يعني كركي چيزي نداره ؟؟
اگه داره برام بزاريد ...
اخه من وقتي نت قطع باشه لگ ميزنه ...
يعني كركي چيزي نداره ؟؟
اگه داره برام بزاريد ...
اخه من وقتي نت قطع باشه لگ ميزنه ...
اینم save کامل بازی که براتون گذاشتم بعد از دانلود اکسترکت می کنین و میرین به محل نصب بازی مثلا اگه موقع نصب بازی حالت دیفالت رو انتخاب کردین میشه C:\ program files\ activision\ call of duty black ops\ player داخل پوشه player اگه پوشه save وجود داشت با این پوشه که من گذاشتم جایگزین کنین اگه وجود نداشت همینطوری این پوشه save رو که گذاشتم بریزین اونجا و بازی رو اجرا کنین.
موفق باشین.
اینم لینکش دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by urum; 29-11-2010 at 11:02.
درسته یا شما باید به اینترنت وسط باشید که لگ نزنه یا این که مودم ADSL خودتو موقع بازی خاموش کنی.
برای این کار فک نکنم کرک جدید کاری انجام بده.![]()
سلام وقت بخیر
دوستان من با اجرا شدن بازی مشکل دارم،تا روی آیکن بازی کلیک میکنم این ارور رو نمایش میده(فایل کرک داخل دی وی دی رو هم در محل نصب یازی کپی کردم).
ویندوز 7 (64bit)
این فایل رو از آدرس زیر بگیرین:
بعد از حالت فشرده خارج و در C:\Windows\System32 کپی کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از اینه که آخرین نسخه DirectX نصب نیست
بهترین روش هم نصب آخرین ورژن directX ه که معمولا توی سی دی بازی وجود داره
اگه توی سی دی هم نبود میتونی از سی دی بازی جدید دیگه هم برداری
ویا می تونی با حجم 95mbاز
دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم مشکل دارم،این فایلی رو که گفتید دانلود کردم و در سیستم32 ویندوز کپی کردم ولی باز همون ارور ری رو که تصویرش گذاشتم میده.
ممنون میشم کمکم کنید.
Directx رو که آدرس شو گذاشتید دانلود کردم و کامل هم نصب شد.سیستم رو هم ری استارت کردم ولی باز همون مشکل رو دارم.(بازی رو هم تا الان 5 مرتبه ریانستال کردم و 2باره نصب کردم ولی باز مشکل دارم).
تو رو خدا کمکم کنید![]()
در محل نصب بازی با نصب دایرکت ایکس دایرکت ایکس مربوط به بازی نصب شده اون رو نصب کن حله
ممنون که پاسخ دادید ولی باز مشکل دارم ، دایرکت ایکس رو کلیک کینم تا آخر نصب میشه ولی در آخر کار این ارور رو نمایش میده :
منظور شما همین آدرس بود دیگه آره؟
همین الان درست شد، دوباره فایلی رو که دوست عزیز aban366 ذکر کردن رو کلیک کردم و بدون هیچ اروری قبول کرد و نصب شد .
بازی هم خیلی راحت داره اجرا میشه .
از همه ی دوستان کمال تشکر رو و قدردانی دارم،خیلی زحمت کشیدید.![]()
دوستان یک نفر لطف میکنه لینک دانلود کرکشو بهم بده
فک میکنم SKIDROW باید باشه ! ماله من خرابه فایلش و باز نمیشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)