تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 194 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این banding هست . چیز طبیعیه و مشکل جدیدی نیست . فقط توی led/lcd ها دیده میشه و مربوط به backlight میشه . توی همه ی ست ها هم کم و بیش هست و ربطی به مدل نداره ! کسی هم تا حالا توضیح دقیقی در مورد علتش نداده ! حد اقل من ندیدم . banding توی پلاسما وجود نداره چون پلاسما اصلا backlight نداره . راستی banding بسته به ست توی صحنه های مختلفی ممکنه پیش بیاد ! بیشترین گذارشش هم برای فوتبال بوده . اگر banding پنلتون آزاردهنده هست میتونید از گارانتی استفاده کنید و پنل رو عوض کنید . اما همه ی پنلهای led.lcd کمابیش این مشکل رو دارند ( ممکنه 2 تا مدل یکسان یکیشون خیلی کم داشته باشه و یکی شدید ! یعنی شانسیه ! )

اگر رزولیشنت 1920 در 1080 هست و باز هم کوچیکه بورو توی catalyst control center (روی دسکتاپ کلیک راست کن اولین گزینست) بعد این مسیر ها رو دنبال کن .

اول از اون گزینه های پایین advance رو انتخاب کن و بعد گزینه ی Desktops and Displays رو پیدا کن . و بعد روی آیکون tv کلیک راست کن و Configure رو انتخاب کن . حالا hdmi settings رو انتخاب کن . حالا overscan/underscan رو پیدا کن و مقدارش رو روی کمترین میزان بزار . احتمالا مشکلت حل میشه !

البته ممکنه با توجه به ورژن catalyst ات یه مقدار این مراحل رق کنه و من برای آخرین نسخه گفتم . در کل باید overscan/underscan رو پیدا کنی و مقدارش رو روی کمترین میزان قرار بدی .

میتونی آخرین catalyst هم از قسمت driver های این سایت بگیری :

game.amd.com

عالی بود مهردادجان ممنون

2. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه oqazviny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    من c7000 40 دارم میخواستم ببینم --- این led بالاخره فعال میشه یا نه از بانه گرفتم من وقت نکردم گفتگو ها رو بخونم در ضمن تو چند ماه اخیر نرم افزار جدید برای این ال ای دی آمده که فرمتهای بیشتری از فیلمها را بخونه و بدرد به خور باشه ؟ ممنون
    Last edited by oqazviny; 01-06-2011 at 08:14.

در آغاز فعالیت tango98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[QUOTE=mehrdad_ati;6142170]این banding هست . چیز طبیعیه و مشکل جدیدی نیست . فقط توی led/lcd ها دیده میشه و مربوط به backlight میشه . توی همه ی ست ها هم کم و بیش هست و ربطی به مدل نداره ! کسی هم تا حالا توضیح دقیقی در مورد علتش نداده ! حد اقل من ندیدم . banding توی پلاسما وجود نداره چون پلاسما اصلا backlight نداره . راستی banding بسته به ست توی صحنه های مختلفی ممکنه پیش بیاد ! بیشترین گذارشش هم برای فوتبال بوده . اگر banding پنلتون آزاردهنده هست میتونید از گارانتی استفاده کنید و پنل رو عوض کنید . اما همه ی پنلهای led.lcd کمابیش این مشکل رو دارند ( ممکنه 2 تا مدل یکسان یکیشون خیلی کم داشته باشه و یکی شدید ! یعنی شانسیه ! )

تشکر فراوان مهرداد عزیز.
    من همین یک ماه پیش یک تلویزیون c695 رو فرستادم گارانتی و پولش رو به من برگردوندن.فکر نمی کنم این رو دیگه قبول کنن.خداییش خیلی افتضاحه این حالت.کاش قبل خرید این پلاسمای v20 رو دیده بودم.2.450.000 پول رو ریختم تو شکم سامسونگ این هم نتیجش.تو تصاویر تاریک اگر بک لایت زیاد باشه اونقدر نقاط نورانی تقدیم میکنه بهتون که حالتون از دیدن فیلم به هم میخوره.اگر بک لایت رو هم بیارین پایین دیگه چه فرقی میکنه با ال سی دی های ارزون قیمت.

5. 3 کاربر از tango98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من هم C6960 را جایگزین یک پلاسما کردم و راضی نیستم مشکل بزرگ من کم شدن نور این تلویزیون به طور خود کار هست که واقعا مرا دیوانه کرده وقتی رنگ مشکی زیاد باشد نور خود به خود کم میشود.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم C6960 را جایگزین یک پلاسما کردم و راضی نیستم مشکل بزرگ من کم شدن نور این تلویزیون به طور خود کار هست که واقعا مرا دیوانه کرده وقتی رنگ مشکی زیاد باشد نور خود به خود کم میشود.
    شما حتما مطمئن بشید تمام گزینه های Energy Saving تی وی خاموش باشن احتمالا بخاطر روشن بودن یکی از اون گزینه هاست.
    درسته 6960 متاسفانه ضعفهایی داره که قاعدتا دلیلش هم به نظر من کم کاریهای شرکت سامسونگ هست

8. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    سری 8 گرفتم چهار ساعت کار نکرد تصویر قطع شد و دارای خطوط عمودی و افقی شده ورنگ سبز و زرد فقط صدا داره
    مشکل از کجا میتونه باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام
    سری 8 گرفتم چهار ساعت کار نکرد تصویر قطع شد و دارای خطوط عمودی و افقی شده ورنگ سبز و زرد فقط صدا داره
    مشکل از کجا میتونه باشه
    آقا یه دور رسیت فاکتوری کن ببین درست میشه
    ضمنا نگاه کن ببین نسخه نرم افزارش چنده؟

11. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا یه دور رسیت فاکتوری کن ببین درست میشه
    ضمنا نگاه کن ببین نسخه نرم افزارش چنده؟
    دوست گرامی اصلا منو رو نشون نمیده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست گرامی اصلا منو رو نشون نمیده
    میتونی از منوی مخفی رسیت فاکتوری رو انجام بدی
    Last edited by persian_m; 04-06-2011 at 23:49.

14. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

وقت دوستان بخیر
    امروز من خواستم TV مو آپدیت کنم،ابتدا وارد سایت سامسونگ مالزی شدم که ریجن دستگاه مال اونجاست،بعد ی سر به وب سایت سامسونگ آمریکا زدم و دیدم ورژن فریموری که قرار داده بالا تر هست.منم اونرو دانلود کردم و به تی وی انتقال دادم،اول که هیچ مشکلی تی وی نداره و همچنین در منو زبان فارسی هم موجوده و هم اینکه در قسمت اینترنت تی وی هم گوگل و یاهو و یوتوب و اسکایپ بصورت پیشفرض نصب بود و همچنین بدون هیچ تغییراتی اینترنت تی وی فعال بود.
    مدل تی وی من UA46C7770

دانلود فریمور از سایت مالزی (1011.1) :

UA46C7000
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود فریمور از سایت آمریکا (1035.0) :

UN46C7000
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Masoud 206-16v; 07-06-2011 at 16:56.

16. 2 کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •