عزیزان
1.تو ساخت مپ تلپورت رو چی جوری میشه گذاشت ؟
2.از این فلش ها که میری روش پرتت میکنه بالا چه جوری میشه گذاشت؟ و سرعتشو چجوری میشه تنظیم کرد آه بعضیاش کم پرت میکنه بعضیاش زیاد
چقد نوبم تو مپ سازی
![]()
عزیزان
1.تو ساخت مپ تلپورت رو چی جوری میشه گذاشت ؟
2.از این فلش ها که میری روش پرتت میکنه بالا چه جوری میشه گذاشت؟ و سرعتشو چجوری میشه تنظیم کرد آه بعضیاش کم پرت میکنه بعضیاش زیاد
چقد نوبم تو مپ سازی
![]()
بعد اگر اول نقاط blocker رو مشخص کنیم بعد collision بزاریم نقاط blocker کار میکنند؟چون وقتی اول collision میزارم تمامی نقاطی که درون فایل ورژن سایت ddrace.info برای مپ DDRace هست از روی صفحه می روند.
1-برای ساخت تلپورت باید فقط با دیدیرس بسازی! روش هم یکم زیاده ولی اینطوری بهت بگم که باید اعداد بگذاری مثلا یکجا یک و جای دیگه 2! البته به همین جا ختم نمیشه! اینجا هم نمیشه گفت چون زیاده انشا الله توی pdf کامل میگم
2-اینو نمیدونم دیدی توی دیدیرس نبود؟ من معمولا چیزهایی که نیست رو append میکنم یعنی اون مپ خاص رو روی مپ خودم باز میکنم و بعد از اون چیز خاص توی مپ خودم میزارم که اینو توی فایل میتونی ببینی
من از همتون نوب ترم توی مپ سازی
خب توی یک صفحه دو تا چیز رو نمیتونی روی هم بگذاری برای اینکار باید روی دوتا لایه کار کنی
چیزهای اولی رو یا دست بگذار روی یک لایه بعد لایه زیر رو توش با collision بذار. میتونی کنار لایه h/v رو هم بزنی تا یک لایه دیده نشه یا بشه!
اینطوری بازیکن اون لایه رو هم نمیبینه فکر کنم
کسی انلاین هست بازی کنیم؟
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
من rocky هستم تو اونجا
سلام دوستان.
مپ P30WORLD DDRACE 1 کامل شد و قابل دانلود می باشد.
ساخت مپ توسط:ARYAN
ادیت مپ توسط:SHAHAB
لینک دانلود مپ:
مپ باگ داشت و باید دوباره ادیت بشه.shvb اگه مپ رو دانلود کردی فعلا تو سرور نزارش.
از shvb هم این درخواست رو دارم که hook سرور رو درست کنه و این مپ رو هم به سرور اضافه کنه.
Last edited by Aryan007; 29-05-2011 at 14:11.
برو بخواب بچه
مپ رو دیدم خیلی توپه ولی من فقط حاضرم 1 بار مپ رو برم دیگه 2 بار حوصله میخواد![]()
hook سرور رو درست کنید و اون مپ رو هم به سرور اضافه نکنید.
Last edited by mntkal; 29-05-2011 at 13:40.
ببخشید دیگه به دلیل امتحانات نتونستم سر بزنم. سعی میکنم امروز مشکل رو بررسی و حل کنم.
لینک دانلود خرابه![]()
سلام دوستان.
باگ های مپ هم درست شدند (shvb اگر میشه این مپ رو از این لینک بزار تو سرور).
مپ P30WORLD DDRACE 1 کامل شد و قابل دانلود می باشد.
ساخت مپ توسط:ARYAN
ادیت مپ توسط:SHAHAB
اینم باز باگ داشت.shvb این یکی رو هم نزار تو سرور.
(shahab بیا از قسمت last edited این پست مپ رو دانلود و ادیت کن.)
Last edited by Aryan007; 29-05-2011 at 16:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)