لطفا یک بزرگواری که کاملا به داستن مسلط شده داستان این بازی رو برای ما بنویسد . با تشکر
لطفا یک بزرگواری که کاملا به داستن مسلط شده داستان این بازی رو برای ما بنویسد . با تشکر
آره لطفا یکی خلاصه شو بنویسه.
من هنوزم نمیدونم چرا نیویورک اینقد داغون شده![]()
موجودات فضایی اومدن ؟![]()
آقا دمتون گرم یکی جواب ما رو هم بده
ممنون
آره خیلی راحت بود.... درسته پینگم بالا بود ولی تو هر راند بین 12 نفر نفر سوم یا چهارم میشدم
هر راند 10-15 نفر می کشتم و همون مقدار هم می مردم... کلا لذت بخش بود و اصلا لگ نداشت و بازی روان
انگار داری سینگل پلیر بازی می کنی... فقط همون پینگم که باعث میشد تیرم بد بخوره به هدف ولی مشکلی
نیست و خیلی حال میده ....خیلی حال میدا خانوادگی داشتیم بازی میکردیم بابام دشمنارو پیدا م یکرد میگفت اوناهاش اونورو بزن منم میزدم و داداشمم کمک م یکرد
بابام میگفت بزن پدر این خارجیهارو در بیار
خوبیش اینه که دیسکانکت نمیشه از سرور .. و خیلی زود در حد 5 ثانیه لابی پیدا میکنه و کلا خوراک بازیه ...
بر عکس مورتال کمبات 9 که 10 دقیقه طول میکشه یه مچ پیدا کنه و آدم بیخیالش میشه ..![]()
Jacob Hargeave با پدر بزرگ دکتر Gould و Karl Rasch در سال 1908 توی Crash Site Tunguska یه ورقه ای رو پیدا میکنه که مربوط به تکنولورژی Ceph بوده . Ceph همون موجودات فضایی هستند که در فاصله دوری از زمین زندگی میکنند .
اولین کاری که Jacob میکنه اینه که با استفاده از تکنولرژی که دزدیده بود طول عمر خودشو به طور مصنوعی افزایش میده . یعنی نمیمیره .
بعد با استفاده از اون تجهیزات شرکت Crynet رو به وجود میاره که یه شرکت تحقیقاتی و یه جورایی نظامی حساب میشه .
تو سال 2020 جیکوب میدونسته که Ceph از چندین میلیون سال پیش توی یه جایی توی کره زمین هستند . پس سعی میکنه با استفاده از مردم کره Ceph رو بیدار کنه . (هدفش از این کارو نمیدونستم)
اون یه تیمو میفرسته اونجا تا برن و با Ceph مبارزه کنند و اطلاعاتی رو به دست بیارن که سر دستشون Prophet بوده .
ولی هدف اصلیش این بوده که Nanosuit رو تست کنه و بتونه اونو خودش بپوشه .با اینکار اون تبدیل به یه Post-human savior of humanity میشد .
سه سال بعد از اتفاقات Crysis 1 اینبار Ceph برمیگرده تا با ویروسی که خودشون ساختن انسان ها رو ضعیف کنند و بکشند تا بتونند زمینو تسخیر کنند .
که هدفشون شهرای بزرگی مثل Rio De Janerio نیویورک و لندن و ...بوده .
که Prophet میفهمه این نانو سوییت Symbiotic هست . (یعنی فکر کنم اگه لباسو در بیارند شخص میمیره نمیدونم دقیقا منظور چیه)
که بعدها Prophet این بیماری و میگیره . و توسط CELL که نیرو های همون Crynet بودن دشمن شناخته میشه . چون هم ویروسی بوده و هم Jacob نانوسوییت رو میخواست .
که پرافت دنبال یه شخصی میگشته که لباسو به اون بده . پس Alcatraz رو پیدا میکنه و خودکشی میکنه . چون این لباس رابطه خیلی عمیقی با بدن انسان برقرار میکنه و همزمان با یکی میتونه این رابطه رو برقرار کنه .
این یه خلاصه از داستان کلی بود . بقیه داستانو صد درصد توی مراحل فهمیدید
دقیق متوجه نشدم کجا هستین ولی فکر کنم در اون تالاره هستین درسته؟ اگه عکس بزارید دقیق میشه گفت...آقا دمتون گرم یکی جواب ما رو هم بده
ممنون
دوست عزیز شما باید سوار یکی از اون ماشینا بشید و ماشین رو برونید به سمت همون دیوار . همین
چه بد
سلام
این سیو ببین میتونی استفاده کنی
فکر کنم مرحله 4 باشه
راستی بازی شما نسخه بیتا نیست ؟
سلام
اینجا فکر کنم اخرشه
دیگه حال نداشتم بیشتر برم
اینجا راهش از کجاست نیافتم ؟
هونجایی که دشمنها نیز غیب میشند
یه سوال دیگه
چرا اسکرین شات میگیرم صفحه سیاه میاد ؟
![]()
تو همین ورودی قسمتی که الان داخلش هستید 4 تا بیگانه رو باید نابود کنید که بصورت نامرئی در میاناز دوربین حرارتی استفاده کنید و یا اینکه مثه من برید اونجا قدم بزنید و به محض نزدیک شدن .یکی با فشار دادن دکمه ی مربوطه گلوشونو بگیرید و فشار بدید
بعد از کشتنشون این دریچه ای که تو عکس گذاشتید باز میشه و میرید داخلش و بازی تموم میشه
+
در مورد سیاه افتادن هم شما بیخیال اون روش قدیمی و مشکل دارو غذاب اور و مزخرف شیدو یه fraps 2 مگی رو نصب کنید و راحت هر چند تا عکسو فیلم دوست دارید تهیه کنید از بازی هاتون و هرگز هم سیاه نمیشه و کیفیتشم خیلی عالی تره
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 10-05-2011 at 02:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)