تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 370 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه توی دوبی آیا جایی هست که یکی از مدل های VPCF116FX یا f115fm یا VPCF117FX یا VPCF11EGX/B گیر بیاد؟
    (البته یه جا پیدا کردم که متاسفانه با دو سال گارانتی ایران اونجا می فروخت و روی قیمت آمریکاش حدود 800هزار تومن کشیده بود)

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    vaioman وmohammadi4net بقیه دوستان

لطفا در انتخاب بین مدل ایسوز و اف 115-6 سونی منو راهنمایی کنید
    بدجوری گیرکردم چی کار کنم؟

آخه سونی فول اچ دی هست(واقعا میشه از دیدن فیلم لذت برد) و صفحه کلید(طراحی) خوبی داره و 2 گیگ رم بیشتر داره

از او طرف ایسوز، یو اس پی 3 و گرافیک قوی تر و گارانتی بهتری داره

قیمت روز این مدل ها رو دارید؟؟؟
    لطفا راهنمایی
    دوست عزیز میخوای به تک تک دوستان پست بدی مگه ؟؟؟ چه خبره!!
    اگه با قیمت مشکلی ندارین من ایسوس رو پیشنهاد میدم ..ولی شما کارایی که میخوای رو هم بگوو؟؟
    در ضمن در گارانتی ها هیچ تفاوتی نیست شرکتها تقریبا مشابه عمل میکنن.

موفق باشی

3. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    منظورم از گفتن این چندتا مدل(مدل های VPCF116FX یا f115fm یا VPCF117FX یا VPCF11EGX/B) این بود که شاید کسی از دوبی یکی از این مدلها رو خریده باشه و آدرس داشته باشه
    بعدشم فکر کنم اگه هر کدوم رو از جای درستی تو دوبی بشه خرید حداقل با ایران 400هزار تومن اختلاف قیمت داشته باشه(چون چندتا مدل رو که چک کردم همین نتیجه رو گرفتم)
    در ضمن من نیاز به گارانتی ندارم به دلایل زیادی
    فقط می خوام اگه بشه بهترین لپ تاپ رو با بهترین قیمت خریداری کنم
    این مدلهایی که نوشتم رو هم فقط قبول دارم و هر کدوم گیر بیاد فرقی برام نمیکنه و همون رو می خرم
    خواهشا اگه کسی می تونه کمک کنه تا شنبه بیشتر دوبی نیستم
    Last edited by GR_mahdi; 10-06-2010 at 21:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بدجوری گیر کردم

میگه قیمت ایسوز چنده؟

قیمت سونی هم داری؟

کارهای برنامه نویسی و فتوشاپ و بازی و فیلم؛ البته در کنار این موارد راحتی کیبردش هم مهمه

چطور میگی گارانتی مهم نیست اگه گارانتی معتبر نباشه که وقتی واسه دستگاه مشکلی پیش بیاد کسی جوابگو نیست؟؟؟؟

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بدجوری گیر کردم

میگه قیمت ایسوز چنده؟

قیمت سونی هم داری؟

کارهای برنامه نویسی و فتوشاپ و بازی و فیلم؛ البته در کنار این موارد راحتی کیبردش هم مهمه

چطور میگی گارانتی مهم نیست اگه گارانتی معتبر نباشه که وقتی واسه دستگاه مشکلی پیش بیاد کسی جوابگو نیست؟؟؟؟

ببین تا 1.5 ایسوس بهترین گزینه برای شماست

گارانتی هم خوبه باشه اما زیاد دل بهش خوش نکن چون زیاد جواب گو نیستن (البته بازم بسته به شرکت داره)

داره خودمونی میشه sajjjjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان لطفا توجه کنید
    بالاخره یکی اومود که بحث این گرافیک quadro رو وسط بکشه.
    آقا من به شدت تو این چنت مدل گیر کردم.خیلی هم تو جاهای دیگه و هم اینجا پست زدم ولی جواب نگرفتم.حالا امیدوارم این دفعه دیگه جواب بگیرم.
    بین Lenovo w510 F115 asus n61jq a موندم.
    حالا سوال من اینه که این مدل لنوو رو اگه بخوام باید از دبی بام یارن.
    قطعاتش هم cpu i7 720/Ram 4G 1066/VGA Nvidia Quadro 880-1gig/Hdd 320-7200/مانیتور غیر براق
    مشخصات مدل f115 و N61jq هم که همه دارن.
    1
    -کار من 3d هست و دانشجوی معماریم.autocad/3dmax و البته کمی بازی(مخصوصا pes) از برنامه های ضوری من هست.با توجه به اینکه گرافیک های معمولی مثل 5730 و 330m از سری Gamingهستند(لطفا کسی در این خصوص بحث نکنه چون من 100 در صد مطمئن هستم) و تو رندر(فقط رندر) هیچ نقشی ندارن ولی توکار با مکس تو حرکت کردن تو view port نقش دارن من گرافیک qoudro(که تو رندر تاثیر داره) رو انتخاب کردم.فقط موضوع سره ram 1066 لنوو هست که نمیدونم چقدر میتونه تو سرعت سیستم تاثیر بزره(نسبت به 1333).

2-من مانیتور برام خیلی مهمه(اول از همه کیفیت رنگ و زاویه دید و بعد هم رزولوشن ).یکی از دوستام سرسcwگرفته بود که 14 اینچ بود ولی بخاطر رزولوشن 1900*600 که خیلی بالاس منوهای 3dmax نوشته هاش شدیدا ریز بود که مجبور شدیم موقع کار با مکس رزولیشن کمکنیم.من من اصلا نمیخوام همچین مشکلی داشته باشم.نوشته هم میخوام خوندنش سخت نباشه(مخصوصا در مورد asus وF115 توضیح بدید که کدوم بهتره)

3-در مورد دوام بدنه و قرص و محکمی در کل کدوم مدل رو پیشنهاد میدید.(مخصوصا asus که من در این مورد هیچی ازش نمیدونم.خیلی با سونی و لنوو فرق داره؟)

4-این سری لنوو مانیتورش مات هست.سونی هم تو بعضی مدل هاش مات زده خواستم بدونم که از سری F مات توایران وجود داره یا نه یا اگه نه برچسبی چیزی هست که این کارو انجام بده؟تو کیفیت تاثیر چندانی داره؟

5-این هم لینک بررسی هر سه لپتاپ(قیافه زیاد برام مهم نیس.کیفیت مهمه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    لینک n61Jq گیر نیاوردم ولی سرس n61jq با core i5 هست که فکر کنم فقط تو cpu و Vga با اونی که تو ایران هست فرق داره-لینک لنوو هم cpu i7820 هست ولی بقیه چیزاش با اونی من میخوام وردارم یکیه.به کیفیت مانیتور توجه کنید
    در آخر (شبیه مقاله شد!) ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید.شرمنده که طولانی شد.
    بابا یعنی حتی ارزش نظر دادن هم نداره (حیف این همه تایپ)

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بدجوری گیر کردم

میگه قیمت ایسوز چنده؟

قیمت سونی هم داری؟

نمیگم گارانتی مهم نیست ولی خوب اگه فلان شرکت ساپورت نکنه مطمئن باش یه شرکت دیگه هم به احتمال زیاد ساپورت نمیکنه.متوجه ای؟
    با توجه به کارایی که میخوای هردو مدل جوابگو هستش سونی به غیر از گرافیک بتو بقیه ولی خب ایسوس ارزونتره همینو بگیر.

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

سلام دوستان عزیز
    منظورم از گفتن این چندتا مدل(مدل های VPCF116FX یا f115fm یا VPCF117FX یا VPCF11EGX/B) این بود که شاید کسی از دوبی یکی از این مدلها رو خریده باشه و آدرس داشته باشه
    بعدشم فکر کنم اگه هر کدوم رو از جای درستی تو دوبی بشه خرید حداقل با ایران 400هزار تومن اختلاف قیمت داشته باشه(چون چندتا مدل رو که چک کردم همین نتیجه رو گرفتم)
    این مدلهایی که نوشتم رو هم فقط قبول دارم و هر کدوم گیر بیاد فرقی برام نمیکنه و همون رو می خرم
    دوست عزیز اگه بتونی 115 رو گیر بیاری خوبه ... مدل خوبیه..
    فک یکنم تفاوت قیمت همون حدود300 باشه.( مطمئن نیستم)
    هر کدوم از این مدلها گیرت بیاد خوبه به جز سری F11 اونم به خاطر گرافیکه ضعیف.
    موفق باشی

9. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    سلام دوست عزیز .
    الآن توی دبی F117FX و F116FX موجود نیست .
    ولی اگر که 117 گیر بیارین خیلی عالی هست چون از 115 هم هاردش قوی تره .
    مدل های مخصوص آمریکا هم مثل همین EGX اصلا تو دبی پیدا نمی شه .
    برای خرید اینا حتما باید به پاکستان یا افغانستان برید ترکیه هم هست ولی قیمت بیشتر از اینجا هست .
    فقط فکر کنم باید قید جعبه رو هم بزنید چون نمیزارن با جعبه وارد ایران کنید وگرنه باید گمرکی بدین .
    موفق باشید .

11. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بدجوری گیر کردم

میگه قیمت ایسوز چنده؟

قیمت سونی هم داری؟

سونی یه 100 تا 200 تومان قیمتش از ایسوز بیشتره .
    اگر که براتون خیلی کیفیت صفحه مهمه سونی از هم بیشتر و بازی کردن با نوت بوکی که کیفیت صفحه نداره خیلی حال نمیده .
    من به خاطر همین کیفیت صفحه از گرافیک ایسوز گذشتم .
    رزولوشن صفحه ایسوز با سری 10 اینچ سونی یکی هست و این یکم به نظر من پایینه .
    در ضمن طبق ریویو هایی هم که من تا حالا خوندم کیفیت صفحه نمایش ایسوز سری N61 خیلی کمه .
    اینم لینک ریویو ها :
    کد:
    کد:
    رم هم 6 گیگ عملا کاربردی نداره ولی 4 گیگ ایسوس یکم 4 گیگ سونی ضعیف تره .
    سونی می تونه تمام نرم افزار های ادوبی رو همزمان بدون هیچ افت سرعتی اجرا کنه براتون .
    راحتی کیبورد و برنامه نویسی و فتوشاپ و دیدن فیلم در سونی عالی هست .
    اما برای گیم ایسوز از سونی بهتره .
    البته سونی هم در حال حاضر 90 درصد بازی های روز رو در حالت حداکثر و بقیه رو هم در حالت مدیوم براتون اجرا می کنه .
    وزن سونی هم از ایسوز یکم بیشتره .
    اندازش هم یکم بزرگتره ولی زیبا تره و در کیفیت هم هر دو یکی هستند .
    موفق باشید .

13. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ایسوز که یو اس بی 3 داره؟ تا چه حد این موضوع اهمیت داره؟؟؟؟؟

---------- Post added at 06:40 AM ---------- Previous post was at 06:39 AM ----------

بحث قیمتش زیاد مطرح نیست

با گرافیک سونی تا چه حد میشه بازی ها رو اجرا کرد؟؟؟
    کسی اف 115 داره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •