تو پروفايلتون توضيح ميدم . اينجا ادامه نديد![]()
تو پروفايلتون توضيح ميدم . اينجا ادامه نديد![]()
خواهش دوست من ، جهت اطلاع شما آموزش های لازم برای یک کاربر مکینتاش هم تو تاپیک های زیر هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امید
یه سری مشکلات بزرگـــــــــــ پیش اومده می خوام از ایران لپ تاپ بخرم
قراره فردا واسم یکی شیرازو بگرده بخره !!!
374 " 1 کارت گرافیک داره ؟
خدایش ASUS u30jc بیشتر می ارزه تا 374 اینطور نیست ؟
اخه قدرت پایین cpu 374 منو نا امید کرده اگه core i5 می زد 13 اینچ خوب بود
من می خوام حتمآ 13 اینچ باشه " اخه می برمش بیرون
بازی نمی کنم ولی می خوام بدونم 374 بازی GTA IV رو اجرا می کنه ؟![]()
Last edited by rgrgred; 22-06-2010 at 00:37.
پسر تو این کاره نیستی!
همه که نباید برن اپل بخرند !
شما هر چی عشقته! برو همون ایسوس رو بخر!
اما ، اگر رفتی سمت ایسوس ، فردا پس فردا نگی : کاشکی اپل می خریدم!
موفق باشید ،
امید
چرا اگه اسوس خریدم و پشیمون بودم " اولین کار نفرینت می کنم چرا خوب منو راهنمایی نکردی
------------------------------
------------------------------
تو اصلا از من بدت میاد واسه همینم جوابمو نمی دی درســـــــت![]()
دوست عزیز سراغ اینجور مارکها هم میتونی بری ولی بهت بگم اینها بدرد کاربران آماتور میخوره . مک بخر تا حرفه ای باشی .
من خیلی به کیفیت لپ تاپ و نظم در طراحی اهمیت میدم . لپ تاپ قبلی من سونی ساخت ژاپن بود و خیلی برام خوب کار کرد . اون رو هم 2 میلیون تومان پول داده بودم . الان 2 روزه مک بوک پرو 371 با سی پی یو i5 خریده ام و الان میبینم چقدر با داشتن اون لپ تاپ آماتور بوده ام . این در حالیه که من به کامپیوتر تسلط کامل دارم و در حد برنامه نویسی اطلاعات دارم .
طراحی مک بوک واقعا عالیه . چقدر نظم در اون وجود داره و چقدر چیزهای جزئی رو هم بهش اهمیت دادن .
سیستم عامل مک هم که دیگه خیلی خوبه .
چقدر باید توضیح داد . دوباره فردا میری ایسوس میگیری و میای میگی راهنمائی نکردین .
ضمنا اون ماسکو برا چی زدی . امیدوارم بیمار نشده باشی . به هر حال مک خوبت میکنه .
Last edited by siamackh; 22-06-2010 at 07:12.
دوستان توجه كنيد :
لطفا اين جور صحبت ها رو در پروفايل يكديگر انجام بديد . تايپيك خيلي خوب داره جلو ميره خواهشا تايپيك رو به حاشيه نكشيد .
با تشكر از همكاريتون![]()
متاسفانه شیراز 373 قیمت کردم 2650 بهم گفتند.
1 سال گارانتی سخت افزار +3 سال گارانتی نرم افزرا و ویندوز+10 سال گارانتی آموزش
فکر کردن ما اینجوری هستیم
مجیک موس و کیبرد وایرلس هم 110 و 120 قیمت دادن.
جمعا خرید من از تهران حدود 300 هزار تومان به نفع ام هست.
گول اون ضمانت رو نخوريد . بيايد تهران با قيمت مناسب بخريد و بريد . هم يك سفر حساب ميشه و هم كلي به نفعتون ميشه![]()
آقا محسن و آقا امید از راهنماییهاتون ممنونم که خیلی کمک کردید تا الآن
یه زحمت دیگه
لینکی دارید که مثل همون مک بوک پرو که گذاشتید و عالی بود؛ مک بوک207یا516 رو ویدیویی ریوی یو کنه؟ سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)