سلام دوستان
کسی میدونه توی دوبی آیا جایی هست که یکی از مدل های VPCF116FX یا f115fm یا VPCF117FX یا VPCF11EGX/B گیر بیاد؟
(البته یه جا پیدا کردم که متاسفانه با دو سال گارانتی ایران اونجا می فروخت و روی قیمت آمریکاش حدود 800هزار تومن کشیده بود)
سلام دوستان
کسی میدونه توی دوبی آیا جایی هست که یکی از مدل های VPCF116FX یا f115fm یا VPCF117FX یا VPCF11EGX/B گیر بیاد؟
(البته یه جا پیدا کردم که متاسفانه با دو سال گارانتی ایران اونجا می فروخت و روی قیمت آمریکاش حدود 800هزار تومن کشیده بود)
دوست عزیز میخوای به تک تک دوستان پست بدی مگه ؟؟؟ چه خبره!!
اگه با قیمت مشکلی ندارین من ایسوس رو پیشنهاد میدم ..ولی شما کارایی که میخوای رو هم بگوو؟؟
در ضمن در گارانتی ها هیچ تفاوتی نیست شرکتها تقریبا مشابه عمل میکنن.
موفق باشی
سلام دوستان عزیز
منظورم از گفتن این چندتا مدل(مدل های VPCF116FX یا f115fm یا VPCF117FX یا VPCF11EGX/B) این بود که شاید کسی از دوبی یکی از این مدلها رو خریده باشه و آدرس داشته باشه
بعدشم فکر کنم اگه هر کدوم رو از جای درستی تو دوبی بشه خرید حداقل با ایران 400هزار تومن اختلاف قیمت داشته باشه(چون چندتا مدل رو که چک کردم همین نتیجه رو گرفتم)
در ضمن من نیاز به گارانتی ندارم به دلایل زیادی
فقط می خوام اگه بشه بهترین لپ تاپ رو با بهترین قیمت خریداری کنم
این مدلهایی که نوشتم رو هم فقط قبول دارم و هر کدوم گیر بیاد فرقی برام نمیکنه و همون رو می خرم
خواهشا اگه کسی می تونه کمک کنه تا شنبه بیشتر دوبی نیستم
![]()
Last edited by GR_mahdi; 10-06-2010 at 21:32.
بدجوری گیر کردم
میگه قیمت ایسوز چنده؟
قیمت سونی هم داری؟
کارهای برنامه نویسی و فتوشاپ و بازی و فیلم؛ البته در کنار این موارد راحتی کیبردش هم مهمه
چطور میگی گارانتی مهم نیست اگه گارانتی معتبر نباشه که وقتی واسه دستگاه مشکلی پیش بیاد کسی جوابگو نیست؟؟؟؟
ببین تا 1.5 ایسوس بهترین گزینه برای شماست
گارانتی هم خوبه باشه اما زیاد دل بهش خوش نکن چون زیاد جواب گو نیستن (البته بازم بسته به شرکت داره)
بابا یعنی حتی ارزش نظر دادن هم نداره (حیف این همه تایپ)![]()
نمیگم گارانتی مهم نیست ولی خوب اگه فلان شرکت ساپورت نکنه مطمئن باش یه شرکت دیگه هم به احتمال زیاد ساپورت نمیکنه.متوجه ای؟بدجوری گیر کردم
میگه قیمت ایسوز چنده؟
قیمت سونی هم داری؟
کارهای برنامه نویسی و فتوشاپ و بازی و فیلم؛ البته در کنار این موارد راحتی کیبردش هم مهمه
چطور میگی گارانتی مهم نیست اگه گارانتی معتبر نباشه که وقتی واسه دستگاه مشکلی پیش بیاد کسی جوابگو نیست؟؟؟؟
با توجه به کارایی که میخوای هردو مدل جوابگو هستش سونی به غیر از گرافیک بتو بقیه ولی خب ایسوس ارزونتره همینو بگیر.
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
دوست عزیز اگه بتونی 115 رو گیر بیاری خوبه ... مدل خوبیه..
فک یکنم تفاوت قیمت همون حدود300 باشه.( مطمئن نیستم)
هر کدوم از این مدلها گیرت بیاد خوبه به جز سری F11 اونم به خاطر گرافیکه ضعیف.
موفق باشی
سلام دوست عزیز .
الآن توی دبی F117FX و F116FX موجود نیست .
ولی اگر که 117 گیر بیارین خیلی عالی هست چون از 115 هم هاردش قوی تره .
مدل های مخصوص آمریکا هم مثل همین EGX اصلا تو دبی پیدا نمی شه .
برای خرید اینا حتما باید به پاکستان یا افغانستان برید ترکیه هم هست ولی قیمت بیشتر از اینجا هست .
فقط فکر کنم باید قید جعبه رو هم بزنید چون نمیزارن با جعبه وارد ایران کنید وگرنه باید گمرکی بدین .
موفق باشید .
سونی یه 100 تا 200 تومان قیمتش از ایسوز بیشتره .
اگر که براتون خیلی کیفیت صفحه مهمه سونی از هم بیشتر و بازی کردن با نوت بوکی که کیفیت صفحه نداره خیلی حال نمیده .
من به خاطر همین کیفیت صفحه از گرافیک ایسوز گذشتم .
رزولوشن صفحه ایسوز با سری 10 اینچ سونی یکی هست و این یکم به نظر من پایینه .
در ضمن طبق ریویو هایی هم که من تا حالا خوندم کیفیت صفحه نمایش ایسوز سری N61 خیلی کمه .
اینم لینک ریویو ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرم هم 6 گیگ عملا کاربردی نداره ولی 4 گیگ ایسوس یکم 4 گیگ سونی ضعیف تره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سونی می تونه تمام نرم افزار های ادوبی رو همزمان بدون هیچ افت سرعتی اجرا کنه براتون .
راحتی کیبورد و برنامه نویسی و فتوشاپ و دیدن فیلم در سونی عالی هست .
اما برای گیم ایسوز از سونی بهتره .
البته سونی هم در حال حاضر 90 درصد بازی های روز رو در حالت حداکثر و بقیه رو هم در حالت مدیوم براتون اجرا می کنه .
وزن سونی هم از ایسوز یکم بیشتره .
اندازش هم یکم بزرگتره ولی زیبا تره و در کیفیت هم هر دو یکی هستند .
موفق باشید .
ایسوز که یو اس بی 3 داره؟ تا چه حد این موضوع اهمیت داره؟؟؟؟؟
---------- Post added at 06:40 AM ---------- Previous post was at 06:39 AM ----------
بحث قیمتش زیاد مطرح نیست
با گرافیک سونی تا چه حد میشه بازی ها رو اجرا کرد؟؟؟
کسی اف 115 داره؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)