گارانتی مایکروتل هنوز نیومده براش....![]()
گارانتی مایکروتل هنوز نیومده براش....![]()
من آخرش نفهمیدم.... میشه به این گوشی usb وصل کرد؟
کابلش تو جعبه خود گوشی هست یا جدا باید بگیریم؟
به این گوشی کابل micro Usb وصل می شه و کابل تبدیل اون به Usb تو جعبه هست
Last edited by mahanramzi; 29-08-2010 at 15:55.
يو اس بي رو كه همه الانه ميخورن.فكر كنم منظورش وصل كردن فلاش از طريق كابل مخصوص به گوشي بود؛مثل نوكيا ان 8.
سلام دوستان عزیز
این هم یک فیلم ۳ دقیقه ای که توسط یکی از دوستان و با سیم کارت همراه اول تهیه شده و به خوبی مشکل آنتندهی IPHONE 4 را نشون میده. حتما دانلود کنید و ببینید. من که نظرم عوض شد و میرم GALAXY S میگیرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفرین....یعنی این فلش های usb رو میشه بهش وصل کرد مستقیم؟ یا حالا با یه تبدیلی... کابلی... چیزی...؟ ولی بدون نیاز به pc .من مال آیفون 4 رو دیدم یه تبدیل داره واسه اینکار که وصل میشه به گوشی و یه طرفش flash usb میخوره... کابلم نیست!! یه تیکه مربعی شکله
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
این مشکل آنتن دهی رو خب حلش کردن که.... میگن یه چسب نواری بزنی روش حله....![]()
Last edited by mc_pooria; 29-08-2010 at 17:12.
سلام
همین الان گوشی شاپ قیمت نسخه 16 گیگ رو زده 780 تومن.
8 گیگ هم زده فعلا موجود نیست.
تا حالا كه نشنيدم؛فكر نكنم انقدر تكنولوژي بالايي باشه كه سامسونگ نتونه بسازدش؛مطمئنا اگرم نباشه و كمبودش احساس بشه سامي ميره تو نخش.
عجب غلطي كردم همون اول نگرفتم.روز به روز داره گرون تر ميشه؛فكر كنم فروشندگان گوشي از سود خوب اين گالاكسي همه مايه دار شدن كسي هم نيست جلوشونو بگيره.
يكي هم نيست بگه اين مايكروتل داره چه غلطي ميكنه.آخه يه برچسب زدن و يه رام فارسي اينهمه كار داره؟
نه اینا همه توهمه......
میخوان بازار سیاه راه بندازن!
plaza هم که من گشتم پیدا نکردم![]()
Last edited by mc_pooria; 29-08-2010 at 18:16.
چه خبره ؟
من حداکثر 620000 تومان برای این گوشی میدم.
هر چقدر هم می خواد گوشی خوبی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)