تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 156 از 291 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

honradez جان ممنون.حالا این گوشی با گارانتی اصلی چنده؟تا 15 مهر چن می شه حدودا؟من خودم جت دارم زیاد برنامه حالیم نیس دوس دارم برنامه هام پر گرافیک باشن در عین کم بودن....

• 20-30 تا بازی پر گرافیک می خوام
    • 50-60 تا برنامه خوب
    • صداشم که فک کنم از جت بیشتره نه؟کیفیتش چه طور؟استریوـه؟
    • اینترنتش که مثل جت ناقص نشون نمی ده که؟اپرا براش هست؟
    من اینا رو می خوام.....دوس دارم با گوشی زیاد ور برم و باطریه عالی داشته باشه.....در کل یک باشه این خوبه دیگه؟مالتی تسک داره؟توی صفحش بک نداره؟بک از کجا می ره؟می شه منو هاشو شفارشی کرد؟خیلی ضایست...3*4 به 4*4 نمی شه؟فارسی هست از نمایندگی بگیرم؟الان با گارانتی اصلی چن؟
    خواهش ميکنم. شما سرور مايي.

فقط شرمنده من هرچي رو که ميدونستم گفتم و سوالات شما بعضياش سوالاي خود من هم هست. تنها چيز اضافه‌تري که ميدونم اينه که چند وقت پيش زنگ زدم نمايندگي، راست يا دروغ گفت يکماه ديگه مياد. و البته قيمتش دسته‌کم افزايش پيدا نميکنه. اونموقعي که بود 448 بود با گارانتي.

بازهم شرمنده که نميتونم جوابتونو بدم.

ويرايش: راستي نميدونم ميدونستيد يا نه، که سايت برنامه‌ها و بازيهاش اينه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته براي ايران فقط برنامه‌هاي مجانيشو نشون ميده. اگه ميخوايد پوليهاش رو ببينيد، کشورتون رو از منوي بالاش عوض کنيد.
    Last edited by Honradez; 14-09-2010 at 00:21.

2. 2 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

ممنون بابت لینک.......یعنی تا یه ماه دیگه باید صبر کنم؟می دونید چرا.چون ایران از کره جونوبی تحریم شده. توی بخش عمی گذاشتم مدیرا لطف کردن پاک کردن...دوست من یعنی تا 1 ماه دیگه قطعی میارن؟شماره رو برام می فرستی؟..........

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز tired friend چرا خودتو اذیت میکنی ... یه گوشیه فقط ... باهاش ازدواج که نمیخوای بکنی ... منم یکم وسواس داشتم ولی نه تا این حد ..
    تو این مواردی که گفتی الان جوابتو میدم ...
    - برنامه و بازی هاش اصلا به گرد پای آندروید و ویندوز نمیرسه ... البته از نظر تعداد ... وگرنه کیفیتش بی نظیره ... که این مساله کاملا طبیعیه ... من از بچگی یادم میاد که ویندوز موبایل بوده ولی بادا تازه 2ماهه اومده و آیندش به شدت روشنه ..
    - برنامه های خوب و جالب و کاربردی تا الان واسش زیاد اومده .. در آینده نزدیک هم بیشتر میشه .. و جاوا هم هست ..
    - مرورگرش خیلی عالیه .. همه این موارئی رو که اشاره کردی داره ... لینک رو میتونی کپی کنی .. خودشم تو یه صفحه جدید باز میکنه برات ..
    - هنگ کردن اصلا بلد نیست .. واقعا سرعت مناسبی داره ...
    - اگه از نمایندگی بگیری فارسی رو ساپورت میکنه ...
    - کیفیت فیلم برداری بالاتر از هر گوشیه که تا حالا دیدم ...
    - باطریش خیلی خوبه ... بازی زیاد و آهنگ و ور رفتن زیاد 1.5 تا 2روز جوا میده ..
    - مالتی تسک داره .... با نگه داشت دکمه منو میتونی بین برنامه سوئیچ کنی ..
    - back نداره ولی دکمه منو خیلی جاها کار back رو انجام میده ...
    - منوهاش سفارشی میشه ... با این سایز صفحه امکان 4*4 نیست .. چون عرضش کمه .. ولی میتونی تا 10تا صفحه ایجاد کنی ..
    در مورد اینکه الان تو نمایندگی هست و قیمتش و اینا باید از خودشون بپرسی ...

بازم سوالی بود بپرس ... زیادم خودتو اذیت نکن ..

هرگز نمیتونی گوشی پیدا کنی که تو همه موارد بهترین باشه ... مطمئن باش ..

5. 10 کاربر از goldlucky69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا لطفا یکی به من کممممک کنه ...
    داره دیوونم می کنه ...
    پست صفحه قبل
    مرسی

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز مگه مموریت کلاس چنده؟
    گوشیت زمین که نخورده؟
    رو جعبش made in korea by samsung نوشته بود یا بی گارانتی خریدی؟
    فرم ویرش رو اپدیت کردی یا نه؟

8. 2 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ممنون بابت لینک.......یعنی تا یه ماه دیگه باید صبر کنم؟می دونید چرا.چون ایران از کره جونوبی تحریم شده. توی بخش عمی گذاشتم مدیرا لطف کردن پاک کردن...دوست من یعنی تا 1 ماه دیگه قطعی میارن؟شماره رو برام می فرستی؟..........
    خواهش ميکنم. اگه درست فهميده باشم شما ساري هستين درسته؟ شماره‌اش اينه:
    کد:
    تهران هم اينه:
    کد:
    که تلفن گوياست و شماره شعب تهرانو ميگه.

10. این کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

ممنون عزیزان.خیلی شرمنده کردین.گلدلاک عزیز که مارو جهالت در آوردحالا براش مسنجر گیر میاد؟من که حتما با گارانتی می گیرم.با گوشی برم توی سایت سامسونگ بازی دان کنم خودش توی گوشی نصب می شه؟لینک نصب بازی از توی کامپیوتر به گوشی رو می دین ممنون.از Honradez گلم تشکر می کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

من که عاشقش شدم.میشه بک به صفحش اضافه کرد؟غذاب آور نیست برا کسایی که این جوری کار نکردن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام tired frien عزیز ... خواهش میکنم ...
    اینو منصفانه میگم ... این گوشی ازون چیزی که در موردش فکر میکنی بهتره ..
    در مورد مسنجر ... داخل گوشی im parlingo هست که با آپدیت اون شما همه مسنجرهای موجود از جمله یاهومسنجر رو در اختیار خواهید داشت ... و به راحتی میونید چت کنید ..
    دانلود و نصب بازی با خود گوشی فقط همینقدر کار داره که شما به اینترنت کانکت باشین(gprs یا wifi ) و بازی رو انتخاب کنید .. باقیشو خودش انجام میده .. من تا الان 25تا بازی و 10تا برنامه دیگه رو همینجوری نصب کردم ... نیازم نیست که برین به سایت سامسونگ .. یه برنامه به اسم samsung apps تو گوشی هست که خودش همه برنامه ها و بازی ها رو به سه شکل مختلف در اختیارتون میذاره ..
    یه نکته در مورد صدای گوشی ... من قبلا 5800 داشتم که از نظر صدا واسه خودش کسی بود !!! اما wave .. صداش خیلی بلند نیست یعنی به نوکیا نمیرسه ... ولی کیفیتش بی نظیره ... اگه از هندزفری استفاده کنید که دیگه محشر میشه .. هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت ... عالیه ... افکت های جالب و اکولایزر خوبی هم داره ...
    حتما حتما حتما با گارانتی بگیرین ...

14. این کاربر از goldlucky69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه چیزی میگم شاید بگین دارم از روی تعصب حرف میزنم یا احساساتی شدم .... اما من خیلی آدم منطقی هستم ..
    دیروز گوشی SAMSUNG OMINIA II دوستم 4-5ساهت دستم بود ... به هییییییییچ هنوان قابل مقایسه با WAVE نبود .. درسته ویندوزه ولی کار کردن با ویندوز خیلی سخت بود .. حداقل واسه من ... تازه فهمیدم که چقدر تو بادا همه چیز دمه دسته .. کیفیت صفحه نمایش که هیچی ... اصلا بدم میومد نگاهش کنم اونو ... تازه معنی کیفیت WAVE رو فهمیدم ..
    حرف آخر ... دوستم به راحتی فایلهای EXE. رو روی گوشیش نصب میکنه .. این فوق العادس ... ولی ..من کیفیت و کلاس و سرعت و راحتی و ..... خلاصه یه تار موی WAVE رو با اون عوض نمیکنم ... گوشیش بیشتر شبیه این ماکتایی بود که پشت ویترین میذارن ...
    واقعا خوشحالم WAVE خریدم ... فردا هم احتمالا با یه I9000 کار کنم ... بعد باز میگم اوضاع چجوریه ... البته فکر کنم دیگه I9000 میتونه روی wave رو کم کنه ...

16. 2 کاربر از goldlucky69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •