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 252 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سال 83 كه ميشه زمان دادكان و رييس كميته داوران ، قياسي (يا غياثي ) بود!!
    پس چرا توي نامه نوشته منوچهر نظري؟
    اول نظری رئیس بود بعدش که رفت کنار غیاثی شد

پرویزسیار هم تو تلویزیون رسما اومد گفت علی خسروی داور سالمی نیستش
    که بعدش دیگه تو هیچ برنامه ای نزاشتن کارشناسی کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اول نظری رئیس بود بعدش که رفت کنار غیاثی شد

پرویزسیار هم تو تلویزیون رسما اومد گفت علی خسروی داور سالمی نیستش
    که بعدش دیگه تو هیچ برنامه ای نزاشتن کارشناسی کنه.
    مگه از همون اول غياثي رو نذاشت؟
    نظري كه زمان صفايي بود

سيار كه يادمه همون زمان با فدراسيون سر اين قضيه كنتاكت داشت؟
    كي ممنوع التلويزيونش كرد؟
    جالبه هم سيار و هم خسروي محو شدن
    متن نامه هم گنگه
    پس اون مدرس فدراسيون كيه كه 206 گرفته؟
    بالاخره كي به كيه؟
    Last edited by Mahdi.p30; 02-01-2011 at 22:07.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خفه کردی همه رو با وجهه گفتنت
    تنها کسی که این انگ ها بهش میچسبه قلعه نوعی است
    یعنی تا حالا کسی فکر نکرده چرا این اقا هر سال با هر تیمی قهرمان لیگ میشه ولی تا حالا قد انگشت های یک دست هم نتونسته برد اسیایی با تیمی داشته باشه
    چون اونجا نمیتونه داورها را اینجوری تحت فشار قرار بده و جو خفقان امیز ایجاد کنه
    امیر خان بهترین مربیه ایران بوده و هست
    از وقتی رفته سپاهانو استقلالو خالی کردو برد ازش بدم اومده
    ناجورم بدم اومده.
    ولی شما دارین کم لطفی میکنین .ژنرال تو اسیا شانس نمیاورد
    بهتون پیشنهاد میکنم یه سری به اماره بازیهاش تو اسیا بزنین
    بازی با الجزیره که خوده من استادیوم بودمو براتون مثال میزنم
    ارش چند تا تک به تکو نزد؟پنالتیه ارشو که گلرشون گرفت.2تا تیرکی که زد استقلالو...
    کلا الجزیره 2 یا 3تا موقعیت داشت.
    یا مثلا بازی با الاتحاد تو عربستان با نهایته بد شانسی وحید از کجا گل خورد و مفت بازیه بردرو باختیم
    با الاتحاد تو تهران 13.14 تا موقعیت گل داشت استقلال .دقیقه اخره بازی ضربه سره قربانیو یادتونه؟از یه متریه دروازه نزد تو گل
    تو سپاهانم پارسال همین بد شانسیارو اورد اونجاهم توره بدبختش کرد

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

امیر خان بهترین مربیه ایران بوده و هست
    از وقتی رفته سپاهانو استقلالو خالی کردو برد ازش بدم اومده
    ناجورم بدم اومده.
    ولی شما دارین کم لطفی میکنین .ژنرال تو اسیا شانس نمیاورد
    بهتون پیشنهاد میکنم یه سری به اماره بازیهاش تو اسیا بزنین
    بازی با الجزیره که خوده من استادیوم بودمو براتون مثال میزنم
    ارش چند تا تک به تکو نزد؟پنالتیه ارشو که گلرشون گرفت.2تا تیرکی که زد استقلالو...
    کلا الجزیره 2 یا 3تا موقعیت داشت.
    یا مثلا بازی با الاتحاد تو عربستان با نهایته بد شانسی وحید از کجا گل خورد و مفت بازیه بردرو باختیم
    با الاتحاد تو تهران 13.14 تا موقعیت گل داشت استقلال .دقیقه اخره بازی ضربه سره قربانیو یادتونه؟از یه متریه دروازه نزد تو گل
    تو سپاهانم پارسال همین بد شانسیارو اورد اونجاهم توره بدبختش کرد
    اینا همه حرفه اگه اینجوری بود که باید اصلا تیمی مثل اینتر از گروهش هم بالا نمی اومد
    برد را به بها میدهند نه بهانه
    هیچ جدولی تو مسابقات دنیا نداریم که تیم ها را بر اساس موقعیت هایی که تو بازی داشتن بسنجن
    ضمنا این اقا اصلا ادم درستی نیست
    مگه نیومد تو تلویزیون گفت من امسال از استقلال اصلا بازیکن نمیگیرم؟؟؟؟؟اینم یکی از دروغ هاش که تابلو شد

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

خبرهای پشت پرده(!) حاکیست که این کارشناس محترم و بسیار پاک فوتبال کشورمون کسی نیست جز جناب نصیرزاده!!!!
    نصیر زاده نیست عامو جون
    این همون ادمیه که زمانی که داورها میخواستن بهش تلفن بزنن از تلفن کارتی زنگ میزدن به گفته خودش و بعد از رفتن دادکان دوباره برگشت تا فوتبال را نابود کنه

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

عجب تحريف تاريخي اي بود!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه سوال خارج از بحث!!
    این نامه چرا اینجوریه! مثل اینه که تو جیب یه شلوار لی بوده و تو لباس شویی مقادیری غلت (قلت؟) خورده! بعد وسط شستوشو متوجه شدن که جیب های شلوار رو نگشتن!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه سوال خارج از بحث!!
    این نامه چرا اینجوریه! مثل اینه که تو جیب یه شلوار لی بوده و تو لباس شویی مقادیری غلت (قلت؟) خورده! بعد وسط شستوشو متوجه شدن که جیب های شلوار رو نگشتن!!
    از شلوار لي دادكان كش رفتن!
    نه بابا دادكان كه اهل شلوار لي نيست
    احتمالا از شلوار قاضي دادگاه بيرون زده!

براي اينكه اسپم نشه:
    حالا اون شخص محترم نابودگر داوري فوتبال چه كسي ميباشد؟
    اول خبر كه نوشته اون شخص مدتي ممنوع شد و بعدشم سمتي بهش ندادن؟؟
    پس دوستان چي ميگن؟

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا همه حرفه اگه اینجوری بود که باید اصلا تیمی مثل اینتر از گروهش هم بالا نمی اومد
    هیچ جدولی تو مسابقات دنیا نداریم که تیم ها را بر اساس موقعیت هایی که تو بازی داشتن بسنجن
    ضمنا این اقا اصلا ادم درستی نیست
    مگه نیومد تو تلویزیون گفت من امسال از استقلال اصلا بازیکن نمیگیرم؟؟؟؟؟اینم یکی از دروغ هاش که تابلو شد

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

موقعیتایه گله زیاد نشون میده که قلعه نویی از لحاظ فنی خیلی قویه و چیزی کم نداره
    اون وقتیم که گفت از استقلال بازیکن نمیارم تو تیمه خودم واقعا نیاورد.ساله بعدش که بازیکنا با استقلال قراردادشون تموم شد اورد.البته بازم کاره درستی نبود ولی به این بازیکنا برایه 2-5-3 نیاز داشت (اگه اون بازیکنا تو استقلال نبودن همون ساله اول میگرفتشون).همونطوریکه تو استقلال بودو دنباله توره بود.
    در هر حال گناهه کسیو نمیشوریم.ولی پارسال داوری خیلی به نفعه سپاهان بود همینطوری که الان به نفعه ذوب اهنه.پارسال بازی استقلال سپاهان تو اصفهان 2تا گله سپاهان مردود بود که تو 90 هم گفت.
    خدایی وقتی تو استقلال بود کدوم بازی به نفعه استقلال شد داوری؟چند تا پنالتی نگرفتن؟
    روحیه ای که ژنرال به تیم میده تیم خود به خود جون میگیره
    یادتونه طالبلو چه توپاییرو میگرفت چه پنالتی هایی.ارش چه توپایی رو گل میکرد...
    کلا از نظره تاثیر رو بازیکنا هم نمیشه گذشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نصیر زاده نیست عامو جون
    این همون ادمیه که زمانی که داورها میخواستن بهش تلفن بزنن از تلفن کارتی زنگ میزدن به گفته خودش و بعد از رفتن دادکان دوباره برگشت تا فوتبال را نابود کنه
    خالو جان.....خودشه!!!

البته طبق مصاحبه ای که من از سیار خوندم..دیگه راست و دروغش با سایتی که نقل قول کرده:

البته آقای نصیرزاده یكی از طرفداران شفیع‌زاده و باشگاه استقلال اهواز است و البته این حق مسلم هر انسانی است كه طرفدار هر تیمی باشد و نصیرزاده هم جدا از این مسأله نیست. یك بازی در اهواز بین تیم‌های استقلال اهواز و سپاهان برگزار شد. آقای یدی داور مسابقه به همراه كمك داوران و یدالله سلیمانی ناظر بازی در اتاق هتل در حال استراحت بودند. شخصی با تلفن وارد اتاق می‌شود و می‌گوید كه آقای یدی با شما كار دارند. آقای یدی با تلفن شروع به صحبت می‌كند. آقای سلیمانی بخش‌هایی از صحبت‌های آقای یدی را می‌شنوند كه به فرد تماس گیرنده می‌گوید: من پراید دارم! شما اشتباه گرفته‌اید و دیگر تلفن نكنید. در همین هنگام نصیرزاده هم وارد اتاق داوران می‌شود. وقتی آقای سلیمانی از آقای یدی می‌پرسد چه اتفاقی افتاده؟ وی می‌گوید شخصی به من زنگ زد و پرسید چه ماشینی داری، گفتم پراید. او هم جواب داد: اگر ما بازی را ببریم، یك سمند به تو می‌دهیم، من هم به او گفتم اشتباه گرفته‌ای و شماره را به شما اشتباه داده‌اند. در همین هنگام نصیرزاده از شخصیت والا و سخاوتمندانه یكی از مدیران صحبت می كند. آقای یدالله سلیمانی، به نصیرزاده می‌گوید: خواهش می‌كنم شما این صحبت‌ها را در اینجا مطرح نكنید. در ضمن داوران نیاز به استراحت دارند، پس بهتر است شما تشریف ببرید. ولی نصیرزاده به صحبت‌هایش ادامه می‌دهد و آقای سلیمانی مجبور می‌شود درب اتاق را باز كند و بگوید: بیرون تشریف ببرید، چون دوست نداریم این حرفها را اینجا بشنویم. نصیرزاده در پاسخ می‌گوید: باشه! ولی ..... . در واقع سلیمانی مجبور می‌شود او را از اتاق بیرون كند. پس از پایان بازی عین اتفاق رخ داده و حرف‌های نصیرزاده به فدراسیون فوتبال گزارش می‌شود و منوچهر نظری رئیس وقت كمیته داوران مجبور می‌شود روی نامه داور مسابقه، نامه‌ای به این مضمون بنویسد: جناب آقای دادكان ریاست محترم فدراسیون فوتبال؛ خواهشمند است نامه آقای حسین یدی داور با شرف مسابقه یك چهارم نهایی تیم‌های استقلال اهواز و سپاهان را بخوانید و مشاهده كنید چه خبر است و چه می‌گذرد و در فوتبال ما چگونه با روح و روان داوران ما بازی می‌كنند. البته به خاطر این موضوع، آقای نصیرزاده به تهران احضار می‌شود و در فدراسیون فوتبال در حضور آقای دادكان، آقای پهلوان، آقای منوچهر نظری و آقای یدی (داور مسابقه) می‌گوید كه من این حرف ها را نگفته‌ام! فدراسیون فوتبال نیز اشاره‌ای به حرف‌های او نكرد، بلكه اعلام كرد: فلانی با گفتن آن صبحت‌ها ، پایه‌های رشوه غیرمستقیم را رقم زده است.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

علی کریمی از استیل آذین اخراج شد

علی کریمی که به عنوان بازیکن و مهمان ویژه و به دعوت باشگاه الاهلی برای دیدار این تیم برابر میلان ایتالیا به امارات سفر کرده بود، یک روز پس از حضور در این دیدار از سوی کادر فنی استیل آذین و علی پروین از این تیم اخراج شد.

به گزارش مهر، صادق درودگر سرپرست تیم فوتبال استیل آذین عصر امروز دوشنبه ضمن تایید این خبر اظهار داشت: متاسفانه این بازیکن بدون اجازه کادر فنی و علی پروین، رئیس سازمان فوتبال استیل آذین تیم الاهلی را در دیدار برابر آث میلان همراهی کرده است و به همین دلیل با تصمیم کادر فنی و تایید علی پروین، کریمی به دلیل غیبت غیر موجه در تمرینات در اختیاز باشگاه قرار گرفت تا تصمیمات لازم درباره ایشان اتخاذ شود.

وی افزود: همچنین با درخواست کادر فنی و علی پروین، باشگاه استیل آذین قصد دارد در نامه ای اعتراض آمیز به باشگاه الاهلی، خواستار توضیحات بیشتر درباره نقض قانون توسط این باشگاه در خصوص گفت وگو با علی کریمی و دعوت از این بازیکن برای حضور در این دیدار دوستانه بدون هماهنگی با باشگاه فعلی این بازیکن شوند.

درودگر ادامه داد : این نامه بزودی تنظیم و به این باشگاه اماراتی ارسال خواهد شد و در صورت عدم پاسخ مناسب از سوی مدیران الاهلی از طریق مراجع بالاتر این موضوع را پیگیری خواهد شد. باشگاه استیل آذین این موضوع را از مراجع قانونی و حقوقی به شدت پیگیری خواهد کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •