تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 946 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان اینجا بیایم ویروس دانلود کنیم و بعد با انتی ویروس نابود کنیم که چی بشه ؟من جدید ترین نسخه ی nod32 رو سیستمم نصب و هر روزم اپدیت میکنم . منم میتونم با این فایل ها بازی کنم ؟
    دوست عزیز شما حتی اگر دقیقه به دقیقه هم آخرین آپدیت های ناد32 رو بگیرید باز هم نمیتونید توسط ناد32 در مقابل ویروسها و تروجانهای ناشناخته مقابله کنید. البته در مورد اینکه ناد32 آنتی ویروس خوبیه حرفی نیست بلکه منظور اینه که به فرض مثال اگر ناد32 چند نمونه از از ویروسها و تروجانهایی را که در این تاپیک گذاشته میشند را تشخیص نداد آیا نرم افزار دیگه ای برای مقابله و محافظت از سیستم را دارید؟

شما میتونید نمونه هایی رو که تا حالا گذاشته شده را تست کنید اما سعی نکنید نمونه هایی را که تشخیص نداد را اجرا کنید چون بعضی از نمونه ها بعد از اجرا شدن کل سیستم رو نابود میکنند

در نتیجه جواب شما خیر است, با ناد32 نمیتونید با ویروسها و تروجانها بازی کنید

2. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

57 مخرب جدید همراه با 1 دونه تروجان Android

دوستان این دفعه بستۀ مخربها زیاد شد. حوصله ام سر رفته بود گفتم یک سری به لونه شون بزنم. رفتم دیدم زاد و ولد زیاد کردند.
    داخل بسته فایل Trojan-SMS for Android FakePlaye وجود داره. این فایل تروجانیه برای گوشی های مبایل با سیستم عامل Android

هر دو قسمت رو باید دانلود کنید چون در 2 پارت تقسیم کردم که زیاد سنگین نشه.

دانلود از سرور MediaFire
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود از سرور 4shared

کد:

دانلود از سرور Uploading.com

کد:

دانلود از سرور Rapidshare

کد:

دانلود بصورت کامل: لینک مستقیم از 20upload

کد:

لینک کمکی 2

کد:
    پسورد: 123
    Last edited by M E H R A N; 12-11-2010 at 12:18.

4. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

هنو یه روز کامل نشده برگشتم
    مگه ای پی سو ورد میزاره
    رفتم نامحدود ایرانسل گرفتم
    در خدمت دوستان هستم

6. 4 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    نتایج تست با comodo :
    نگارش اپدیت : 6695
    با scan تونست هر 57 تا را شناسایی کند.

مهران جان امیدوارم هر کجا هستی شاد و پیروز باشی.
    با تشکر

8. 5 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام
    نتایج تست با comodo :
    نگارش اپدیت : 6695
    با scan تونست هر 57 تا را شناسایی کند.

مهران جان امیدوارم هر کجا هستی شاد و پیروز باشی.
    با تشکر
    چه زود دانلود کردی .. فکر کنم لینک ها رو نذاشته بودم شما شروع کردی به دانلود

چند تا شو کمودو تشخیص نمیداد اما واسش فرستادم. از نتیجۀ اسکن شما معلومه که اونها رو هم وارد کرده

مرسی عزیز.. شما هم موفق باشید

10. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

avast Pro :

avast Free :

خداحافظ

12. 2 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

این هم نتیجه اسکن با جی دیتا ، 57 مورد شناسایی

14. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام

avast Pro :

avast Free :

خداحافظ

دوست عزیز مرسی از گذاشتن نتایج.
    نکته ای که در این نتیجه ها مشخصه اینه که Avira شدیدا عقبه و بهتره یکمی خودشو بکشه بالا. Avast هم پا به پای آنتی ویروسهای معروف داره جلو میره. نسخۀ پرو با نسخۀ رایگان هم فرقی نمیکنه و گذاشتن نتایج یکی از اینها کافیه.

اما موردی که هست اینه که Avast و بعی آنتی ویروسهای دیگه وقتی نمونه ای را تشخیص میدند ممکنه 1 یا 2 فایل dll داخل نمونه را هم تشخیص بدند و به همین دلیل امکان داره که 1 فایل 3 بار آلوده شناخته شده باشه. شما موقع اسکن با Avast نباید خود فایل RAR را اسکن کنید بلکه باید اول Avast را غیر فعال کنید و بعد نمونه ها را از rar در بیارید و داخل پوشه قرار بدید و بعد خود پوشه را اسکن کنید.

یا اینکه میتونید بدون غیر فعال کردن Avast لایۀ دوم rar شده را extract کنید تا هر چقدر پیدا کرد خودش اتوماتیک قرنتطینه کنه و اون تعدادی هم که باقی موند میره داخل پوشه و میتونید نتیجه رو با log و یا عکسی نشون بدید.

بنابراین 54 تشخیصی که Avast داشته ممکنه کمتر باشه و عدد واقعی نیست. این رو گفتم که نتایج دقیقتری در آینده قرار بدید.

سلام

این هم نتیجه اسکن با جی دیتا ، 57 مورد شناسایی
    امیر جان شما هم نباید فایل rar رو اسکن میکردید. Gdata در اینجا 1 دونه تشخیص داشته و چون به اولین فایل آلوده بر خورد کرده زده و تمام فایل rar رو هر چی بوده قرنطینه کرده. در بالا برای دوستمون توضیح دادم چیکار کنید. اگر خواستید میتونید نتایج دقیقتری بذارید.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 13-11-2010 at 00:43.

16. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام مهران جان

جا داره که بازم از زحمات شما تشکر و قدر دانی کنم

البته مهران جان وقتی که اون علامت + رو باز میکردم توضیحات همه توش بود ولی چون طول صفحه زیاد میشد جاشون توی عکس نمیشد
    البته نمیدونم این عرض بنده درسته یا نه ؟

من فقط لایه اول رو باز کردم و راستش ترسیدم که آنتی رو غیر فعال کنم ، آخه اون اوایل تاپیک چند بار توسط این ویروسها به فیض

رسیدیم و راستش دیگه حوصله دردسر نداشتم ، ببخشید اگه سخن درازی شد .

ارادتمند شما و همه دوستان عزیز........... امیر

18. 3 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام مهران جان

جا داره که بازم از زحمات شما تشکر و قدر دانی کنم

البته مهران جان وقتی که اون علامت + رو باز میکردم توضیحات همه توش بود ولی چون طول صفحه زیاد میشد جاشون توی عکس نمیشد
    البته نمیدونم این عرض بنده درسته یا نه ؟

من فقط لایه اول رو باز کردم و راستش ترسیدم که آنتی رو غیر فعال کنم ، آخه اون اوایل تاپیک چند بار توسط این ویروسها به فیض

رسیدیم و راستش دیگه حوصله دردسر نداشتم ، ببخشید اگه سخن درازی شد .

ارادتمند شما و همه دوستان عزیز........... امیر
    امیر جان در مورد اون دوستانی که سیستمشون آلوده شده جریان فرق مینه. اونها جو گیر شده بودند و ویروسها رو اجرا میکردند. مگه شما قراره که اونها رو اجرا کنی که میگی ترسیدم؟

هیچ ویروس و یا فایل مخربی در دنیا وجود نداره که بدون اجرا شدن و فعال شدن بتونه سیستم کسی رو آلوده بکنه. تمام مخربهایی را هم که من قرار میدم هیچ کدام نه هایدن هستند و نه حالت آوتو ران دارند و تا زمانی که شما اون رو اجرا نکردی یعنی روش دابل کلیک نکردی خطری برای سیستم شما نداره.

گذشته از این مگه من گفتم که آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید؟ منظور من این بود که یکی از راه های درست تست کردن اینه که آنتی ویروس غیر فعال باشه وگرنه راه دومی را هم پیشنهاد کردم فکر کردم اونو جا انداختید.

بهر حال راه دوم شما این بود که با فعال بودن آنتی ویروس لایۀ دوم را از rar خارج کنید. در این حالت آنتی ویروس شروع میکنه به پاک کردن تمام نمونه هایی که میتونه تشخیص بده و اون نمونه هایی را هم که تشخیص نده از rar خارج میشند و داخل فولدر درست شده باقی میمونند.

ویروسها و تروجانهایی که داخل فولدر باقی میمونند مانند یک فایل صوتی MP3 هستند. یعنی تا زمانی که شما روی فایل MP3 دابل کلیک نکردید و یا اون رو از شیوۀ دیگری پخش نکردید نمیتونید آهنگ و یا صوتی را که توش قرار داره بشنوید.

از اینکه گفتم شیوۀ درست تست کردن همینه چون این شیوه حتی در لابراتورهای تست ویروس و تروجان توسط افراد حرفه ای مورد استفاده قرار میگیره تا بتونند گارد یا Real-Time Protection آنتی ویروس را آزمایش کنند. اما وقتی شما روی فایل آلوده ای کلیک راست میکنید و اون رو از همین طریق اسکن میکنید در اصل گارد آنتی ویروس را بکار نبردید بلکه On-Demand Scanner آنتی ویروس را تست کردید.

به هر حال اگر فکر میکنید همۀ 57 نمونه شناسایی شدند خب در اینصورت حرف شما قبوله عزیز اما به یاد داشته باشید که آنتی ویروسها بعضی وقتها 1 فایل آلوده را چندین بار شناسایی میکنند یعنی داخل خود فایل ممکنه object هایی مانند فایل های dll هم پیدا کنند که در اینصورت گذاشتن همچین نتیجه هایی دور از واقعیت خواهد بود و من هم قصدم فقط روشن کردن دوستان هستند چون میبینم دوستان اصلا به این موضوع توجه ندارند در حالی که بارها گفته شده.

برای اینکه درستی این موضوع را هم متوجه بشید یک مثال از داخل همین 57 فایلی که تست کردید میزنم. فایلی به اسم uninst_resetinfo.exe نه توسط Avast و نه توسط BitDefender تا همین الان که پست رو مینویسم شناسایی نشده. پس یعنی Data هم اینو نمیتونه شناسایی کنه چون GData از انجین آنتی ویروسهای Avast و BitDefender استفاده میکنه.

نتیجۀ اسکن آنلاین در VT تا این لحظه...
    کد:
    اگر همین 1 نمونه را حساب کنیم پس GData از 57 تا تونسته 56 عدد رو شناسایی کنه و نه همیش رو. این نمونه هم فقط مثالی بود برای اینکه متوجه بشید اسکن کردن از طریق کلیک راست گزارش واقعی رو نشون نمیده. من هم وقت ندارم همۀ 57 نمونه را در VT اسکن کنم ببینم چه آنتی ویروسی تشخیص میده و کدومش تشخیص نمیده برای همین به نتایجی که دوستان اینجا میزارند باور میکنم. اما دوست هم دارم نتایج گذاشته شده از شیوۀ درست تست بشه تا نتایج واقعی بدست بیاد و اشتباهی صورت نگیره.

برای اینکه بحث کامل بشه setup4.exe را هم تست کردم و این فایل هم نه توسط Avast و نه BitDefender شناسایی میشه. در نتیجه GData هم نتونسته اون رو شناسایی بکنه. این نتیجه مال اسکن زمانی است که این پست رو مینویسم و ممکنه فردا نتیجه فرق بکنه

کد:
    موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 13-11-2010 at 04:21.

20. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •