تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 1291 اولاول ... 561061461521531541551561571581591601662062566561156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امروز دو چراغ Tel1 , Tel2 روی مودم وای فای روشن شده و وقتی تلفن رو می زنیم به پشت مودم (2 تا سوکت تلفن داره) بوق آزاد می زنه
    کسی می دونه جریانش چیه ؟ می خوان این سرویس تلفن روی وایمکس رو هم فعال کنند ؟

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز دو چراغ Tel1 , Tel2 روی مودم وای فای روشن شده و وقتی تلفن رو می زنیم به پشت مودم (2 تا سوکت تلفن داره) بوق آزاد می زنه
    احتمالا ايرانسل داره voip رو فعل ميكند.

3. 2 کاربر از tetis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران گیشا

پيش فرض

کدوم منطقه هستید شما؟ منم میخوام

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوستان توجه داشته باشین وایمکس مکمل ADSL هستش ، قطع و وصل داره و کاملا یه چیز طبیعی هستش چون سرویس به صورت بی سیم هست.
    پشتیبانی خوب.
    نامه از شرکت با سربرگ و مهر و امضاء
    1.نامه از شرکت بخوام بیارم باید قید بشه چه سرعتی نیازه؟512 هم میدن با نامه از شرکت؟
    2.سرویس 256 سرعت دانلودش چقدره و چقدر نوسان داره؟دانلود در ساعات رایگان و جمعه ها چطوره؟
    3.جدیدا در سایت ایرانسل مودم usb هم معرفی شده که تقویت کننده هم داره قیمتش هم 99000 تومنه یعنی هم قیمت با مودم وای فای.بنظرتون این مودم با توجه به اینکه تقویت کننده هم داره انتخاب خوبیست؟چون وای فای زیاد برام مهم نیست.ضمنا مودمها امانی هستن یا باید خرید؟
    4.قبل از درخواست و واریز میشه نمایندگیش بیاد یه تست سرعت کنه؟چون به نقشه زیاد نمیشه اعتماد کرد.
    سوالام زیاد شد...از جوابتون ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.نامه از شرکت بخوام بیارم باید قید بشه چه سرعتی نیازه؟512 هم میدن با نامه از شرکت؟
    2.سرویس 256 سرعت دانلودش چقدره و چقدر نوسان داره؟دانلود در ساعات رایگان و جمعه ها چطوره؟
    3.جدیدا در سایت ایرانسل مودم usb هم معرفی شده که تقویت کننده هم داره قیمتش هم 99000 تومنه یعنی هم قیمت با مودم وای فای.بنظرتون این مودم با توجه به اینکه تقویت کننده هم داره انتخاب خوبیست؟چون وای فای زیاد برام مهم نیست.ضمنا مودمها امانی هستن یا باید خرید؟
    4.قبل از درخواست و واریز میشه نمایندگیش بیاد یه تست سرعت کنه؟چون به نقشه زیاد نمیشه اعتماد کرد.
    سوالام زیاد شد...از جوابتون ممنون
    سلام
    جواب بند 2 قبلا هم گفته شده سرعت دانلود برای 256 کیلو بیت حداکثر برابر 32 کیلو بایت هست که در شرایط عادی به اونجا ها هم نمیرسی یعنی ممکنه کمتر بشه .
    برای من که نوسان زیادی نداره ولی بعضی اوقات {به ندرت} قطع و وصل میشه دانلود رایگان هم نداره
    جواب بند 4 خیر باید پولو واریز کنی تا بیان برای نصب . چه شانس بیاری و بگیره و چه شانس نداشته باشی و نگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الان ساعت 8:10 شبه...حدودا ..ساعت 7:30 زنگ زدن از وایمکس...که حدود ساعت 9 میان واسه نصب مودم..

واسم دعا کنید...راه بیوفته...و به خوبی انتن بده...چون من به اینترنت پرسرعت خیلی نیاز دارم...واسم دعا کنید....

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

راستی یادم رفت بگم...من 256 نامحدود با مودم وای فای سفارش دادم..

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

راستی یادم رفت بگم...من 256 نامحدود با مودم وای فای سفارش دادم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سوال تکرایه ببخشید:

1. سرعت دانلود با ترافیکهای مختلف فرقی با هم داره؟
    2. کلا سرعت دانلود ایرانسل چجوریه؟ من الان رسالتم میخوام یه 512 بگیرم...
    3. مبین نت میگن سرعت دانلودش بهتره...
    4. واسه نامه گرفتن از دانشگاه تا چه سرعتی میشه گرفت و اینکه توی اون نامه باید چی باشه؟!
    5. در مجموع راضی هستید از وایمکس ایرانسل؟!
    Last edited by mss_195; 14-11-2010 at 21:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا سوال تکرایه ببخشید:

1. سرعت دانلود با ترافیکهای مختلف فرقی با هم داره؟
    2. کلا سرعت دانلود ایرانسل چجوریه؟ من الان رسالتم میخوام یه 512 بگیرم...
    3. مبین نت میگن سرعت دانلودش بهتره...
    4. واسه نامه گرفتن از دانشگاه تا چه سرعتی میشه گرفت و اینکه توی اون نامه باید چی باشه؟!
    5. در مجموع راضی هستید از وایمکس ایرانسل؟!
    1 - منظور سوال اولت را نفهمیدم، این جدول تعرفه ها

2 - خب سرعت دانلود 512 کیلو بیت باید در حدود 64 کیلو بایت باشه که معمولا با نوسان سه ، چهار کیلویی همراهه.
    3- به شنیده ها اطمینان نکن، اگرهم سرعتش بهتره احتمالا به خاطر اینه که کاربرانش کمترن، من که یه بار 30 هزار تومن از طرف گروه مخابرات ایران گزیده شدم. عمرا دزد دستشون بدم.
    4- همون قدر بهت میدن که تو نامه نوشته شده ، مثلا دانشگاه مینویسه جناب آقای/خانم فلانی جهت امور بهمان به اینترنت با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه نیاز داره. حالا اگه تونستی اون نامه را از دانشگاه بگیر.
    5- قطعا وایمکس از سرطانی به نام دیال آپ و طاعونی به اسم اینترنت موبایل بهتره به خصوص برای کسی مثل من که ساعت را هم تو اینترنت می بینم.

10. 2 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم از سوال اول اینه که مثلا سرعت دانلود سرویس نامحدود با 4gb در ماه فرق نداره که؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سر کارم گذاشت...نیومد....اما همین 1 ساعت از وایمکس زنگیدند...09351000000...و به من گفتن..اومد؟من گفتم نه...گفتن اگه زنگیدند..حتما میان مرسی

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------

منظورم از سوال اول اینه که مثلا سرعت دانلود سرویس نامحدود با 4gb در ماه فرق نداره که؟!

نه عزیز چه فرقی داره؟؟؟؟سرعت سرعته

13. 2 کاربر از kakmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •