اگه برات دوربين مهم نيست پرو بگير
عاديشو فك كنم 350
موري و باتري كه روي خود گوشي هست-سيم يو اس بي-شارژر-هندزفري-قلم-يه مشت چيز ديگه كه فرعي هست مثل:پايه-ليبل برا صفحه-و...
اره بعضي هاش يه مشت وسايل كم داره
عاديشو فك كنم 350
موري و باتري كه روي خود گوشي هست-سيم يو اس بي-شارژر-هندزفري-قلم-يه مشت چيز ديگه كه فرعي هست مثل:پايه-ليبل برا صفحه-و...
عاديشو فك كنم 350
----------------------------------------------
ببخشيد پستم دوبار اومده :ويرايش
فرعی هاش چیا هستن؟؟؟؟؟؟؟![]()
پرو به نظر من قشنگتره، معموليش جاي دست پشت بدنه مي مونه همش بايد تميزش كني، صداي پرو هم تو اسپيكر بيشتره، كيبردشم خوبه فقط چيزي كه هست تو بعضيهاش جاي حرف Y و z جابجا هست، اوني كه درست بگير. الان پرو بدون گارانتي طبقه پنجم علاادين بهت ميدن 320، معمولي 330. داخل پك پرو همون شارژز و كابل يواس بي و هندزفري داره، قلم هم نداره البته تاچش انقدر حوبه كه با دست راحت عمل ميكنه.
چکارش کردی که این ورژن 3.3 کار کرد؟
من که دیگه کچل شدم. هیچی هم برام سخت تر از این نیست که از پس نصب یه برنامه ای که همه میگند باید کار کنه برنیام. حتی دو سه بار بالکل گوشی را رست کردم و مموری کارد را هم فرمت کردم و دیگه چیزی توش باقی نموند با این حال باز پس از نصب این ورژن 3.1 دفعه اول بدون محدودیت کار کرد و پوشه cities , diskcache را هم ساخت. و پس از راه اندازی gps خود گوشی موقعیت را هم نشان داد. همه اینها بدون اینکه هنوز نقشه ای دانلود کرده باشم. ولی به محض بستن برنامه وراه اندازی دوباره فورا خارج شد!!!
برای ساین هم از همون برنامه siscontents ورژن 159c و فایل اجرایی extsis استفاده کردم به این شکل که اول sign قبلی را پاک کردم و دوباره با فایلهای opda خودم اول برنامه licennce manager و بعد هم خود nokia map را ساین کردم و با دنباله sisx ذخیره کردم. البته قبلش هم با شکل sis ذخیره کرده بودم و اونم کار نکرد و ظاهرا اصل ساین کردن است و دنباله تاثیری نداره. در هرصورت تا حالا که این ورژن 3.1 کار نکرده.
از اون طرف تو خود برنامه siscontent یک پروفایل سلف ساین هست. اون را میدنید چیه؟ نکنه اصلا باید با اون ساین کرد؟
تائید میشه
فکر نکنم تقلبیش موجود باشه
همانطور که دوستان گفتند برای شما پرو بهتره
قیمتش تو تبریز 370 هست
سلام
یه بار شانسی کار کرد
و الان به قول شما دیگه کار نمیکنه
برنامه را باز میکنم صفحه اصلی میاد
وقتی یکی از منوها را میزنم میپره بیرون
عجب گیری کردیم
ورژن ریپک که خودم گذاشته بودم درست کار میکنه فقط اشکالش همون قطع شدن جی پی اس هست
اما این ظاهرا بعد از کمی خراب میشه
بعضي هاش كابل تي وي داره -بعضي هاش پايه براي ماشين داره-بعضي هاش ليبل داخلشون هست تا اگه اين چسب رو صفحت خط خطي شد عوضشون كني
راستي تاچ پرو از عادي بهتره؟
سلام
منم توي اين يكي دوهفته ميخوام پرو بگيرم، احتمالا از علاءالدين
فقط چندتا سوال داشتم كه ممنون ميشم راهنماييم كنين
1-فول پكش گير مياد؟ نميخوام اينجور بشه كه دوجا برم بگن فول پكش گير نمياد بيخيال شم
2-چقدر به گارانتي بها بدم؟ برم بدون گارانتي بگيرم يا با گارانتي؟ چه گارانتي بگيرم/
3-يكي از دوستان همينجا گفته بود از علااءالدين گرفته و طرف به اسم برنامه ريختن و اين حرفا كلي ازش اضافه گرفته، ميخوام بدونم اين گوشي برنامه و اينا نياز داره يا نه! نندازن بهم
4-ازونجا كه اينترنت پرسرعت ندارم نظرتون چيه همونچا بگم آپديتش كنه جاي اينكه برم كافي نت؟
5-قيمت روزشو كي ميدونه؟
6-دوستان ميگن صداش خيلي ضعيفه، يعني درين حدم نيست كه مثلا جاي يكم شلوغ بتوني با هدست راحت آهنگ گوش كني
ممنون
يه سوال ديگه ام دارم كه ازونجا كه خيلي از تاپيكا خوابيدن اينجا مطرحش ميكنم
ممنون ميشم راهنماييم كنين
دوست من ميخواد آينو بگيره
چيزايي كه از گوشي ميخواد: دوربين بالا- تاچ بودن و همينطور داشتن صفحه كليد- كيفيت خوب صدا مخصوصا با هدسته
چيزايي كه مهم نيست واسش سيستم عامل و اين چيزاست
واينكه حتما سوني اريكسون باشه
ميخواستم بدونم بجز آينو پيشنهاد ديگه اي دارين؟
بازم مرسي![]()
منظورم اینه که فول پک و عادی دارن دیگه؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)