دوستان راهنمایی کنن کجا می شه دیسکت نجات این ویروس کش رو پیدا کرد
دوستان راهنمایی کنن کجا می شه دیسکت نجات این ویروس کش رو پیدا کرد
حالا چرا دیسک نجاته اینو میخوای.بهترین دیسک نجات برای کسپرسکیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من جی دیتا رو دارم و اونم دیسکت نجات داره . و واقعا حرف نداره .![]()
با سلام
outpost محترم چند نکته باید بگم :
این تاپیک مخصوص افرادی است که سوالی در مورد کومودو دارند و یا ....
حال به نظر من بهتر بود این مسئله را جای دیگری مثل تاپیک مقایسه ضدویروس ها قرار می دادید
بعضی از دوستان انتقاد کومودو را از anti virus شروع کردند و کم کم به دلیل رتبه نیاوردن کومودو در تست virus btn ان را معتبر ندانستند و در نهایت به دلیل این که توانستند فایل های کومودو را پاک کنند self defense ان را نیز زیر سوال بردند و حالا شما تمامی سوئیت امنیتی زیر سوال می برید.
خوب است انسان کمی انصاف داشته باشد. حتی اگر ضدویروس کومودو و همچنین self defense کومودو مشکل داشته باشد قدرت firewall کومودو بر همگان ثابت شده.
اپدیت کومودو تنها بار اول زیار است و در دفعات بعد به کیلوبایت می رسد(دقیقا مانند kaspersky).
شما میگید سوئیت امنیتی outpost. پس چرا در هیچ یک از تست های ضد ویروس ها شرکت نکردید و چرا قدرت outpost را نشان ندادید. قدرت outpost شما فقط در حرف است؟؟؟
در نهایت باید بگم :
دوست داشتم اینقدر صداقت داشته باشید و بگید که از کومودو بدتان می اید نه این که ...
اما با این حال کومودو اشغال و شما استفاده نکنید.
**با این صحبت ها جای خالی اقا مهرا کاملا احساس می شود. امیدوارم هر کجا هست موفق باشد.
با تشکر
Last edited by M.Hashemi; 16-01-2011 at 00:39.
اگه میشه درباره cloud scanner توضیخ دهید.
من وقتی آنتی ویروس را disable می کنم cloud scanner اجرا میشه و ویروس را تشخیص میده
اگه میشه نحوه disable کردن این قسمت هم بگویید
دارم سوئیت وایپر اینترنت سیکرتی رو تست میکنم
تو این مدت هم میخوام کمودو رو داشته باشم که هر روز آپدیت کنم
این کمودو مثل آویرا گزینه نداره که گاردش فعال نباشه ؟
من الان خودم به کمک امیر اینکارو کردم
نسخه اینترنت سیکرتی که دانلود کرده بود رو نصب ، منته تیک نصب فایروال رو ورداشتم
الان منوی کمودو رو که باز میکنم دو گزینه آنتی ویروس و دیفنس + رو داره . ( درسته یا باید برم نسخه آنتی ویرس رو از اول دانلود کنم )
رو آیکونشم که کلیک میکنیم تو نوار ابزار گزینه سند باکس داره
خلاصه من همه گزینه ها رو خاموش کردم . این کافیه ؟؟؟ تو کار سوئیت وایپر آنتی ویروس پریمم دخالت نمیکنه ؟
دوستان راهنمایی کنید
اگه میشه درباره cloud scanner توضیخ دهید.
من وقتی آنتی ویروس را disable می کنم cloud scanner اجرا میشه و ویروس را تشخیص میده
اگه میشه نحوه disable کردن این قسمت هم بگویید
پاک شود![]()
Last edited by kaivanika; 16-01-2011 at 03:29.
من كل سوييت رو زير سوال نبردم. من نبود NIDS رو زير سوال بردم. فايروالي كه مجهز به NIDS نباشه ، جزو فايروالهاي سطح ساده يا متوسط به حساب مياد.
كسي اينجا صحبت از Outpost كرد ؟!!!
جهت اطلاع شما شخص كاملا بي اطلاع :
Outpost در سايت Matousec به درجه عالي رسيده و همچنين تمام گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.
آهان پس شما مفهموم " حملات تحت شبكه " رو نميدوني . پس به خاطر همينه كه از NIDS هم چيزي نميدوني.
قبلا كار فايروالها ساده بود. فايروال مياومد يك سري از پورت ها رو مي بست و Net Bios رو قطع ميكرد تا File Sharing قطع بشه .همچنين Ping ها رو دفع ميكرد تا كامپيوتر در شبكه ديده نشه و به اصطلاح Stealth بشه
اما به مرور زمان هكرها روشها بسيار پيچيده تري رو براي نفوذ به كامپيوتر قرباني پيدا كردن كه ديگه يا اين روشهاي ساده نميشد جلوشونو گرفت.
به همين خاطر در فايروالهاي مدرن امروز بخشي گنجانده شده به اسم NIDS ( مخف Network intrusion detection system ) .
اين بخش مياد و كل ارتباطات و اتفاقاتي كه در شبكه صورت ميگره رو بررسي ميكنه و در صورتي كه به مورد مشكوكي بخوره ، جلوي اونو ميگيره.
روشهاي نفوذ به شبكه هر روز بيشتر ميشه و اكثر فايروالها داراي سيستم Update براي NIDS هستن. از طريق آپديتي كه به فايروال داده ميشه ، فايروال با روشهاي جديد حملات شبكه اي آشنا ميشه و ميتونه جلوي هكر ها رو بگيره.
اين بخش محافظتي در تمام فايروالهاي مدرن امروزي وجود داره . Kaspersky - Outpost - Online Armor و بسيار ياز فايروالهاي ديگه داراي اين سيستم محافظتي هستند.
اينكه Comodo چرا اين بخش رو حذف كرده واقعا جاي سوال داره...البته يه احتمال وجود داره و اينكه اين سيستم در نسخه پولي Comodo باشه.
به هر حال چيزي كه روشنه اين كه بخش محافظت از شبكه ( NIDS) در COMODO مجاني وجود نداره و به همين علت كمودو در مقوله فايروال در سطح متوسط قرار ميگيره.
دوستان ، بازهم تكرار ميكنم كه بحث NIDS و HIPS كاملا جدا از هم هستن.
كمودو داراي HIPS بسيار عالي هستش ولي به طور كلي فاقد بخش Network Ataatck يا NIDS هستش.
می توانید پست زیر را ببینید
به طور کامل توسط آقا مهران شرح داده شده است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)