منم 20 دستگاه از این مدل با گارانتی سریر تو انبارم دارم کسی از تبریز خواست به قیمت مناسب واسه فروش دارم
آی دی یاهوم با همین نام کاربری همیشه آنلاینه کسی مشکلی داشت پی ام بزنه حتما راهنمایی می کنم
شماره های تماس : 09141090755 - 4446054-0411
منم 20 دستگاه از این مدل با گارانتی سریر تو انبارم دارم کسی از تبریز خواست به قیمت مناسب واسه فروش دارم
آی دی یاهوم با همین نام کاربری همیشه آنلاینه کسی مشکلی داشت پی ام بزنه حتما راهنمایی می کنم
شماره های تماس : 09141090755 - 4446054-0411
شنيدم واسه فعالسازي سرويس تگ اول بايد يه فايلي هست اونو بايد نصب كني اونوقت سرويس تگ لپتاپتو توسايت دل ميشناسه.شما اون فايلو داري؟
دوستاي خوبم نرم افزار تشخيص چهره يادتون نره!! ممنون![]()
به نظر من فن برا خنک کردن کولریه که خودش قسمت های دیگه رو خنک میکنه
![]()
خواهش میکنم
1) بچه ها میگن سی پی یوی i5 و i7 ، ظاهرا xp رو ساپورت نمیکنه (به نظر من 7 نصب کنی همه کاراتون رو راه میندازه البته با کیفیت و بازدهیه بیشتر
2) بهتره همه درایورهاش رو دانلود کنی متاسفانه یادم نیست کدوما برا من نصب نشد و برا پیدا کردن سایت درایورها به صفحه اول مراجعه کن
3) از ویندوز گمونم نمیشه ، در صفحه اول نرم افزارش رو قرار دادیم
4) نرم افزار quick set رو که در بخش درایورها قرار داره(در سایت dell) حتما نصب کن
موفق باشی![]()
مشکل ویندوز ندارید؟ ویندوزتون معتبره؟؟
اون پیغام بیشتر به این میاد که سخت افزار شما متفاوت با درایوری باشه که ما قرار دادیم!! بهتره از برید سایت دل و در قسمت درایورها سرویس تگ سیستمونو وارد کنید تا مطابق با کانفیگتون درایورهای مورد نیاز و صحیح و بهتون بده!
فعلا که زیگورات 5010هاش تموم شدهاما همون دوروبرا باسد باشه، اما دل ایران همونو 930 میفروشه
![]()
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
با یه سرچ ساده تو گوگل میتونی پیداش کنی
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
شما تو سایت dell ببین سخت افزار وایرلست چیه؟
بعد وارد کردن سرویس تگ ، از منوی سمت راست system configuration رو بزن![]()
salam be hamegi manam ino kharidam
moshakhasatesh inerantie
2.53 cori5 3 mb cach
ati radeon hd 550v
4g ram ddr3
500g hard
880 toman
guaranti artak
pasaj paitakht
alaki narid az zigorat 1 milion bekharid
به نام خدا
بنده همان دیشب xp بدون هیچ تغییرخاصی نصب کردم البته درکنار 7
پس ایکس پی نصب میشه میمونه درایوراش البته کارت صدا وگرافیک رانشناخت اما حتی وبکم راشناخت
به نظرم برای کسانی که به نرم افزار خاصی که فقط روی xp نصب میشه مثلjaf نیازدارن یهxpکنار7خوب باشه ویندوزمجازی هم مشکلات خودشوداره مااین راههارورفتیم ان شاءالله باپیداکردن درایورهاش خدمت دوستان هم
قرارداده میشه تااین مشکل هم ریشه کن بشه و ازقدیم گفتن خواستن توانستنه
هنوزم اون سوالم برقراره :راه دسترسی به وبکم ازراه ویندوز؟
من این eror رو همیشه زمان تداخل برنامه های سیستم عامل های 64 و 32 بیتی دیدم. شاید این از اون معدود درایورایی باشه که این دو نسخش با هم متفاوتند.
Last edited by mss_195; 09-11-2010 at 21:48.
دوستان بازم سلام
یه سوال دیگه داشتم :توی دفترچه راهنمای لب تاپ من در باره تاچ پدش امکاناتی رو گفته مثلا rotate کردن عکس ها یا زوم فقط با دو انگشت و یه سری قابلیت دیگه که من خیلی برای کارای طراحیم بدردم میخوره ولی در عمل هر کاری میکنم نمیتونم این کارا رو با تاچ پدش انجام بدم درایورش رو هم نصب کردم خواستم بدونم این واسه بقیه کانفیگها فعال هست یا باید خودم فعالش کنم اگه بگید چه جوری ممنون میشم در ضمن دکمه فعال یا غیر فعال کردن تاچ پدم هم کار نمیکنه یعنی هر چی میزنمش (هم به تنهائی و هم با fn key ترکیبی) بازم تاچ پدم فعال میمونه!
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)