کسی نیست بازی کنیم؟
کسی نیست بازی کنیم؟
برادر من آی دی یاهو دوستان رو داشته باش اونجا اطلاع رسانی سریع تره.
secretjail بنده
benam_miri بهنام
kitten_23t پیمان
آقا شب ها ما همیشه داریم آنلاین می زنیم
از دست ندید حیف ها.
من اگر تعداد بازیکنها زیاد بود و پینگ ای دی اس الم هم درست بود میدادم ارزش داره ولی از پینگ اینترنت خودم مطمئن نیستم. فعلا که بیشتر شبها پینگم خرابه. من صبانت دارم توی تهران حدود یک سال پیش که بازی میکردم پینک تقریبا خوب بود ولی الان مخصوصا شبها خرابه و کم پیش میاد که بتونم یک ساعت بدون دردسر بازی کنم.
کسی توی تهران هست که صبانت داشته باشه و پینگش هم خوب و ثابت باشه؟
بریم دیگه غاز بچشرونیم . -- شد رفت . الان اومدم دیدم یارو فقط تیر میزنه خود به خود میره رو هد ادم های بیچاره مثل من . همون یارو چیتر هاستم بود . دیگه بد تر !!!
آقایون ما رفتیم کالاف 4 از این همه چت و غیره خسته شدیم
لطفا دیگه ما رو حذف کنید
احتمالا این آخرین پست من هست به امید موفقیت و آرزوی خوشبختی
خدانگهدار همه شما دوستان عزیز
God
والا نمیدونم منظورت از چیت زدن بنده اگه رنکه که یه سرور خارجی بری رنکت میشه 70.حالا من دیدم اینجوریه یه بک آپ گرفتم و رنکم همونه همیشه.حالا غیر این لول چیت دیگه ای گه مد نظره بفرمایید.گرچه رنک خیلی مهم نیست پینگ مهمه و اونم اگه بازیت خوب باشه باز مهم نیست میبینی که بعضی از دوستان با رنک آشخور و پینگ 140-160 اول هستن همیشه علت؟چیت؟
من چه طوری می تونم lan بازی کنم با یه کامپیتر دیگه؟
وقتی می خوام لن بازی کنم.وقتی می رم. multiplayer رو میزنم از بازی میاد بیرون میره تو یه محیط کد مانند که واسه خود بازیه.بعد یه ارور میده از بازی میاد بیرون.
آموزشی چیزی هستش به من بدید؟؟؟؟
ممون میشم!!!!
دوستان عزیزان هرکی شب ها اومد از لانچر و ار پی جی استفاده نکنه.گرانادا لانچر هم جزء همین موارده.
چون تعداد واقعا بالاست الان دقیقا 25 نفر رو بنده ادد دارم پس:
عباس جان شما که معمولا اول بودی اما به هر حال صلاح با خودته ولی لانچر استفاده نکن اگه اومدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)