کسی نبود؟؟؟
کسی نبود؟؟؟
هنوز منتظرم ها
سلام. اینجا کسی از رفسنجان هست ؟ از مخابرات رفسنجان کسی اینترنت داره ؟ چطوره ؟ نامحدود داره ؟
از رفسنجان نه ولی از کرمان نامحدود دارم. نه تعریفی نه بد اگه زیاد حساسیت نداشته باشی میشه باهاش سر کرد منم چون وقت و حوصله سر و کله زدن با پشتیبانی رو ندارم با همین میسازم دیگه ولی قدیماً از بچه های همین تاپیک از رفسنجان اینترنت داشتن خیلی راضی بودم چندین صفحه قبل اگه بگردی هست ولی الان اوضاع رفسنجان چطور باشه دیگه نمیدونم
سلام . از کرمان کسی از شاتل سرویس گرفته ؟ خوبه یا نه ؟ پینگ بالا و تایم اوت نداره؟
محتوای مخفی: ببین
Last edited by mohammad.dad; 20-08-2014 at 15:23.
اونجا اگر بتونی روی فیبر نوری از مخابرات بگیری عالیه
من خودم با 512 پینگ بین 30 تا 150 متغیره و به راحتی باهاش آنلاین هم بازی میکنم.
اقا چرا استان کرمون اینقدر گمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا تاپیک اینقدر خلوته؟؟؟؟؟؟ کلا فقط تو این سایت یه تاپیک داره!!!!!!!!!!!![]()
یک شرکت خوب معرفی کنید اینترنت بگیرم حجم مصرفی هم بالاست
من بچه رفسنجانم یه چیز بگم باورتون نمیشه به خدا اگه این دروغ باشه دوست من 10 روز رفته بود مشهد قبل رفتن کلا کابل برق کامپیوتر و مودم رو کشیده بود وقتی اومد 6 گیگ حجم ازش کم شده بود من که شاخ در آوردم تازه کلید رو هم به هیچ کس نداده بودن که بره سری به خونه بزنه قبلش میگفت حجمم زیاد کم میشه من باور نداشتم.رفتیم مخابرات رفسنجان میگن همچین چیزی امکان نداره ولی جون خودم مخابرات رفسنجان خودش مشکل داره من هم این چند روز اینجوری شدم خیلی حجم کم میشه تازه این محله ی ما هم فیبر نوریه غیر مخابرات هیچی نمیشه. شما میگید ما چیکار کنیم؟؟؟![]()
داداش کسی از یوزر و پستون استفاده نمیکنه؟ امنیت مخابرا خیلی کمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)