تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 156 از 645 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

كسي به من نگفت بلاخره اين ا ماه رايگان كه ميدن همون پهناي باند درخواستي هستش يا 64 ميدن ؟؟؟؟ چون تست گرفتم 128 نيستش ؟!!!

2- اينكه فيلم ها رو چطوري ميگيرين به منم ياد بدين ديگه آخر من نتونستم با torrnet فايل بگيرم. ميخوام هر فيلمي خواستم بگيرم. در ضمن برنامه اي كه بشه هر خواننده اي رو كه خواستيم شو و موزيك هاش رو بگيريم سراغ دارين؟؟ برنامه Emule اسم خواننده رو سرچ ميكنيم هرچيزي رو ازش نمياره. من ميخوام ماهواره كه شو نشون ميده اسم خواننده رو بزنم همونا رم بياره ممنون ميشم كمك كنيد حداقل از adsl بتونم استفاده مفيد رو بكنم.
    kazza رو هم هر كس داره ممنون ميشم بده سرچ كردم دانلود كردم نصب نشد خراب بودش
    منتظر كمك شماها هستم
    همون 128 هست ....چطوری فهمیدی 64 هست؟مگه سرعت دانلودت 15 نیست؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

همون 128 هست ....چطوری فهمیدی 64 هست؟مگه سرعت دانلودت 15 نیست؟
    از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت آپلود و دانلود رو تست ميكنه ميگه اون موقع صبا نت داشتم ميگرفتم درست بودش ولي اينو گرفتم 41 دادش خيلي كمه تو پرشين تولز زدم گفتن بايد حداقل بايد رو 109 باشه. نميدونم چرا اينجوريه فكر كنم 64 دادن

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ولي اين قانون درست نيستش خود معاون مخابرات گفته بود تو سايتش خوندم كه بايد شركتها اطمينان رو بدن كه سرعت واقعي رو ميدن. واقعا از كجا بايد فهميد؟؟؟ چرا راهي نيستش كه نشون بده!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها ديروز من از صبح وصل بودم بعدش بعضي وقتها كانكشن قطع ميشد دوباره كانكت ميكردم نميدونم چرا اينجوري دانلود هايي كه با rapidshare ميكنيم به مشكل ميخوره تازه وقتي وصل ميشه خودش اتوماتيك وصل نميشه ميشه Internet download manager رو كاري كردش كه اينترنت قطع ميشه دانلود متوقف ميشه وقتي وصل شد دوباره خودش دانلود ها رو شروع كنه چون وقتي خونه نباشي بد ميشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیزی که از اسیا تک adsl دارن و با برنامه emule کار میکنن ایا مشکلی دارن با این isp یا شرکته اسیا تک با این نرم افزار برای p2p emuleمشکلی نداره.سواله دوم اینکه اسیا تک روزها سرعتش چه جوریه من داتک استفاده میکنم تا عصر سرعت پایینه و شبها میشه با سرعته نسبتا خوب دانلود کرد isp اسیا تک هم همینجوریه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها ديروز من از صبح وصل بودم بعدش بعضي وقتها كانكشن قطع ميشد دوباره كانكت ميكردم نميدونم چرا اينجوري دانلود هايي كه با rapidshare ميكنيم به مشكل ميخوره تازه وقتي وصل ميشه خودش اتوماتيك وصل نميشه ميشه Internet download manager رو كاري كردش كه اينترنت قطع ميشه دانلود متوقف ميشه وقتي وصل شد دوباره خودش دانلود ها رو شروع كنه چون وقتي خونه نباشي بد ميشه.

دوسته عزیز شما از کجا اکانت میگرید؟

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت آپلود و دانلود رو تست ميكنه ميگه اون موقع صبا نت داشتم ميگرفتم درست بودش ولي اينو گرفتم 41 دادش خيلي كمه تو پرشين تولز زدم گفتن بايد حداقل بايد رو 109 باشه. نميدونم چرا اينجوريه فكر كنم 64 دادن
    ادرس سایت مطمئنی درسته؟چون من میرم یه صفحه میاد که توش پر ادرس سایتهای مختلفه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیزی که از اسیا تک adsl دارن و با برنامه emule کار میکنن ایا مشکلی دارن با این isp یا شرکته اسیا تک با این نرم افزار برای p2p emuleمشکلی نداره.سواله دوم اینکه اسیا تک روزها سرعتش چه جوریه من داتک استفاده میکنم تا عصر سرعت پایینه و شبها میشه با سرعته نسبتا خوب دانلود کرد isp اسیا تک هم همینجوریه؟
    آسیا تک نه شبا سرعتش خوبه نه روز فقط از ساعت 5 صبح تا 11 کمی سرعتش خوبه الان که من دارم این رو مینویسم سرعتم چیزی حدود 15 کیلوبایت هست البته منظورم سرعت دانلود نیست
    خیلی مشکل داره این آسیا تک
    البته میگن هر چی به مرکز مخابراتی نزدیک باشی سرعتت بهتر میشه در صورتی که من 300 متر هم فکر نمیکنم با مرکز مخابراتی فاصله داشته باشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

ادرس سایت مطمئنی درسته؟چون من میرم یه صفحه میاد که توش پر ادرس سایتهای مختلفه...
    ادرس اصلی اینه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آخ شرمنده عادت کردم همش .com میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی صفحه میادش یه مثلث زرد رنگ هستش باید اون رو بزنی یعنی اون نزدیکترین مرکز به شما هستش بعد میگه اینترنتت ماله کجاست سرعتش چیه. البته بیشتر به سرور باکو و استامبول وصل میشه صبا که اینجوری بود برای بقیه هم همین ولی اسیا یه چیز دیگه میزنه نمیدونم چرا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •