تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 2199 اولاول ... 561061461521531541551561571581591601662062566561156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض وایمکس یا ADSL

سلام. من اینجا (اردبیل) ADSL پارس آنلاین دارم. سرویس 128 . سرعت دانلودم اکثرا 100-130 هستش حداقل هم 40-50 نوسان داره ولی بدک نی

می خوام وایمکس مبین نت بگیرم سرویس 512 اداریشو.

بظرشما همون ADSL رو تمدید کنم یا وایمکس؟

درسته که گفتن سرویس ها حق جابجایی ندارن. ولی مودم رو می تونم هم تو محل کار هم خونه استفاده کنم درسته؟ فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد. درسته حق دادن سرویس با امکان جابجایی ندارن ولی فکر نمی کنم جلوشو گرفته باشن
    کسایی که استفاده می کنن، در کل راضی هستین؟

ممنون

-----------
    ویرایش : البته الآن سرعت دانلودم 130 بود شد 18-20
    مجددا اصلاح می کنم سرعت دانلود فعلی 145
    اصلا نوسان نداره
    Last edited by ataomega; 23-10-2010 at 21:57.

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام دوستان من نزدیک 12 روز وایمکس از مبین نت گرفتم هیچ نوسانی ندارم سرعت دانلود هم همیشه 130 میده نامحدود گرفتم

1 مگ

اینم یک سایت برای تست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا از سایت های زیر تست بگیرید و نتیجه را برامون بزارید

کد:
    کد:
    با تشکر

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من اینجا (اردبیل) ADSL پارس آنلاین دارم. سرویس 128 . سرعت دانلودم اکثرا 100-130 هستش حداقل هم 40-50 نوسان داره ولی بدک نی

می خوام وایمکس مبین نت بگیرم سرویس 512 اداریشو.

بظرشما همون ADSL رو تمدید کنم یا وایمکس؟

درسته که گفتن سرویس ها حق جابجایی ندارن. ولی مودم رو می تونم هم تو محل کار هم خونه استفاده کنم درسته؟ فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد. درسته حق دادن سرویس با امکان جابجایی ندارن ولی فکر نمی کنم جلوشو گرفته باشن
    کسایی که استفاده می کنن، در کل راضی هستین؟

ممنون

-----------
    ویرایش : البته الآن سرعت دانلودم 130 بود شد 18-20
    مجددا اصلاح می کنم سرعت دانلود فعلی 145
    اصلا نوسان نداره
    سلام
    شما که ADSL به این خوبی داری برا چی میخوای وایمکس بگیری ؟؟

وایمکس معلوم نمیکنه که کیفیتش خوب باشه یا نه . خیلی از عوامل تو وایمکس تاثیر دارند از جمله منطقه شما وضعیت آب و هوایی و غیره . به نظرم شما همون ADSL شارژ کن که 128 داری با 140 دانلود میکنه عالیه . حالا چرا افتادی تو فکر وایمکس ؟؟

جابجایی هم اطلاعی ندارم از خودشون بپرس ببین چی میگن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

9

سلام به همگی

من هم در گرگانم و مبین نت را در ماه اول با 256 کیلو تجربه کردم و ماه دوم 512 گرفتم همانطور که دوستان دیگه گفتن خیلی نوسان داره و سرعت دانلود گاهی اوقات به 80 کیلو میرسه ولی گاهی هم افت شدیدی داره وبه 4 کیلو میرسه
    تنها مزیتش نسبت به ای دی اس ال اینه که هر جا که سیگنال و برق هست میتونی اینترنت داشته باشی و تقریبا کشوری هستش.در کل برای دوستانی که مشکل خط تلفن دارن خوبه.فقط اگه مودمش کوچکتر باشه بهتره

اینم تست سرعت

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

4

سلام
    شما که ADSL به این خوبی داری برا چی میخوای وایمکس بگیری ؟؟

وایمکس معلوم نمیکنه که کیفیتش خوب باشه یا نه . خیلی از عوامل تو وایمکس تاثیر دارند از جمله منطقه شما وضعیت آب و هوایی و غیره . به نظرم شما همون ADSL شارژ کن که 128 داری با 140 دانلود میکنه عالیه . حالا چرا افتادی تو فکر وایمکس ؟؟

جابجایی هم اطلاعی ندارم از خودشون بپرس ببین چی میگن .
    از جوابتون ممنون
    راضیم اینترنت ذغالی با سرعت 1 کیلو داشته باشم ولی نوسان نداشته باشه
    هــــــــــــــــــــــیچ اعتباری به این ADSL پارس آنلاین نیست.
    سرعتای بالا لحظه ای نهایتا دقیقه ای ان. یه فایل سنگین بخوای دانلود کنی پدر که سهله بابای آدمم در میاد :-P

در مورد جابجایی ممکنه امکانش باشه ولی اگه از خودشون بپرسی مسلما میگن نه نمی شه ...

حالا سرویس 512 مبین نت در چه حدیه؟ می گن سرعت 50 هست. حداقل این سرعت ثابته؟ بیشتر بخاطر محدودیت بالای پهنای باندش تمایل به وایمکس دارم و احتمال اینکه بتونم هم تو چاپخونه استفاده کنم هم خونه البته فاصله زیادیــ هم ندارنــــــــا

سرویس فعلیم هم پینگش افتضاحه هم نوسان سرعتش.
    این مبین نت هم پاش هنوز به زندگیم باز نشده باعث شد بعد 3 سال عضویت تو این فروم اولین پستمو امروز بزنم
    Last edited by ataomega; 23-10-2010 at 23:18.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از جوابتون ممنون
    سرعتای بالا لحظه ای نهایتا دقیقه ای ان. یه فایل سنگین بخوای دانلود کنی پدر که سهله بابای آدمم در میاد :-P

در مورد جابجایی ممکنه امکانش باشه ولی اگه از خودشون بپرسی مسلما میگن نه نمی شه ...

حالا سرویس 512 مبین نت در چه حدیه؟ می گن سرعت 50 هست. حداقل این سرعت ثابته؟ بیشتر بخاطر محدودیت بالای پهنای باندش تمایل به وایمکس دارم و احتمال اینکه بتونم هم تو چاپخونه استفاده کنم هم خونه البته فاصله زیادیــ هم ندارنــــــــا

این مبین نت هم پاش هنوز به زندگیم باز نشده باعث شد بعد 3 سال عضویت تو این فروم اولین پستمو امروز بزنم
    سلام
    راستش من وایمکس ندارم . الان اکثر کاربرای مبین نت ناراضی هستند البته این دلیل نمیشه که شما هم مبین نت بگیری سرعتش بد باشه چون به خیلی چیز ها بستگی داره ولی در مورد دانلودش باید از دوستانی که وایمکس دارند بپرسید .

موفق باشید

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از جوابتون ممنون

در مورد جابجایی باید بگم که شما از مودمتون در هر قسمت از نقاط تحت پوشش در کل کشور می تونید استفاده کنید.
    من الان مبین نت دارم تا سرویسم راه افتاد درگیری زیاد با هاشون داشتم چون تازه کارند ولی الان ازش خیلی راضیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در مورد جابجایی باید بگم که شما از مودمتون در هر قسمت از نقاط تحت پوشش در کل کشور می تونید استفاده کنید.
    من الان مبین نت دارم تا سرویسم راه افتاد درگیری زیاد با هاشون داشتم چون تازه کارند ولی الان ازش خیلی راضیم
    ممنون از جوابتون.

شما چه سرویسی گرفتین؟ سرعت دانلودتون چطوره؟

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون از جوابتون.

شما چه سرویسی گرفتین؟ سرعت دانلودتون چطوره؟
    خواهش می کنم.
    من 256 گرفتم ، سرعت دانلودم به همون اندازه 256 نه بیشت(32-36) . تو پست های قبلیم تست سرعت گذاشتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خواهش می کنم.
    من 256 گرفتم ، سرعت دانلودم به همون اندازه 256 نه بیشت(32-36) . تو پست های قبلیم تست سرعت گذاشتم.
    سرعت دانلودتون که 32-36 هست شبانه و جمعه ها که رایگانه چقدر فرق می کنه سرعتتون؟

اینجا پارس آنلاین شبانه رو کلان قطع کنه خیلی بهتره چون در حد دیال آپ هم نیست

راستی شما کدوم شهر تشریف دارین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •