بچه ها این پشت گوشی من نوشته Nokia X6-00
این دو تا صفره چیه ؟
بچه ها این پشت گوشی من نوشته Nokia X6-00
این دو تا صفره چیه ؟
مرسي از جوابتون،من اولين بار كه گوشي رو به شارژ زدم در حالت خاموش بود و چون خونه نبودم حدود 18 ساعت تو شارژ بود!!!!!!!
الانم با اينكه استفادم كمه 2 روز بيشتر شارژ نگه نداشت،يعني باطري خرابه؟؟؟
ممكنه اين تو شارژ بودن زياد اثر منفي روش گذاشته باشه؟![]()
چی میخوای باشه مسخره بازی نوکیا
چیز خواصی نیست. منم یه زمان زیاد روش تحقیق کردم چیزی عایدم نشد! میدونی سیاست های خاصی نوکیا و سایر برندها وواسه پیش فروش، فروش، مزاید ه و.. دارن که نمی خوان کسی رو دستشون بزنه! مثلا یوهو از ان70 پرید ان90 و ... شد ان8 و ان 900!!!!!!!!!
حتی تو سیاست های نوکیا من و دوستان تو نامگذاری پی بردیم نوکیا زیاد علاقه به عدد 4 نداره! یا تلفظش واسشون سخته یا بدیمنه واسشون یا هرچی! بجز یکی دو مدل نمی دونم مثل 6124و6234و6124و5140 از عدد 4 استفاده نکرده واصلا سری که با 4 شروع بشه نداره!
بتازگی در سری C نوکیا این دوصفر آخر رو تغییراتی داده مثل c1-00, c1-01,c1-02 شاید از لحاظ سخت افزاری یا کاربرد تو یه رده هستن البته این گوشی ها دوسیمکارته هستن انگار ولی دقیقا نمی دونم قضیه چیه
شاید دوستان دیگری اطلاعات بهتر و کاملتری داشته باشند مشتاقانه آماده شنیدن هستم
Last edited by Help118; 30-07-2010 at 16:55.
ببخشيد زياد سوال ميكنم،البته الان كه فكر ميكنم ميبينم همچين كم هم باهاش كار نكردم ،150 تا مخاطب داشتم كه اسماشونو كامل كردم و يه ذره با gps ور رفتم يه ذره هم منوشو بالا پايين كردم.
فروشنده ميگفت چون تاچش خازنيه شارژ زياد مصرف ميكنه.
آها راستي يه فايل wmv با حجم 33 مگ ريختم موقعي كه فايلو باز كردم تصوير نداشت ولي يكي ديگه ريختم با حجم 13 مگ كه باز كرد با تصوير،قضيه اين چيه؟
خیر باطری شما خراب نیست.
استفاده ها متفاوتن مثلا خود من با اینکه روزانه شاید بین 1 تا 2 ساعت از گوشی استفاوه کنم ولی ممکنه تو 2 روز تموم شه ممکنه تا 3.5 روز بمونه یا زودتر تموم شه چون میزان انرژی مورد نیاز برای فعالیت ها متفاوته.همچنین معمولا روز های اول استفاده باطری زود تر تموم میشه.
البته این گوشی وقتی شارژش پر میشه خود به خود شارژ کردنش رو متوقف می کنه و اگه دقت کنید دیگه نوار ثابت میشه پس اثر منفی نداشته.
شما اول بگو رزولوشن فایل ها چند در چند بوده
رزولوشن که اونقدرا مهم نیست
مهم بیت ریته که اون کلیپ داره !
چرا اتفاقا می تونه مهم باشه چون بعضی رزولوشن ها رو پخش نمی کنه
Last edited by GUNSHIP; 31-07-2010 at 00:32.
بله اگه دقت کنین به پستم منم نگفتم اصلا مهم نیست
گفتم اونقدری که بیت ریت مهمه
و باعث میشه نتونه کلیپ رو پخش کنه رزولوشن مهم نیست
من روی ان97 که مجموعه پردازشی یکسانی با ایکس 6 داره
کلیپ 720P پخش کردم![]()
نه هنوز نخريدم. ميخوام ببينم چجوريه.
منظورم اينه که مثلا براي PDFهاي متني سرعتش چجوريه؟
(ببخشيد دارم دير جواب ميدم. چند روز نبودم.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)