تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 311 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

هر کس فیفا نکست رو تجربه نکنه نصف عمرش بر فناست
    کسایی هم که میگن خوب نیست بله شما فقط 1 بار بازی کردین انتظار دارین با 1 بار بازی کردن باهاش کیف کنین
    این به خاطر اینه که یه عمره دارین pes بازی میکنین به فوتبال ارکید عادت کردین
    هر کس میگه فیفا بده فقط کافیه 2 3 ساعت بازی کنه اون هم تو حالت دستی اونوقت مزه فوتبال واقعی رو میفهمید
    من خودم pes باز بودم ولی از موقعی فیفا اومده طرف pes نرفتم چون 3 4 ساعت بکوب بازی کردم دیدم این فوتبال نه اونی که یه عمر بازی میکردم
    داشتم بازی میکردم به 1 صحنه جالب برخوردم
    توپ توی موقعیت خطرناکی بود بعد من توپ رو زدم تو اوت دقیقا جایی که کمک داور بود بعد کمک داور جاخالی داد خیلیل واسم جالب بود
    یا مثلا وقتی شوت میزنی چمن از زیر پاش کنده میشه
    از این چیزا زیاد داره واقعا هر چی راجع به فیفا و این فوتبال بگیم کم گفتیم
    حاجی مال شما که خوب بوده، مال ما داور لطف فرمودن با پای گرامی توپ رو در اختیار رونالدو قرار دادن که اون کوبید تو تیر!
    راستی یه چیزی، دیدید چقدر درگیری دو تا بازیکن فیزیکی با هم خوب کار شده؟
    دروگبا داشت میرفت با پویول دنبالش اوفتادم تنه ها رو که دیدم کیف کردم

2. این کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

هر کس فیفا نکست رو تجربه نکنه نصف عمرش بر فناست
    کسایی هم که میگن خوب نیست بله شما فقط 1 بار بازی کردین انتظار دارین با 1 بار بازی کردن باهاش کیف کنین
    این به خاطر اینه که یه عمره دارین pes بازی میکنین به فوتبال ارکید عادت کردین
    هر کس میگه فیفا بده فقط کافیه 2 3 ساعت بازی کنه اون هم تو حالت دستی اونوقت مزه فوتبال واقعی رو میفهمید
    من خودم pes باز بودم ولی از موقعی فیفا اومده طرف pes نرفتم چون 3 4 ساعت بکوب بازی کردم دیدم این فوتبال نه اونی که یه عمر بازی میکردم
    داشتم بازی میکردم به 1 صحنه جالب برخوردم
    توپ توی موقعیت خطرناکی بود بعد من توپ رو زدم تو اوت دقیقا جایی که کمک داور بود بعد کمک داور جاخالی داد خیلیل واسم جالب بود
    یا مثلا وقتی شوت میزنی چمن از زیر پاش کنده میشه
    از این چیزا زیاد داره واقعا هر چی راجع به فیفا و این فوتبال بگیم کم گفتیم
    من که pes باز خفن بودم با 1 بازی عاشقش شدم از روزی که fifa 11 demo رو بازی کردم سراغ دموی pes نرفتم
    من کسی بودم که pes 6 رو توی مستر لیگش تا فصل 2040 رفتم با رونالدینهو 1000 گلزدم قبل از بازنشستگیش توی مستر لیگ....
    حالا اعتراف می کنم 2011 سال فیفا می باشد ...
    بی صبرانه منتظر نسخه کامل هستم....

4. 7 کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قصد من از ارسال اون کلیپ ها، همون طور که دوستان صبح و شبشون رو می ذارن تا با این حرکات PES رو زیر سوال ببرن، زیر سوال بردن فیفا نبود. برای من مهم نیست سایت کذا و شخص هکذا چه نمره ای به فیفا میدن، از 0 بدن تا 100، من بازی می کنم و لذتشو می برم، ولی هیچ وقت تو جَوش شهید نمیشم!

قصدم صرفا این بود که دیدگاه ها مشخص بشه، و ببینم چه کسایی با منطق و دلیل میگن فیفا بهتره، چه کسایی از روی تعصب، مثل کودکی که عروسکش رو محکم بغل کرده و اگر بهش بگی یه تار موش زشته، می زنه زیر گریه! انقدر که حتی تاب دیدن چند صحنه فجیع رو در بازی محبوبشون ندارن.

به هر حال من انقدر می فهمم که جایی که محل گرد هم اومدن طرفداران فیفاس، نخوام چهار نفر با خودم همراه کنم و به علایق و شعور و نظرات همشون توهین کنم، و گرنه ته ارسالم از اون نتیجه گیری های کودکانه می کردم!

تنها چیزی که منو آزار میده اینه که بعضی ها انقدر تعصب کورشون می کنه که واقعیت رو باور ندارن، مثل کسایی که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه، شاید هم نمی دونن 10 از 10 یعنی بدون کمترین نقص، و در حد اعلای کمال. شاید هم انتظار این افراد چنان برآورده شده که به دنبال چیز بیشتری نیستن، ولی حتی هزار سال دیگه هم، هیچ مخلوق بشری نمره 10 از 10 نخواهد گرفت و نه تا آخر دنیا! و این نظر همون قدر ناپخته س که اگر کسی بگه PES نمره ش 10 از 10 ه، بهش ثابت می کنم که اینطور نیست!

به هر حال بهتر حدود و مرزهای تعصب و جوزدگی رو بشکنیم و اجازه بدیم عقل و منطقمون به جای غرائزمون حکمفرما باشن!

اگر هم دوست ندارید اینجا از ضعف های فیفا گفته بشه، مسئله ای نیست، فقط بگید. و گرنه من زمانی که گفتم نمره فیفا از نظر من 8 از 10 ه، یعنی گفتم 8 تا خوبی و 2 تا بدی، پس دنبال بد جلوه دادنش نبودم. که اگر بد بود، وقت خودمو تلف نمی کردم بخوام بازی کنم که از توش اشکال در بیاد.

بازم اگر کسی از اون ارسال ناراحت شده عذر می خوام، چون در واقع هیچ قصد خاصی نداشتم!

6. 6 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

تنها چیزی که منو آزار میده اینه که بعضی ها انقدر تعصب کورشون می کنه که واقعیت رو باور ندارن، مثل کسایی که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه، شاید هم نمی دونن 10 از 10 یعنی بدون کمترین نقص، و در حد اعلای کمال. شاید هم انتظار این افراد چنان برآورده شده که به دنبال چیز بیشتری نیستن، ولی حتی هزار سال دیگه هم، هیچ مخلوق بشری نمره 10 از 10 نخواهد گرفت و نه تا آخر دنیا! و این نظر همون قدر ناپخته س که اگر کسی بگه PES نمره ش 10 از 10 ه، بهش ثابت می کنم که اینطور نیست!
    داداش حرفای شما متین ولی اینجا کمتر کسی گفته که فیفا مشکل نداره. چون همیشه بچه ها بازی فیفا رو با رقیبش یعنی pes مقایسه میکنند و به خاطر مشکلات فراوانی که تو pes وجود داره فیفا مثل یک بازی بی نقص میمونه (که صد البته این بازی نسبت به فوتبال واقعی تفاوتها و عیبهای فراوانی داره)

ولی داداش فیفا که پارسال فکر کنم 9.5 گرفته اگه سالی 1صدم هم پیشرفت کنه قبل هزارسال میتونه نمره 10 رو بزنه تو رگ(شوخی)

8. 4 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

مطمئن شدم حداقل در زمینه گیم به هیچ وجه وارد نیستید . بازی SuperMario Galaxy 2 بیش از 10 نقد نمره 10 / 10 گرفت . GTA IV حداقل بیست نمره کامل داشت . در حالی که پورت GTA رویps3 ضعیف بود و یا ماریو با سلایق خیلی جور نیست . پس شما دیدتونو عوض کنید 10 برای خداست !!! اونایی که 10 میگیرن همه نسبین
    حالا نظرتون رو به نمرات فیفا و PES جلب می کنم.

FIFA 10 :
    IGN :9/10
    Gamespot : 9/10

PES
    IGN :7.7/10
    Gamespot : 6.5/10
    میانگین نمرات از سایت معتبر متاکریتیک :
    PES 78/100
    FIFA 91/100
    امیدوارم معنی میانگینو فهمیده باشید این میانگین بر اساس حدود 50 نقد بوده ( شامل نمرات تمام سایت های بزرگ)
    نمراتو دیدین ؟ البته من مطمئنم این نمراتو یکسری سایت متعصب و گم نام مثله گیم اسپاتو IGN دادن وگرنه نمراتی که شما بدون تعصب به این دو بازی میدین اعتبار خیلی بیشتری داره !!!
    اگر هم دوست ندارید اینجا از ضعف های فیفا گفته بشه، مسئله ای نیست، فقط بگید. و گرنه من زمانی که گفتم نمره فیفا از نظر من 8 از 10 ه، یعنی گفتم 8 تا خوبی و 2 تا بدی، پس دنبال بد جلوه دادنش نبودم. که اگر بد بود، وقت خودمو تلف نمی کردم بخوام بازی کنم که از توش اشکال در بیاد.
    میشه بگی PES چند تا خوبه چند تا بد !!!! (راستی معیار عالیی برای امتیاز بود شما 2 تا باگ و اشکال تو بازی ببینی 2 امتیاز از بازی کم می کنی !!!اونوقت 11 تا اشکال ببینی نمره میشه 1- !؟؟)
    قصدم صرفا این بود که دیدگاه ها مشخص بشه، و ببینم چه کسایی با منطق و دلیل میگن فیفا بهتره، چه کسایی از روی تعصب، مثل کودکی که عروسکش رو محکم بغل کرده و اگر بهش بگی یه تار موش زشته، می زنه زیر گریه! انقدر که حتی تاب دیدن چند صحنه فجیع رو در بازی محبوبشون ندارن.
    یه رفیقی همین حرفو تو دانشگاه زد . در مورد یه هورمون حرف زدم چیزی ازش نفهمید می گفت پرسیدم ببینم تو چیزی بلدی یا نه !!! منم یاد مارپل افتادم الانم دقیقا یاد همون کاراگاه افسانه ای افتادم !!!!
    قصد من از ارسال اون کلیپ ها، همون طور که دوستان صبح و شبشون رو می ذارن تا با این حرکات PES رو زیر سوال ببرن، زیر سوال بردن فیفا نبود. برای من مهم نیست سایت کذا و شخص هکذا چه نمره ای به فیفا میدن، از 0 بدن تا 100، من بازی می کنم و لذتشو می برم، ولی هیچ وقت تو جَوش شهید نمیشم!
    جالبه شما چنین حرفی رو میزنی !!!رفیق من برای یه ترمم باید نزدیک 2 یا 3 هزار صفحه مقاله و کوفت حفظ کنم بخدا اون قدری وقت ندارم که بخوام به پای خراب کردن و کوبوندن PES تلفش کنم !!!
    +
    خسته شدم از اینقدر نووب بازی ،دیگه سعی می کنم کمتر این دو تاپیک پست بدم و فقط ازبازی بی نظیر فیفا استفاده کنم
    Last edited by amin 2010; 21-09-2010 at 02:01.

10. 7 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به هر حال بهتر حدود و مرزهای تعصب و جوزدگی رو بشکنیم و اجازه بدیم عقل و منطقمون به جای غرائزمون حکمفرما باشن!
    منظورت از کسی که گفته نمره FIFA 11 احتمال داره 10 باشه من بودم.

فیفا 11 امسال هم نمره به مراتب بیشتری از PES می گیره و اگر گیم اسپات نمره 10 از 10 رو به فیفا 11 داد و برعکس نمره PES فقط 6.5 بود اصلا تعجب نکنید چون حقیقت محض است!
    در مورد موضوع نمره دهی به بازیها و مطالبی که در این مورد گفتی خواستم پاسخ بدم که دیدم امین به خوبی در این مورد توضیح داده لذا بهتر می دونم در مورد حرفتون درباره تعصب یه سری مطالب رو بگم!!

من یک سوال از شما دارم که قلوب ما را خوشحال می کنید اگر پاسخ بدین!

نام کاربری من چیه؟!

Konami-pes این نام کاربری رو روزای اول ثبت نام به دلیل عشق و علاقه زیادی که به PES داشتم انتخاب کردم! من شب و روزم رو با PES می گذروندم تا اینکه بعد از مشاهده برتری FIFA NEXT GEN نسبت به PES ، دیگه PES رو کنار گذاشتم چون واقعا PES در مقابل FIFA NEXT GEN خیلی ناچیزه!! اگر از روزای اول مطالب و صحبتهای تایپک FIFA 11 و تایپک PES 2011 رو دنبال کرده باشید می بینید که خیلی از کاربران که به شدت عاشق PES بودند و در واقع فن PES بودند و بارها در دو تایپک از FIFA بد می گفتند و اظهار می کردند که FIFA یک بازی مزخرفه بعد از اینکه امسال تصمیم گرفتند دموی FIFA 11 رو دانلود کنند کاملا نظرشون عوض شده تا جایی که تصمیم به ترک PES گرفتند! تازه فهمیدن که این همه می گفتند فیفا نکست فیفا نکست یعنی چی ! البته یه دو سه نفری هم بودند که بعد از مشاهده دموی FIFA 11 کماکان دموی PES 2011 رو بازی می کنند که این به علت علاقه و عادتی است که به سبک آرکد PES دارند هرچند که همین عده هم به برتری FIFA 11 نسبت به PES 2011 اعتراف کردند!!

دوست عزیز ، به خودت بیا !! ظاهرا این شما هستی که متعصبی نه ما!

به هر حال بهتر حدود و مرزهای تعصب و جوزدگی رو بشکنیم و اجازه بدیم عقل و منطقمون به جای غرائزمون حکمفرما باشن!!!!!!!!!

وسلام
    Last edited by konami-pes; 21-09-2010 at 08:08.

12. 4 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امیدوارم یک موردی که زیاد بهش اشاره نشده برطرف شده باشه.
    داور در نسخه 10 اغلب نزدیک صحنه ها بود اما در جایگیری زیاد خوب عمل نمی کرد که همین مسئله باعث میشد توپ زیاد به داور برخورد کنه که در این موارد من هم اکثراً شرمنده داور میشم!
    من خیلی دلم می خواد بازی یک سری آمار بده.مثلاً اینکه یک بازیکن به فلان تیم تا به حال چندتا گل زده(البته نه هر بازیکنی،مثلاً فورواردها یا بازیکنان تاپ)یا اینکه تاریخچه بازی دو تا تیم بصورت آماری نشون داده بشه و یه سری آماری که فردوسی پور و مزدک خوراکشونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

1 سوال
    مطمئنید که این یه بازیه فوتباله ؟ اشتباه نمیکنید ؟
    به نظر من این یه بازیه زنده تلویزیونی
    دیوونمون کرده فیفا با این فوتبالش
    من دارم میرم مسافرت ولی دوری از این فوتبال سخته دارم میریزمش تو لپ تاپ که تو سفر هم بزنم به رگ حالی کنم
    Last edited by Alex * Delpiero; 21-09-2010 at 08:33.

15. 2 کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان این عکس رو نگا کنید متاسفانه گوشیم ساده تا فیلم بگیرم تا حالا سه چهار بار واسم پیش اومده هیچکی جلو بازیکنم نیست یک تکل میره و توب رو یه وری میندازه

نیگا کنید

ولی خیلی باحاله مثل PES نیست که رونالدو وقتی میره کسی نمیتونه بگیرتش

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خیلی باحاله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •