تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 421 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض فروش ویژه

منم 20 دستگاه از این مدل با گارانتی سریر تو انبارم دارم کسی از تبریز خواست به قیمت مناسب واسه فروش دارم
    آی دی یاهوم با همین نام کاربری همیشه آنلاینه کسی مشکلی داشت پی ام بزنه حتما راهنمایی می کنم
    شماره های تماس : 09141090755 - 4446054-0411

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

منم 20 دستگاه از این مدل با گارانتی سریر تو انبارم دارم کسی از تبریز خواست به قیمت مناسب واسه فروش دارم
    آی دی یاهوم با همین نام کاربری همیشه آنلاینه کسی مشکلی داشت پی ام بزنه حتما راهنمایی می کنم
    شماره های تماس : 09141090755 - 4446054-0411
    شنيدم واسه فعالسازي سرويس تگ اول بايد يه فايلي هست اونو بايد نصب كني اونوقت سرويس تگ لپتاپتو توسايت دل ميشناسه.شما اون فايلو داري؟

دوستاي خوبم نرم افزار تشخيص چهره يادتون نره!! ممنون

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من حدود 2 ماهی میشه n5010 c3i گرفتم خیلی خیلی ازش راضیم این تاپیک رو هم داشتم درباره مادربوردش تحقیق میکردم دیدم خدائی هر کی از گرافیکش و سرعتش تعریف کرده شیر مادرش حلالش
    گرافیکش واسه یه بازی خور مثل من یه اعجوبست تا حالا نشده بازی بریزم رو سیستم گیر کنه یا نیاد بالا الانم بی صبرانه منتظر cod 7 هستم بیاد برم بریزیمش بهم
    اینم نظر من
    راستی من داشتم درباره فنی که روی مادر بورد نصبه بپرسم اینکه این فن برای پردازنده هستش یا گرافیک یا هردوش یا هیچکدوم؟ممنون میشم مکان دقیق پردازنده کارت گرافیک هارد و رم رو بهم بگید از توی عکسها که چیزی متوجه نشدم
    شرمنده زیاده گوئی کردم همیشه همینجورم به بزرگی خودتون ببخشید!
    به نظر من فن برا خنک کردن کولریه که خودش قسمت های دیگه رو خنک میکنه

4. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    به میمنت ومبارکی درسالروزپربرکت ازدواج عرشی مولا امیرالمومنین وفاطمه اطهر(سلام الله علیهما)بنده نیز پس از استفاده فراوان ازاین تایپیک 1عدد نوت بوک 5010 core!5 خریداری نموده البته قسطی
    باتشکرفراوان ازایجادکنندگان تایپیک ومدیران این سایت فوق العاده وتخصصی بالاخص جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باهمان پست اول مطالب اصلی را روشن کردند.
    اکنون delنگرانی های بنده چند موضوع است که ذیلا باستحضار دوستانی که راه حلی متقن درنظرشان هست باتشکرپیشاپیش میرسد:
    1.امکان نصب ویندوزxpوطریقه ان ویافت شدن درایورهای ان
    2.لیست تمام درایورهایی که باید ومیتوان برروی این دستگاه باویندوز7نصب شود(توضیح اینکه فروشنده لوح ریکاوری به بنده دادکه کل ویندوز ودرایورهاشو برام اتومات نصب کرد منتها هنوز مطمئن نیستم همش نصب شده باشد )
    3.نحوه دسترسی به وبکم از خودویندوز
    4.نحوه نمایش باتری باf3که با وبیfnنمیاید.
    فعلاخداحافظ همگی موفق باشید
    خواهش میکنم
    1) بچه ها میگن سی پی یوی i5 و i7 ، ظاهرا xp رو ساپورت نمیکنه (به نظر من 7 نصب کنی همه کاراتون رو راه میندازه البته با کیفیت و بازدهیه بیشتر
    2) بهتره همه درایورهاش رو دانلود کنی متاسفانه یادم نیست کدوما برا من نصب نشد و برا پیدا کردن سایت درایورها به صفحه اول مراجعه کن
    3) از ویندوز گمونم نمیشه ، در صفحه اول نرم افزارش رو قرار دادیم
    4) نرم افزار quick set رو که در بخش درایورها قرار داره(در سایت dell) حتما نصب کن
    موفق باشی

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من الان یه سوالی واسم پیش اومده.تو دیوایس منیجر رو که نگاه کردم دیدم تو بخش network adapter من اسم درایور رو زده brodcom 802.11n network adapter خوب منم گرفتم پاکش کردم و درایور وایرلسی رو که تو پست اول لینکش رو گذاشتین دانلود کردم یعنی wireless wlan 1501 half mini card ولی وقتی خواستم بریزمش این ارور رو داد:

دوباره مجبور شدم همون قبلیه رو بریزم!!همین اتفاق برای درایور wlan 1520 هم افتاد!با این درایوری هم که الان دارم گهگاهی وسط کار اینترنت هنگ میکنه و مجبورم لپ تاپ رو با دکمه پاور خاموش کنم!!!
    مشکل ویندوز ندارید؟ ویندوزتون معتبره؟؟
    اون پیغام بیشتر به این میاد که سخت افزار شما متفاوت با درایوری باشه که ما قرار دادیم!! بهتره از برید سایت دل و در قسمت درایورها سرویس تگ سیستمونو وارد کنید تا مطابق با کانفیگتون درایورهای مورد نیاز و صحیح و بهتون بده!

7. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها قیمت این لپتاپ در حال حاضر با کانفیگ زیر چنده ؟
    Cpu : i3,2.4,3mb
    4GB DDR3
    320GB
    آخرین بار تو لیست زیگورات 860 تومن بود ؛ حالا چطوره ؟ ارزونتر نشده ؟
    فعلا که زیگورات 5010هاش تموم شده اما همون دوروبرا باسد باشه، اما دل ایران همونو 930 میفروشه

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

دوستان کسی نرم افزار تشخیص چهره بجای پسورد رو داره ؟ اگه داره بزاره واسه دانلود ممنون میشم.
    با یه سرچ ساده تو گوگل میتونی پیداش کنی

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

من الان یه سوالی واسم پیش اومده.تو دیوایس منیجر رو که نگاه کردم دیدم تو بخش network adapter من اسم درایور رو زده brodcom 802.11n network adapter خوب منم گرفتم پاکش کردم و درایور وایرلسی رو که تو پست اول لینکش رو گذاشتین دانلود کردم یعنی wireless wlan 1501 half mini card ولی وقتی خواستم بریزمش این ارور رو داد:

دوباره مجبور شدم همون قبلیه رو بریزم!!همین اتفاق برای درایور wlan 1520 هم افتاد!با این درایوری هم که الان دارم گهگاهی وسط کار اینترنت هنگ میکنه و مجبورم لپ تاپ رو با دکمه پاور خاموش کنم!!!
    شما تو سایت dell ببین سخت افزار وایرلست چیه؟
    بعد وارد کردن سرویس تگ ، از منوی سمت راست system configuration رو بزن

9. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه david .jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض gerun nakharid

salam be hamegi manam ino kharidam

moshakhasatesh inerantie

2.53 cori5 3 mb cach
    ati radeon hd 550v
    4g ram ddr3
    500g hard

880 toman
    guaranti artak
    pasaj paitakht

alaki narid az zigorat 1 milion bekharid

در آغاز فعالیت meghdad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

عزیزان بارها و بارها بحث شده در مورد ایکس پی!! پردازنده های اینتل Cor i5 به بالا به هیچ عنوان روشون ایکس پی نصب نمیشه!! بهتره به سمت ویندوز 7 برید و اگرم خیلی براتون اجرای یک نرم افزار در ویندوز ایکس پی حیاته می تونید از سیستم های مجازی استفاده کنید!!
    به نام خدا
    بنده همان دیشب xp بدون هیچ تغییرخاصی نصب کردم البته درکنار 7
    پس ایکس پی نصب میشه میمونه درایوراش البته کارت صدا وگرافیک رانشناخت اما حتی وبکم راشناخت
    به نظرم برای کسانی که به نرم افزار خاصی که فقط روی xp نصب میشه مثلjaf نیازدارن یهxpکنار7خوب باشه ویندوزمجازی هم مشکلات خودشوداره مااین راههارورفتیم ان شاءالله باپیداکردن درایورهاش خدمت دوستان هم
    قرارداده میشه تااین مشکل هم ریشه کن بشه و ازقدیم گفتن خواستن توانستنه
    هنوزم اون سوالم برقراره :راه دسترسی به وبکم ازراه ویندوز؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این eror رو همیشه زمان تداخل برنامه های سیستم عامل های 64 و 32 بیتی دیدم. شاید این از اون معدود درایورایی باشه که این دو نسخش با هم متفاوتند.
    Last edited by mss_195; 09-11-2010 at 21:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان بازم سلام
    یه سوال دیگه داشتم :توی دفترچه راهنمای لب تاپ من در باره تاچ پدش امکاناتی رو گفته مثلا rotate کردن عکس ها یا زوم فقط با دو انگشت و یه سری قابلیت دیگه که من خیلی برای کارای طراحیم بدردم میخوره ولی در عمل هر کاری میکنم نمیتونم این کارا رو با تاچ پدش انجام بدم درایورش رو هم نصب کردم خواستم بدونم این واسه بقیه کانفیگها فعال هست یا باید خودم فعالش کنم اگه بگید چه جوری ممنون میشم در ضمن دکمه فعال یا غیر فعال کردن تاچ پدم هم کار نمیکنه یعنی هر چی میزنمش (هم به تنهائی و هم با fn key ترکیبی) بازم تاچ پدم فعال میمونه!
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •